Skocz do zawartości

Gdzie jest mój suplement?

Ewitta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam suplementu do dyplomu, przetrzepałam już pół domu i nigdzie go nie ma! :zmeczony::_dobani::placze:

Gdzie jest obecnie?

5 mieczy, Król buław, 6 buław = Wisielec

W dziekanacie? Jutro idę sprawdzić, ale bym przysięgła, że go odbierałam.

• Maestro
Napisano

Czy mógł go zabrać mężczyzna? Takie wrażenie odniosłam, ostatnia karta zawiera informację, żę go znajdziesz:)

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Nic już nie wiem. Nadal go nie znalazłam. Jutro idę poprosić o kopię, bo obawiam się, że już go nie znajdę. Albo znajdę jak będzie już musztarda po obiedzie...

Mężczyzna raczej nie, przynajmniej nie u mnie w domu, bo wszystkich podejrzanych już przepytałam. Jak go znajdę (suplement), to chyba skonam ze szczęścia. Ale jak może zaginąć taki duży dokument w twardej oprawie??

Edytowane przez Ewitta
Napisano
Szukam suplementu do dyplomu, przetrzepałam już pół domu i nigdzie go nie ma! :zmeczony::_dobani::placze:

Gdzie jest obecnie?

5 mieczy, Król buław, 6 buław = Wisielec

W dziekanacie? Jutro idę sprawdzić, ale bym przysięgła, że go odbierałam.

Pytasz się gdzie jest? Może lepiej zadaj pytanie - czy odnajdę to? Tak chyba byłoby trochę jaśniej.

Ale ten Wisielec z podsumy to chyba mówi, że to stanęło w miejscu, zawiesiło się gdzieś. Jeszcze na dodatek te 5 Mieczy od razu wychodzi jako pierwsza karta. Nieprzyjemna.

Postaw pytanie jeszcze raz pod karty: czy odnajdę dokument? A co tam... Nikt Cię za to nie zabije.

Napisano (edytowane)

Czy odnajdę, to czas zweryfikuje. Co mi po tym, że karty powiedzą TAK, skoro z nieba mi dokument nie spadnie. Ja muszę wiedzieć GDZIE JEST TERAZ, bo gdzieś jest lecz nie wiadomo gdzie.

Czasem karty mówią jasno i wprost. Kiedyś zapytałam karty, gdzie są prace, które miałam oddać i z kart wypadł mi Mag, czyli zostawiłam je na uczelni i faktycznie tak było.

Edytowane przez Ewitta
Napisano

Mowisz, mezczyzna nie. Bo tu nawet byloby mozliwe zamierzone schowanie. Ewentualnie przelozenie czegos w sposob nieprzemyslany. Gdzies...

5 Mieczy to tak chwyta i robi cos bez namyslu. Ot na te chwile teraz. I juz nie pamieta.

Krol Bulaw. No moglby byc mezczyzna jakis, moglabys byc to Ty... + 6 Bulaw, zajeta na ten moment jakimis innymi swoimi sprawami.

Podsum to Moc i Kaplanka (HB). Wskazywaloby to na szukanie czegos, co jest gdzies niewidoczne dla oczu, schowane. Stawialabym na miejsca, ktore Ty dobrze znasz.

Moze w sposob odruchowy tam to polozylas. Czasem mowimy, ze cos zapomnielismy, ale to nieprawda, bo czasem zdarza sie nam zrobic cos zupelnie bezmyslnie, bedac np. myslami gdzie indziej i tym samym, nasz umysl nie do konca to rejestruje, przynajmniej nie tak, by to porzadnie zapamietac.

Takze tu tak moglo byc.

Poszukaj jeszcze raz dobrze, przemysl, gdzie moglabys byc w tym czasie, jakies Twoje miejsca, gdzie wiele osob nie zaglada a na ten moment moze intuicyjnie wydawalo Ci sie to miejsce odpowiednie. No nie wiem...

Napisano

między gazetami takimi naszykowanymi do wyrzucenia nie ma? on jest czymś przykryty, powinien być w domu, w miejscu, w którym dużo pracujesz (okolice biurka, stołu, gdzieś gdzie są książki, dokumenty lub właśnie gazety)

Napisano

przełożony w inne miejsce może w papierach faceta?w aucie?

Napisano

Weryfikacja:

Odnalazł się! I był... w dzienanacie!

Przyszedł mi do głowy dziekanat (chociaż bym rękę dała sobie uciąć, że suplement odbierałam z dyplomem), bo 5 mieczy często pokazuje miejsca gdzie jest presja otoczenia, ludzie na coś czekają, np. urzędy. Gdzie wolałoby się nie być, ale z musu tam być musimy. A Król buław często z kolei pokazuje miejsca gdzie się dużo dzieje, gdzie jest ruch, ludzie wchodzą i wychodzą, czegoś chcą, dokądś pędzą, np. sklepy, dworce, przystanki i dziekanat właśnie.

Tak że karty pięknie to pokazały. :)

A i zapytałam jeszcze karty, czy odebrałam dokument z dziekanatu i wyciągnęłam 8 mieczy, co mnie zmotywowało do pójścia do dziekanatu i wręcz zmuszenia kobiety do przeszukania teczek. Wpierała mi, że na pewno odebrałam, a ja przecież nie mogłam jej powiedzieć: "A tarot mówi, że nie odebrałam, więc niech pani szuka". ;)

Napisano

A i oczywiście wszystkim bardzo dziękuję za pomoc. Jestem wdzięczna za każdy komentarz.

• Maestro
Napisano
"A tarot mówi, że nie odebrałam, więc niech pani szuka". ;)

Ciekawe, jak ta pani by zareagowała na taki tekst:lol: