Skocz do zawartości

Karta na dziś

Vivere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak w tytule

Mag

tło Rycerz Buław Kapłanka 2 kielichów

Po wczorajszym człapaniu spodziewam się dziś przypływu energii. Jakis Rycerz może będzie mnie adorował i Mu ulegnę? A może posiedzę na forum ezo?

Napisano

a ja stawiam na wyśrodkowanie :)

trochę ezo i wieczorkiem jakieś spotkanko.

Takie spontaniczne w tym rycerzu

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

Mag

dziś zdecydowanie samopoczucie będzie lepsze, pojawią się chęci na i entuzjazm do zaplanowania sobie miło spędzonego czasu, bardzo aktywna będziesz już z samego rana, ale może jeszcze taka ta energia zmienna będzie. Największy ruch zanzaza się jednak do 14, później troszkę matkowania,może ezoforumowania i wieczorkiem cieszenie się byciem z drugą osóbką...:))

Bardzo dobry dzień Cię czeka i takiego życze :buziak:

Ps. Muszę zapamiętać, że Królowa buław obok 10 buław może wskazywać na zaparcia hahah :D

Nie wpadłabym na to, ociężałość tak...ale z jakiego powody niet :nie:

Napisano
Mag

Ps. Muszę zapamiętać, że Królowa buław obok 10 buław może wskazywać na zaparcia hahah :D

Nie wpadłabym na to, ociężałość tak...ale z jakiego powody niet :nie:

Bo kto by pomyślał, że taki wpływ to bedzie miało na cały dzien?

Dziś od rana mieszałam ziółka Mag na poprawę kondycji jelit :)

Gość Daffne
Napisano
Bo kto by pomyślał, że taki wpływ to bedzie miało na cały dzien?

Dziś od rana mieszałam ziółka Mag na poprawę kondycji jelit :)

ziółka i sporządzanie mikstur do Maga bardzo pasują :)

kolejna rzecz, na którą nie wpadłam hehe

chyba potrzebuje więcej kawy :kawa:

Napisano

Samopoczucie bardzo dobre, takie "ze gory mozna przenosic". Energia bardzo duza, motywacja do dzialania takze.

Z ranca moze Cie nieco nosic, pozniej troche wyposrodkujesz, wyciszysz sie i wieczorem jakies spotkanko moze, w milej atmosferze, albo we dwoje... tez w milej atmosferze.

• Lubię to! 1
Napisano

Mag

energia dopiero się rozkręca :) jakiś wyjazd poza miasto Ci się szykuje, może odwiedziny w nowym mieszkaniu Jot? i możliwe dziś spotkanie z nim zakończone miłym akcentem... ;) na ezo też powinno Cię być widać (masz przypływ pomysłów i dobrze dziś pracuje Twoje trzecie oko - Mag+Kapłanka)

• Lubię to! 1
Napisano

Viver woda z cytryną + łyżeczka oleju lnianego, pięknie czyści jelita i wątrobę. Bardzo zdrowe.

Dzisiaj to jakos romantycznie będzie przez maga i tego buławowego. Chyba ze 10 buław zaparcia a r buław sraczka ;)

• Lubię to! 1
Napisano
Viver woda z cytryną + łyżeczka oleju lnianego, pięknie czyści jelita i wątrobę. Bardzo zdrowe.

Dzisiaj to jakos romantycznie będzie przez maga i tego buławowego. Chyba ze 10 buław zaparcia a r buław sraczka ;)

No i wypiłam. Czekam na rezultaty. Pewnie Selcia, swoimi (Mag) radami zamknęła mnie w świątyni zadumy ( Kapłanka) na resztę dnia. Ale wierzę,że to życzliwe rady (2 kielichów).

Napisano

Ja codziennie rano tak pije i jest zajebiście. Wszelkie wzdęcia znikają i od rana mega lekka się czuje. Spróbuj tak przynajmniej tydzień a sama zobaczysz jak się uzależnisz od fajnego samopoczucia :))))

Napisano
Ja codziennie rano tak pije i jest zajebiście. Wszelkie wzdęcia znikają i od rana mega lekka się czuje. Spróbuj tak przynajmniej tydzień a sama zobaczysz jak się uzależnisz od fajnego samopoczucia :))))

Mnie się to zdarza tylko, gdy przebywam poza domem jakis czas. Woda z sokiem cytryny - wiedziałam, o oleju lnianym też, jest ciągle pod ręką ale nigdy nie łączyłam.

Wypróbuję z pewnością.

Napisano

wiesz mnie tez się nie przytrafia szczególnie, ze ja codziennie ćwicze ale ta mikstura oczyszcza organizm z toksyn a po nocy to mega fajny koktajl. Jelita i wątroba czysta :))

• Maestro
Napisano

Mag

chyba się spotkasz ze swoim mężczyzną i pewnie gdzieś się wybierzecie, a wieczorem zjecie razem kolację:)

• Lubię to! 1
Napisano
jak w tytule

Mag

Po wczorajszym człapaniu spodziewam się dziś przypływu energii. Jakis Rycerz może będzie mnie adorował i Mu ulegnę? A może posiedzę na forum ezo?

No to opowiadam:

Dzień był bardzo aktywny a aktywność była spontaniczna choć mało wydajna w rezultaty. Kreowana przez Jota. W południe basen, a tam same sukcesy ( moje) w nauce pływania. Zostałam pochwalona, że wkrótce będę bez wad. W nagrodę obiad na mieście, kilka sklepów zwłaszcza sportowe, aranżacja wnętrz nowego mieszkania, czułe słówka i przytulasy. Taki jakiś dziwny ten dzień był, mało zrobiliśmy, choć ciągle w ruchu a dużo obgadaliśmy, planowaliśmy. Dziś byłam jakaś taka dowcipnie przekorna.

Po miksturze Selci czuję się jak nowo narodzona, sensacji nieprzyjemnych żadnych a ulga nie do opisania :) Jutro z rana też wypiję :)

Napisano

hmm... wypiłam jaki miałam. Olej lniany budwigowy nieoczyszczony, LenVitol z Oleofarm. Ja go podjadam w celu uzupełnienia kwasów omega -3. Super z pomidorami i mozzarellą, mniam :)

Selciaa, opowiedz nam :)

Ps. uwaga, lokowanie produktu nastąpiło :)

Napisano

Viv, dzięki za weryfikację. :) Rozpieszczasz mnie tymi punkcikami :bukiet:

Napisano

musi być laniany nić innego. Oliwa z oliwek jest do oczyszczania wątroby ale to hardcore, olej rzepakowy do oczyszczania kości czaszkowo-szękowych itd.;))