Skocz do zawartości

ROZKŁAD ZNAJOMOŚĆ - co z tego wyjdzie:)

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozkład "Znajomość" na brata mojej koleżanki (czasem się spotykamy:))

1. Mężczyzna/kobieta (karta określająca osobę, o którą pytamy) - PAŹ MONET- osoba żądna wiedzy i pieniążków, zaradna,

2. Co mnie do niego/niej przyciąga? - 5 MIECZY- po klęsce szukam kogoś statecznego i mądrego

3. Jakie cechy charakteru są (będą) mi bliskie? - ŚWIAT- hmmm.... osoba otwarta, pewna siebie, odnsząca sukcesy...

4. Jakie cechy charakteru trudno mi jest (lub będzie) zaakceptować? - SĄD OSTATECZNY- o rany:ojejku: osoba kalkulująca, oceniająca...

5. Co nas łączy? - RYDWAN- hmmm...szybkość w działaniu i dążenia do zamierzonego celu, stanwczość, umiejętność kierowania innymi...

6. Co nas dzieli? - 7 KIELICHÓW- niezdecydowanie, kalkulowanie i ocenianie siebie...

7,8,9 Charakter znajomości w przyszłości?- 2 BUŁAWY, IV CESARZ, 9 MIECZY= XV DIABEŁ

VI KOCHANKOWIE II KAPŁANKA

VIII MOC

Wygląda na to że będę musiała dokonać wyboru, między tym Panem, a kimś jeszcze, co wcale nie będzie takie łatwe... Muszę polegać na intuicji... Wygląda na to że dokonam dobrego wyboru :)

Gość Daffne
Napisano

na końcu piszesz w osobie pierwszej, na początku, że to rozkład na koleżenki brata... jak to w końcu jest? :)

W pierwsze cztery punkty dotyczą Pani czy Pana?

Na końcu rozkładu ostatnie 3 karty Kochankowie, Kapłanka, Moc ...co to za karty? I do czego?

Proszę na przyszlość precyzyjniej zamieszczać rozkłady bo jak widać pytania się mnożą...

Napisano

Daffne, wydaje mi się, że:

ivi ma koleżankę. Ta koleżanka ma brata. ivi jest zainteresowana, w tym rozkładzie, relacją z bratem swojej koleżanki.

czyli ivi + brat jej koleżanki :)

Napisano
Daffne, wydaje mi się, że:

ivi ma koleżankę. Ta koleżanka ma brata. ivi jest zainteresowana, w tym rozkładzie, relacją z bratem swojej koleżanki.

czyli ivi + brat jej koleżanki :)

telenowela :hahahaha:

Pan myślę, że traktuje to na stopie koleżeństwa (Paź monet), Ty (tak mi się wydaje) widzisz szansę na coś nowego w swoim życiu (5 mieczy), ale nadal serducho nieuleczony po poprzednim rozczarowaniu. Tutaj za bardzo nie wiem, kogo tyczy się Świat, ale chyba jego. On jest otwarty, ogólnie taki człowiek do ludzi i dla ludzi, dusza towarzystwa. To, co Ci w nim będzie trudne do przyjęcia, że to facet, który rzadko kiedy zmienia zdanie (Sąd). Łączą kontakty, to, że często macie okazje na siebie wpadać. Dzieli (7 kielichów) - no ciężka karta tutaj - dużo wyobrażeń i nadinterpretacji, zbyt wiele oczekiwań, a za mało realnych szans. Charakter znajomości w przyszłości: nie ma tutaj wykroczenia poza koleżeństwo (brat koleżanki, niestety pozostanie tylko bratem koleżanki).

Napisano
Rozkład "Znajomość" na brata mojej koleżanki (czasem się spotykamy:))

1. Mężczyzna/kobieta (karta określająca osobę, o którą pytamy) - PAŹ MONET- przyjemny kolega, który prowadzi się rozsadnie

2. Co mnie do niego/niej przyciąga? - 5 MIECZY- może to, ze jest taki "nie do zdobycia"?

3. Jakie cechy charakteru są (będą) mi bliskie? - ŚWIAT- ogólnie wydaje się byc bardzo atrakcyjny

4. Jakie cechy charakteru trudno mi jest (lub będzie) zaakceptować? - SĄD OSTATECZNY- niechętny do zmian

5. Co nas łączy? - RYDWAN- spotkania, wasze drogi się schodzą i rozchodzą

6. Co nas dzieli? - 7 KIELICHÓW- macie inne/ różne priorytety

7,8,9 Charakter znajomości w przyszłości?- 2 BUŁAWY, IV CESARZ, 9 MIECZY= XV DIABEŁ

VI KOCHANKOWIE II KAPŁANKA

VIII MOC

nic z tego nie wyjdzie wiecej, ponad to co już jest. Ów brat może nawet się nie dowiedzieć, że sobie cos tam wobec Niego kombinowałaś.

Napisano

Dzięki śliczne:) Fakt, bardziej to mi go koleżanka swata hihi. Znamy się kawał czasu ale tylko na cześć i spotykamy się w większym gronie na imprezach. Osoba poważna na poważnym stanowisku ale sympatyczna. Umówiliśmy sie na kawkę, ale właśnie nie wiem co z tego wyjdzie...

Żadnych planów z nim nie mam, lubię z nim rozmawiać:)

Cóż... na drugą połówkę muszę zaczekać...

Napisano

tak, można, ale to mają być twoje i tylko twoje karty... poczytaj o kartach klasycznych:)