Maestro Inez2503 Napisano 24 Lipca 2013 Maestro Napisano 24 Lipca 2013 Dziekuję SacralNirvanie za karty:) 1. Na co uważać - 2 Mieczy + XII Wisielec ---> XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie chyba na taki moment, ze dam sobie z czyms spokój, odpuszczę jakiś temat, albo przestanę dostrzegać, ze jakaś sytuacja się nie zmienia 2. Co odpuścić - XVII Gwiazda + 10 Monet, Krolowa Monet ---> XI Sprawiedliwosc, HB IX Eremita moje nadzieje, że bedę panią na włościach... 3. Co mnie zaskoczy - 4 Kielichow + Krol Kielichow, 3 Kielichow ---> XVI Wieza, HB VII Rydwan i tu mam dwojakie skoajrzenie: albo maż wejdzie w romans, albo ja ... 4. Co się skończy - As Mieczy + 6 Bulaw, 7 Monet ---> II Kaplanka, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez rozmowy wyjaśniające i czekanie na ich efekt... 5. Co się zacznie - IX Eremita + Krol Bulaw, I Mag ---> XI Sprawiedliwosc, HB X Kolo Fortuny i I Mag tu chyba jednak jakiś męzczyzna się u mnie pojawi, kurcze ten Król Buław... 6. Wynik - 2 Bulaw + Krol Mieczy, 9 Monet ---> VI Kochankowie, HB XI Sprawiedliwosc nie wiem, ja się chyba rozwiodę, takie mam wrażenie patrząc na całość.... Cytuj
Kędry Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 1. Na co uważać - 2 Mieczy + XII Wisielec ---> XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie na jakieś wahania, przestoje, ogólnie takie spowolnienie, pasywność - 2. Co odpuścić - XVII Gwiazda + 10 Monet, Krolowa Monet ---> XI Sprawiedliwosc, HB IX Eremita plany , nadzieje na piękną przyszłość - podsum radzi aby obiektywnie ocenić co i jak - przeanalizować wszystko - twardo stąpać po ziemi 3. Co mnie zaskoczy - 4 Kielichow + Krol Kielichow, 3 Kielichow ---> XVI Wieza, HB VII Rydwan przełamanie impasu w uczuciach - dużo radości z kontaktów z płcią przeciwną - po przełamaniu barier może cos gwałtownie się zadziać w tej kwestii 4. Co się skończy - As Mieczy + 6 Bulaw, 7 Monet ---> II Kaplanka, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez wyłączysz na chwilę chłodny umysł - zakończysz również zmaganie sie z nadmiarem pracy, może zakończysz naukę - podsum radzi aby trochę odetchnąć - kierować się intuicją podczas różnych działań 5. Co się zacznie - IX Eremita + Krol Bulaw, I Mag ---> XI Sprawiedliwosc, HB X Kolo Fortuny i I Mag tu ktoś energiczny zaznacza swoją obecność - ale to ktoś po przejściach, dojrzały - wiedzący jak zdobyć kobietę - niespodziewanie moze sie pojawić - lub w kolejnym obrocie koła powróci - może karmiczny? 6. Wynik - 2 Bulaw + Krol Mieczy, 9 Monet ---> VI Kochankowie, HB XI Sprawiedliwosc No coś może być na rzeczy - i ten król mieczy - może to Twój małżonek 9 monet - to chyba karta singla - wahania będą Ci towarzyszyć przy podjęciu ważnej urzędowej (może z finałem w sądzie) decyzji (sprawiedliwość) _ 1 Cytuj
Black Angel Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 1. Na co uważać - 2 Mieczy + XII Wisielec ---> XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie Na to aby się nie zasiedzieć. 5. Co się zacznie - IX Eremita + Krol Bulaw, I Mag ---> XI Sprawiedliwosc, HB X Kolo Fortuny i I Mag Jakiś misio się obudzi i będzie do Ciebie podbijał po okresie milczenia czy też focha. 6. Wynik - 2 Bulaw + Krol Mieczy, 9 Monet ---> VI Kochankowie, HB XI Sprawiedliwosc Nie rozwiedziesz się, ale będziesz stała na rozdrożu pełna rozterek. Nie widać w tych kartach zmian, bardziej szamotaninę emocjonalną (brak konkretnej decyzji i mnóstwo dylematów), bo niby ktoś jest, ale pełnej satysfakcji póki co nie masz. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 24 Lipca 2013 (edytowane) 5. Co się zacznie - IX Eremita + Krol Bulaw, I Mag ---> XI Sprawiedliwosc, HB X Kolo Fortuny i I Mag Jakiś misio się obudzi i będzie do Ciebie podbijał po okresie milczenia czy też focha. Bardzo prawdopodobne:)) Edytowane 24 Lipca 2013 przez Inez2503 Cytuj
Iwka78 Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 1. Na co uważać - 2 Mieczy + XII Wisielec ---> XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie masz jakiś mocny zastój, ale też nie chcesz czegoś zobaczyć, uzmysłowić sobie. 2. Co odpuścić - XVII Gwiazda + 10 Monet, Krolowa Monet ---> XI Sprawiedliwosc, HB IX Eremita niestety chyba nadzieję na poprawę relacji w domu.... i jeszcze takie podsumy.... no niedobrze to wygląda.... 3. Co mnie zaskoczy - 4 Kielichow + Krol Kielichow, 3 Kielichow ---> XVI Wieza, HB VII Rydwan duże rozczarowanie kielichowym, może też być i romans, ale on też raczej nie polepszy sytuacji, wręcz przeciwnie.... 4. Co się skończy - As Mieczy + 6 Bulaw, 7 Monet ---> II Kaplanka, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez szansa na jakieś dogadanie się... 7 monet to dla mnie taka karta, która mówi, że nic się nie dzieje, wszystko tak płynie jak flaki z olejem... 5. Co się zacznie - IX Eremita + Krol Bulaw, I Mag ---> XI Sprawiedliwosc, HB X Kolo Fortuny i I Mag Twoja samotność i jakiś buławowy się pojawi 6. Wynik - 2 Bulaw + Krol Mieczy, 9 Monet ---> VI Kochankowie, HB XI Sprawiedliwosc już stoisz na rozdrożu - 2 buławy to dla mnie taka karta, która mówi, że już prawie zadecydowaliśmy, co robić dalej, ale jeszcze nie do końca jesteśmy o tym przekonani... ale dalsze karty.... hm... mieczowy wszystko odcina co było do tej pory i ta 9 monet... i jeszcze w podsumie kochankowie i sprawiedliwość... no tak słabo to wygląda... 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 25 Lipca 2013 1. Na co uważać - 2 Mieczy + XII Wisielec ---> XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowaniemasz jakiś mocny zastój, ale też nie chcesz czegoś zobaczyć, uzmysłowić sobie. 2. Co odpuścić - XVII Gwiazda + 10 Monet, Krolowa Monet ---> XI Sprawiedliwosc, HB IX Eremita niestety chyba nadzieję na poprawę relacji w domu.... i jeszcze takie podsumy.... no niedobrze to wygląda.... 3. Co mnie zaskoczy - 4 Kielichow + Krol Kielichow, 3 Kielichow ---> XVI Wieza, HB VII Rydwan duże rozczarowanie kielichowym, może też być i romans, ale on też raczej nie polepszy sytuacji, wręcz przeciwnie.... 4. Co się skończy - As Mieczy + 6 Bulaw, 7 Monet ---> II Kaplanka, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez szansa na jakieś dogadanie się... 7 monet to dla mnie taka karta, która mówi, że nic się nie dzieje, wszystko tak płynie jak flaki z olejem... 5. Co się zacznie - IX Eremita + Krol Bulaw, I Mag ---> XI Sprawiedliwosc, HB X Kolo Fortuny i I Mag Twoja samotność i jakiś buławowy się pojawi 6. Wynik - 2 Bulaw + Krol Mieczy, 9 Monet ---> VI Kochankowie, HB XI Sprawiedliwosc już stoisz na rozdrożu - 2 buławy to dla mnie taka karta, która mówi, że już prawie zadecydowaliśmy, co robić dalej, ale jeszcze nie do końca jesteśmy o tym przekonani... ale dalsze karty.... hm... mieczowy wszystko odcina co było do tej pory i ta 9 monet... i jeszcze w podsumie kochankowie i sprawiedliwość... no tak słabo to wygląda... Wiem, ciągle mi to wychodzi... Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 1. Na co uważać - 2 Mieczy + XII Wisielec ---> XIV Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Na "JakBogKubizm"... Tu masz ciekawie. 2 Mieczy kontra XIV Umiarkowanie. Obie karty sa kartami polsrodkow. Ale... Umiarkowanie to wyjscie sobie naprzeciw... a 2 Mieczy to takie ciete, pozbawione uczuc, klepanie sobie uslug. Dwoch szachistow na przeciw, ok. Dwoje osob za szybko monitora ok... ale nie dwoje zywych osob. Tu nie ma uczuc. Wiec zdolnosc do kompromisow i lagodnie wychodzi poza nawiasy wlasnych oczekiwan. Byc osoba lagodna i sklonna do rozmow, nie tylko mowic, takze sluchac. 2. Co odpuścić - XVII Gwiazda + 10 Monet, Krolowa Monet ---> XI Sprawiedliwosc, HB IX Eremita Jakies nadzieje, plany na przyszlosc zwiazane z domem, moze finansami, dobrami materialnymi. Siasc, przemyslec pewne sprawy, zastanowic sie nad tym, czego Ty chcesz i co z tego jest realnie do osiagniecia. 3. Co mnie zaskoczy - 4 Kielichow + Krol Kielichow, 3 Kielichow ---> XVI Wieza, HB VII Rydwan Ze jakas relacja, ktora przezywa zastoj, moze wlasnie ladnie rozkwitnac. Dzieki jakiemus panu. Moze maz jakos o Ciebie zawalczy? Tu w Wiezy widac wyjscie poza dotychczasowe struktury relacji. Rydwan to dzialanie. 3 Kielichow to jakby cofniecie sie krok do tylu w relacji. 4 Kielichow to marazm i stagnacja... a 3 Kielichow niesie soba zadowolenie. Moze byc oczywiscie osoba trzecia tez w tym Krolo Kielichow + 3 Kielichow... ale moze to tez byc odswiezanie juz istniejacej relacji. 4. Co się skończy - As Mieczy + 6 Bulaw, 7 Monet ---> II Kaplanka, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Nie wiem, jakies dzialania, ktore niby mialy cos przyniesc, byly moze rozmowy, moze stawianie nawet spraw na ostrzu noza... a jednak nic nie ruszalo do przodu. Tu przestanie sie pchac to a przyjdzie czas na kompromisy, rozmowy, wzajemne wychodzenie sobie na przeciw. I widac tez zrozumienie, cierpliwosc, a przynajmniej potrzebe wykazania sie tym. Intuicja, swiadomosc tego, co sie dzieje. 5. Co się zacznie - IX Eremita + Krol Bulaw, I Mag ---> XI Sprawiedliwosc, HB X Kolo Fortuny i I Mag Tak, tu ewidentnie jakis pan sie zamanifestuje. Mozliwe, ze bedzie czekac Was jakas rozmowa, wyjasnicie sobie co nieco. Pan jednak nie poprzestanie na rozmowie, bedzie dziala konkretnie. Duzo wczesniej myslal, teraz bedzie chcial to wprowadzic w czyn. 6. Wynik - 2 Bulaw + Krol Mieczy, 9 Monet ---> VI Kochankowie, HB XI Sprawiedliwosc Tu mozesz miec dosc silna potrzebe, aby wyrwac sie spod skrzydel meza. Czy to zrobisz? Wazne, aby decyzja byla podjeta w sposob przemyslany. Kieruj sie sercem, ale pamietaj takze o rozsadku. I o tym, aby byc uczciwa. Wobec inny i wobec siebie. Powodzenia Inez... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi