patrys2505 Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Sniło mi się dziś, że przechadzałem się po pobliskej łące/polu i jakis obiekt wystajacy nieco od ziemi zwrocil moja uwage. Podszedlem i okazalo sie ze jest to ogromna, zlota zacisnieta piesc. Prawdopodobnie czesc jakiegos monumentalnego pomnika zakopanego pod ziemia. Co moze to oznaczac?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asmic Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 zaciśnieta piesc to symbol gniewu i tłumienia emocji, złoty kolor zaś symbolizuje to, że potrafisz je doskonale tłumić i nie da sie tego po tobie zauważyć. Być może jestes aktualnie na kogoś bardzo zły, ale uważaj, żeby nie spuscic emocji z wodzy bo moze to doprowadzic do powaznego konfliktu i konca relacji z kims, najprawdopodobniej twoje zycie zamieni sie w koszmar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts