Maestro Inez2503 Napisano 24 Lipca 2013 Maestro Napisano 24 Lipca 2013 Moja Karta: Królowa Buław tło: Paź buław Rydwan 9 denarów suma Siła, HB Wieża/Rydwan no, jutro duzo pracy,ale i zadowolenie od rana, duzo kontaktów, może flirty jakieś, może w 9 denarów jakaś miła niespodzianka:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Moja Karta: Królowa Buław tło: Paź buław Rydwan 9 denarów suma Siła, HB Wieża/Rydwan dzień aktywny, pewnie będzie czekała praca i obowiązki, popołudniem możesz wracać z pracy?(rydwan) i mieć wolny czas na to co lubisz robić albo wybierzesz się po pracy za zakupy przy okazji, może nawet kupisz sobie coś co Ci sie spodoba? Jakiś kosmetyk może albo coś do ciala ) Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Bedziesz tryskala energia. Duzo bedzie sie dzalo, duzo dzialania. Rano taki mlodzienczy nastroj, pelno energii, woli dzialania, taka bedziesz bardzo impulsywna tez moze nawet. Pozniej widac juz takie stonowanie i skoncentrowanie sie na konkretnych sprawach juz, moze tez jakies wyjscie gdzies i na wieczor juz konkretnie skupienie sie na sobie samej, dogadzanie sobie. Cytuj
Kędry Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Moja Karta: Królowa Buław tło: Paź buław Rydwan 9 denarów suma Siła, HB Wieża/Rydwan no, jutro duzo pracy,ale i zadowolenie od rana, duzo kontaktów, może flirty jakieś, może w 9 denarów jakaś miła niespodzianka:) Bardzo energiczny dzień - dużo się wydarzy - w rydwanie upatrywałabym jakiś niespodziewanych wydarzeń - takich nieujętych w planie dnia - poradzisz sobie ze wszystkim Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 25 Lipca 2013 Bardzo energiczny dzień - dużo się wydarzy - w rydwanie upatrywałabym jakiś niespodziewanych wydarzeń - takich nieujętych w planie dnia - poradzisz sobie ze wszystkim Dziękuję Wam za interpretacje, Kędry była najbliżej,rzeczywiście nie spodziewałam się przyjazdu szefostwa (sa na urlopie), ale przy okazji kilka rzeczy załatwiłam i wkurzyłam się znowu na szefa (po ostatniej awanturze on jest ostrożniejszy,ale i tak moja opinia o nim spadła mocno). Poza tym 9 denarów mówi o tym, że wizęłam zaliczkę a'konto pensji na jutrzejsze zakupy w hipermarkecie:) I najważniejsze: OD PONIEDZIAŁKU MAM 3 TYGODNIE URLOPU:))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi