Skocz do zawartości

Karta dnia ma - Srodowa

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karta dnia: III Cesarzowa

Tlo: 2 Kielichow, VII Rydwan, Krolowa Bulaw ---> XXI Swiat, HB IX Eremita

Nie wiem. Jakis taki dzien moj bedzie. Mozliwe, ze jakies kontakty z ludzmi, rowniez moje dzialania jakies. Powinno byc dzis dosc aktywnie i to do samego wieczora.

Napisano

Kontakty z ludźmi się manifestują - będzie trochę w nich emocji - jakieś intensywne działania się zaznaczają - dużo wrażeń - dzisiaj wszędzie będzie Cię pełno, możliwe jakieś kontakty netowe, telefoniczne - aktywnie spędzisz dzień - będziesz również wyciagać wnioski z niektórych sytuacji

Bardzo urozmaicony dzień się szykuje

Napisano

Dziekuje Kedry. :bukiet:

Jeszcze mysl odnosnie 2 Kielichow. Starsza cora wyjechala, wiec 2 Kielichow moglo pokazac rowniez moje 2 cory, ktore na ten czas sa przy mnie. Wiec tez one mogly sie w tym dniu zamanifestowac w ten sposob. Dopiero teraz tak skojarzylam. :)

Napisano

chyba będziesz aktywna jako matka i nie wiem, czy tutaj jakichś rad nie będziesz udzielać jako przyjaciółka

dużo kontaktów, jak zawsze:-))))

Gość Daffne
Napisano

Dzień upłynie aktywnie i co najważniejsze w dobrej atmosferze :slonko:

Początkiem dnia ogarnie Cię dobry nastrój, który w dalszej części dnia da Ci kopa do działania na tyle, że zaczniesz trzaskać interpretacjami, a my tylko kurz będziemy widzieć :P. A poważniej to możliwy jest jakiś wypad, wyjście może z dziećmi, a może z koleżanką :mysli: W każdym razie zaznaczają się kontakty z kobietą, stąd zasugerowanie się, że spotkanie :)) Równie dobrze, może być wirtualne ^^ :)

Miłego dzionka :serduszka:

Napisano

dzień taki typowo kobiecy :) główną bohaterką dnia będziesz Ty :) być może poświęcisz czas na swój rozwój (medytacje, karty, rozkłady - 2 kielichów) mogą też dojść do Ciebie bardzo dobre wieści o pozytywnym rozpatrzeniu jakiejś sprawy (Rydwan); jakieś zajęcia przyziemne też dziś mogą się zamanifestować (sprzątanie, gotowanie, wyjazd po zakupy na obiad

Napisano

Dziekuje Daffne. :bukiet: Wlasnie latam jak nakrecone zrebie. Mam nadzieje, ze uplywem dnia troche spowolnieje. Lece na razie we wszystkich mozliwych kierunkach na raz.

Gość Daffne
Napisano
Dziekuje Daffne. :bukiet: Wlasnie latam jak nakrecone zrebie. Mam nadzieje, ze uplywem dnia troche spowolnieje. Lece na razie we wszystkich mozliwych kierunkach na raz.

A to dopiero rozkręcanie się ^^ Bo Rydwan w środku dnia wychodzi :P:D

Napisano

Zabierzesz swoje dzieciątka i wybędziesz z domu, może odwiedzisz znajomą lub jakieś centrum handlowe? Będziesz w ruchu. To będzie miły dzień, pełen pozytywnych wrażeń.

Napisano

A to bardzo mozliwe, bo mlode dzis obydwie w domu. Najmlodsza miala byc w przedszkolu, ale zawrocilismy z przystanku, bo mloda musiala du ubikacji. A ze autobus jezdzi co pol godziny a my i tak na ostatnia chwile jechamismy, byloby juz pozno dosc, takze planujemy dzis dzien inaczej nieco. Zjadamy sniadanie i potem wyruszamy z domu gdzies. Mozliwe, wiec, ze to sie wlasnie tak tu ukazalo. :)

Centrum handlowe jest niedaleko, robiac zakupy musze o nie zahaczyc... takze pewno tez bedzie. :)

Dziekuje kochane: Baamisjanko i Vivere :bukiet:

Hehe... Daffne... to ciekawa jestem, jak to bedzie, jak sie rozkrece... bo na razie power niesamowity.

Napisano

dzisiaj w przeciwieństwie do wczoraj manifestuje się kobieta. Może jakiejś będziesz udzielać rad albo wpadnie jakiś dobra koleżanka na ploteczki ;))))

Napisano

A... to tez bardzo mozliwe... Albo ja ja nawiedze... taka opcja tez jest. Dziekuje Selenit :bukiet:

• Maestro
Napisano

Dzień wygląda na bardzo miły, serdeczny, może gdzieś pojedziesz? Bo to mi spotkaniowo wyglada bardzo:)

Napisano

Nie wiem. Jakis taki dzien moj bedzie. Mozliwe, ze jakies kontakty z ludzmi, rowniez moje dzialania jakies. Powinno byc dzis dosc aktywnie i to do samego wieczora.

Weryfikuje...

Wiec tak. Dzien ogolnie energiczny dosyc.

Z ranca czas spedzony z moimi obiema corkami (2 Kielichow). Po poludniu wylecialysmy z domu (VII Rydwan). Jak wrocilysmy zadzwonila kolezanka, ze trzeba isc do mojego wujka, bo nie odbiera tel. od mojej cioci (ktora wyjechala do PL). A ze jest zawalowcem, ciezko chory itd. to ciocia bala sie, ze cos sie stalo. Z moja przyjaciolka szlysmy wiec do niego sprawdzic, co sie dzieje. Na szczescie "tylko" tel. szwankuje (albo linia telefoniczna). Z wujkiem wszystko ok. Ale tu tez sie przyjaciolka zamanifestowala w Bulawowej, poprzez swoje dzialanie.

Swiat, trzeba bylo znowu wyjsc z domu a Eremita, moj wujek, ktory jest sam teraz.

Dziekuje wszystkim za pomoc w interpretacji... :):bukiet: