Maestro Inez2503 Napisano 21 Lipca 2013 Maestro Napisano 21 Lipca 2013 Czytałam, że znowu jakas fala wichru nadeszła w kalendarzu Majów:)) 1. To, co jest teraz. - Kapłan 10 buław suma Diabeł to, co poprzednio:) Nadal obowiązki, choć z drugiej strony już mniej:) 2. Co zostanie zmiecione? 9 mieczy As mieczy Moc suma Księzyc nieprzespane noce, nerwy, za dużo analizowania (także myśli o nauce) 3. Co pozostanie? - As Denarów 10 kielichów suma Pustelnik szansa na ład i spokój w domu, moje wyciszenie 4. Co fala przyniesie nowego? - 8 buław 4 mieczy Głupiec suma Wisielec jakieś kontakty, może wymiana informacji i urlop zapewne:))) 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Król Buław Król Kielichów Paź Buław suma Śmierć tych dwóch to ja mam często w kartach:))) Może ktoś tam się ujawni:) Cytuj
Kędry Napisano 22 Lipca 2013 Napisano 22 Lipca 2013 1. To, co jest teraz. - Kapłan 10 buław suma Diabeł Jeszcze nadmiar pracy się tu uwidacznia, który może Cię ograniczać na innych polach - możesz przez to mieć mniej czasu dla siebie 2. Co zostanie zmiecione? 9 mieczy As mieczy Moc suma Księzyc Niepotrzebne zamartwianie się - takie trochę na zapas - taka trochę słowna szarpanina na polu zawodowym, która działała destabilizująco na Twoje emocje 3. Co pozostanie? - As Denarów 10 kielichów suma Pustelnik czas na przemyślenia jak osiągnąć szczęście - takie stabilne, realne plany 4. Co fala przyniesie nowego? - 8 buław 4 mieczy Głupiec suma Wisielec dużo kontaktów - i to dosyć intensywnych - potem przyjdzie pora na zastanowienie się czy wchodzić w coś nowego Tutaj to jakby dwa razy wisielec się pojawił - 4 miecze - podsum Duzo będziesz analizować - obserwować - może akurat coś dobrego wyniknie z tych kontaktów 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Król Buław Król Kielichów Paź Buław suma Śmierć Może wyklaruje się właśnie jakaś ciekawa znajomość - która doprowadzi do znaczących zmian w Twoim życiu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 22 Lipca 2013 Dziękuję Kędry Rano myślałam o połączeniu Kapłana z 10 buław i przyszła mi do głowy myśl: nadodpowiedzialność! I to prawda, niestety..Tzn. nie jest ze mna az tak źle, ale faktycznie biorę na barki za dużo...I zazwyczaj szukam winy w sobie, a nie w innych.. Cytuj
anais_33 Napisano 22 Lipca 2013 Napisano 22 Lipca 2013 1. To, co jest teraz. - Kapłan 10 buław suma Diabeł jesteś dociążona, obowiązki i zwiazane z tym ograniczenia nie robisz jeszcze tego co byś chciała a robisz to co musisz 2. Co zostanie zmiecione? 9 mieczy As mieczy Moc suma Księzyc nieprzespane noce, nerwy, zamartwianie sie 3. Co pozostanie? - As Denarów 10 kielichów suma Pustelnik rodzina, bedziesz szukać spokoju bedziesz chciała w śród najbliższych wygospodarować czas tylko dla siebie 4. Co fala przyniesie nowego? - 8 buław 4 mieczy Głupiec suma Wisielec wyciszenie, spokój, może jakiś wyjazd mysle że tutaj widać Twoj urlop 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Król Buław Król Kielichów Paź Buław suma Śmierć mogą odżyć jakieś kontakty Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Lipca 2013 Napisano 22 Lipca 2013 Tak, Fala Ziemi, dzis kin 160 Zolte Samoistne Slonce Dziś chodzi o moje własne dobro i jednocześnie o dobro ogółu. Dziś oświeca mnie Świadomość Chrystusowa. Dziś wyzbywam się zawiści i wyciągam rękę na zgodę. Kierując się miłością i doświadczeniem życiowym, wnoszę słońce nie tylko do mojego domu, ale i do środowiska, w którym żyję. 1. To, co jest teraz. - Kapłan 10 buław ---> XV Diabel, HB XV Diabel i V Kochankowie Tu zarowno Twoja nadobowiazkowosc mogla wyjsc w sensie przepracowania, jak i w sensie narzucania sobie struktur, ktore nie pozwalaja Ci ostatecznie cieszyc sie zyciem. 2. Co zostanie zmiecione? 9 mieczy As mieczy Moc ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Przede wszystkim Twoje zadreczanie sie roznymi sprawami "jak to bedzie? czy bedzie? co bedzie". Widac tu moment, gdy rozpoznasz swoja sile i potencjal. Ale to nie przyjdzie od razu, Przed Toba chwile rozmyslan jeszcze i podroze wglab siebie. 3. Co pozostanie? - As Denarów 10 kielichów ---> IX Eremita, HB XI Sprawiedliwosc Wykorzystanie potencjalu tego, co juz posiadasz. Rozsadnie czerpanie z mozliwosc tych, ktore juz masz. 4. Co fala przyniesie nowego? - 8 buław 4 mieczy Głupiec ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan Tu widac jakas akcje w Twoim zyciu, ktora z kolei zmusi Cie niejako do wycofania sie na chwile, przemyslenia co poniektorych spraw i rozpoczecia wszystkiego od poczatku z zupelnie innej strony. 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Król Buław Król Kielichów Paź Buław ---> XVI Wieza Tu jakas zmiana konkretna lub potrzeba zmian. Znajomosc z jakims panem moze sie bardzo ozywic. Ewentualnie dwoch panow bedzie sie przy Tobie krecic. Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 1. To, co jest teraz. - Kapłan 10 buław suma Diabeł/Kochankowie aktualnie troszkę może doskwierać brak impusów do działania? Jest spokojnie, bezpiecznie, ale gdzieś tam w środku korci by coś więcej się zadziało. Możliwe więc zawieranie znajomości albo kontynuowanie obecnych, które poruszą w Tobie emocje i fantazje 2. Co zostanie zmiecione? 9 mieczy As mieczy Moc suma Księzyc/Pustelnik znikną ciemne myśli, które starałaś się likwidować z własnego umysłu racjonalnością i siłą umysłu Ładnie to opanowałaś 3. Co pozostanie? - As Denarów 10 kielichów suma Pustelnik Pozostanie wciąż szansa na realizowanie się rodzinne i poczucie spełnienia w tym temacie ) Ogarnie Cię pełnia szczęścia. 4. Co fala przyniesie nowego? - 8 buław 4 mieczy Głupiec ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan pojawi się potrzeba dziania się, jakiegoś zrywu wynikającego z pkt 1, troszkę może być czekania na ten oczekiwany "zryw" lub możliwości działania, ale widać, że co się odwlecze to nie uciecze, a wtedy pojawi się spontaniczność i radość oraz możliwe szybkie zwroty akcji (rydwan), jakich sie pragnęło (8buław) 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Król Buław Król Kielichów Paź Buław suma Śmierć/Cesarz efektem końcowym będą znajomości, jeden Pan bardzo przystojny i działający na Ciebie, a drugi ciepły, troskliwy i miły. Oj będzie się działo Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Czytałam, że znowu jakas fala wichru nadeszła w kalendarzu Majów:)) 1. To, co jest teraz. - Kapłan 10 buław suma Diabeł to, co poprzednio:) Nadal obowiązki, choć z drugiej strony już mniej:) 2. Co zostanie zmiecione? 9 mieczy As mieczy Moc suma Księzyc nieprzespane noce, nerwy, za dużo analizowania (także myśli o nauce) 3. Co pozostanie? - As Denarów 10 kielichów suma Pustelnik szansa na ład i spokój w domu, moje wyciszenie 4. Co fala przyniesie nowego? - 8 buław 4 mieczy Głupiec suma Wisielec jakieś kontakty, może wymiana informacji i urlop zapewne:))) 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Król Buław Król Kielichów Paź Buław suma Śmierć tych dwóch to ja mam często w kartach:))) Może ktoś tam się ujawni:) Weryfikacja: Wypoczęłam,moje nerwy i niepokoje odchodzą w kąt, pozostało uporządkowane życie, na razie jest ok, co fala przyniosła nowego? Otóz po okresie intensywnych kontaktów (8 buław) nastał spokój z obu stron (4 mieczy) i wyluzowanie totalne z mojej strony:) Co do ostatnich kart to licho wie, na razie cieszę się głównie sobą)) Jak coś ulegnie zmianie, to dopiszę))) Chyba, że ostatnie karty pokazały dosłownie zakończenie kontaktów z pewnymi osobami:lol: Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez Inez2503 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Lutego 2014 Autor Maestro Napisano 9 Lutego 2014 WERYFIKACJA WERYFIKACJI 4. Co fala przyniesie nowego? - 8 buław 4 mieczy Głupiec suma Wisielec jakieś kontakty, może wymiana informacji i urlop zapewne:))) 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Król Buław Król Kielichów Paź Buław suma Śmierć tych dwóch to ja mam często w kartach:))) Może ktoś tam się ujawni:) W październiku poznałam kogoś,tzn. sam mnie zaczepił..relacja się rozwija on ma cechy i króla buław i króla kielichów, jest czuły i odważnie walczy.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi