Ewitta Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Szukam suplementu do dyplomu, przetrzepałam już pół domu i nigdzie go nie ma! Gdzie jest obecnie? 5 mieczy, Król buław, 6 buław = Wisielec W dziekanacie? Jutro idę sprawdzić, ale bym przysięgła, że go odbierałam. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Lipca 2013 Maestro Napisano 24 Lipca 2013 Czy mógł go zabrać mężczyzna? Takie wrażenie odniosłam, ostatnia karta zawiera informację, żę go znajdziesz:) 1 Cytuj
Ewitta Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 (edytowane) Nic już nie wiem. Nadal go nie znalazłam. Jutro idę poprosić o kopię, bo obawiam się, że już go nie znajdę. Albo znajdę jak będzie już musztarda po obiedzie... Mężczyzna raczej nie, przynajmniej nie u mnie w domu, bo wszystkich podejrzanych już przepytałam. Jak go znajdę (suplement), to chyba skonam ze szczęścia. Ale jak może zaginąć taki duży dokument w twardej oprawie?? Edytowane 24 Lipca 2013 przez Ewitta Cytuj
x-latek Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Szukam suplementu do dyplomu, przetrzepałam już pół domu i nigdzie go nie ma! Gdzie jest obecnie? 5 mieczy, Król buław, 6 buław = Wisielec W dziekanacie? Jutro idę sprawdzić, ale bym przysięgła, że go odbierałam. Pytasz się gdzie jest? Może lepiej zadaj pytanie - czy odnajdę to? Tak chyba byłoby trochę jaśniej. Ale ten Wisielec z podsumy to chyba mówi, że to stanęło w miejscu, zawiesiło się gdzieś. Jeszcze na dodatek te 5 Mieczy od razu wychodzi jako pierwsza karta. Nieprzyjemna. Postaw pytanie jeszcze raz pod karty: czy odnajdę dokument? A co tam... Nikt Cię za to nie zabije. Cytuj
Ewitta Napisano 24 Lipca 2013 Autor Napisano 24 Lipca 2013 (edytowane) Czy odnajdę, to czas zweryfikuje. Co mi po tym, że karty powiedzą TAK, skoro z nieba mi dokument nie spadnie. Ja muszę wiedzieć GDZIE JEST TERAZ, bo gdzieś jest lecz nie wiadomo gdzie. Czasem karty mówią jasno i wprost. Kiedyś zapytałam karty, gdzie są prace, które miałam oddać i z kart wypadł mi Mag, czyli zostawiłam je na uczelni i faktycznie tak było. Edytowane 24 Lipca 2013 przez Ewitta Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Mowisz, mezczyzna nie. Bo tu nawet byloby mozliwe zamierzone schowanie. Ewentualnie przelozenie czegos w sposob nieprzemyslany. Gdzies... 5 Mieczy to tak chwyta i robi cos bez namyslu. Ot na te chwile teraz. I juz nie pamieta. Krol Bulaw. No moglby byc mezczyzna jakis, moglabys byc to Ty... + 6 Bulaw, zajeta na ten moment jakimis innymi swoimi sprawami. Podsum to Moc i Kaplanka (HB). Wskazywaloby to na szukanie czegos, co jest gdzies niewidoczne dla oczu, schowane. Stawialabym na miejsca, ktore Ty dobrze znasz. Moze w sposob odruchowy tam to polozylas. Czasem mowimy, ze cos zapomnielismy, ale to nieprawda, bo czasem zdarza sie nam zrobic cos zupelnie bezmyslnie, bedac np. myslami gdzie indziej i tym samym, nasz umysl nie do konca to rejestruje, przynajmniej nie tak, by to porzadnie zapamietac. Takze tu tak moglo byc. Poszukaj jeszcze raz dobrze, przemysl, gdzie moglabys byc w tym czasie, jakies Twoje miejsca, gdzie wiele osob nie zaglada a na ten moment moze intuicyjnie wydawalo Ci sie to miejsce odpowiednie. No nie wiem... Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 między gazetami takimi naszykowanymi do wyrzucenia nie ma? on jest czymś przykryty, powinien być w domu, w miejscu, w którym dużo pracujesz (okolice biurka, stołu, gdzieś gdzie są książki, dokumenty lub właśnie gazety) Cytuj
iridos Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 przełożony w inne miejsce może w papierach faceta?w aucie? Cytuj
Ewitta Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 Weryfikacja: Odnalazł się! I był... w dzienanacie! Przyszedł mi do głowy dziekanat (chociaż bym rękę dała sobie uciąć, że suplement odbierałam z dyplomem), bo 5 mieczy często pokazuje miejsca gdzie jest presja otoczenia, ludzie na coś czekają, np. urzędy. Gdzie wolałoby się nie być, ale z musu tam być musimy. A Król buław często z kolei pokazuje miejsca gdzie się dużo dzieje, gdzie jest ruch, ludzie wchodzą i wychodzą, czegoś chcą, dokądś pędzą, np. sklepy, dworce, przystanki i dziekanat właśnie. Tak że karty pięknie to pokazały. A i zapytałam jeszcze karty, czy odebrałam dokument z dziekanatu i wyciągnęłam 8 mieczy, co mnie zmotywowało do pójścia do dziekanatu i wręcz zmuszenia kobiety do przeszukania teczek. Wpierała mi, że na pewno odebrałam, a ja przecież nie mogłam jej powiedzieć: "A tarot mówi, że nie odebrałam, więc niech pani szuka". Cytuj
Ewitta Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 A i oczywiście wszystkim bardzo dziękuję za pomoc. Jestem wdzięczna za każdy komentarz. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lipca 2013 Maestro Napisano 25 Lipca 2013 "A tarot mówi, że nie odebrałam, więc niech pani szuka". Ciekawe, jak ta pani by zareagowała na taki tekst:lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi