Skocz do zawartości

Fala

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Czytałam, że znowu jakas fala wichru nadeszła w kalendarzu Majów:))

1. To, co jest teraz. - Kapłan 10 buław suma Diabeł

to, co poprzednio:) Nadal obowiązki, choć z drugiej strony już mniej:)

2. Co zostanie zmiecione? 9 mieczy As mieczy Moc suma Księzyc

nieprzespane noce, nerwy, za dużo analizowania (także myśli o nauce)

3. Co pozostanie? - As Denarów 10 kielichów suma Pustelnik

szansa na ład i spokój w domu, moje wyciszenie

4. Co fala przyniesie nowego? - 8 buław 4 mieczy Głupiec suma Wisielec

jakieś kontakty, może wymiana informacji i urlop zapewne:)))

5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Król Buław Król Kielichów Paź Buław suma Śmierć

tych dwóch to ja mam często w kartach:))) Może ktoś tam się ujawni:)

Napisano

Jeszcze nadmiar pracy się tu uwidacznia, który może Cię ograniczać na innych polach - możesz przez to mieć mniej czasu dla siebie

Niepotrzebne zamartwianie się - takie trochę na zapas - taka trochę słowna szarpanina na polu zawodowym, która działała destabilizująco na Twoje emocje

czas na przemyślenia jak osiągnąć szczęście - takie stabilne, realne plany

dużo kontaktów - i to dosyć intensywnych - potem przyjdzie pora na zastanowienie się czy wchodzić w coś nowego

Tutaj to jakby dwa razy wisielec się pojawił - 4 miecze - podsum

Duzo będziesz analizować - obserwować - może akurat coś dobrego wyniknie z tych kontaktów

5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Król Buław Król Kielichów Paź Buław suma Śmierć

Może wyklaruje się właśnie jakaś ciekawa znajomość - która doprowadzi do znaczących zmian w Twoim życiu

• Maestro
Napisano

Dziękuję Kędry:)

Rano myślałam o połączeniu Kapłana z 10 buław i przyszła mi do głowy myśl: nadodpowiedzialność! I to prawda, niestety..Tzn. nie jest ze mna az tak źle, ale faktycznie biorę na barki za dużo...I zazwyczaj szukam winy w sobie, a nie w innych..

Napisano

jesteś dociążona, obowiązki i zwiazane z tym ograniczenia nie robisz jeszcze tego co byś chciała a robisz to co musisz

nieprzespane noce, nerwy, zamartwianie sie

rodzina, bedziesz szukać spokoju bedziesz chciała w śród najbliższych wygospodarować czas tylko dla siebie

wyciszenie, spokój, może jakiś wyjazd mysle że tutaj widać Twoj urlop

mogą odżyć jakieś kontakty

Napisano

Tak, Fala Ziemi, dzis kin 160 Zolte Samoistne Slonce

Dziś chodzi o moje własne dobro i jednocześnie o dobro ogółu. Dziś oświeca mnie Świadomość Chrystusowa. Dziś wyzbywam się zawiści i wyciągam rękę na zgodę. Kierując się miłością i doświadczeniem życiowym, wnoszę słońce nie tylko do mojego domu, ale i do środowiska, w którym żyję.

1. To, co jest teraz. - Kapłan 10 buław ---> XV Diabel, HB XV Diabel i V Kochankowie

Tu zarowno Twoja nadobowiazkowosc mogla wyjsc w sensie przepracowania, jak i w sensie narzucania sobie struktur, ktore nie pozwalaja Ci ostatecznie cieszyc sie zyciem.

2. Co zostanie zmiecione? 9 mieczy As mieczy Moc ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

Przede wszystkim Twoje zadreczanie sie roznymi sprawami "jak to bedzie? czy bedzie? co bedzie". Widac tu moment, gdy rozpoznasz swoja sile i potencjal. Ale to nie przyjdzie od razu, Przed Toba chwile rozmyslan jeszcze i podroze wglab siebie.

3. Co pozostanie? - As Denarów 10 kielichów ---> IX Eremita, HB XI Sprawiedliwosc

Wykorzystanie potencjalu tego, co juz posiadasz. Rozsadnie czerpanie z mozliwosc tych, ktore juz masz.

4. Co fala przyniesie nowego? - 8 buław 4 mieczy Głupiec ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan

Tu widac jakas akcje w Twoim zyciu, ktora z kolei zmusi Cie niejako do wycofania sie na chwile, przemyslenia co poniektorych spraw i rozpoczecia wszystkiego od poczatku z zupelnie innej strony.

5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Król Buław Król Kielichów Paź Buław ---> XVI Wieza

Tu jakas zmiana konkretna lub potrzeba zmian. Znajomosc z jakims panem moze sie bardzo ozywic. Ewentualnie dwoch panow bedzie sie przy Tobie krecic.

Gość Daffne
Napisano

1. To, co jest teraz. - Kapłan 10 buław suma Diabeł/Kochankowie

aktualnie troszkę może doskwierać brak impusów do działania? Jest spokojnie, bezpiecznie, ale gdzieś tam w środku korci by coś więcej się zadziało. Możliwe więc zawieranie znajomości albo kontynuowanie obecnych, które poruszą w Tobie emocje i fantazje :)

2. Co zostanie zmiecione? 9 mieczy As mieczy Moc suma Księzyc/Pustelnik

znikną ciemne myśli, które starałaś się likwidować z własnego umysłu racjonalnością i siłą umysłu ;) Ładnie to opanowałaś :okok:

Pozostanie wciąż szansa na realizowanie się rodzinne i poczucie spełnienia w tym temacie :)) Ogarnie Cię pełnia szczęścia.

4. Co fala przyniesie nowego? - 8 buław 4 mieczy Głupiec ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan

pojawi się potrzeba dziania się, jakiegoś zrywu wynikającego z pkt 1, troszkę może być czekania na ten oczekiwany "zryw" lub możliwości działania, ale widać, że co się odwlecze to nie uciecze, a wtedy pojawi się spontaniczność i radość oraz możliwe szybkie zwroty akcji (rydwan), jakich sie pragnęło (8buław)

5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Król Buław Król Kielichów Paź Buław suma Śmierć/Cesarz

efektem końcowym będą znajomości, jeden Pan bardzo przystojny i działający na Ciebie, a drugi ciepły, troskliwy i miły. Oj będzie się działo :D

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano (edytowane)
Czytałam, że znowu jakas fala wichru nadeszła w kalendarzu Majów:))

to, co poprzednio:) Nadal obowiązki, choć z drugiej strony już mniej:)

nieprzespane noce, nerwy, za dużo analizowania (także myśli o nauce)

szansa na ład i spokój w domu, moje wyciszenie

Weryfikacja:

Wypoczęłam,moje nerwy i niepokoje odchodzą w kąt, pozostało uporządkowane życie, na razie jest ok, co fala przyniosła nowego? Otóz po okresie intensywnych kontaktów (8 buław) nastał spokój z obu stron (4 mieczy) i wyluzowanie totalne z mojej strony:) Co do ostatnich kart to licho wie, na razie cieszę się głównie sobą;))) Jak coś ulegnie zmianie, to dopiszę;)))) Chyba, że ostatnie karty pokazały dosłownie zakończenie kontaktów z pewnymi osobami:lol:

Edytowane przez Inez2503
  • 5 miesięcy temu...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA WERYFIKACJI

W październiku poznałam kogoś,tzn. sam mnie zaczepił..relacja się rozwija on ma cechy i króla buław i króla kielichów, jest czuły i odważnie walczy..