koteczek29aw Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 (edited) Gdziesik znalazlam i zrobilam rozklad na 9 kart z sygnifikatorem w srodku:) cos za duzo tej czerwieni tu podejrzanie mi wyszlo bo raczej zadnych milosnych niespodzianek sie nie spodziewam, wprost przeciwnie, mam uraz do facetow:P walet pik,9kier,walet kier,as kier, Sygnifikator(dama kier),as karo,krol karo,10kier,walet trefl,krol kier hm. czyli -do sygnifikatora- jestem rozczarowana pewnym panem, w ktorym sie podkochiwalam i mialam nadzieje na stworzenie domu, po sygnifikatorze-otrzymam jakas mila wiadomosc od jakiegos pana(ciekawe ktory to ),w mundurze, urzednika? albo tez o tym panu, w kazdym razie czeka go dobra przyszlosc , lub mnie czeka dobra przyszlosc z jakims krolem kier-tez nie mam pojecia kto to, bo aktualnie jestem sama dziewczyny do pracy:P plissss, bede wdzieczna za dodatki Edited July 23, 2013 by koteczek29aw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 możesz sprobowac zaznaczyc gdzie które karty powinny sie znajdować ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koteczek29aw Posted July 24, 2013 Author Share Posted July 24, 2013 z tego rozkladu wynikalo ze karty sa rozlozone obok siebie w jednym rzędzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 aha no tak xd hahaha dobra juz sprobuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 walet pik,9kier,walet kier,as kier, Sygnifikator(dama kier),as karo,krol karo,10kier,walet trefl,krol kier -do sygnifikatora- czyli przeszłość- walet pik,9kier,walet kier,as kier, ? najbliższa karta do Ciebie to as kier, czyli całkiem niedawno świętowałaś szczęśliwe wydarzenie, i tu przy walecie kier stawiałabym na narodziny dziecka, dobrą wiadomość, miałas świetną atmosfere w domu i w pracy, wcześniej miałaś też romns i zauroczyłas/zakochałas w dość młodym mężczyźnie, niestety się na nim zawiodłaś, był fałszywy i nie mogłaś na nim polegać , po sygnifikatorze- przyszłość- as karo,krol karo,10kier,walet trefl- otrzymasz ważna informacje/rozmowe w sprawach urzędowych,oprocz tego będziesz miec szczęśliwy okres w kontaktach towarzyskich, spotkasz sie z dobrym przyjacielem, dobry okres na sprawy sercowe,miłe niespodzianki,nowa droga nowy początek no i król kier poznasz przystojnego męzczyzne do miesiąca:) być może to ten przyjaciel, będzie chciał Ci pomóc a potem wyniknie z tego coś więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koteczek29aw Posted July 24, 2013 Author Share Posted July 24, 2013 walet pik,9kier,walet kier,as kier, Sygnifikator(dama kier),as karo,krol karo,10kier,walet trefl,krol kier-do sygnifikatora- czyli przeszłość- walet pik,9kier,walet kier,as kier, ? najbliższa karta do Ciebie to as kier, czyli całkiem niedawno świętowałaś szczęśliwe wydarzenie, i tu przy walecie kier stawiałabym na narodziny dziecka, dobrą wiadomość, miałas świetną atmosfere w domu i w pracy, wcześniej miałaś też romns i zauroczyłas/zakochałas w dość młodym mężczyźnie, niestety się na nim zawiodłaś, był fałszywy i nie mogłaś na nim polegać---Paulinqa zgadza sie tutaj niestety:( , po sygnifikatorze- przyszłość- as karo,krol karo,10kier,walet trefl- otrzymasz ważna informacje/rozmowe w sprawach urzędowych,oprocz tego będziesz miec szczęśliwy okres w kontaktach towarzyskich, spotkasz sie z dobrym przyjacielem, dobry okres na sprawy sercowe,miłe niespodzianki,nowa droga nowy początek no i król kier poznasz przystojnego męzczyzne do miesiąca:) być może to ten przyjaciel, będzie chciał Ci pomóc a potem wyniknie z tego coś więcej hm ten przystojny mezczyzna bedzie mi spedzal sen z powiek teraz Dziekowac:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 oby sie sprawdziło ;p tak to ja odczułam , czekam na dalsze interpretacje a potem na weryfikacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koteczek29aw Posted August 1, 2013 Author Share Posted August 1, 2013 oby sie sprawdziło ;p tak to ja odczułam , czekam na dalsze interpretacje a potem na weryfikacje Paulinqua wyjdzie na to ze poznam pana:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 sa sa sa więc wychodzi na to że potrafie sie porozumieć z kartami czasem może błędnie je interpretuje, super i powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts