Skocz do zawartości

to ja też - mój dzień - 3 karty :)

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Królowa buław, Wieża, Kapłan ---> suma Mag

w planach mam porządki i prasowanie, ogólnie pierwsza połowa dnia zapowiada się aktywnie, póki co się ociągam z działaniem ;) potem coś mnie może wyprowadzić z równowagi, no chyba, że Wieża to właśnie sprzątanie; Kapłan - spojkony wieczór z filmem albo książką

Napisano

Wiesz z poczatku mozesz miec mase roznych planow i kope energii i zapalu, ale z biegiem dnia cos sie wyloni, co bedzie wymagalo pierwszenstwa, niejako ograniczy Cie w mozliwosciach wyboru aktywnosci i sprawi, ze zajmiesz sie konkretnie ta sprawa. Takze nieco zwolnisz tempa...

Gość Daffne
Napisano

Pierwsza połowa dnia będzie aktywna, zajmiesz się jakimiś kobiecymi sprawami / domowymi, zastanawiająca jest tutaj ta wieża, może będzie to wytchnienie po wypełnieniu obowiązków albo nagłe wydarzenie/informacja,która ukierunkuje Cię w jakąś szczególną stronę. Wieczór będzie spokojny. Może jakiś Pan odezwie się do Ciebie co Cię zaskoczy? Może spotkasz kogoś nieoczekiwanie? hm cieżko powiedzieć co to konkretnie będzie, ale jakiś plan może ulec zmianie. Będzie się działo :okok:

Miłego dnia :slonko:

Napisano

Sądzę, że Twoje plany na dziś, legną w gruzach. Jakaś wiadomość a może raczej gość, zupełnie te plany odmienią.

Napisano

Dziękuję Sacral i Daff :buziak:

zaraz idę się brać za te porządki :) Wieża to chyba sterta prasowania jaka leży i czeka :zeby:

zweryfikuję albo dziś przed pójściem spać, albo rano :)

jeszcze raz dzięki :)

Napisano
Sądzę, że Twoje plany na dziś, legną w gruzach. Jakaś wiadomość a może raczej gość, zupełnie te plany odmienią.

dziękuję Aga :) zobaczymy jak to się objawi, na razie niczego nagłego nie przeczuwam :)

Napisano

Królowa Buław - kobieta gorąca, z żelazkiem w dłoni :icon_smile:

Wieża - piorun, energia elektryczna demoluje tę stertę ciuszków do prasowania i układa porządnie w szafie ( Papież)

Królowa Buław + Wieża to aktywność w domu, zrobisz zawieruchę przy tym sprzątaniu, może wiekszy bałagan niż teraz jest. Czasami sprzatanie jednego miejsca bałagani drugie miejsce i tworzy się łańcuszek wymagający większego wkładu. W Konsekwencji, bedzie wymuskane jak w kościółku :)

Napisano

wieża zawsze mi jakies zmiany pokazuje. Fryzjer, manicure a kiedyś porządki w szafie gdzie było pobojowisko :D W każdym razie wieża w karcie dnia jest fajna karta tak jak i śmierć ;))

Napisano

No ja raz zaliczylam solidna glebe w autobusie. Wlasnie Wieza mi to pokazala. Lecialam jak orlica, po czym nastapilo siarczyste ladowanie, wraz z moja najmlodsza, ktora przewinela mi sie pod nogami.

Napisano

Vivere :) no właśnie, kuchnię ogarnęłam i łazienkę, przez to zrobił się bałagan w przedpokoju, ale jest już ok. Odkurzyłam i pozmywałam, teraz piję herbatkę i czekam aż wyschną mi włosy, to przejdę się do sklepu. Jak wrócę chcę się zabrać za to prasowanie.

Sel, o fryzjerze właśnie myślę, czy nie iść w piątek, ale zaraz będzie po pełni, więc chyba to odłożę na następny nów. :)

Napisano
No ja raz zaliczylam solidna glebe w autobusie. Wlasnie Wieza mi to pokazala. Lecialam jak orlica, po czym nastapilo siarczyste ladowanie, wraz z moja najmlodsza, ktora przewinela mi sie pod nogami.

w takim razie szpilek nie zakładam, bo jeszcze gdzieś wyrżnę :D założę płaskie balerinki :)

• Maestro
Napisano

będziesz miała dużo do zrobienia, może sprzątanie, bo dziś deszczowo, wieczorem odpoczynek:)

Napisano

BUrzowo - Wieza hgahahah

oj mysle ze nie bedzie tak zle... tylko duzo eeee... czarowania kogos ;)

Napisano

sprzątanie mam już za sobą, takie jeszcze niecałkowite, ale jutro też jest dzień :D

prasowania chyba jednak nie ruszę ;)

a burza może być, bo zapowiadali

jak na razie w dalszym ciągu nie wiem o co chodzi z tą Wieżą ;)

Napisano

weryfikacja, tak jak wyżej (czyli sprzątanie, sterta prasowania, która nadal czeka, burzy nie było)

wieczorem czytałam trochę i porządkowałam przepisy kulinarne :D

a ta Wieża to był koktajl, zrobiony z zmiksowanych owoców w wysokiej szklance :)))) także nic strasznego :D

odezwał się też do mnie kolega (sms), ale nie mogłam mu odpisać, bo nie doładowałam konta - tutaj brawo Daff, bo to dostrzegłaś :)