Vivere Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 jak w temacie 7 denarów tło: 4 mieczy Królowa Buław 10 buław Będę robiła nic, albo odkładała za...potem. Zafunduję sobie błogie lenistwo? Będę leżała i tyła W końcu na urlopie jestem Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 Dzień raczej spokojny, z rana może być małe rozleniwienie, które przejdzie do okolic południa, później z werwą zaczniesz brać się za jakieś obowiązki,może obiadek, może coś jeszcze, wieczorny spoczynek też sie szykuje, ale wygląda na dość aktywny? Miłego dnia Cytuj
Gość ANEZ Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 jak w temacie7 denarów tło: 4 mieczy Królowa Buław 10 buław Będę robiła nic, albo odkładała za...potem. Zafunduję sobie błogie lenistwo? Będę leżała i tyła W końcu na urlopie jestem Dzień przemyśleń przed podjęciem pewnych działań które będą wymagały czasu i cierpliwości, będziesz się zastanawiała czy przypadkiem nie za dużo na siebie weźmiesz. Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 Przedłożysz planowanie, nad działanie. Będziesz bardzo refleksyjna dziś 1 Cytuj
Erza Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 7 denarów tło: 4 mieczy Królowa Buław 10 buław pierwsza połowa dnia pod znakiem leżenia, opalania się w drugiej dojdziesz do wniosku, że jednak wypadałoby coś ruszyć (może wcześniej przed urlopem planowałaś, że podczas dni wolnych poświęcisz czas czemuś), może najdzie Cię ochota na gruntowne porządki miłego dnia i miłego urlopowania 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 Wysiłek fizyczny dzisiaj nie wskazany grozi kontuzja. Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 Bedziesz odpoczywala, w mysl zasady, ze co sie odwlecze to nie uciecze. Dzis raczej wiekszych spraw nie bedziesz tykala. Relaks, zbieranie sil, wazne sprawy na kiedy indziej. Kwintesencja rozkladu HB to Swiat i Cesarzowa. Tu tez widac skupienie sie na sobie, swojej najbardziej bliskiej przestrzeni i niczym wiecej. 1 Cytuj
Vivere Napisano 23 Lipca 2013 Autor Napisano 23 Lipca 2013 7 denarówtło: 4 mieczy Królowa Buław 10 buław 7 denarów od dzis będzie mi się kojarzyła ze wzdętym brzuchem (torbacz) na skutek nieregularnego wypróżniania i szafą na ubrania. Dziś porównać się mogę do misia koali. Taki był ze mnie ospały torbacz. Poruszałam się niezdarnie kołysząc się na boki . To pewnie skutek po-weekendowego mieszkania na kempingu. Nie jestem chora ale czułam się niezdrowo. Źle znoszę publiczne toalety i dzis byłam nieco "wzdęta i zatkana". Ponadto, do południa kręciłam się między bagażami ( po-weekendowymi), pralką, suszarnią i szafą - tych czynności nie lubię wykonywać. Po południu, w planie było przenoszenie rzeczy Jota do nowego mieszkania. I, tylko rozebralismy starą duża szafę ubraniową po poprzednim właścicielu. Nie miałam dziś mocy przerobowej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi