Maestro Inez2503 Napisano 23 Lipca 2013 Maestro Napisano 23 Lipca 2013 Karta dnia : 8 denarów tło: 8 mieczy Rycerz Buław 6 kielichów suma Kapłan HB Umiarkowanie/Kapłan ależ będę pracowita jutro,ha ha ha Pewnie ograniczę net i zajmę się zaległościami:)) Cytuj
Kędry Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 O tak natłok pracy tu się uwidacznia liczne kontakty - ale poradzisz sobie chociaż łatwo nie będzie Cytuj
Vivere Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 Wiele się wydarzy ale będziesz bardzo dobrze zorganizowana. W skupieniu zadbasz o każdy szczegół. Rozpracujesz natłok obowiazków a wieczorem wyciagniesz zmęczone nogi i powiesz ufff... jak sie cieszę, ze mam to wszystko dzis za sobą Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 23 Lipca 2013 O tak natłok pracy tu się uwidacznia liczne kontakty - ale poradzisz sobie chociaż łatwo nie będzie Jutro jestem 8 godzin sama na zmianie:) Ale ja lubię być sama:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 23 Lipca 2013 Wiele się wydarzy ale będziesz bardzo dobrze zorganizowana. W skupieniu zadbasz o każdy szczegół. Rozpracujesz natłok obowiazków a wieczorem wyciagniesz zmęczone nogi i powiesz ufff... jak sie cieszę, ze mam to wszystko dzis za sobą Wieczorem,to ja będe szalała z ćwiczeniami:))) Cytuj
x-latek Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 Ciekawe, i z każdej z podsum wyszła karta Kapłana. Może podsumy Ci radzą, żebyś zajęła się tym, czym naprawdę powinnaś się zająć - według Twego sumienia. A może to jakieś też sprawy papierowe (uporządkowanie ich), czy w ogóle urzędowe? Cytuj
emilr Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 Karta dnia : 8 denarów tło: 8 mieczy Rycerz Buław 6 kielichów suma Kapłan HB Umiarkowanie/Kapłan Będziesz skupiona na pracy, całkowicie Cie ona pochłonie. Będzie sie działao, duzo różnych zadań, nie bedziesz wiedziała gdzie "ręce wsadzić". Ale postanowisz na spokojnie, systematycznie zajać sie tym, co najważniejsze i dasz radę. Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 Karta dnia : 8 denarów tło: 8 mieczy Rycerz Buław 6 kielichów suma Kapłan HB Umiarkowanie/Kapłan dzień dość pracowity, rano możesz się czuć jak z krzyża zdjęta, ale później ruszysz aktywnie, zapewne kawka Cię postawi na nogi ^^. Wieczorek upłynie na rodzinnej atmosferze, a może weźmie Cię na wspominki...przyjemnych chwil ? Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Jakbys miala skupic sie na jakis zaleglych zadaniach. Duzo, duzo obowiazkow, pracowity dzien. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 24 Lipca 2013 Karta dnia : 8 denarówtło: 8 mieczy Rycerz Buław 6 kielichów suma Kapłan HB Umiarkowanie/Kapłan ależ będę pracowita jutro,ha ha ha Pewnie ograniczę net i zajmę się zaległościami:)) Każdy z Was miał rację : dziś było szaleństwo, ludzi pełno, w dodatku wzywałam serwis do drukarki, szukałam długo jednej karty i się nawściekałam, w każdym razie wyszłam nieprzytomna ze zmęczenia.Piję kawkę, jak Daffne pisała i powoli odżywam. Rano dowiedziałam się o niezaliczonym egzaminie, co mnie zdenerwowało, ale już emocje opadły. Bo wiem, że umiem i muszę w końcu zdać)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi