Skocz do zawartości

rozkład partnerski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z potasowanej talii wyciągnęłam 7 kart wg podpowiedzi jednej z Was tutaj.

2...........3

7.....1.....4

.......6.....5

1. Co serce mówi

2. Dla mnie

3. O mnie

4. O czym nie wiem

5. Czego się nie spodziewam

6. Co być musi

7. Dla domu

1 to Król pik

2 to As kier

3 to 10 kier

4 to dama pik,

5 to walet trefl

6 to 9 kier

7 to król karo

Moja interpretacja, bardzo prosze o wgląd czy dobrze myslę:))

czekają mnie sprawy urzędowe, które skończą się sukcesem, wiązę to z domem:))

o czym nie wiem - o plotkach kobiety, podstepnym działaniu ,ale wyjdę z tego z sukcesem

musi się odbyc spotkanie z przyjacielem

Proszę zerknijcie na to co napisałam i prosze o komentarz

Gość paulinqa123
Napisano

1. Co serce mówi

2. Dla mnie

3. O mnie

4. O czym nie wiem

5. Czego się nie spodziewam

6. Co być musi

7. Dla domu

1 to Król pik- staraj sie być konsekwentna i stanowcza w swoich działaniach,nie odpuszczaj łatwo

2 to As kier-dobre nowiny, szczęście, świętowanie dobra atmosfera w domu i sprawach sercowych

3 to 10 kier- jesteś osobą pogodną, masz w sobie wiele miłości i lubisz sie nią dzielić, jesteś opanowana

4 to dama pik-nie wiesz o osobie która jest Ci nieżyczliwa, plotkuje na Twój temat, rzuca oszczerstwa i knuje intrygi, rozpowszechnia nieprawdziwe informacje na Twój temat z zazdrości

5 to walet trefl- nie spodziewasz sie wpływu jakiegoś mężczyzny na Twoje osobiste plany,raczej go znasz

6 to 9 kier- romans, nowa miłość,zauroczenie

7 to król karo- dla domu, rozwiązywanie jakichś spraw urzędowych

Napisano

Dziękuje za pomoc. Co do rozkładu partnerskiego , jeśli chodzi o konkretną dla mnie osobę, to wychodzi na to, ze z tym czlowiekiem raczej mnie zwiążą sprawy urzędowe niż uczucie? Czy romans to własnie on. Jak to odczytać?