Skocz do zawartości

Związek i jego cechy

Vivere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Odkryłam na przykładowych rozkładach:

http://www.ezoforum.pl/przykladowe-rozklady/68830-zwiazek-i-jego-cechy.html

i nie oparłam się, musiałam wypróbować.

Gdyby komuś chciało się chcieć interpretować wrzucam tutaj.

Rozkład wydaje mi się godny uwagi.

Zgodnie z "przepisem" tylko AW

1.Energia związku – Umiarkowanie, Gdzieś przeczytałam, że to zjednoczenie sił, jednakowe zaangażowanie. Takie tam powolne docieranie.

2.Komunikacja w związku – Papież, troszkę czasami sztywno. Umiarkowanie + Papież to takie dokładne wyważanie za i przeciw żeby zareagować/ wypowiedzieć się zaś z gustem i ze smakiem. Zbyt ceremonialnie ale uczciwie.

3.Silne strony związku- Głupiec, zawsze młodzi, chętni do przygód, obydwoje lubimy podróże i niezależność. Lubimy wszystko co nowe i nieznane byle w ruchu.

4.Słabe strony związku- Śmierć/Wisielec –proces ewolucji związku jest długi ( umiarkowanie + Papież) trudno nam przejść strefę zmian. Ciągle gramy na tym samym poziomie.

5.Realia związku- Kochankowie – żyjemy sobie w udanym związku, który wymaga kompromisów.

6.Namietność w związku- Sąd, jak na mój gust, to spełnienie. Lepsza była by Moc czy tam Rydwan ale nie narzekam:nie_powiem:

7.Klucz do przyszłości związku – Sprawiedliwość hm… skoro nie mamy ślubu to rozwodu nie będzie. Przez tę Śmierć trzeba przebrnąć i połączyć siły?

Napisano (edytowane)

1.Energia związku – Umiarkowanie Związek spokojny i dojrzały. Taki chyba troszkę "małowyjściowy" - dobrze w domu Wam się spędza czas. Ale panuje równowaga więc energia jest harmonijna.

2.Komunikacja w związku – Papież Dobrze się rozumiecie co potwierdza również Umiarkowanie. Tworzycie zgrany związek.

3.Silne strony związku- Głupiec Wydaje mi się, że szanujecie swoją niezależność. Raczej nie ma sytuacji typu: Gdzie wyszłaś? Kochanie idę z Tobą? Pozwalacie sobie na własne zainteresowania a nawet potrzebujecie pobyć czasami bez siebie.

4.Słabe strony związku- Śmierć/Wisielec - Jakby zatrzymaliście się. Nie rozwijacie swojego związku. Trochę nudą zaczęło wiać.

5.Realia związku- Kochankowie – Na związek moim zdaniem piękna karta - po prostu miłość.

6.Namietność w związku- Sąd Daje Wam spełnienie. Nie krępujecie się swojej nagości i sprawia Wam to radość. Dążycie do tego aby obojgu wam dawala ta sfera życia satysfakcję.

7.Klucz do przyszłości związku – Sprawiedliwoś Wydaje mi się, że kluczem może być właśnie zalegalizowanie związku.

Edytowane przez e
Napisano

1.Energia związku – Umiarkowanie ---> XIV Umiarkowanie i V Papiez

Umiarkowanie u Crowleya np. to karta tantryczna. Zespolenie meczyzny z kobieta. Harmonia ciala, umyslu i duszy. No dwie osoby sa jednym cialem.

2.Komunikacja w związku – Papież ---> V Papiez

Moze byc, ze przynajmniej jedna strona to tradycjonalista, ale tu chyba obie strony. Dobrze Wam tak. Papiez w relacjach to takze silna wiez i zwiazek oparty na silnych podstawach, zaufaniu.

3.Silne strony związku- Głupiec ---> XXII Glupiec i IV Cesarz

Radosni, otwarci na nowe, na swiat, zabawe, nowe doswiadczenia a jednoczesnie oboje chcecie budowac cos wspolnie.

4.Słabe strony związku- Śmierć/Wisielec –--> III Cesarzowa, HB VII Rydwan

Jak sama napisalas, jest ciagle to samo. Trzeba by ostro zadzialac, bo zwiazek ma solidny potencjal.

5.Realia związku- Kochankowie –--> VI Kochankowie

Tak, poza tym chyba jestescie karmiczni, co?

6.Namietność w związku- Sąd ---> XX Sad i II Kaplanka

Tu jest juz nawet nie namietnosc... a pewnosc - ja naleze do niego, on nalezy do mnie. Znalezliscie swoje miejsce na ziemi. To wiecej niz namietnosc to poczucie zlaczenia z tym drugim czlowiekiem, nawet gdy dzieli odleglosc. Wyzej - Umiarkowanie to potwierdza.

7.Klucz do przyszłości związku – Sprawiedliwość ---> VIII Sprawiedliwosc

Szczerosc, uczciwosc wobec siebie, granie w otwarte karty, mowienie o wlasnych potrzebach oczekiwaniach i nie ukrywanie tego, czego sie pragnie.

• Lubię to! 1
Napisano
5.Realia związku- Kochankowie –--> VI Kochankowie

Tak, poza tym chyba jestescie karmiczni, co?

Tak, podobno jesteśmy karmiczni. Związek wibracji 7- para dusz :D

Napisano

No Kochankowie w relacjach to cos w stylu "co bog zlaczyl niechaj czlowiek nie rozlacza (i nie chodzi o formalizacje zwiazku)"... takie relacje, ktore maja swoje przeznaczenie odgorne, czesto karmiczne... :)

Napisano

1.Energia związku - Umiarkowanie - obydwoje jesteście na etapie wyciszenia energetycznego, akceptujecie siebie takimi jakimi jesteście, przeszłość zostawiliście za sobą lub pracujecie nad tym żeby to zrobić, poszukiwanie sprawdzanie czy to jest ta droga do szczęścia.

2.Komunikacja w związku - Papież - wprowadzanie pewnych zasad i wartości oraz ich weryfikacja we wspólnym życiu.

3.Silne strony związku - Głupiec - staracie dawać sobie wolność, odkrywać się na nowo i kochać pomimo wszystko.

4.Słabe strony związku Śmierć/Wisielec - niepewność, przyglądanie się z boku czy dacie radę zmianom, które Was czekają. Te zmiany należy wprowadzić żeby relacja nabrała tempa.

5.Realia związku - Kochankowie - jest uczucie ale ono powinno łączyć się z podejmowaniem decyzji.

6.Namiętnośc w związku Sąd - odrodzenie, poznawanie się od nowa, dostrzeganie tego czego nie widziało, czuło przedtem, a to wszystko na skutek wewnętrznych zmian , które w Was zaszły.

7.Klucz do przyszłości związku - Sprawiedliwość - szczera , uczciwa, logiczna ocena sytuacji, nie krzywdzenia jedno drugiego. Jeżeli nie będzie prawnych zmian, bycie na pewnych zasadach.

Napisano

1.Energia związku – Umiarkowanie - równowaga, harmonia i miłość ładna karta

2.Komunikacja w związku – Papież - za bardzo pod linijkę z godnie z zapisem jak się ma komunikować kobieta i meżczyzna. Chyba, ze się pokazuje tu jakiś rozjemca miedzy wami.

3.Silne strony związku- Głupiec - dzieci???

4.Słabe strony związku- Śmierć/Wisielec –zmiany które już powinny nadejść ale ktoś za bardzo przeciąga i czeka az dojżeje

5.Realia związku- Kochankowie – a nie ma tu 3kąta???

6.Namietność w związku- Sąd - po bożemu

7.Klucz do przyszłości związku – Sprawiedliwość - wiesz jeżeli są dzieci albo sprawy materialne wspólne to ślub nie potrzebny żeby pewne kwestie rozwiazywac prawnie ale też jeżeli ślubu nie ma to może właśnie się manifestować zawarcie związku.

• Lubię to! 1
Napisano

Sellenit, mamy troje dzieci ( razem) ale powite w poprzednich związkach, wspólnego nie ma i nie będzie (raczej). Teoretycznie, sprawy materialne, hm.. każde z nas jest na własnym rozrachunku, mieszkamy każdy na swoim. Rozjemcy tez nie ma a i nie wiem nic o 3kącie.

Ślicznie dziękuję za interpretację dziewczynki:*

Napisano
1.Energia związku – Umiarkowanie

Ja lubię tę kartę. mam RW. Jest taka optymistyczna i pogodna. Kojarzy mi sie z Gwiazdą, ale bardziej konkretna. Na związek oparty na miłosci, zaufaniu ja najbardziej.

2.Komunikacja w związku – Papież

Mozecie na sobie polegać.

3.Silne strony związku- Głupiec

Gotowosć na nowe doznania, troche szaleństwa, nieplanowane wypady. Taka swieżość i otwarcie na nowe. Potraficie wskoczyc na fale i popłynąć.

4.Słabe strony związku- Śmierć/Wisielec

hmmm, pisałaś ostatnio ,ze nie do końaa jesteś chyba gotowa na duze zmiany, powiedzenie ostatecznie "tak". Ty nie jestes gotowa, on o tym wie lub wyczuwa. To wpływa na relację.

5.Realia związku- Kochankowie

każde z Was musi z zcegoś zrezygnować dla dobra ogółu.

6.Namietność w związku- Sąd

Jak nie narzekasz...:) Sąd, fajnie. Otwieracie sie na siebie, spełnienie.

7.Klucz do przyszłości związku – Sprawiedliwość

papier czasem szkodzi zwiazkowi. Wzajemny szacunek, dbanie o siebie, o własne potrzeby.

Napisano
Sellenit, mamy troje dzieci ( razem) ale powite w poprzednich związkach, wspólnego nie ma i nie będzie (raczej). Teoretycznie, sprawy materialne, hm.. każde z nas jest na własnym rozrachunku, mieszkamy każdy na swoim. Rozjemcy tez nie ma a i nie wiem nic o 3kącie.

Ślicznie dziękuję za interpretację dziewczynki:*

no to tak jak napisałam jeżeli nie ma spraw materialnych to sprawka to może być zawarcie legalnego związku ;)