Skocz do zawartości

Dlaczego usunal FB

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano

Dlaczego kolega usunal FB oraz swoja firmowa strone?

9 bulaw 6 monet 8 monet - postanowil odpoczac od przeszlosci i zajac sie swoim zyciem zawodowym

Prosze o pomoc w interpretacji

Napisano

ja mysle,ze to byla swiadoma decyzja wynikajaca z tego,ze stwierdzil,ze to co juz mial tam zorbic to zorbil i po prostu zajal sie czyms innym ciekawszym co daje mu wieksza satysfakcje albo cos ci go bardziej kreci.

Napisano (edytowane)

Wydaje mi się, że pomyślał, że to dziecinne i przesłało go to kręcić. Że za dużo odziera go z prywatności a chce odpocząć od tego. Woli zająć się czymś poważniejszym - pracą (;

Edytowane przez e
Gość alles-in1
Napisano

To, ze usunal prywatne to mnie nie dziwi, ale dlaczego usunal firmowe konto, ktore jakby nie bylo przynosilo mu pieniadze... mezczyzni :)

Napisano

bo moze mu to bylo potrzebne tymczasowo na czas jakiejs kampanii, promocji itp

Gość alles-in1
Napisano

panna.marta - no wlasnie nie. Strona przyciagala, bo oferowal wyjatkowe uslugi, im wiecej osoby zobaczylo te strone tym wiecej mial klientow...

Napisano
To, ze usunal prywatne to mnie nie dziwi, ale dlaczego usunal firmowe konto, ktore jakby nie bylo przynosilo mu pieniadze... mezczyzni :)

Ahaaa.... A widzisz to mogło mieć dwie różne przyczyny. Zadałaś 1 pytania na 2 różne dziedziny... To trochę pogmatwało odpowiedź kart moim zdaniem... Z tą firmową stroną to trudna sprawa - cięzko mi osobiście coś wyczytać z kart - 8 Monet mogłaby mówić o tym, że może chce ją dopracować albo ulepszyć... I być może chwilowo została usunięta. I jeszcze co mi przyszło do głowy, że może On chce branże zmienić... Mhm...

Gość alles-in1
Napisano

e - tez pierwsza moja mysl byla, ze chcial ulepszyc swoja firmowa strone, wiec usunal...

Napisano

wydaje mi się, ze FB za dużo czasu mu 'zjadalo' i postanowił przeniesc sie bardziej w 'rzeczywistosc' ;)

• Maestro
Napisano

9 bulaw 6 monet 8 monet

chciał nabrać dystansu do tego co robił, mam wrażenie, ze on zmienia pracę, albo wyjeżdżą, albo wchodzi w inny interes, dlatego się odsunął od tego co prezentował wcześniej,być może spowodowane zostało to decyzją kobiety

Napisano

Przyjrzal sie temu i stwierdzil, ze wiecej wkladal w to wszytko: wysilku, czasu, moze tez pieniedzy, niz to jest warte.

Gość alles-in1
Napisano
9 bulaw 6 monet 8 monet

chciał nabrać dystansu do tego co robił, mam wrażenie, ze on zmienia pracę, albo wyjeżdżą, albo wchodzi w inny interes, dlatego się odsunął od tego co prezentował wcześniej,być może spowodowane zostało to decyzją kobiety

On rozstał sie z dziewczyna, wyjechał za granice, pracuje w swoim zawodzie. Po 3 miesiącach bycia singlem poznaliśmy sie, ale on chyba nie jest gotowy na zwiazek...