Skocz do zawartości

Karta dnia

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jw. karta dnia: Krol Bulaw

Tlo: IV Cesarz, X Kolo Fortuny, Paz Monet ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Albo jakis facet sie zamanifestuje albo jakies sprawy urzedowe niezalezne ode mnie wychyla na wierch, jako, ze w Krolu Bulaw np. urzedy mi sie nieraz manifestuja.

Napisano

Będziesz dziś gotowa na wszystko :) To karty witalności, entuzjazmu i doprowadzenia spraw do końca. Nic nie stanie Ci w przeszkodzie, a nawet jeśli, to jest w Tobie dziś mnóstwo pozytywnej energii i siły do działania. Opanujesz to, co sobie dziś założyłaś.

Może jakieś ważne sprawy "weźmiesz w swoje ręce" i popchniesz do przodu.

Jeśli nie pojawi się fajny mężczyzna na Twojej drodze to przynajmniej zrobisz porządek w domu :)

Miłego dnia!

• Lubię to! 1
Napisano

Może być i jakiś list..wiadomość niezalezna od Ciebie..

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

w pierwszej połowie dnia mogą pochłonąć Cię jakieś obowiązki, możliwe spotkanie z kimś istotnym dla Ciebie, środek dnia to jakby oczekiwanie na wiadomościod Cesarza z rana, a może i wymiana informacji z innymi osobami. Dzień aktywny, zwłaszcza intelektualnie :)

Miłego dnia :_kwadr:

Napisano

Będziesz pełna entuzjazmu, zrobisz wiele rzeczy.Możliwe też spotkanie z jakimś ognistym Panem.

• Lubię to! 1
Napisano

Myśle, ze może sprawa szkoły młodej się tu zamanifestowała.

Napisano

Weryfikacja czesciowa, bo jak wiadomo, slonce jeszcze nie zaszlo.

Spotkalam dzis zupelnie przypadkiem faceta, ktory jakies 13 lat temu strasznie o mnie zabiegal. :) Ogolnie widuje go czasem, bardzo rzadko i zawsze wywala galy w moja strone. Dzisiaj chwilke porozmawialismy, ale tak na zasadzie "co u Ciebie itd."

To tak do tej pory.

Listow zadnych nie bylo (i nie bedzie, bo poczta chodzi z rana tylko). Wiadomosci do tej pory tez nie.

Co dalej, zobaczymy.

:)

Napisano

Sacral wiesz jak jest pokazuje tylko najważniejsze wydarzenia dnia. Mnie się np. często na pytanie o dzień wypadały karty i realizowały się z rana.

Napisano

Wiem, wiem... tez tak czesto mam.

Ale wiadomo, ostateczna weryfikacja na wieczor na koniec dnia. :)

Mozliwe, ze mi sie to wlasnie w kartach zamanifestowalo. :)

Napisano (edytowane)

Weryfikacja...

Wieczorem zamanifestowal sie jeszcze mezu. Rozmawial ludzkim glosem. :26:

I karmiczny... beknal pozdrowieniem :wampir:. (Wiec tu raczej nie wpisuje mi sie w znaczenie kart).

Chociaz... te karty... Paz Monet... po Cesarskim balwanstwie mogl wskazywac na machniecie reka w moja strone. Kolo wskazuje mi na karmiczniakow czesto. Osiol czyli Cesarz to on. Nic... opcja tez mozliwe.

Takze weryfikujac ostatecznie... mysle, ze najlepiej zamanifestowal sie tu ten spotkany przeze mnie facecik z przeszlosci. Wiec karta dnia juz w ciagu dnia dosc wczesnie pokazala mi swoje znaczenie.

Dziekuje wszystkim slicznie za interpretacje i zaraz przyznaje punkciki. :bukiet:

PS. Selenitku... jako jedynej Tobie nie moglam przyznac punktow karmicznych... jak sie odblokuje, nadrobie. ;)

Edytowane przez SacralNirvana
dodane PSy