Skocz do zawartości

Karta dnia - środa

Gość Daffne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Daffne
Napisano

Jak jutro mini mi dzień?

Karta dnia: 3 buław

Tło: Królowa kielichów, Słońce, paź buław

Dzień jutro powinien być dość energiczny, początek dnia będę mieć w bardzo dobrym nastroju, Słońca dosłownego to raczej nie użyję, ale może wesoło czas spędzę, wieczorem jakieś rozmowy, kontakty.

Z góry dziękuje za pomoc :))

Napisano
Jak jutro mini mi dzień?

No peeewnie:icon_smile: Dostaniesz wiatru w żagle:spoko::icon_smile:

Nie rozumiem co to ma znaczyć to tło? Jak to pojmować?

Gość Daffne
Napisano
No peeewnie:icon_smile: Dostaniesz wiatru w żagle:spoko::icon_smile:

Nie rozumiem co to ma znaczyć to tło? Jak to pojmować?

Tło jest jakby wyjaśnieniem karty głównej dnia :)

Dziękuje Ci pięknie x-latku ;))

Napisano

Będziesz bardzo kreatywna, komunikatywna i skora do przygód :D Tu są działania przemyslane i zdecydowane - cele/ zadania będziesz realizowała bez przeszkód, skutecznie. Jesli sama się gdzieś nie wybierzesz to może ktoś odwiedzi Ciebie albo przesle dobra wiadomość.

Napisano
Jak jutro mini mi dzień?

dzień będzie energetyczny, będzie Ci sie chciało działać. Na początku troche leniwie, ale potem powiew optymizmu, wesoło. Nawet jeśli w pracy, to wszystko samo sie potoczy, pójdzie gładko i w fajnej atmosferze. Ktos moze Ci sprawi radość jakąś niespodzianką, miłym słowem, zaproszeniem, wiadomością.

Napisano

Dzien bardzo optymistyczny. 3 Bulaw to dla mnie wskazowka, ze patrzy sie optymistycznie w przyszlosc, bo ma sie poczucie, ze wszystko zrobilo sie jak nalezy. I takie sa tu tez karty. Poczatek dnia moze byc taki dosc spokojny, mozesz miec tez sklonnosci do wspominania czegos albo taki lekko marzycielski nastroj nawet. W poludnie widac juz tak bardziej na ziemi bedziesz, sprawy konkretne, ale jednoczesnie sprawiajace Tobie radosc i na wieczor mozliwe, ze albo gdzies wybedziesz albo jakies kontakty z kims, mozliwa radosc, zabawa, ogolnie bardzo wesolo spedzony czas. :)

Napisano
Jak jutro mini mi dzień?

Dzień jutro powinien być dość energiczny, początek dnia będę mieć w bardzo dobrym nastroju, Słońca dosłownego to raczej nie użyję, ale może wesoło czas spędzę, wieczorem jakieś rozmowy, kontakty.

Z góry dziękuje za pomoc :))

Plany perspektywiczne robione z przystojnym Paziem dotyczące wspólnego wyjazdu. Miłe spędzenie czasu.

Gość Daffne
Napisano
Dzien bardzo optymistyczny. 3 Bulaw to dla mnie wskazowka, ze patrzy sie optymistycznie w przyszlosc, bo ma sie poczucie, ze wszystko zrobilo sie jak nalezy. I takie sa tu tez karty. Poczatek dnia moze byc taki dosc spokojny, mozesz miec tez sklonnosci do wspominania czegos albo taki lekko marzycielski nastroj nawet. W poludnie widac juz tak bardziej na ziemi bedziesz, sprawy konkretne, ale jednoczesnie sprawiajace Tobie radosc i na wieczor mozliwe, ze albo gdzies wybedziesz albo jakies kontakty z kims, mozliwa radosc, zabawa, ogolnie bardzo wesolo spedzony czas. :)

Póki co jestem zaspana, długo dochodzę do siebie rankiem :) Pewnie stąd ta Kielichowa hehe

Dziękuje pieknie :bukiet:

Gość Daffne
Napisano
Plany perspektywiczne robione z przystojnym Paziem dotyczące wspólnego wyjazdu. Miłe spędzenie czasu.

Żeby się nie okazało, że to będzie ładna Pazica :D hehe

Dziękuje :bukiet:

Napisano

stawiam na jakaś nową perspektywę, nowe zadanie, nowy pomysł.

Dobra passa ;)

A wieczorkiem moze jakies spotkanko lub miła rozmowa :)

Gość Daffne
Napisano
stawiam na jakaś nową perspektywę, nowe zadanie, nowy pomysł.

Dobra passa ;)

A wieczorkiem moze jakies spotkanko lub miła rozmowa :)

Wieczorkiem dam znać co się wyklarowało :))

Dziękuje Trida :buziak:

Gość Daffne
Napisano
Będziesz bardzo kreatywna, komunikatywna i skora do przygód :D Tu są działania przemyslane i zdecydowane - cele/ zadania będziesz realizowała bez przeszkód, skutecznie. Jesli sama się gdzieś nie wybierzesz to może ktoś odwiedzi Ciebie albo przesle dobra wiadomość.

Dam znać czy ktoś odwiedzi, na pewno będę wieczorem rozmawiać z różnymi osobami - dam znać wieczorkiem

Dziękuje :bukiet:

Napisano
Póki co jestem zaspana, długo dochodzę do siebie rankiem :) Pewnie stąd ta Kielichowa hehe

Dziękuje pieknie :bukiet:

No bo ta Kielichowa to takie ciepłe kluski :icon_smile: taka pipowata (bez obrazy).

Napisano

bardzo energiczny dzień, dużo zajęć Cię czeka, działanie wielokierunkowe i wykazywanie się elastycznością; dużo kontaktów (telefony, smsy, maile) przynoszących dobre wieści, możliwe spotkanie z kimś dawno niewidzianym, poza tym chyba dziś często będziesz na ezo :) Królowa kielichów - doradzanie, empatia, wspieranie :)

Gość Daffne
Napisano
No bo ta Kielichowa to takie ciepłe kluski :icon_smile: taka pipowata (bez obrazy).

hehe taka rozmemłana na ogół Kielichowa, ale potrafi mieć swoje dobre strony :okok:

obok mam kartę Słońce, więc mnie ożywia (kawa też stawia na nogi ^^ )

Gość Daffne
Napisano

bardzo energiczny dzień, dużo zajęć Cię czeka, działanie wielokierunkowe i wykazywanie się elastycznością; dużo kontaktów (telefony, smsy, maile) przynoszących dobre wieści, możliwe spotkanie z kimś dawno niewidzianym, poza tym chyba dziś często będziesz na ezo :) Królowa kielichów - doradzanie, empatia, wspieranie :)

myślę, że na ezo będę dorywczo, choć będę się świecić :D

Dziękuje Baami :buziak:

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA:

Początkiem dnia byłam zaspana, niedotrybiona, ale później mi przeszło po kawce, spotkałam się z paroma koleżankami, zaczęłam póżniej czytać książkę i mnie olśniła pewne forma postrzegania rozwoju duchowego...taki błysk dostałam nagły informacji...z którą podzieliłam się z koleżanką, przy okazji pomagając jej w róznych sprawach. Spotkałam się też z kolegą, którego lubię :)

Dzień zdecydowanie aktywny - tak aktywny, że mi nóżki odpadają ^^

Ps. To Słońce to chyba olśnienie bo w sumie poza tym to było standardowo. Buźka mi sie cieszyła jak zawsze :)

Edytowane przez Daffne