Skocz do zawartości

Z ciekawosci - Moja druga polowka

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

:hahahaha:

------7------8------

5------------------6

---------4----------

-------2---3--------

---------1----------

1. Moj wymarzony partner. Moja druga polowka. - VII Rydwan

Ktos, kto podruzuje, ewentualnie medytuje.

2. Ja - Paz Kielichow

Rozmarzona leluja, jak zwykle. Norma.

3. Moje zyczenie wobec relacji partnerskiej - XIII Smierc + 8 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Smieszne karty. Smierc na samym poczatku, jakby dotyczylo czegos, co juz istnieje badz istnialo.

4. Moje nieuswiadomione zyczenia wobec relacji partnerskiej - As Kielichow

No chce uczucia.

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera? - 4 Monet + II Kaplanka ---> XVI Wieza, HB VI Kochankowie

No zesz kurcze. Tu jakbym miala sie skupic na tym, co juz jest.

6. Po czym rozpoznam moja druga polowke? - XX Sad + 6 Monet ---> XIV Umiarkowanie, HB VIII Sprawiedliwosc

Nie wiem... znowu chyba ktos, kogo juz znam. Sad nie pokazuje raczej nowej osoby. W podsumie Umiarkowanie... czesto mi przyjaznie pokazuje.

7. Jakie wspolne zadanie jest nam pisane? - Krolowa Monet + I Mag ---> XIX Slonce, HB I Mag

Nie mam pojecia kurcze. Jakies wspolne dzialania.

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? - XIX Slonce + XVII Gwiazda ---> XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Nie wiem. Jakas przyjazn i ewentualnie poglebianie tej przyjazni.

Powaznie, liczylam na karty jakies pokazujace cos nowego gdzies tam, moze nie w stylu rumak na bialym koniu... ale cos...

Tu karty mi nikogo nowego raczej nie pokazuja.

Moze ktos rzuci Uokiem? Czy podziela moje odczucie?

Napisano

ktoś dynamiczny - taki trochę rycerski - odważny pan- który jasno stawia sprawy, nie przyczaja się nie kombinuje

2. Ja - Paz Kielichow

życzliwa, serdeczna - wrażliwa kobietka- zanurzona w swoim wnętrzu - bardzo uczuciowa

3. Moje zyczenie wobec relacji partnerskiej - XIII Smierc + 8 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Relacja głęboka - intensywna w kontaktach - otwarta na nowości - nie taka skostniała - przynosząca spełnienie

Dużą rolę przywiązujesz do spełnienia uczuciowego

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera? - 4 Monet + II Kaplanka ---> XVI Wieza, HB VI Kochankowie

Może już go znasz - przemyśl dobrze - może ktoś w Twoim otoczeniu już nosi cechy tego jedynego

6. Po czym rozpoznam moja druga polowke? - XX Sad + 6 Monet ---> XIV Umiarkowanie, HB VIII Sprawiedliwosc

Człowiek myślący podobnie jak Ty - spokojny, ułożony - wewnętrznie poukładany - uczciwy

7. Jakie wspolne zadanie jest nam pisane? - Krolowa Monet + I Mag ---> XIX Slonce, HB I Mag

Może praca z energiami - ten podwójny mag może na to wskazywać - będzie Was łączyła przyjaźń - to również moze być Twoje źródło dochodu

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? - XIX Slonce + XVII Gwiazda ---> XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

On chyba już jest w Toim otoczeniu- łączy Was jak wyżej pisałam przyjaźń - ciepłe energie tu są - może masz jakieś już plany na stabilną, głeboką relacje z tym kimś

• Lubię to! 1
Napisano

Ktos, kogo juz prawie na tym swiecie nie ma. Prawdziwy mezczyzna:) Moze niekoniecznie ksiaze na bialym rumaku, ale Rydwan kojarzy mi sie z takim meskim facetem, tryskajacym wręcz testosteronem, zabojczo seksowny, a przy tym niezwykle opanowany, swiadomy. Taki wojownik, chociaz niekoniecznie Herkules:)

2. Ja - Paz Kielichow

Rozmarzona lelujko:D :* Ladna karta, ale Ty chyba zaurocozna w kims jestes?:P Tak mi sie wydaje patrzac na ta karte;)

Przy okazji ciagle to samo co Ci piszą, jestes uczuciowa, wrazliwa, sentymentalna, bla bla bla :D

Chcialabys, by ten stan co jest teraz zmienil sie. I w ogole by relacja w ktora wejdziesz byla INNA od poprzedniej.

No i zeby bylo cos konkretniej niz tylko flirty na necie, czy cos na odleglosc... :) Wirtualne usciski nie daja tyle szczescia, co te prawdziwe.

Ojjj... az sie przelewa w Twoim serduchu z tych emocji wszystkich ;) hehe czujesz sie gotowa na love love love i jestes gotowa na fight fight fight for this love ;)

W kazdym badz razie... No cos z tym trzeba zrobic, by sie te Twoje emocje i pragnienie milosci nie mar(y)nowalo ;)

Albo w instytucji, urzedzie... dzialalnosci dobroczynnej? ;) poza tym moze tez byc po przejsciach. Oboje cenicie sobie swoja wlasna przestrzen, sprawiedliwi, uczciwi..

Znalezc mi męża!! hahahah <joke> A serio to tez mam niezla rozkmine.. ;) Moze nauczyc Ciebie wykorzystywac w pelni Twoj potencjal... Mag to nie tylko nauka, ale tez kreatywnosc, pasja tworzenia, a Krolowa monet - praktycznosc i bieglosc w praktyce;)

Wyglada jakbys siedziala na dupci w domu i marzyla o jakims takim... a tu trzeba wyjsc wyjsc i wyjsc! :D Bo umiarkowanie to ciagle jedna noga tu, druga tam ;) Chyba ze to jakis duch z zaswiatow :P Ale ogolnie karty dosc cieple i bliskie, moze to ktos kogos juz znasz, a moze nawet z kim sie przyjaznisz?:)

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje Kedry... :bukiet:

Wlasnie problem w tym, ze ja sama nie wiem, czego chce. A relacje, ktore juz mam to takie lelum polelum. Nic z nich nie wynika. Przyjaznie owszem, sa... ale nie na tyle, zeby z nich cos bylo.

Staram sie ostatnio zdystansowac do tego...

Dziekuje Calielu... :bukiet:

Przy czym musze rzec, ze przy "duchu z zaswiatow" poleglam, padlam, wywinelam orla... ze smiechu. :hahahaha:

Co do szukania meza... no to nie sadze, zebym kiedykolwiek jeszcze wyszla za maz... co by tam karty nie mowily... malzenstwu mowie NIE... glosno i wyraznie.

Co do przyjazni... juz istniejacych... jw. Same takie lelum polelum... jedna pokazuje mi sie stale w Umiarkowaniu.

Takze nie wiem... w przyjazniach to srednio upatruje... Umiarkowanie jest i przy Umiarkowaniu pozostanie.

Zauroczona... ano... :witch:

Napisano

Ktos, kto podruzuje, ewentualnie medytuje. - ktoś szybki w działaniu nie jakaś tam leluja jak to nazywasz:-) swoją drogą to ostatnio moje ulubione słówko hehehehe wcześniej go nie znałam:-)

2. Ja - Paz Kielichow

wrażliwa jak dziecko

chciałabyś, aby ta relacja była inna niż poprzednia, chciałabyś, aby Cię odmieniła, tknęła życie/energię w Ciebie

no marzysz o takim wyższym uczuciu, nie jakimś tam opartym tylko na seksie, ale o czymś znacznie poważniejszym, głębokim

oj chyba go spotkałaś... oj chyba on ma jakiś związek z ezo....

no tez bym powiedziała, że to ktoś bliski, kto bardzo dużo daje Ci z siebie..... wprowadza taki ład w twoje życie

rozwijanie talentów

no chyba ta osoba jest w twoim otoczeniu....

• Lubię to! 1
Napisano

Teraz znajac siebie, zablokuje sie na najblizsze otoczenie, wlacze kolce i asekuracyjnie zaczne warczec... A tak sialabym milosc blizniego i rozgladala sie za rumakami na horyzoncie.

Dzieki Iwus... :bukiet:

Duzo sie zgadza z tego, co piszesz. Co do reszty... jak to mawia moj jeden znajomy "co Ci pan bog przeznaczy, na srodku drogi sie rozkraczy" i nie sposob bedzie tego ominac. Takze nie szukam, nie wypatruje. Zapytalam ino z ciekawosci, ale nie bede teraz wybaluszac oczu na kazda przyjazn rodzaju meskiego... bo to nie w moim stylu...

Napisano

SacralNirvana, Tobie to chyba jest pisany Feniks odradzany z popiołów, Bóg Słońca.

1. Moj wymarzony partner. Moja druga polowka. - VII Rydwan - ( testosteron) mężczyzna silny, wojowniczy, dynamiczny, gadatliwy no i ma ładny pojazd :)

2. Ja - Paz Kielichow- niepoprawna marzycielka, gotowa do poświeceń, gotowa na miłość - pkt 4 (As kielichów)

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera? - 4 Monet + II Kaplanka - siedź w swoim kącie a sam Cie znajdzie - męzczyzna typu Rydwan sam podbija upatrzone "ofiary" :) Może w gabinecie wrózki?

3 + 6 = Tak jak wyżej, to ma być Feniks, ktoś, kto już Ci partnerował, ktoś, kto dużo podrózuje - Rydwan, lub nie mieszka w kraju z którego pochodzi, możliwe, ze to znajomość z netu, która dopiero pokaże swoje prawdziwe oblicze Śmierć.

7. Jakie wspolne zadanie jest nam pisane? - Krolowa Monet + I Mag ---> XIX Slonce, HB I Mag to tez może być wróżek, ktoś kto pracuje w sferze ezo, z energią. Bioenergoterapeuta?

Będziesz nawiązywała przyjaźnie i pielęgnowała te, które Cię radują i mają szansę na przetrwanie. Nie tak szybko się ujawni ten właściwy. Dopiero jak pojawią się nowe plany na zycie, jak zaczniesz realizować swój wymarzony cel.

Napisano

Osoba spontaniczna, szybka, coś ala rycerz buław – wszędzie go pełno

2. Ja - Paz Kielichow

Przeciwieństwo – spokojna, ułozona, hamująca Pana czasami (ale w pozytywnym znaczeniu) pełna uczuc

Zacząć cos nowego, właśnie rozruszać się trochę a nie – jak to stare dobre małżeństwo - wlasnie ruch, wyjazdy, wydarzenia, coś nowego

Duuużo uczucia, pełnego uczucia, żeby to już było to

Być otwarta i hmm bym powiedziała że już go znasz. Otwórz oczy i trochę poflirtuj, pokokietuj, zmień myślenie i nastawienie do obecnych znajomych, bo to może jeden z nich :)

Osoba, którą już znasz (ewidentnie widać to w 6 monet wg mnie)

Stabilizacja i rozwój w kierunku duchowości

Po co szukac, skoro on już jest :> wystarczy się otworzyc, uspokoic troche emocje i zastanowić się nad tym, co już jest a nie szukac cały czas nowości i nowości :)

• Maestro
Napisano

Wieczorem pokombinuję, bo mam tyle pracy, że nawet na forum się skupić jak porządny człowiek nie mogę;)

Napisano

Zdecydowany, odważny, przystojny, pełen werwy i wiedzący czego chce od życia i do czego dąży

2. Ja - Paz Kielichow

kochająca bardziej niż to okazuje. Romantyczna ale czasem potrzebująca pocieszenia, przytulenia i pogłaskania. Czasem płaczesz bo jest coś zwyczajnie piękne.

Żeby było zupełnie inaczej niż było kiedyś.

Lekkie uczucia bez większych spinek.

Może powinnaś otworzyć oczy i się rozejrzeć

Miłość od 2giego spojrzenia. Docenisz to, ze więcej wkłada w relacje niż z niej wyciąga i jest pełen kompromisów

Mieć wspólnego syna :))

Same AW może być szybciej niż myślisz :))

• Lubię to! 1
Napisano

Człowiek dynamiczny i zrównoważony. Konsekwentny, ambitny i otwarty na różne możliwości. Facet który będzie znał poczucie własnej wartości i będzie potrafił kontrolować swoje emocje, niepotrzebny Ci choleryk.

2. Ja - Paz Kielichow

Delikatna dusza, bardzo wrażliwa i pomocna. Myślę że dość nieśmiała w wyrażaniu uczuć, przynajmniej na ten czas.

Pragniesz żeby było dynamicznie, żeby było to coś innego od tego co do tej pory jest Ci znane. W ogóle na ten moment to Ty chyba nie pragniesz niczego zobowiązującego, a luźnej relacji, o czym mówi 8 buław w połączeniu z sumą Świat.

No i na pewno, chcesz poczuć się spełniona, nie chcesz żadnych przykrych niespodzianek.

Pragniesz pięknej, czystej miłości, po prostu.

Nie zamykać się w czterech ścianach, wyjdź poza ramy tego w czym siedzisz dotychczas.

Po prostu wyczujesz że to jest ten.

Iść przez życie optymistycznym torem. A przy tym wzajemnie wspierać się i uzupełniać.

Ty nie będziesz szukać, on się po prostu pojawi.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

ktoś w rozjazdach, kto podróżuje, poza tym osobnik, który nie boi się brac spraw w swoje ręce,żwawy,energiczny i prędki w działaniach,odważny, niekiedy nawet zdolny do brawury, szalony,umiejący naprawdę pokazać kobiecie jaka jest wspaniała,udowodnić jej to:)

2. Ja - Paz Kielichow

wrażliwa, może nawet lekko nieśmiała, ale starająca się te cechy raczej ukrywać,z sercem na dłoni

cchesz czegoś innego, niż dotąd miałaś, pragniesz szaleństwa, zatracenia się w uczuciu do końca,aczkolwiek podsuma jak i 8 buław informują, że na ten moment to wolisz cos niezobowiązującego, zresztą teraz myslę, że ten Rydwan wyżej to nawet podkreśla

Jak każda z nas, kobiet : chcesz miłosci:)

możliwe, że jest koło Ciebie, ale Ty jeszcze nie wiesz o tym, to może być równie dobrze Twój znajomy,jak i np. ojciec którejśc z koleżanek Twoich córek, itp., ktoś kogo nawet nie bierzesz pod uwagę

nagle coś wyczujesz, tzn. tak jakby nagle w wyniku jakiegoś wydarzenia coś Ciebie oświeciło,może będziecie cos razem załatwiać i okaze się, że świetnie się porozumiewacie

Ty masz się przy nim poczuc prawdziwą kobietą, bez dwóch zdań:)

dotrze to do Ciebie niebawem samo:)