Skocz do zawartości

rozklad z 9 kart:)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Gdziesik znalazlam i zrobilam rozklad na 9 kart z sygnifikatorem w srodku:) cos za duzo tej czerwieni tu podejrzanie mi wyszlo bo raczej zadnych milosnych niespodzianek sie nie spodziewam, wprost przeciwnie, mam uraz do facetow:P

walet pik,9kier,walet kier,as kier, Sygnifikator(dama kier),as karo,krol karo,10kier,walet trefl,krol kier

hm. czyli -do sygnifikatora- jestem rozczarowana pewnym panem, w ktorym sie podkochiwalam i mialam nadzieje na stworzenie domu,

po sygnifikatorze-otrzymam jakas mila wiadomosc od jakiegos pana(ciekawe ktory to :P),w mundurze, urzednika? albo tez o tym panu, w kazdym razie czeka go dobra przyszlosc , lub mnie czeka dobra przyszlosc z jakims krolem kier-tez nie mam pojecia kto to, bo aktualnie jestem sama

dziewczyny do pracy:P plissss, bede wdzieczna za dodatki :):icon_smile:

Edytowane przez koteczek29aw
Gość paulinqa123
Napisano

możesz sprobowac zaznaczyc gdzie które karty powinny sie znajdować ?

Napisano

z tego rozkladu wynikalo ze karty sa rozlozone obok siebie w jednym rzędzie

Gość paulinqa123
Napisano

aha no tak xd hahaha dobra juz sprobuje :P

Gość paulinqa123
Napisano

walet pik,9kier,walet kier,as kier, Sygnifikator(dama kier),as karo,krol karo,10kier,walet trefl,krol kier

-do sygnifikatora- czyli przeszłość- walet pik,9kier,walet kier,as kier, ? najbliższa karta do Ciebie to as kier, czyli całkiem niedawno świętowałaś szczęśliwe wydarzenie, i tu przy walecie kier stawiałabym na narodziny dziecka, dobrą wiadomość, miałas świetną atmosfere w domu i w pracy, wcześniej miałaś też romns i zauroczyłas/zakochałas w dość młodym mężczyźnie, niestety się na nim zawiodłaś, był fałszywy i nie mogłaś na nim polegać

,

po sygnifikatorze- przyszłość- as karo,krol karo,10kier,walet trefl- otrzymasz ważna informacje/rozmowe w sprawach urzędowych,oprocz tego będziesz miec szczęśliwy okres w kontaktach towarzyskich, spotkasz sie z dobrym przyjacielem, dobry okres na sprawy sercowe,miłe niespodzianki,nowa droga nowy początek no i król kier poznasz przystojnego męzczyzne do miesiąca:) być może to ten przyjaciel, będzie chciał Ci pomóc a potem wyniknie z tego coś więcej

Napisano

-do sygnifikatora- czyli przeszłość- walet pik,9kier,walet kier,as kier, ? najbliższa karta do Ciebie to as kier, czyli całkiem niedawno świętowałaś szczęśliwe wydarzenie, i tu przy walecie kier stawiałabym na narodziny dziecka, dobrą wiadomość, miałas świetną atmosfere w domu i w pracy, wcześniej miałaś też romns i zauroczyłas/zakochałas w dość młodym mężczyźnie, niestety się na nim zawiodłaś, był fałszywy i nie mogłaś na nim polegać---Paulinqa zgadza sie tutaj niestety:(

,

po sygnifikatorze- przyszłość- as karo,krol karo,10kier,walet trefl- otrzymasz ważna informacje/rozmowe w sprawach urzędowych,oprocz tego będziesz miec szczęśliwy okres w kontaktach towarzyskich, spotkasz sie z dobrym przyjacielem, dobry okres na sprawy sercowe,miłe niespodzianki,nowa droga nowy początek no i król kier poznasz przystojnego męzczyzne do miesiąca:) być może to ten przyjaciel, będzie chciał Ci pomóc a potem wyniknie z tego coś więcej

hm ten przystojny mezczyzna bedzie mi spedzal sen z powiek teraz :P

Dziekowac:)

Gość paulinqa123
Napisano

oby sie sprawdziło ;p tak to ja odczułam , czekam na dalsze interpretacje a potem na weryfikacje :D

Napisano
oby sie sprawdziło ;p tak to ja odczułam , czekam na dalsze interpretacje a potem na weryfikacje :D

Paulinqua wyjdzie na to ze poznam pana:)

Gość paulinqa123
Napisano

sa sa sa :D więc wychodzi na to że potrafie sie porozumieć z kartami :D czasem może błędnie je interpretuje, super :) i powodzenia :D