Skocz do zawartości

krzyż celtycki - na uczucia - proszę o pomoc w interpretacji

malabb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mój partner postanowił w wyniku sporej kłótni zakończyć relację.

ciężko mi w tej sytuacji, stad moje karty

jak potoczy się nasza relacja, czy jest szansa na powrót?

co jest: śmierć

krzyżuje się: 8 mieczy

świadomość as buław

podświadomość królowa mieczy

mija 3 kielichy

idzie as mieczy

Twoje nastawienie kapłan

otoczenie paż kielichów

nadzieje, obawy cesarz

wynik słońce

nie ma tu fajnych kart:(

chyba nic się nie zadzieje między nami.

to juz koniec?:(

Gość Daffne
Napisano

najpierw Twoja interpretacja zgodnie z regulaminem działu, który jak mniemam przeczytany? :)

ps. do wyniku proponuję 3 karty zamiast 1.

Napisano

przeczytany.

Daffne, ja nie widze tu ani powrotu, ani zgody.

nie mamy ze soba kontaktu, i tu to widać : 8 mieczy :(

ja bym chciała, zebyśmy się dogadali. as buław i mieczowa, ale juz nie mogę działać, bo pan nie chce ze mna rozmawiać.

i fajne chwile juz za nami. on się odciał. albo odetnie...as mieczy

i czekam na jego ruch... kaplan.

i wynik słonko, a to swieci tylko na chwilę... więc nic z tego:(

Napisano

co jest: śmierć Relacja zostala zakonczona. Nastapilo zerwanie jej.

krzyżuje się: 8 mieczy Oboje czujecie sie zranieni, stad decyzja o zerwaniu. Nie byla ona wywolana chwilowym kaprysem a dluzo zbierajacymi sie zalami i pretensjami.

świadomość as buławLiczysz na to, ze jednak to nie koniec, ze partner jednak wyjdzie do Ciebie z reka i wrocicie do siebie.

podświadomość królowa mieczyCzujesz, ze to jednak koniec.

mija 3 kielichyCzas bycia razem, bycia w zwiazku.

idzie as mieczyWiesz, sam as mieczy to postawienie spraw jasno. Tu moze Wam przydarzyc sie jeszcze jakas rozmowa, ktora wyjasni co nieco miedzy Wami, wyklaruje. Co ona przyniesie, nie wiadomo. W kazdym razie w Asie MIeczy nie ma polsrodkow. Jest tak albo tak, nic pomiedzy.

Twoje nastawienie kapłan Trudno Ci te sytuacje ogarnac. Masz swoj punkt widzenia, dlaczego tak sie stalo i to powoduje, ze w zwiazku z tym odczuwasz duzy zal. Uwazasz, ze to w duzej mierze nie Twoja wina, jezeli w ogole.

otoczenie paż kielichówOtoczenie zajmuje sie soba. Ewentualnie probuje jakos zalagodzic to Wasze rozstanie, albo dodac Ci po tym otuchy.

nadzieje, obawy cesarz Masz nadzieje na powrot. Ufasz, ze Wasza relacja byla duzo stabilniejsza, aby tak szybko sie calkiem rozleciec.

wynik słońce Slonce to po rozstaniach takze powroty i pogodzenie sie, wiec... nie do konca tak nie widac powrotu. Slonce bywa egoistyczne, ale samo w sobie z jasnej strony... jest pozytywne bardzo. U Crowleya jest to m.in karta, ktora w relacjach partnerskich wskazuje na pogodzenie sie i pogrzebanie topora wojennego. ;) Niesie radosc i zadowolenie.

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

to Słońce właśnie może być egoistyczne i oddalenie dalsze Pana albo ocieplenie stosunków. Można jedynie zgadywać bo nie dociągnęłaś nic... :(

dlatego by mieć jasność sytuacji ponawiam propozycje dołożenia 2 kart do słońca...by wydzieć efekt. Warto rówież dokładać do każdej karty bramy czyli KOło fortuny, Sąd, asy,3-ki,5-ki bo to energie zmian, a dopiero druga karta pokazuje jakie one będą.

Napisano

więc nie dołozyłam juz...

zapytałam, jak potoczy się relacja:

6 buław* kapłanka * rydwan/głupiec

i pomysłu nie mam...:(

Gość Daffne
Napisano

jak potoczy się relacja:

6 buław* kapłanka * rydwan/głupiec

pojawia się chęć zawalczenia Twoja o relacje (6 buław),pragnienie zwycięstwa by się poukładało, czujesz podświadomie, że zasłużyłaś sobie na kontynuacje relacji staraniem się i tym co z siebie dałaś. Niestety Pan jako Rydwan...będzie unikać odpowiedzialności, będzie szukać własnej wygody i przygody (głupiec), także lepiej nie naciskać, gdyż można pogorszyć sytuacje, a Pan będzie bronić własnych przekonań i tego czego chce i sobie zaplanował (słońce wyzej)

Napisano

dziecko macie?

wg mnie nie będzie tu powrotu znajomość na jego zasadach...twardych zasadach

Napisano

co jest zakonczona relacja

krzyzuje se 8mieczy przeciazenie, zmeczenie ta sytuacja

wiadomosc as buław ze on mogl zaczac cos nowego albo ze Ty masz nowe mozliwosci

podswiadomosc krolowa mieczy ze dobrze sie stało

mija 3 kielichy bycie razem

idzie as mieczy odcinanie sie

twoje nastawienie kapłan przy nim czulas sie stabilnie i teraz jestes zaniepokojnona

otoczenie paź kieli zebys z kims innym byla, weszla w nowa relacje

nadzieje/obawy cesarz ze jednak on bedzie Twój

wynik słońce po jednej karcie ciezko stwierdzic ale po tym co napisalas pozniej zawlaczysz o relacje, ale moim zdaniem z chwilowym wynikiem pozytywnym