jooanna Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Z potasowanej talii wyciągnęłam 7 kart wg podpowiedzi jednej z Was tutaj. 2...........3 7.....1.....4 .......6.....5 1. Co serce mówi 2. Dla mnie 3. O mnie 4. O czym nie wiem 5. Czego się nie spodziewam 6. Co być musi 7. Dla domu 1 to Król pik 2 to As kier 3 to 10 kier 4 to dama pik, 5 to walet trefl 6 to 9 kier 7 to król karo Moja interpretacja, bardzo prosze o wgląd czy dobrze myslę) czekają mnie sprawy urzędowe, które skończą się sukcesem, wiązę to z domem:)) o czym nie wiem - o plotkach kobiety, podstepnym działaniu ,ale wyjdę z tego z sukcesem musi się odbyc spotkanie z przyjacielem Proszę zerknijcie na to co napisałam i prosze o komentarz Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 1. Co serce mówi 2. Dla mnie 3. O mnie 4. O czym nie wiem 5. Czego się nie spodziewam 6. Co być musi 7. Dla domu 1 to Król pik- staraj sie być konsekwentna i stanowcza w swoich działaniach,nie odpuszczaj łatwo 2 to As kier-dobre nowiny, szczęście, świętowanie dobra atmosfera w domu i sprawach sercowych 3 to 10 kier- jesteś osobą pogodną, masz w sobie wiele miłości i lubisz sie nią dzielić, jesteś opanowana 4 to dama pik-nie wiesz o osobie która jest Ci nieżyczliwa, plotkuje na Twój temat, rzuca oszczerstwa i knuje intrygi, rozpowszechnia nieprawdziwe informacje na Twój temat z zazdrości 5 to walet trefl- nie spodziewasz sie wpływu jakiegoś mężczyzny na Twoje osobiste plany,raczej go znasz 6 to 9 kier- romans, nowa miłość,zauroczenie 7 to król karo- dla domu, rozwiązywanie jakichś spraw urzędowych Cytuj
jooanna Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 Dziękuje za pomoc. Co do rozkładu partnerskiego , jeśli chodzi o konkretną dla mnie osobę, to wychodzi na to, ze z tym czlowiekiem raczej mnie zwiążą sprawy urzędowe niż uczucie? Czy romans to własnie on. Jak to odczytać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi