Erza Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 wypadł Wisielec, dalej Moc, 7 kielichów, Rycerz buław ---> suma całości Świat/Cesarzowa jakaś zmiana w myśleniu albo dotychczasowym działaniu, ogólnie planowałam na dziś rozpocząć pewien trening, ale nie wiem, czy jednak zbiorę ogólnie działań sporo jak na jeden dzień może być Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 A jaki trening Baamisjanko? Tu moze byc czas poswiecony na medytacje, jezeli medytujesz. Ogolnie Wisielec to dla mnie czas poswiecony sobie przede wszystkim. Niekoniecznie, bo sie tak planuje a bo inaczej nie wychodzi. Dlatego zajecie sie to przestrzenia, w ktorej przyszlo nam na dany moment przebywac. Jezeli jakis sport uprawiasz to tez moze tu to byc... Sila, Rycerz Bulaw to karty aktywne... W kazdym razie w duzej mierze skupisz sie dzis na Tobie i na tym, co sluzy Tobie i (moze) Twojemu rozwojowi. Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 dziękuję Sacralku reklamy nie chcę robić ale jest taka trenerka całej Polski, mam jej programy i wczoraj przed snem oglądałam jeden, tak żeby się zaznajomić co proponuje i z czym się będę ewentualnie męczyć i tak myślę, że może jednak nastąpi jakiś przełom (Wisielec i Moc) i się przełamię i jednak zacznę regularnie z nią ćwiczyć medytacja też na pewno będzie (Wisielec i 7 kielichów dobrze pasują do klimatów medytacyjno-wizualizacyjnych) Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Hehe... wiem chyba nawet, ktora trenerka... No to oby wszystko sie zrealizowalo. Cytuj
Kędry Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 wypadł Wisielec, dalej Moc, 7 kielichów, Rycerz buław ---> suma całości Świat/Cesarzowa jakaś zmiana w myśleniu albo dotychczasowym działaniu, ogólnie planowałam na dziś rozpocząć pewien trening, ale nie wiem, czy jednak zbiorę ogólnie działań sporo jak na jeden dzień może być może zaczniesz robić coś co czego do tej pory nie wykonywałaś - tutaj przychylam się do interpretacji Sacral - w pewnym sensie otworzysz się na nowości - a to da Ci zadwolenie Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 hehehehe dziękuję, zobaczymy, czy uda mi się przełamać, bo chciałabym to robić jednak regularnie, a nie tak z doskoku a u mnie Moc i Rycerz buław to jednak słomiany zapał taki na góra 3 dni w podsumie Cesarzowa, więc może jednak na dłużej, o ile się uprę Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 może zaczniesz robić coś co czego do tej pory nie wykonywałaś - tutaj przychylam się do interpretacji Sacral - w pewnym sensie otworzysz się na nowości - a to da Ci zadwolenie dziękuję Kędry zweryfikuję wieczorkiem (o ile będę miała siłę ) albo rano jak to się zrealizowało Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 hehehehe dziękuję, zobaczymy, czy uda mi się przełamać, bo chciałabym to robić jednak regularnie, a nie tak z doskoku a u mnie Moc i Rycerz buław to jednak słomiany zapał taki na góra 3 dni w podsumie Cesarzowa, więc może jednak na dłużej, o ile się uprę Ja na razie z bananem na ustach podziwiam wszystkich, ktorzy to robia... a sama len patentowy zamiast sie wziac za to... no to sobie podziwiam i kibicuje. Ale kto wie... moze kiedys... Len, len, len... Tym bardziej trzymie kciuki... Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 Ja na razie z bananem na ustach podziwiam wszystkich, ktorzy to robia... a sama len patentowy zamiast sie wziac za to... no to sobie podziwiam i kibicuje. Ale kto wie... moze kiedys... Len, len, len... Tym bardziej trzymie kciuki... hehehehe to tak samo jak ja, przyglądam się już jej rok, czytam posty, płyty mam wszystkie i to wszystko leży i czeka nie wiem na co, już raz zaczynałam, ale nie starczyło mi wytrwałości; jednak jak widzę jakie są efekty już po miesiącu, to mnie szczena opada i też tak chcę dzięki Cytuj
Vivere Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Wisielec i Moc to może byc aktywność sportowa, ale taka statyczna, ćwiczenia w miejscu. Ale, Wisielec to też chcę inaczej a wyszło jak wyszło... 7 buław "chciało by się wieś a pieniądze gdzieś" Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Wisielec, dalej Moc, 7 kielichów, Rycerz buław ---> suma całości Świat/Cesarzowa możliwe, że będziesz się jeszcze troszkę wylegiwać po przebudzeniu, a później wstaniesz i zajmiesz się sobą przy okazji rozmyślając o tym co Cię ciszy, wieczorem możliwe kontakty z kimś Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 Dziękuję Daff, no fakt, dziś wstałam godzinę później niż zawsze. Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 Wisielec i Moc to może byc aktywność sportowa, ale taka statyczna, ćwiczenia w miejscu.Ale, Wisielec to też chcę inaczej a wyszło jak wyszło... 7 buław "chciało by się wieś a pieniądze gdzieś" Viv, tam jest 7 kielichów ale finansowo jest tak już mówisz, niby urlop, ale kasy nicht Cytuj
Vivere Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Viv, tam jest 7 kielichów ale finansowo jest tak już mówisz, niby urlop, ale kasy nicht no kielichy miałam na mysli A czemu to ja napisałam buław? Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 no kielichy miałam na mysli A czemu to ja napisałam buław? hahaha nie wiem, ale co do ćwiczeń masz rację to byłyby ćwiczenia w miejscu, o ile do nich dziś dojdzie Cytuj
Selenit666 Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Nastroj oderwany od zeczywistości. Możliwe, ze będziesz chciała więcej niż możesz. Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 Nastroj oderwany od zeczywistości. Możliwe, ze będziesz chciała więcej niż możesz. możliwe, póki co siedzę na necie i czas płynie... jakieś śniadanie trzeba by było zjeść Cytuj
Vivere Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Nastroj oderwany od zeczywistości. Możliwe, ze będziesz chciała więcej niż możesz. No dokładnie, "chciałoby się wieś" Cytuj
Selenit666 Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 ojjj ja czasem też mam takie dni, że się rozpływam w marzeniach i pragnieniach i frumam metr nad ziemią )) Do tego karty wberw pozorom całkiem imprezow0-kacowe ) Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 a może się jednak na tą wieś wybiorę, koleżanka mieszka na przedmieściach, więc prawie jak wieś Sel, ja mam chyba dziś taki dzień, impreza jak już to jutro Cytuj
Vivere Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 możliwe, póki co siedzę na necie i czas płynie... jakieś śniadanie trzeba by było zjeść Kto się ceni ten się leni Ja tez jestem póki co rozmemłana Ps. dzis mnie na przysłowia i powiedzonka ludowe wzięło Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 Kto się ceni ten się leni Ja tez jestem póki co rozmemłana Ps. dzis mnie na przysłowia i powiedzonka ludowe wzięło to ja już chyba bezcenna dzisiaj jestem ale na wieś pójdę! już się umówiłam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lipca 2013 Maestro Napisano 25 Lipca 2013 wypadł Wisielec, dalej Moc, 7 kielichów, Rycerz buław ---> suma całości Świat/Cesarzowa Błogi odpoczynek, spokój ducha, będziesz się dobrze czuła, pod koniec dnia przypływ energii, chyba gdzieś pójdziesz nawet pod wieczór Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 w zasadzie to mogę zweryfikować, spotkałam się z koleżanką ze wsi potem jeździłyśmy ponad 3 godziny na rowerach (czyli Rycerz buław), jeździłyśmy do momentu aż nas d... nie bolały ćwiczeń z trenerką całej Polski nie było odezwała się też druga koleżanka z propozycją wyjścia jutro i w związku z tym zmienił się mój plan na piątek (Wisielec); byłam też na chwilę u siostry i trochę się spięłyśmy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi