Skocz do zawartości

dzisiejsze karty - czwartek

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wypadł Wisielec, dalej Moc, 7 kielichów, Rycerz buław ---> suma całości Świat/Cesarzowa

jakaś zmiana w myśleniu albo dotychczasowym działaniu, ogólnie planowałam na dziś rozpocząć pewien trening, ale nie wiem, czy jednak zbiorę ;) ogólnie działań sporo jak na jeden dzień może być :)

Napisano

A jaki trening Baamisjanko?

Tu moze byc czas poswiecony na medytacje, jezeli medytujesz. Ogolnie Wisielec to dla mnie czas poswiecony sobie przede wszystkim. Niekoniecznie, bo sie tak planuje a bo inaczej nie wychodzi. Dlatego zajecie sie to przestrzenia, w ktorej przyszlo nam na dany moment przebywac.

Jezeli jakis sport uprawiasz to tez moze tu to byc... Sila, Rycerz Bulaw to karty aktywne... :)

W kazdym razie w duzej mierze skupisz sie dzis na Tobie i na tym, co sluzy Tobie i (moze) Twojemu rozwojowi.

Napisano

dziękuję Sacralku :slonko:

reklamy nie chcę robić ;) ale jest taka trenerka całej Polski, mam jej programy i wczoraj przed snem oglądałam jeden, tak żeby się zaznajomić co proponuje i z czym się będę ewentualnie męczyć :P i tak myślę, że może jednak nastąpi jakiś przełom (Wisielec i Moc) i się przełamię i jednak zacznę regularnie z nią ćwiczyć

medytacja też na pewno będzie (Wisielec i 7 kielichów dobrze pasują do klimatów medytacyjno-wizualizacyjnych)

Napisano

Hehe... wiem chyba nawet, ktora trenerka... :paker:

No to oby wszystko sie zrealizowalo. :)

Napisano
wypadł Wisielec, dalej Moc, 7 kielichów, Rycerz buław ---> suma całości Świat/Cesarzowa

jakaś zmiana w myśleniu albo dotychczasowym działaniu, ogólnie planowałam na dziś rozpocząć pewien trening, ale nie wiem, czy jednak zbiorę ;) ogólnie działań sporo jak na jeden dzień może być :)

może zaczniesz robić coś co czego do tej pory nie wykonywałaś - tutaj przychylam się do interpretacji Sacral - w pewnym sensie otworzysz się na nowości - a to da Ci zadwolenie

Napisano

hehehehe :zeby:

dziękuję, zobaczymy, czy uda mi się przełamać, bo chciałabym to robić jednak regularnie, a nie tak z doskoku

a u mnie Moc i Rycerz buław to jednak słomiany zapał taki na góra 3 dni :P

w podsumie Cesarzowa, więc może jednak na dłużej, o ile się uprę :)

Napisano
może zaczniesz robić coś co czego do tej pory nie wykonywałaś - tutaj przychylam się do interpretacji Sacral - w pewnym sensie otworzysz się na nowości - a to da Ci zadwolenie

dziękuję Kędry :bukiet: zweryfikuję wieczorkiem (o ile będę miała siłę ;)) albo rano jak to się zrealizowało :)

Napisano
hehehehe :zeby:

dziękuję, zobaczymy, czy uda mi się przełamać, bo chciałabym to robić jednak regularnie, a nie tak z doskoku

a u mnie Moc i Rycerz buław to jednak słomiany zapał taki na góra 3 dni :P

w podsumie Cesarzowa, więc może jednak na dłużej, o ile się uprę :)

Ja na razie z bananem na ustach podziwiam wszystkich, ktorzy to robia... a sama len patentowy zamiast sie wziac za to... no to sobie podziwiam i kibicuje. Ale kto wie... moze kiedys...

Len, len, len...

Tym bardziej trzymie kciuki... :D

Napisano
Ja na razie z bananem na ustach podziwiam wszystkich, ktorzy to robia... a sama len patentowy zamiast sie wziac za to... no to sobie podziwiam i kibicuje. Ale kto wie... moze kiedys...

Len, len, len...

Tym bardziej trzymie kciuki... :D

hehehehe :D to tak samo jak ja, przyglądam się już jej rok, czytam posty, płyty mam wszystkie i to wszystko leży i czeka nie wiem na co, już raz zaczynałam, ale nie starczyło mi wytrwałości; jednak jak widzę jakie są efekty już po miesiącu, to mnie szczena opada i też tak chcę :D

dzięki :D

Napisano

Wisielec i Moc to może byc aktywność sportowa, ale taka statyczna, ćwiczenia w miejscu.

Ale, Wisielec to też chcę inaczej a wyszło jak wyszło... 7 buław "chciało by się wieś a pieniądze gdzieś"

Gość Daffne
Napisano

Wisielec, dalej Moc, 7 kielichów, Rycerz buław ---> suma całości Świat/Cesarzowa

możliwe, że będziesz się jeszcze troszkę wylegiwać po przebudzeniu, a później wstaniesz i zajmiesz się sobą przy okazji rozmyślając o tym co Cię ciszy, wieczorem możliwe kontakty z kimś :)

Napisano

Dziękuję Daff, no fakt, dziś wstałam godzinę później niż zawsze. :)

Napisano
Wisielec i Moc to może byc aktywność sportowa, ale taka statyczna, ćwiczenia w miejscu.

Ale, Wisielec to też chcę inaczej a wyszło jak wyszło... 7 buław "chciało by się wieś a pieniądze gdzieś"

Viv, tam jest 7 kielichów ;) ale finansowo jest tak już mówisz, niby urlop, ale kasy nicht ;)

Napisano
Viv, tam jest 7 kielichów ;) ale finansowo jest tak już mówisz, niby urlop, ale kasy nicht ;)

no kielichy miałam na mysli :) A czemu to ja napisałam buław?

Napisano
no kielichy miałam na mysli :) A czemu to ja napisałam buław?

hahaha nie wiem, ale co do ćwiczeń masz rację to byłyby ćwiczenia w miejscu, o ile do nich dziś dojdzie ;)

Napisano

Nastroj oderwany od zeczywistości. Możliwe, ze będziesz chciała więcej niż możesz.

Napisano
Nastroj oderwany od zeczywistości. Możliwe, ze będziesz chciała więcej niż możesz.

możliwe, póki co siedzę na necie i czas płynie... jakieś śniadanie trzeba by było zjeść ;)

Napisano

No dokładnie, "chciałoby się wieś"

Napisano

ojjj ja czasem też mam takie dni, że się rozpływam w marzeniach i pragnieniach i frumam metr nad ziemią ;))) Do tego karty wberw pozorom całkiem imprezow0-kacowe ;))

Napisano

a może się jednak na tą wieś wybiorę, koleżanka mieszka na przedmieściach, więc prawie jak wieś ;)

Sel, ja mam chyba dziś taki dzień, impreza jak już to jutro :)

Napisano
możliwe, póki co siedzę na necie i czas płynie... jakieś śniadanie trzeba by było zjeść ;)

Kto się ceni ten się leni :)

Ja tez jestem póki co rozmemłana :)

Ps. dzis mnie na przysłowia i powiedzonka ludowe wzięło :)

Napisano
Kto się ceni ten się leni :)

Ja tez jestem póki co rozmemłana :)

Ps. dzis mnie na przysłowia i powiedzonka ludowe wzięło :)

to ja już chyba bezcenna dzisiaj jestem :D

ale na wieś pójdę! już się umówiłam :D

• Maestro
Napisano

Błogi odpoczynek, spokój ducha, będziesz się dobrze czuła, pod koniec dnia przypływ energii, chyba gdzieś pójdziesz nawet pod wieczór

Napisano

w zasadzie to mogę zweryfikować, spotkałam się z koleżanką ze wsi :P potem jeździłyśmy ponad 3 godziny na rowerach :) (czyli Rycerz buław), jeździłyśmy do momentu aż nas d... nie bolały :) ćwiczeń z trenerką całej Polski nie było ;) odezwała się też druga koleżanka z propozycją wyjścia jutro i w związku z tym zmienił się mój plan na piątek (Wisielec); byłam też na chwilę u siostry i trochę się spięłyśmy