SacralNirvana Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Karta dnia: III Cesarzowa Tlo: 2 Kielichow, VII Rydwan, Krolowa Bulaw ---> XXI Swiat, HB IX Eremita Nie wiem. Jakis taki dzien moj bedzie. Mozliwe, ze jakies kontakty z ludzmi, rowniez moje dzialania jakies. Powinno byc dzis dosc aktywnie i to do samego wieczora. Cytuj
Kędry Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Kontakty z ludźmi się manifestują - będzie trochę w nich emocji - jakieś intensywne działania się zaznaczają - dużo wrażeń - dzisiaj wszędzie będzie Cię pełno, możliwe jakieś kontakty netowe, telefoniczne - aktywnie spędzisz dzień - będziesz również wyciagać wnioski z niektórych sytuacji Bardzo urozmaicony dzień się szykuje Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 Dziekuje Kedry. Jeszcze mysl odnosnie 2 Kielichow. Starsza cora wyjechala, wiec 2 Kielichow moglo pokazac rowniez moje 2 cory, ktore na ten czas sa przy mnie. Wiec tez one mogly sie w tym dniu zamanifestowac w ten sposob. Dopiero teraz tak skojarzylam. Cytuj
Iwka78 Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 chyba będziesz aktywna jako matka i nie wiem, czy tutaj jakichś rad nie będziesz udzielać jako przyjaciółka dużo kontaktów, jak zawsze:-)))) Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Karta dnia: III Cesarzowa Tlo: 2 Kielichow, VII Rydwan, Krolowa Bulaw ---> XXI Swiat, HB IX Eremita Dzień upłynie aktywnie i co najważniejsze w dobrej atmosferze Początkiem dnia ogarnie Cię dobry nastrój, który w dalszej części dnia da Ci kopa do działania na tyle, że zaczniesz trzaskać interpretacjami, a my tylko kurz będziemy widzieć . A poważniej to możliwy jest jakiś wypad, wyjście może z dziećmi, a może z koleżanką W każdym razie zaznaczają się kontakty z kobietą, stąd zasugerowanie się, że spotkanie ) Równie dobrze, może być wirtualne ^^ Miłego dzionka Cytuj
Erza Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Karta dnia: III Cesarzowa Tlo: 2 Kielichow, VII Rydwan, Krolowa Bulaw ---> XXI Swiat, HB IX Eremita dzień taki typowo kobiecy główną bohaterką dnia będziesz Ty być może poświęcisz czas na swój rozwój (medytacje, karty, rozkłady - 2 kielichów) mogą też dojść do Ciebie bardzo dobre wieści o pozytywnym rozpatrzeniu jakiejś sprawy (Rydwan); jakieś zajęcia przyziemne też dziś mogą się zamanifestować (sprzątanie, gotowanie, wyjazd po zakupy na obiad Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 Dziekuje Daffne. Wlasnie latam jak nakrecone zrebie. Mam nadzieje, ze uplywem dnia troche spowolnieje. Lece na razie we wszystkich mozliwych kierunkach na raz. Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Dziekuje Daffne. Wlasnie latam jak nakrecone zrebie. Mam nadzieje, ze uplywem dnia troche spowolnieje. Lece na razie we wszystkich mozliwych kierunkach na raz. A to dopiero rozkręcanie się ^^ Bo Rydwan w środku dnia wychodzi Cytuj
Vivere Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Zabierzesz swoje dzieciątka i wybędziesz z domu, może odwiedzisz znajomą lub jakieś centrum handlowe? Będziesz w ruchu. To będzie miły dzień, pełen pozytywnych wrażeń. Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 A to bardzo mozliwe, bo mlode dzis obydwie w domu. Najmlodsza miala byc w przedszkolu, ale zawrocilismy z przystanku, bo mloda musiala du ubikacji. A ze autobus jezdzi co pol godziny a my i tak na ostatnia chwile jechamismy, byloby juz pozno dosc, takze planujemy dzis dzien inaczej nieco. Zjadamy sniadanie i potem wyruszamy z domu gdzies. Mozliwe, wiec, ze to sie wlasnie tak tu ukazalo. Centrum handlowe jest niedaleko, robiac zakupy musze o nie zahaczyc... takze pewno tez bedzie. Dziekuje kochane: Baamisjanko i Vivere Hehe... Daffne... to ciekawa jestem, jak to bedzie, jak sie rozkrece... bo na razie power niesamowity. Cytuj
Selenit666 Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 dzisiaj w przeciwieństwie do wczoraj manifestuje się kobieta. Może jakiejś będziesz udzielać rad albo wpadnie jakiś dobra koleżanka na ploteczki ))) Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 A... to tez bardzo mozliwe... Albo ja ja nawiedze... taka opcja tez jest. Dziekuje Selenit Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Lipca 2013 Maestro Napisano 24 Lipca 2013 Karta dnia: III Cesarzowa Tlo: 2 Kielichow, VII Rydwan, Krolowa Bulaw ---> XXI Swiat, HB IX Eremita Dzień wygląda na bardzo miły, serdeczny, może gdzieś pojedziesz? Bo to mi spotkaniowo wyglada bardzo:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 Karta dnia: III Cesarzowa Tlo: 2 Kielichow, VII Rydwan, Krolowa Bulaw ---> XXI Swiat, HB IX Eremita Nie wiem. Jakis taki dzien moj bedzie. Mozliwe, ze jakies kontakty z ludzmi, rowniez moje dzialania jakies. Powinno byc dzis dosc aktywnie i to do samego wieczora. Weryfikuje... Wiec tak. Dzien ogolnie energiczny dosyc. Z ranca czas spedzony z moimi obiema corkami (2 Kielichow). Po poludniu wylecialysmy z domu (VII Rydwan). Jak wrocilysmy zadzwonila kolezanka, ze trzeba isc do mojego wujka, bo nie odbiera tel. od mojej cioci (ktora wyjechala do PL). A ze jest zawalowcem, ciezko chory itd. to ciocia bala sie, ze cos sie stalo. Z moja przyjaciolka szlysmy wiec do niego sprawdzic, co sie dzieje. Na szczescie "tylko" tel. szwankuje (albo linia telefoniczna). Z wujkiem wszystko ok. Ale tu tez sie przyjaciolka zamanifestowala w Bulawowej, poprzez swoje dzialanie. Swiat, trzeba bylo znowu wyjsc z domu a Eremita, moj wujek, ktory jest sam teraz. Dziekuje wszystkim za pomoc w interpretacji... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi