Skocz do zawartości

uklad partnerski-PROSBA O INTERPRETACJE

mayllah

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

czy moglabym prosic o pomoc w interpretacji ukladu

MYSLI

ONA 4 miecze- POZEGNANIE ZE SPONANICZNOSCIA, CHLODNY PORZADEK ROZUMU, BYCIE Z DALA BY ZASTANOWIC SIE NAD ZWIAZKIEM, STARANIE SIE ZROZUMIENIA SENSU ZAINSTNIALYCH WYDARZEN

ON 3 rozdzki- ZAANGAZOWANIE UCZUCIOWO, ALE NIE W JEDNEJ OSOBIE,ON CHCE BYC W OTWARTM ZWIAZKU, TO CO JEST TERAZ JEMU ODPOWIADA, CIESZY SIE Z PRZYPADKOWYCH SPOTKAN

SLOWA

ONA II KAPLANKA-

W JEJ SLOWACH JEST WIELE EMOCJI, CZASEM WYPIERANIE TEGO CO NAPRAWDE CZUJE,TAJEMNICZOSC

ON 4 rozdzki-tu mam problem jak zinterpretowac jego slowa,radosc z tego co sie robi,

UCZUCIA

ONA AS ROZDZKI- NOWE UCZUCIE NADAJACE SENS W ZYCIU, DLA NIEJ WAZNA JEST SEKSUALNOSC ?

ON AS miecze-P

OCZATEK, PODJECIE WYZWANIA MIMO WSZYSTKO, CHLODNE KALKULACJE ZA I PRZECIW, KONIECZNOSC PRZEPROWADZENIA OCZYSZCZAJACEJ ROZMOWY

ZACHOWANIE

ONA IX SPRAWIEDLIWOSC- USWIADOMIENIE SOBIE SWOICH BLEDOW Z PRZESZLOSCI, PODJECIE DECYZJI KTORA MA OCZYSCIC JA Z PRZESZLOSCI

ON 2 puchary- ROMANTYCZNE CHWILE, ON TRAKTUJE JA JAK DRUGA POLOWKE, ON MA DOBRE ZAMIARY WOBEC NIEJ

Co sadzicie? Stawiam karty od niedawna i marnie mi to narazie idzie. Jesli ktos zerknie i pomoze, bede bardzo wdzieczna.

Pozdrawiam

Napisano

Wybaczcie :-)

no wiec sytuacja wyglada tak, ze jest para, zna sie od dawna i nagle on jej wyznaje ze jest zauroczony w niej od kilku lat, wtedy i on dowiaduje sie ze ona czuje do niego to samo, problem jest taki, ze oboje maja rodziny. Nagle jednak uczucie zaczna rozkiwtac, kilka milych spotkan i okazalo sie, ze Pan sie zaangazowal tak bardzo, ze stwierdzil ze trzeba to zakonczyc, bo boi sie jak potoczy sie dalej ta sytuacja, mimo iz bardzo jej pragnie, wyznal iz nie potrafi oszukiwac swojej partnerki zyciowej. W sumie uczciwy facet, albo za takiego chce uchodzic. Teraz widuja sie nadal codziennie, unikaja rozmow o NICH, ale oboje patrza na siebie tzw maslanymi oczami.

Tak pokrotce. Nie wiem czy jest szansa by wrocili? Czy z tego ukladu cos mozna odczytac ?

:brum:

Napisano

Zapomniałam się zapytać - czy rozkład jest robiony za zgoda osób o których mowa?

Napisano

Tak kochana, to rozklad o mnie i mezczyznie bliskim memu sercu :)

Napisano

To już biorę się za interpretację (:

MYSLI

ONA 4 miecze - Ona ma poczucie beznadziei. Czuje się bezsilna. Wie, że nie może nic zrobić pomimo tego, że chciałaby. Różne myśli chodzą po głowie: co tu zrobić? Nie podoba Ci się to co teraz się dzieje.

ON 3 rozdzki - No On myśli przyszłościowo. W tej karcie widać ten romans - moim zdaniem. On też szuka jakiegoś rozwiązania całej tej sytuacji. Wypatruje tego co czas pokaże. On tak na prawdę nie widzi wyjścia bo jak wybierze jedną kobietę to źle, drugą też źle. Dlatego jest w zawieszeniu. Wg tego co piszesz wg Niego wybrał mniejsze zło. Ale to też nie jest dla Niego komfortowa sytuacja. On widzi oddalający się statek jakim jesteś Ty.

SLOWA

ONA II KAPLANKA - Kapłanka w tym układzie pokazuje mi kobietę w tajemnicy, którą jesteś. Wiesz, że nie może to wyjść na jaw. No i moim zdaniem, chcesz być tą Kapłanką. Nie przeszkadza Tobie taki stan aż tak bardzo jak Jemu.

ON 4 rozdzki - Tutaj zgadzają się karta z tym co Ci powiedział czyli rodzina jednak ważniejsza od swoich uczuć. On nie chce burzyć tej rodziny.

UCZUCIA

ONA AS ROZDZKI - Tobą kieruje namiętność. To są takie emocje, które dodają skrzydeł. Jak Go widzisz to serce szybciej bije i szybciej krąży krew. Ale ten As nie pokazuje jakiś głebokich uczuć a raczej pożądanie. Pomyśl czy to co czujesz to na pewno miłość czy raczej takie uczucie napędzające Cię, takie dowartościowujące. Dające radość, ale czy na tyle mocne i poważne aby przewracać swoje życie do góry nogami...

ON AS miecze - On się odciął.

ZACHOWANIE

ONA IX SPRAWIEDLIWOSC- Ty starasz się postępować zgodnie ze sobą. Sprawiedliwość to chłód więc postępujesz tak jak On chce.

ON 2 puchary - On nadal chce się z Nią spotykać, jednak chyba nie na takiej płaszczyźnie jakby Ona chciała. Owszem czuje do Ciebie miętę i to ta karta pięknie pokazuje, ale As Mieczy blokuje. Ciężko mu ukryć uczucia jak sama piszesz, ale rozum bierze górę jeśli chodzi o podejmowanie decyzji.

Nie chcę abyś zrozumiała to w ten sposób, ze Cię oceniam i mówię co masz robić - ja tylko tak widze te karty. I pamiętaj - mogę się mylić.

Napisano

Dziekuje Ci za pomoc w interpretacji, wiesz jest bardzo podobnie jak piszesz, mam wrazenie ze on sie odcial,albo bardzo probuje, ja bardzo emocjonalnie podchodze do kazdej naszej rozmowy, probuje odczytywac nie wiadomo co z tych kilku chwil kazdego dnia. Nasze bliskie ostatnie spotkanie bylo wlasnie takim ASEM MIECZY, bardzo chcialam by mnie przytulil na pozegnanie, nie zrobil tego, a chwile potem napisal, ze bardzo tego chcial, ale bal sie, ze cofnie to wszystko, co postanowil...

Mna kieruje namietnosc, ta znajomosc dodala mi takich skrzydel, jakich zadna inna w moim zyciu, on dal swojej corce moje imie, ponad rok temu, gdy oboje w tajemnicy myslelismy osobie, nie wiedzac ze jedno czuje to samo do drugiego. Ta znajomosc bardzo mnie podbudowala, ale tez pokazala, ze to co jest w moim zwiazku, to nie jest to czego oczekuje, brak nam tej intelektualnego polaczenia, wiesz, tego, zeby miec na stare lata o czym rozmawiac.

Dziekuje ze poswiecilas swoj czas.

Wlasnie w sobote byc moze bedzie spotkanie na ktorym on bedzie i ja i boje sie, nie wiem jak mam sie zachowac

Napisano

nie masz tu kart polozonych na przyszłośc, zrobilaś jedynie analizę, w tradycyjnym partnerskim jest jeszcze wspolna karta i 3 na przyszlość

ale patrząc na te karty to raczej jeszcze nie koniec, on wychodzi do Ciebie w 2 pucharow, czyli bardzo ladnej karcie, choć stara sie odciąć

ale Ty masz bardziej statyczne karty niz on,

może nalezaloby porozmawiać, otworzyc się, wygadać bo z tych kart to taka pozamykana bardzo jesteś i milcząca

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Bridaa wiesz ja sie dopiero ucze robic stawiac karty i jakis czas temu postawilam jeszcze taki rozklad odnosnie nas, nie chce za duzo stawiac, bo podobno karty wtedy sie gubia :-)

Nie wiem czy dobrze go zinterpretowalam, bo to moje poczatki, moze tu cos widac?

1. CO ON WNOSI - Rycerz pucharow,mlody mezczyzna,lojalny, poczatek uczucia,marzycielstwo, dobry przyjaciel

2. CZEGO JA OCZEKUJE -5 Pucharow, nie bardzo rozumiem, poniewaz ta karta oznacza pogodzenie sie z wlasna slabscia,lek, co jeszcze?

3. CZY ON JEST ZAINTERESOWANY -Gwiazda, tak, zaufanie losowi, jeestem jego bratnia dusza,powiernikiem tajemnic

4. JAKA JEST OBECNA SYTUACJA - Kolo fortuny, wszystko sie kreci, cos zostalo wprawione w ruch,taka troche wirówka emocjonalna, bynajmniej u mnie, raz mówie, ze trzeba zapomniec, innym razem chce zrobic wszystko co moge by z nim byc ...

5.CZY ZROBIC PIERWSZY KROK - 3 Pucharow, tu rzadzi serce nie rozum,wyznac mu prawde,ktorej tak naprawde nie usłyszał ode mnie,ze go kocham

6. CZY STWoRZYMY ZWIAZEK UCZUCIOWY - Kaplanka, jest szansza na glebokie uczucie, intuicyjny związek

7. SZANSA NA ROMANS CZY POWAZNY ZWIAZEK- Król pucharow, jest szansa

a i jeszcze a propos mojego "pozamykania " :-) No to jest tak, ze ja chetnie bym z nim porozmawiala o tym wszystkim, ale on strasznie unika takich rozmow i generalnie nie mamy za bardzo okazji by byc sam na sam, pracujemy razem, ale generalnie nie mamy wiele kontaktu ze soba jesli chodzi o sprawy zawodowe

Edytowane przez mayllah
Napisano

z jego strony ładne karty idą jesli chodzi o emocje i na pewno mu sie bardzo podobasz jako kobieta

znów masz tu kaplanke, czyli jestes tą kobietą w ukryciu, ale i tak jak piszesz to jest tez porozumienie

jutro spojrzę jeszcze na Twoje karty :-) dzis juz nie myslę, idę spać :-) rano do pracy :-(

Napisano

Dziekuje Kochana, ja tez juz zmykam spac :-) Jutro od rana praca a tam On :-) To taka motywacja dla mnie do chodzenia do pracy :hahahaha:

Napisano

Dziewczyny

dolozylam jeszcze trzy karty na przyszlosc i karte wspolna:

A KARTA WSPOLNA to AS PUCHAROW- jest to poczatek jakiego uczucia, no to pewne, bo nie jest to tylko pozadanie, gdyby tak bylo nasza znajomosc bylaby juz skonsumowana, a nie jest.

a na przyszlosc wyszlo mi:

PUSTELNIK- nadejdzie czas wycofania, pszukiwania prawdy, wlasnego ja, utraty nadziei

CESARZOWA-chec zalozenia rodziny,plodnosc- o Boze- dziecko?:szok:

WALET BULAW-namietnosc, jakies przyspieszenie

hmm co myslicie?:brum:

Napisano

Szansę macie to widać po kartach. Ale przyszłość nie wygląda kolorowo. Ja związku tutaj nie widzę. Luźna znajomość. Owszem flirty, spotkania, ale nie związek. I to raczej Ty będziesz stroną inicjującą. i tą która najbardziej będzie odczuwać Jego brak.

Napisano

Dzieki, zobaczymy jak bedzie

poki co, nie potrafie go wyrzucic z serducha, choc czasem bardzo bym chciala i to by bylo pewnie najlepsze rozwiazanie ...

Napisano

potencjal jest , As Pucharów na wspolnej to wymarzona karta, uczucie z obu stron, tylko co z tym potencjałem zrobicie??.... bo to jest szansa, taki prezencik rzucony z nieba, ale czy zostanie podniesiony?

na przyszłości może byc pokazany jego powrót na łono rodziny, żony

on ma dziecko?

ale w tym paziu to i kontakty fajne moga być

na teraz z jego strony w kazdym z tych rozkladów masz ładne, ciepłe karty :-)

Napisano

Bridko,

tak on ma dziekcko, ja tez

ja mam tez meza, on nie ma zony, ale w sumie malzenstwo to tylko papierek

Oboje nie zakladalismy ze cos ma z tego wyjsc, wiemy od poczatku ze to niemozliwe i to jest wlasnie najsmutniejsze

Napisano

samo życie:przytul: niestety ..... a może "stety":icon_smile:

Napisano

on zostanie z zona i rodzina

i motał będzie kolejna babeczkę to typ podrywacza szuka wrażeń

nie wrócą do siebie

Napisano

ona cierpi, ale sie godzi, on mysli o nowych mozliosciach, relacjach, kontaktach,

słowa ona nie mowi wszystkiego, moze tego, ze jej ciezko, on ciezko jemu

uczucia ona mysli, ze mozna zaczac nowa relacje badz relacje od nowa, on odcina sie

zachowanie ona chce byc w porzadku mimo wwszystko, on jest cieply, pomocny

Napisano

Fajnamagdo jest tak jak piszsz, cierpie, ale z kazdym dniem sie z tym godze,

nie mowie wszystkiego, bo nie mam okazji mu powiedziec co czuje, wiem, ze on tez cierpi

co do uczuc, sercu nie da sie powiedziec "odkochaj sie"

co do zachowania staram se go traktowac tak, jakby nigdy nic sie nie wydarzylo,bo boje sie ze odejdzie calkiem

on ma taka prace,ze nie musi siedziec z nami, moze pracowac w domu

wiem, ze gdybym mu jakos zaszkodzila, to odszedlby

ale w sumie moze wtedy latwiej bylo by mi zapomniec