Skocz do zawartości

Mój blog

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Założyłam bloga, dziś umieściłam pierwszy wpis. Chcę,żeby tam było wszystko to, co lubię. Spytałam:

Jak mi będzie szło pisane bloga?

8 buław 7 buław Rycerz Mieczy Królowa Denarów

pójdę jak burza, energicznie,z natchnieniem, chwilami mogą pojawić się nerwy, ale ogólnie powinnam być zadowolona

Co mi da pisanie bloga?

Król Buław Król Denarów 9 denarów suma Gwiazda

wzbudże zainteresowanie i poczuję się niezależna

Jaka będzie jego popularność?

6 denarów Rycerz Kielichów Śmierć Rycerz Buław Głupiec suma Mag

wydaje mi się, ze będe miała obserwatorów i z czasem komentatorów;)

Napisano

1. Mysle, ze poczatki moga byc dosc chaotyczne, bedziesz miala mnostwo pomyslow i nie bedziesz wiedziala moze, ktore wcielic w zycie najpierw. W koncu jednak poczujesz ten temat i sie calkim, calkiem tam odnajdziesz. Jako Monetowa... tam jestes. Ten blog to bedzie Twoj zywiol.

2. To bedzie praca przede wszystkim z sama soba i ze swoimi pasjami. Bedziesz musiala byc w tym takze wytrwala, ciagle szukac nowych opcji, tematow, zeby zainteresowac czytelnikow, jak rowniez dla samej siebie.

3. Mysle, ze poczatki beda takie, ze duzo osob bedzie tam zagladalo z ciekawosci, z poczucia znajomosci, bo im podasz adres, wiec zajrza i ocenia. Potem czesc z nich sie wykruszy a zostanie (moze dojdzie tez) grupa osob, ktorym Twoj blog bedzie sie bardzo podobal.

• Maestro
Napisano
1. Mysle, ze poczatki moga byc dosc chaotyczne, bedziesz miala mnostwo pomyslow i nie bedziesz wiedziala moze, ktore wcielic w zycie najpierw. W koncu jednak poczujesz ten temat i sie calkim, calkiem tam odnajdziesz. Jako Monetowa... tam jestes. Ten blog to bedzie Twoj zywiol.

2. To bedzie praca przede wszystkim z sama soba i ze swoimi pasjami. Bedziesz musiala byc w tym takze wytrwala, ciagle szukac nowych opcji, tematow, zeby zainteresowac czytelnikow, jak rowniez dla samej siebie.

3. Mysle, ze poczatki beda takie, ze duzo osob bedzie tam zagladalo z ciekawosci, z poczucia znajomosci, bo im podasz adres, wiec zajrza i ocenia. Potem czesc z nich sie wykruszy a zostanie (moze dojdzie tez) grupa osob, ktorym Twoj blog bedzie sie bardzo podobal.

Pomysłów mam 100. Najgorsze w tym wszystkim jest to,że idąc ulica układam w głowie gotowy tekst, czy to opowiadania, czy felietonu, a jak przyjdzie co do czego to zonk i pustka w głowie;)

Napisano

Tak to jest... Ja prowadze kilka blogow... ale to konkretnie tematycznych...

Taki misz masz o jakim piszesz to ciekawa sprawa, ale wymaga nieco wiecej wysilku... :)

Chociaz tez mysle o czyms takim... ale to kiedys. Na razie czasu brak.

Napisano

tak całościowo opiszę, jak to widzę :) zapału masz Kochana sporo (8 buław) :) i pomysłów także (Rycerz mieczy) :) sądzę, że będzie on dla Ciebie doskonałą odskocznią od życia codziennego, da Ci wiele radości, pozwoli z dystansem spojrzeć na wiele rzeczy (9 denarów + Królowa denarów), może pewne sprawy uporządkuje w Tobie :); co do popularności to sądzę, że najpierw będą obserwacje, potem komentarze osób Ci znanych, a z czasem grono może się rozszerzyć do większej liczby czytelników, nie tylko z grona Twoich znajomych :)

Napisano
Założyłam bloga, dziś umieściłam pierwszy wpis. Chcę,żeby tam było wszystko to, co lubię. Spytałam:

Jak mi będzie szło pisane bloga?

8 buław 7 buław Rycerz Mieczy Królowa Denarów

pójdę jak burza, energicznie,z natchnieniem, chwilami mogą pojawić się nerwy, ale ogólnie powinnam być zadowolona

Co mi da pisanie bloga?

Król Buław Król Denarów 9 denarów suma Gwiazda

wzbudże zainteresowanie i poczuję się niezależna

Jaka będzie jego popularność?

6 denarów Rycerz Kielichów Śmierć Rycerz Buław Głupiec suma Mag

wydaje mi się, ze będe miała obserwatorów i z czasem komentatorów;)

Pisanie bloga będzie szło ci bardzo dobrze, dużo entuzjazmu, zapału , chęci, takiemu udowodnienia sobie że potrafię i mam takie miejsce gdzie mogę się wypowiedzieć.

Dzięki pisaniu tego bloga mam odczucie że stworzysz środowisko osób, którzy tak samo czują i myślą jak Ty.

Z popularnością może być różnie, potrzeba na to czasu i twojego zaangażowania . Będzie przechodził takie etapy, wzloty i upadki

ale ma przyszłość i jeżeli o to zadbasz to będzie coś innego, coś nowego.

Napisano

1. Będziesz pisać dużo i często. Teksty będą konkretne, może nawet ostre. W tekstach będzie widać twoją mocną osobowość.

2. Będziesz w pełni wykorzystywać energię. Będziesz miała możliwość uzewnętrznienia się, przelania emocji.

3. 6 denarów to dobra karta na wymianę poglądów. Na początku komentować będą twoi bliscy. Może na jakiś czas zrobisz przerwę albo coś zmieniesz na tym blogu.

Napisano

1.Zaczniesz bardzo energicznie, bedzie duzo pomyslow, potem wkradnie sie troche stresu i byc moze bedziesz sie bala troszke krytyki,ale ogolnie bedziesz zadowolona

2.na poczatku poczujesz,ze jestes "kims", jestes wazna, mozesz komus pomoc,mozesz byc przewodnikiem dla innych, bedziesz zadowolona i nawet troszke na tym zarobisz

3.na poczatku bedziesz udzielala wskazowek, porad, dziek temu poznasz duzo ludzi i nawiazesz jakies relacje towarzyskie, ludzie Cie beda lubic i szanowac. Podsumowanie potwierdza,ze ludzie bedac Cie spostrzegac jako madra, kompetentna osobe do ktorej mozna udac sie z prosba o porade.

A podzielisz sie linkiem czy potrzebujesz czasu na rozkrecenie bloga?:D

• Maestro
Napisano
1.Zaczniesz bardzo energicznie, bedzie duzo pomyslow, potem wkradnie sie troche stresu i byc moze bedziesz sie bala troszke krytyki,ale ogolnie bedziesz zadowolona

2.na poczatku poczujesz,ze jestes "kims", jestes wazna, mozesz komus pomoc,mozesz byc przewodnikiem dla innych, bedziesz zadowolona i nawet troszke na tym zarobisz

3.na poczatku bedziesz udzielala wskazowek, porad, dziek temu poznasz duzo ludzi i nawiazesz jakies relacje towarzyskie, ludzie Cie beda lubic i szanowac. Podsumowanie potwierdza,ze ludzie bedac Cie spostrzegac jako madra, kompetentna osobe do ktorej mozna udac sie z prosba o porade.

A podzielisz sie linkiem czy potrzebujesz czasu na rozkrecenie bloga?:D

Jasne, tak naprawdę to rozmowa z Tobą mnie zainspirowała:)