Vivere Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 jak w tytule Mag tło Rycerz Buław Kapłanka 2 kielichów Po wczorajszym człapaniu spodziewam się dziś przypływu energii. Jakis Rycerz może będzie mnie adorował i Mu ulegnę? A może posiedzę na forum ezo? Cytuj
Trida Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 a ja stawiam na wyśrodkowanie trochę ezo i wieczorkiem jakieś spotkanko. Takie spontaniczne w tym rycerzu 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Mag tło Rycerz Buław Kapłanka 2 kielichów dziś zdecydowanie samopoczucie będzie lepsze, pojawią się chęci na i entuzjazm do zaplanowania sobie miło spędzonego czasu, bardzo aktywna będziesz już z samego rana, ale może jeszcze taka ta energia zmienna będzie. Największy ruch zanzaza się jednak do 14, później troszkę matkowania,może ezoforumowania i wieczorkiem cieszenie się byciem z drugą osóbką...) Bardzo dobry dzień Cię czeka i takiego życze Ps. Muszę zapamiętać, że Królowa buław obok 10 buław może wskazywać na zaparcia hahah Nie wpadłabym na to, ociężałość tak...ale z jakiego powody niet Cytuj
Vivere Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 Mag Ps. Muszę zapamiętać, że Królowa buław obok 10 buław może wskazywać na zaparcia hahah Nie wpadłabym na to, ociężałość tak...ale z jakiego powody niet Bo kto by pomyślał, że taki wpływ to bedzie miało na cały dzien? Dziś od rana mieszałam ziółka Mag na poprawę kondycji jelit Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Bo kto by pomyślał, że taki wpływ to bedzie miało na cały dzien?Dziś od rana mieszałam ziółka Mag na poprawę kondycji jelit ziółka i sporządzanie mikstur do Maga bardzo pasują kolejna rzecz, na którą nie wpadłam hehe chyba potrzebuje więcej kawy Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Samopoczucie bardzo dobre, takie "ze gory mozna przenosic". Energia bardzo duza, motywacja do dzialania takze. Z ranca moze Cie nieco nosic, pozniej troche wyposrodkujesz, wyciszysz sie i wieczorem jakies spotkanko moze, w milej atmosferze, albo we dwoje... tez w milej atmosferze. 1 Cytuj
Erza Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Mag tło Rycerz Buław Kapłanka 2 kielichów energia dopiero się rozkręca jakiś wyjazd poza miasto Ci się szykuje, może odwiedziny w nowym mieszkaniu Jot? i możliwe dziś spotkanie z nim zakończone miłym akcentem... na ezo też powinno Cię być widać (masz przypływ pomysłów i dobrze dziś pracuje Twoje trzecie oko - Mag+Kapłanka) 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Viver woda z cytryną + łyżeczka oleju lnianego, pięknie czyści jelita i wątrobę. Bardzo zdrowe. Dzisiaj to jakos romantycznie będzie przez maga i tego buławowego. Chyba ze 10 buław zaparcia a r buław sraczka 1 Cytuj
Vivere Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 Viver woda z cytryną + łyżeczka oleju lnianego, pięknie czyści jelita i wątrobę. Bardzo zdrowe. Dzisiaj to jakos romantycznie będzie przez maga i tego buławowego. Chyba ze 10 buław zaparcia a r buław sraczka No i wypiłam. Czekam na rezultaty. Pewnie Selcia, swoimi (Mag) radami zamknęła mnie w świątyni zadumy ( Kapłanka) na resztę dnia. Ale wierzę,że to życzliwe rady (2 kielichów). Cytuj
Selenit666 Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Ja codziennie rano tak pije i jest zajebiście. Wszelkie wzdęcia znikają i od rana mega lekka się czuje. Spróbuj tak przynajmniej tydzień a sama zobaczysz jak się uzależnisz od fajnego samopoczucia ))) Cytuj
Vivere Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 Ja codziennie rano tak pije i jest zajebiście. Wszelkie wzdęcia znikają i od rana mega lekka się czuje. Spróbuj tak przynajmniej tydzień a sama zobaczysz jak się uzależnisz od fajnego samopoczucia ))) Mnie się to zdarza tylko, gdy przebywam poza domem jakis czas. Woda z sokiem cytryny - wiedziałam, o oleju lnianym też, jest ciągle pod ręką ale nigdy nie łączyłam. Wypróbuję z pewnością. Cytuj
Selenit666 Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 wiesz mnie tez się nie przytrafia szczególnie, ze ja codziennie ćwicze ale ta mikstura oczyszcza organizm z toksyn a po nocy to mega fajny koktajl. Jelita i wątroba czysta ) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Lipca 2013 Maestro Napisano 24 Lipca 2013 Mag tło Rycerz Buław Kapłanka 2 kielichów chyba się spotkasz ze swoim mężczyzną i pewnie gdzieś się wybierzecie, a wieczorem zjecie razem kolację 1 Cytuj
Vivere Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 jak w tytuleMag tło Rycerz Buław Kapłanka 2 kielichów Po wczorajszym człapaniu spodziewam się dziś przypływu energii. Jakis Rycerz może będzie mnie adorował i Mu ulegnę? A może posiedzę na forum ezo? No to opowiadam: Dzień był bardzo aktywny a aktywność była spontaniczna choć mało wydajna w rezultaty. Kreowana przez Jota. W południe basen, a tam same sukcesy ( moje) w nauce pływania. Zostałam pochwalona, że wkrótce będę bez wad. W nagrodę obiad na mieście, kilka sklepów zwłaszcza sportowe, aranżacja wnętrz nowego mieszkania, czułe słówka i przytulasy. Taki jakiś dziwny ten dzień był, mało zrobiliśmy, choć ciągle w ruchu a dużo obgadaliśmy, planowaliśmy. Dziś byłam jakaś taka dowcipnie przekorna. Po miksturze Selci czuję się jak nowo narodzona, sensacji nieprzyjemnych żadnych a ulga nie do opisania Jutro z rana też wypiję Cytuj
Vivere Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 hmm... wypiłam jaki miałam. Olej lniany budwigowy nieoczyszczony, LenVitol z Oleofarm. Ja go podjadam w celu uzupełnienia kwasów omega -3. Super z pomidorami i mozzarellą, mniam Selciaa, opowiedz nam Ps. uwaga, lokowanie produktu nastąpiło Cytuj
Erza Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Viv, dzięki za weryfikację. Rozpieszczasz mnie tymi punkcikami Cytuj
Selenit666 Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 musi być laniany nić innego. Oliwa z oliwek jest do oczyszczania wątroby ale to hardcore, olej rzepakowy do oczyszczania kości czaszkowo-szękowych itd.) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi