panna.marta Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Wyciagnelam sobie dzisiaj raniutko karte dnia, mam tez dzis rozmowe o prace. przy tasowaniu wypadl: swiat a z puli wyciagnelam: krolowa denarow czekaja mnie dzis nowe mozliwosci, jakies szanse, niespodzianki?(swiat) bede sie dzis czula dobrze sama ze soba, dobre relacje z rodzinka, pomyslnosc w przedsiewzieciach? lub spotkam na swojej drodze jakas kobiete:D(krolowa denarow) Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Skupisz sie dzis na wszystkim, co bedzie dotyczylo Twojej sfery materialnej. Nie tylko praca, chociaz przy karcie Swiat bardzo mozliwe, bo widac czynniki zewnetrzne. Rowniez wszystko inne, co dotyczy Twojej sfery materialnej, w tym fizycznej. Bezpieczenstwo, finanse, zdrowie takze. Podsumy to XVII Gwiazda i HB XXI Swiat i III Cesarzowa. Mozliwe tu zajecie sie dodatkowo soba, swoim tzw. swiatem, takze domem rowniez, swoja osoba, a i widac jakies plany na przyszlosc. Ewentualnie jakas kobieta, mozliwe, ze z Twojej rodziny... albo wlasnie ze wzgledu na prace sie w Monetowej zamanifestowala. Cytuj
Iwka78 Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 myślę, że dobrze wypadniesz na rozmowie... Cytuj
Kędry Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Wyciagnelam sobie dzisiaj raniutko karte dnia, mam tez dzis rozmowe o prace. przy tasowaniu wypadl: swiat a z puli wyciagnelam: krolowa denarow czekaja mnie dzis nowe mozliwosci, jakies szanse, niespodzianki?(swiat) bede sie dzis czula dobrze sama ze soba, dobre relacje z rodzinka, pomyslnosc w przedsiewzieciach? lub spotkam na swojej drodze jakas kobiete:D(krolowa denarow) Powinno dzisiaj iść wszystko po Twojej myśli - jesli chodzi o rozmowę o pracę - królowa denarów - to zasobna kobieta - myślę że dobrze to wróży Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lipca 2013 Maestro Napisano 25 Lipca 2013 Dzień będzie dla Ciebie bardzo pozytywny, rozmowa o pracę będzie udana, może nawet ją otrzymasz, może sobie coś kupisz? Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 bardzo fajny dzień, bogaty w wyjazdy, rozmowy, kontakty z ludźmi i ... sukcesy oraz zadowolenie; Królowa monet podkreśla to, że wypadniesz bardzo dobrze na rozmowie i będziesz jedną z lepszych kandydatek na to stanowisko powodzenia i miłego dnia Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 To będzie dobry dzień dla Ciebie, z odpowiednim do neigo nastawieniem, które w rezultacje przyniesie dobre działania. Widać, że będziesz pewna siebie i konkretna na rozmowie. Powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 dziekuje :* mysle, na rozmowie wypadlam dobrze, bo czuje ze nawiazalam dobry kontakt z ta Pania, a jak bedzie w reszcie dnia to jeszcze zweryfikuje wieczorkiem:) planuje wypad do kina Cytuj
panna.marta Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 (edytowane) weryfikuje!!kupilam coca cole z etykieta krolowa!!!!hahaha dopisze denarow i to zupelnie nieswiadomie,nie myslalam wredy o wylosowanej karcie:) Edytowane 25 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi