Skocz do zawartości

karta dnia

Vivere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak w temacie

7 denarów

tło: 4 mieczy Królowa Buław 10 buław

Będę robiła nic, albo odkładała za...potem. Zafunduję sobie błogie lenistwo? Będę leżała i tyła :) W końcu na urlopie jestem :)

Gość Daffne
Napisano

Dzień raczej spokojny, z rana może być małe rozleniwienie, które przejdzie do okolic południa, później z werwą zaczniesz brać się za jakieś obowiązki,może obiadek, może coś jeszcze, wieczorny spoczynek też sie szykuje, ale wygląda na dość aktywny? :)

Miłego dnia :serduszka:

Napisano
jak w temacie

7 denarów

Będę robiła nic, albo odkładała za...potem. Zafunduję sobie błogie lenistwo? Będę leżała i tyła :) W końcu na urlopie jestem :)

Dzień przemyśleń przed podjęciem pewnych działań które będą wymagały czasu i cierpliwości, będziesz się zastanawiała czy przypadkiem nie za dużo na siebie weźmiesz.

Napisano

Przedłożysz planowanie, nad działanie. Będziesz bardzo refleksyjna dziś

• Lubię to! 1
Napisano

7 denarów

pierwsza połowa dnia pod znakiem leżenia, opalania się :) w drugiej dojdziesz do wniosku, że jednak wypadałoby coś ruszyć (może wcześniej przed urlopem planowałaś, że podczas dni wolnych poświęcisz czas czemuś), może najdzie Cię ochota na gruntowne porządki ;)

miłego dnia i miłego urlopowania :slonko:

• Lubię to! 1
Napisano

Wysiłek fizyczny dzisiaj nie wskazany grozi kontuzja.

Napisano

Bedziesz odpoczywala, w mysl zasady, ze co sie odwlecze to nie uciecze. ;) Dzis raczej wiekszych spraw nie bedziesz tykala. Relaks, zbieranie sil, wazne sprawy na kiedy indziej.

Kwintesencja rozkladu HB to Swiat i Cesarzowa. Tu tez widac skupienie sie na sobie, swojej najbardziej bliskiej przestrzeni i niczym wiecej. ;)

• Lubię to! 1
Napisano
7 denarów

7 denarów od dzis będzie mi się kojarzyła ze wzdętym brzuchem (torbacz) na skutek nieregularnego wypróżniania i szafą na ubrania.

Dziś porównać się mogę do misia koali. Taki był ze mnie ospały torbacz. Poruszałam się niezdarnie kołysząc się na boki . To pewnie skutek po-weekendowego mieszkania na kempingu.

Nie jestem chora ale czułam się niezdrowo. Źle znoszę publiczne toalety i dzis byłam nieco "wzdęta i zatkana".

Ponadto, do południa kręciłam się między bagażami ( po-weekendowymi), pralką, suszarnią i szafą - tych czynności nie lubię wykonywać.

Po południu, w planie było przenoszenie rzeczy Jota do nowego mieszkania. I, tylko rozebralismy starą duża szafę ubraniową po poprzednim właścicielu. Nie miałam dziś mocy przerobowej :)