Caliel Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 (edytowane) 1. Moja baza/podstawa. Królowa buław, 5 kielichów+10 buław+2 monet. 2. Temat centralny/moje powolanie. 6 buław, Paź denarów, 3 miecze, 7 buław. 3. Jedna strona medalu. Gwiazda+Świat 4. Druga strona medalu. Sprawiedliwość, As buław+Rycerz den 5. Moje zyczenia. Król kielichów+As kielichów+8 buław+10 monet+Kochankowie (OMG) 6. Moje uzdolnienia. As denarów, Umiarkowanie, 4 mieczy+5 mieczy 7. Moje obawy. 2 pucharów, Paź buław, 4 buław 8. Sila przeznaczenia, czyli to, czego sie nie spodziewam, na co nie mam wplywu. 10 mieczy, As mieczy, Wieża, 8 mieczy, Wisielec. 9. Co jest do zrobienia? Na czym powinno sie skoncentrowac? Rydwan, 5 denarów, Król buław 10. Co stanie sie, jezeli podaze za moimi marzeniami/moim powolaniem? 8 kielichów, 10 mont, Kochankowie 11. Jaki wplyw bedzie to mialo na moja zawodowa przyszlosc? 5 denarów, 7 kielichów, Umiarkowanie, Rydwan+Królowa buław. Krótko mówiac... masakra. Same karty bramy mnie ciagle przesladuja... Wieże i inne uje-muje... a więc spróbujmy przez to przebrnąć: 1. Moim powołaniem jest chyba zapanować nad sobą, pogodzić pierwiastek żeński z męskim bla bla bla Pogodzic sie z rozczarowaniami, zapieprzem fizycznym do utraty zdolnosci pracy hahah 2. Hmmm... Nie wiem. Nauczyć się być ponad bóle, zawody i rozczarowania, ponad nieufność? 3.talent, sukces, uznanie... a raczej mrzonki o nich 4. To co dam, to otrzymam.. ile wloze pracy, tyle dostane placy. Ale ten As bulaw mowi, ze trzeba jakos przeczekac zastoj, w rycerzu den. A moze nie tyle przeczekac, tylko to co mam teraz, to konsekwencja poprzenich lat? Nie wiem:P 5. Same bramy. krotko mowiac: Chce milosci tu i teraz i na amen 6. Niby wydaje mi się, że jakieś mam, ale dupy to nie urywa;) moze jedyne w czym jestem dobry, to w znajdywaniu slabosci i wykorzystywaniu ich:P 7. Mimo ze chce, to bardzo sie boje bliskosci. Nie wiem czy jestem do tego zdolny po prawie 10 latach singlowania. 8. Ze wszystko i tak sie posypie w drobny mak? 9. Dac sie poniesc fali, na przekor biedzie ? 10. Coz.. niby ladnie... ale sam nie do konca wiem czego chce, czuje tylko bol egzystencjonalny:P 11. Mizeria. Sam sie ludze ze jakos sie ulozy, a jest beznadziejnie:P Ktos pomoze? PS. Przepraszam ze tyle kart, ostatnio tak mi jakos leca Edytowane 25 Lipca 2013 przez Caliel 1 Cytuj
Kędry Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 1. Moja baza/podstawa. Królowa buław, 5 kielichów+10 buław+2 monet. masz dużo energii- ale jakieś traumatyczne przeżycia dołują Cię - obciażąja niepotrzebnie - ale mimo to starasz balansować energię 2. Temat centralny/moje powolanie. 6 buław, Paź denarów, 3 miecze, 7 buław. pokonywać przeszkody- podejmować decyzje - pomimo zranień walczyć o swoje 3. Jedna strona medalu. Gwiazda+Świat nadzieje na lepsze jutro - spełnienie - przychylność losu 4. Druga strona medalu. Sprawiedliwość, As buław+Rycerz den uczciwość i obiektywizm w podejmowaniu różnych inicjatyw - przedsięwzięć 5. Moje zyczenia. Król kielichów+As kielichów+8 buław+10 monet+Kochankowie (OMG) spełnienie u życiu uczuciowym - nadzieje są duże - potencjał również - ale wahania też nie mniejsze 6. Moje uzdolnienia. As denarów, Umiarkowanie, 4 mieczy+5 mieczy możesz się zrealizować w satysfakcjonującej Cie pracy - masz ku temu predyspozycje - ale niepotrzebnie stopujesz się - blokujesz - nie wierzysz w uczciowść może pracodawców 7. Moje obawy. 2 pucharów, Paź buław, 4 buław tu rzeczywiscie może obawiasz się że stworzenie szczęsliwej relacji będzie trudne 8. Sila przeznaczenia, czyli to, czego sie nie spodziewam, na co nie mam wplywu. 10 mieczy, As mieczy, Wieża, 8 mieczy, Wisielec. coś zostanie zburzone - Twoje życie zmieni się o 180% 9. Co jest do zrobienia? Na czym powinno sie skoncentrowac? Rydwan, 5 denarów, Król buław Walczyć - to pozwoli Ci wyjść z poczucia emocjonalnej mizerii 10. Co stanie sie, jezeli podaze za moimi marzeniami/moim powolaniem? 8 kielichów, 10 mont, Kochankowie postanowisz mimo wewnętrznych rozterek wejść w relację - 11. Jaki wplyw bedzie to mialo na moja zawodowa przyszlosc? 5 denarów, 7 kielichów, Umiarkowanie, Rydwan+Królowa buław. Ja myślę że pomimo poczucia takiej emocjonalnej biedy - potrafisz planować, marzyć - a potem małymi kroczkami realizować zamierzenia, walczyć - wykazać się inicjatywą - musisz uwierzyćw siebie, swoja siłe, walczyć działać 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Księdzem w Anglii będziesz hehehehe potem się przyjże temu co znowu wymyśliłeś Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lipca 2013 Maestro Napisano 25 Lipca 2013 Więcej kart w talii nie było?? 1. Moja baza/podstawa. Królowa buław, 5 kielichów+10 buław+2 monet. masz zapał, który za moment tracisz na zasadzie: ojej i tak nie wyjdzie jestem taaaki beeeeeznadziejny...ciązy Ci takie podejście,więc próbujesz coś z tym zrobić, zmienić to.. 2. Temat centralny/moje powolanie. 6 buław, Paź denarów, 3 miecze, 7 buław. ucz się, ucz, bo nauka to potęgi klucz,o czym informują dwie pierwsze karty, ponadto musisz nauczyć się zwalczyć wszelkie smutki i przykrości,które Ciebie spotykają, Twoją nauką jest przyjąć to jako lekcję do odrobienia, jako coś co przydarza się dla Ciebie, abyś coś zrozumiał (tylko ci co pokonali dramaty,bóle, straty i umieją żyć dalej mają piękne dusze) 3. Jedna strona medalu. Gwiazda+Świat ta strona medalu jest bardzo pozytywna, bo Ty umiesz marzyć, umiesz wizualizować marzenia i pewnego dnia przyjdzie dzień, gdy się one wypełnią 4. Druga strona medalu. Sprawiedliwość, As buław+Rycerz den bywasz za bardzo obiektywny i krytyczny względem siebie, za bardzo uparty w swoich poglądach, a może czas na małe szaleństwo? 5. Moje zyczenia. Król kielichów+As kielichów+8 buław+10 monet+Kochankowie (OMG) chcesz zaznać miłości,takiej silnej,pieknej, romantycznej, takiej az po grób:) 6. Moje uzdolnienia. As denarów, Umiarkowanie, 4 mieczy+5 mieczy masz potencjał,który powinieneś rozwijać, umiesz dawać wsparcie i ukojenie, ale chyba czasem za bardzo się wycofujesz 7. Moje obawy. 2 pucharów, Paź buław, 4 buław ze nie znajdziesz bratniej duszy w drugim człowieku, że ktoś Ciebie oszuka, wyzna uczucie, TY w to wejdziesz, a ten ktoś po prostu się odsunie.. 8. Sila przeznaczenia, czyli to, czego sie nie spodziewam, na co nie mam wplywu. 10 mieczy, As mieczy, Wieża, 8 mieczy, Wisielec. cos Ciebie może przywalić, ew. możesz być w depresji,kurcze, mówiłam, za dużo kart, to i te wykorzystały moment i wyszły:) 9. Co jest do zrobienia? Na czym powinno sie skoncentrowac? Rydwan, 5 denarów, Król buław trzeba zając się zarabianiem,podnoszeniem kwalifikacji,rozwojem zawodowym jednym słowem 10. Co stanie sie, jezeli podaze za moimi marzeniami/moim powolaniem? 8 kielichów, 10 monet, Kochankowie porzucisz to, co Ci nie służyło i masz szansę się odnaleźć 11. Jaki wplyw bedzie to mialo na moja zawodowa przyszlosc? 5 denarów, 7 kielichów, Umiarkowanie, Rydwan+Królowa buław. troche trzeba się postarać, namęczyć, pouczyć, popracować, potem widać już powolne dążenie do upragnionego celu 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Zajrzy ktoś jeszcze? ja na pewno, ale dziś takiej kobyły już nie dom rady Cytuj
Erza Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 1. Moja baza/podstawa. Królowa buław, 5 kielichów+10 buław+2 monet jest w Tobie bardzo dużo energii, zapału, pomysłów, ale też mało wiary w siebie, w swoje możliwości i w to, że możesz coś w swoim życiu zmienić; przytłaczają Cię rozpamiętywane porażki (10 buław+5 kielichów) oraz porównywanie z innymi (2 monet). Odrzuć to, a poczujesz jaki w Tobie tkwi potencjał 2. Temat centralny/moje powołanie. 6 buław, Paź denarów, 3 miecze, 7 buław. masz zwyciężać (6 buław) i pokonywać trudności (7 buław), przy okazji wykazywać się elastycznością w podejmowaniu nowych wyzwań; dość użalania się nad sobą i rozdrapywania starych ran (3 mieczy), Twój dalszy rozwój zarówno osobisty, jak i zawodowy są wpisane w Twoje życie, aby polepszyć jego jakoś ucz się nowych rzeczy i rozwijaj to, co już wiesz i umiesz (Paź monet) 3. Jedna strona medalu. Gwiazda+Świat wiesz, że świat stoi przed Tobą otworem, tylko musisz chcieć, nie bać się wykorzystywać szans i otwierać drzwi, które przed Tobą wyrastają 4. Druga strona medalu. Sprawiedliwość, As buław+Rycerz den chciałbyś, aby życie zawodowe układało się w tym samym czasie, co życie uczuciowe, chciałbyś równowagi między tymi dwiema sferami, ponadto chcesz być sprawiedliwie wynagradzany za wysiłek jaki wkładasz w swoją pracę 5. Moje życzenia. Król kielichów+As kielichów+8 buław+10 monet+Kochankowie (OMG) no właśnie OMG Twoim życzeniem jest druga połowa, czuła, wrażliwa, o podobnym temperamencie, z którą mógłbyś iść ramię w ramię przez życie 6. Moje uzdolnienia. As denarów, Umiarkowanie, 4 mieczy+5 mieczy jesteś bardzo pracowity, masz potencjał, aby pracować sama na siebie, być sobie szefem, potrafisz w sobie równowarzyć emocje (Umiarkowanie), wiele talentów możesz odkryć wsłu****ąc się w siebie i medytując 7. Moje obawy. 2 pucharów, Paź buław, 4 buław obawiasz się wejścia w prawdziwy związek, bo z góry zakładasz, że nie będzie to nic trwało, że będzie to przelotne 8. Sila przeznaczenia, czyli to, czego sie nie spodziewam, na co nie mam wplywu. 10 mieczy, As mieczy, Wieża, 8 mieczy, Wisielec. oooo, pewne rzeczy mogą zakończyć się z hukiem, albo coś się niespodziewanie wydarzy w celu potrząśnięcia Tobą (Wieża), abyś mógł nareszcie wyjść poza swoje ograniczenia (8 mieczy) i inaczej spojrzeć na swoje życie (Wisielec) 9. Co jest do zrobienia? Na czym powinno sie skoncentrowac? Rydwan, 5 denarów, Król buław pracuj nad sobą, nad swoją pewnością siebie, nad własnym poczuciem wartości, afirmuj, że jesteś dynamicznym, pewnym siebie, rzutkim mężczyzną, który sobie świetnie ze wszystkim radzisz, a taki będziesz! 10. Co stanie sie, jezeli podaze za moimi marzeniami/moim powolaniem? 8 kielichów, 10 mont, Kochankowie będziesz budował siebie na nowo (8 kielichów - czeka Cię próba, przejście przez bramę), jeśli dogadasz się wewnętrznie ze sobą, to nic nie stoi na przeszkodzie, abyś poszedł dalej, gdzie będzie już dużo łatwiej ( w 8 kielichów człowiek przechodzi sam przez bramę), w 10 monet idzie już kimś lub tuż za nią spotyka kogoś, kto dalej podąża u jego boku; zrób ten pierwszy krok! a zobaczysz, że spotka Cię miłość, wzajemność, nie bój się iść za swoimi marzeniami i pragnieniami 11. Jaki wplyw bedzie to mialo na moja zawodowa przyszlosc? 5 denarów, 7 kielichów, Umiarkowanie, Rydwan+Królowa buław. powoli nabierzesz pewności siebie, choć jeszcze wiele pracy przed Tobą, w momencie kiedy sam ze sobą poczujesz się dobrze, nie będziesz szukał zapewnienia swojej wartości w oczach innych, wszystko zacznie się układać no cała talia za pewne poszła na to! 1 Cytuj
anais_33 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 ło matko ja też sie zapisuję ale musze na spokojnie ... rozkład kobylasty Cytuj
Vivere Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Caliel, ale Ty trudne zadania zapodajesz. Nie dość, że z Ciebie dość skomplikowana osobowość to jeszcze rozkład kobyla. To przerasta moje możliwości. Żeby Ciebie rozkminić tydzień mi zajmie, co najmniej. Dziś jestem w 8 mieczy, wiec się poddaję. Jak się z tej sieci wyplącze to może podejdę do tej krzyżówki. Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 1. Moja baza/podstawa. Królowa buław, 5 kielichów+10 buław+2 monet. – powiedziałabym, że jest w Tobie jakiś pierwiastek kobiecy, który sprawia, że jesteś dobrym przyjacielem. Równocześnie czujesz się samotny, przeciążony, trochę niezdecydowany. 2. Temat centralny/moje powolanie. 6 buław, Paź denarów, 3 miecze, 7 buław. – potrafisz zdobywać to, czego pragniesz mimo przeszkód, bólu, rozczarowań…. 3. Jedna strona medalu. Gwiazda+Świat – jesteś pełen nadziei w stosunku do świata, masz otwarty umysł i szeroko patrzysz na świat… 4. Druga strona medalu. Sprawiedliwość, As buław+Rycerz den – no ja nie wiem, czy tutaj nie było jakiegoś zranienia, które za sobą wleczesz…. nie wiem, ale rycerz denarów skojarzył mi się z Twoim ojcem... 5. Moje zyczenia. Król kielichów+As kielichów+8 buław+10 monet+Kochankowie (OMG) – nooooo małych wymagań to ty nie masz:-) chcesz być kochany, chcesz kochać, chcesz spontanicznej, ale prawdziwej miłości…. 6. Moje uzdolnienia. As denarów, Umiarkowanie, 4 mieczy+5 mieczy – masz zdolność łapania równowagi poprzez izolowanie się. Dajesz sobie czas na przemyślenia, na swoje wnioski, a później tak jakbyś szedł walczyć z uprzedzeniami, obalał bariery, schematy, które nie tylko tkwią w tobie, ale też w innych… 7. Moje obawy. 2 pucharów, Paź buław, 4 buław – chcesz związku i się go jednocześnie boisz. Nie chcesz być wykorzystany jak mały chłopiec. Nie chcesz tylko dawać…. Pragniesz równowagi. 8. Sila przeznaczenia, czyli to, czego sie nie spodziewam, na co nie mam wplywu. 10 mieczy, As mieczy, Wieża, 8 mieczy, Wisielec. – wychodzenie z własnych ograniczeń, masz ogromną siłę do przełamywania swoich wewnętrznych barier/przeszkód, no i wisielec, który mówi o takim pozytywnym zawieszeniu się, oddaleniu od wszystkiego po to, aby ruszyć za chwilę z nową siłą… 9. Co jest do zrobienia? Na czym powinno sie skoncentrowac? Rydwan, 5 denarów, Król buław – nad zmianą w sobie, pokonać lęk przed dawaniem innym siebie…. Czasami tak jest, że dostaje się nieźle po dupie, kiedy się odkrywamy, ale czasami też dostajemy ogromną nagrodę….. 10. Co stanie sie, jezeli podaze za moimi marzeniami/moim powolaniem? 8 kielichów, 10 monet, Kochankowie – zostawisz coś za sobą i stworzysz związek oparty na czystej miłości…. 11. Jaki wplyw bedzie to mialo na moja zawodowa przyszlosc? 5 denarów, 7 kielichów, Umiarkowanie, Rydwan+Królowa buław. – no ta 5 denarów pokazuje, że teraz chyba nie jest najlepiej, marzysz o równowadze, ale chyba jakaś kobieta Ci pomoże…. buziak:-* 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 1. Moja baza/podstawa. Królowa buław, 5 kielichów+10 buław+2 monet. Baze masz ladna. Przede wszystkim zaczynajac od poczatku. Krolowa Bulaw ciagle transformuje. Ciagle jest gotowa na procesy zmian w jej zyciu. O czym tez mowi 2 Monet na koncu. Twoja szansa pojsc dalej jest... zdjecie z oczu klapek iluzji. Obaczenie zycia, jakim jest i wykorzystanie nagromadzonej w 10 Bulawach energii. Musisz pozwolic sobie zakonczyc ten etap, ktory jest teraz i wejsc na nowy szczebel swojego zycia. W tym miejscu Twoj potencjal wola o to, aby mu pozwolic isc wyzej. 2. Temat centralny/moje powolanie. 6 buław, Paź denarów, 3 miecze, 7 buław. Nie wiem. Masz na razie takie zachowania, ze dzialas skutecznie tam, gdzie Cie glaskaja po glowce a jak pojawiaja sie jakies przeszkody to ogon pod siebie i chowasz sie. Tu masz sie nauczyc, ze czasem w zyciu duzo pozyteczniejsze jest porzadne walniecie kijem przez leb (mistrzowe zen tak tresowali swoich uczniow) niz glaskanie, ktore usypia. Do przodu i walcz o swoje! 3. Jedna strona medalu. Gwiazda+Świat Tu upatrywanie swoich celow gdzies daleko. Za siodma gora i siodma rzeka. Skup sie na tych mozliwosciach, ktore masz juz teraz i ktore juz wolaja o wprowadzenie w zycie. 4. Druga strona medalu. Sprawiedliwość, As buław+Rycerz den Rozwasz, co mozesz juz teraz zrobic i wez sie w garsc. Sukces w zyciu sam na Ciebie nie spadnie. Sama po sobie wiem, ze jak nic nie zrobie to co najwyzej pieknie wszystko... sie wali. Tu trzeba zakasac rekawki i popatrzec... z ktorej strony idzie impuls do dzialania? I tam podarzyc. As Bulaw nieco da Ci wiatru w zagle. 5. Moje zyczenia. Król kielichów+As kielichów+8 buław+10 monet+Kochankowie (OMG) Przede wszystkim chcialbys, aby ktos wyszedl z pomocna dlonia w Twoja strone. Marzy Ci sie wspolpraca, mozliwe, ze z jakims panem, z ktorym rowniez polaczylyby Cie sprawy sercowe. Takze wspolpraca zawodowa i partnerska relacja. Byloby the best dla Ciebie. 6. Moje uzdolnienia. As denarów, Umiarkowanie, 4 mieczy+5 mieczy Terapeuta. Umiesz niesc zdrowie i pokrzepienie innym. Pomagasz im sie podnosic. To Twoj potencjal i uzdolnienie. 7. Moje obawy. 2 pucharów, Paź buław, 4 buław Obawiasz sie, ze wyjdziesz do ludzi, ale na tym pozostanie. Ze najlepszy nawet pomysl, gdzies tam sie rozmyje i pozostanie tylko delikatny dymek wspomnienia. Wspomnien czar i znowu wielkie nic w reku. 8. Sila przeznaczenia, czyli to, czego sie nie spodziewam, na co nie mam wplywu. 10 mieczy, As mieczy, Wieża, 8 mieczy, Wisielec. No przede wszystkim przed Toba czas, gdy bedziesz ZMUSZONY podsumowac swoje dotychczasowe zycie. Zostaniesz niejako zawieszony, uziemiony. Robisz cos nie tak. Do konca. I tu zaczniesz mysle, glowkowac i w koncu uda Ci sie! Ruszysz, z zupelnie innej strony. Stawiam na cos niezaleznego. Jakis zawod, ktory bedziesz wykonywal samodzielnie, tzw. wolny zawod. 9. Co jest do zrobienia? Na czym powinno sie skoncentrowac? Rydwan, 5 denarów, Król buław Pogodzenie sie z tym, co jest. Zamiast uzalanie sie nad bieda dnia codziennego wziecie zycia we wlasne rece. Puszczenie w ruch calych pokladow energii meskiej, jakie posiadasz. 10. Co stanie sie, jezeli podaze za moimi marzeniami/moim powolaniem? 8 kielichów, 10 mont, Kochankowie Uda Ci sie, chociaz nie do konca jak po masle, pojsc za glosem swojego serca, jednoczesnie odnajdujac nie tylko swoje powolenia, ale i odnalezc pelnie zadowolenia finansowego. 11. Jaki wplyw bedzie to mialo na moja zawodowa przyszlosc? 5 denarów, 7 kielichów, Umiarkowanie, Rydwan+Królowa buław. Moim zdaniem bedzie tak, ze na poczatku moze to nie wpolgrac z Twoimi wyobrazeniami o zabezpieczeniu finansowym, wiec poczatki moga byc takie, ze trzeba bedzie zacisnac pasa. Z czasem widac tu konkretne dzialania, ktore pozwola to wszystko ladnie umiescic pod jednym kapeluszem. Takze bedzie i rozwoj (jakkolwiek to rozumiesz, mozliwe, ze takze duchowy) i finanse, ktore pozwola Ci sie cieszyc zyciem. I tu tez stawiam na niezaleznosc zawodowa i wlasna firme czy tez dzialalnosc. Wolny zawod. 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 1. Moja baza/podstawa. Królowa buław, 5 kielichów+10 buław+2 monet - działać, podnosić się z kolan, pomagać i ciężko pracować nad sobą 2. Temat centralny/moje powolanie. 6 buław, Paź denarów, 3 miecze, 7 buław - rozwój zawodowy i rozwój w kwestiach ezo. dużo czytania i pisania cię czeka 3. Jedna strona medalu. Gwiazda+Świat zaczynać z nową karta i otwarcie się na ludzi ale tez urzeczywistnianie swoich pragnień, marzycielstwo 4. Druga strona medalu. Sprawiedliwość, As buław+Rycerz den - uczciwość i realnośc w działaniach, zarabianie pieniędzy przez "normalna" prace 5. Moje zyczenia. Król kielichów+As kielichów+8 buław+10 monet+Kochankowie (OMG) - nie wiem jakie pytanie tu jest czy spełnia się moje życzenia czy jakie masz życzenia ale tak czy inaczej dotyczą one kochającego, wspierającego, ciepłego partnera, którego zaakceptuje Twoje otoczenie. Rodzina, znajomi i stworzenie związku długotrwałego - uda się to, zrealizujesz. 6. Moje uzdolnienia. As denarów, Umiarkowanie, 4 mieczy+5 mieczy - jeszcze je odkryjesz ciagle do nich dojżewasz 7. Moje obawy. 2 pucharów, Paź buław, 4 buław - ze nie uda się być szczęśliwym i dopasowanym do innych. 8. Sila przeznaczenia, czyli to, czego sie nie spodziewam, na co nie mam wplywu. 10 mieczy, As mieczy, Wieża, 8 mieczy, Wisielec. - to, ze kiedyś umrzesz jak każdy z nas ale może tez jakies rozstanie w rodzinie, które może cie kosztowac dużo emocji. 9. Co jest do zrobienia? Na czym powinno sie skoncentrowac? Rydwan, 5 denarów, Król buław - ruszyc do przodu i zacząć od nowa z nowym planym działania i działać. Możliwe też, ze chodzi o zdrowie, ze jest dobry czas na zdrowienie. 10. Co stanie sie, jezeli podaze za moimi marzeniami/moim powolaniem? 8 kielichów, 10 mont, Kochankowie - tak jak wyżej zrealizują się ale to plany długofalowe jak to przy 8 pucharów. 11. Jaki wplyw bedzie to mialo na moja zawodowa przyszlosc? 5 denarów, 7 kielichów, Umiarkowanie, Rydwan+Królowa buław - będzie raz tak raz inaczej ale będziesz na koniec dobrze ) 1 Cytuj
anais_33 Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 1. Moja baza/podstawa. Królowa buław, 5 kielichów+10 buław+2 monet. masz w sobie siłę ale przygnębiają Cię nie powodzenia uczuciowe , trudno Ci odnaleźć zaczepienie i wyjście z impasu 2. Temat centralny/moje powolanie. 6 buław, Paź denarów, 3 miecze, 7 buław. jesteś aby upadać i podnościć sie z nie powodzeń uczuciwych to Cię umocni z czasem 3. Jedna strona medalu. Gwiazda+Świat musisz mieć nadzieję i mimo porazek otworzyć się na swiat 4. Druga strona medalu. Sprawiedliwość, As buław+Rycerz den wszystko co Cię spotyka da Ci motywacje i siłę do dalszego działania i pracy nad sobą 5. Moje zyczenia. Król kielichów+As kielichów+8 buław+10 monet+Kochankowie (OMG) Twoim życzeniem jest spotkanie prawdziwej miłości i zbudowanie trwałego zwiażku ... 6. Moje uzdolnienia. As denarów, Umiarkowanie, 4 mieczy+5 mieczy masz potencjał łączenia przeciwieństw , balansowania pomiędzy wyciszeniem a walką mimo że nie zawsze wynik jest taki jaki chcesz 7. Moje obawy. 2 pucharów, Paź buław, 4 buław boisz sie że mimo że podejmiesz działanie wynik nie będzie taki jaki chcesz 8. Sila przeznaczenia, czyli to, czego sie nie spodziewam, na co nie mam wplywu. 10 mieczy, As mieczy, Wieża, 8 mieczy, Wisielec. po totalnej klesce podniesiesz sie co zmieni Twoje życie do góry nogami,przewartościujesz je Porażki mają dać Ci siłę i wzbić sie wyżej.. 9. Co jest do zrobienia? Na czym powinno sie skoncentrowac? Rydwan, 5 denarów, Król buław ruszyć i skupić sie na poprawieniu swojego komfortu życia 10. Co stanie sie, jezeli podaze za moimi marzeniami/moim powolaniem? 8 kielichów, 10 mont, Kochankowie aby to osiągnąć będziesz musiał najpierw zostawić swoje lęki wtedy osiągniesz zadowolenie i spełnienie aczkolwiek możesz czuć niedosyt (?) 11. Jaki wplyw bedzie to mialo na moja zawodowa przyszlosc? 5 denarów, 7 kielichów, Umiarkowanie, Rydwan+Królowa buław. musisz zabezpieczyć sie finansowo, pomysleć o sobie aby zabezpieczyć sie na przyszłość, znaleść złoty środek wtedy poczujesz sie Panem swego losu 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 czas zabrać się za tą "kobyłę" 1. Moja baza/podstawa. Królowa buław, 5 kielichów+10 buław+2 monet. Podstawą jest Twoja energia i wiedza jaką posiadasz wewnątrz siebie. Królowa buła reprezentuje Kapłankę, ale bajrdziej aktywną, jest to również liczba 2, czyli Twoja droga życia ukazująca wewnętrzne pokłady sił witalnych, które jako potencjal mogą wyłonić się, gdy zapanuje ład życiowy. Póki co widać, że masz mierzyć się z negatywną stroną siebie (5 kielichów) starając się uczyć pozytywnego patrzenia w przyszłość (gwiazda – k.buław+5 kieli) i z pozytywnym nastawieniem przebrnąć przez trudy (10 buław) po czym wyłoni się struktura stabilniejsza, nowe,lepsze. Bazą podstawową patrząc w kontekście powołania, jest nieść wsparcie, pomoc w trudzie innym wkorzystując własne doświadczenia. 2. Temat centralny/moje powolanie. 6 buław, Paź denarów, 3 miecze, 7 buław. Twoim połowaniem jest nauka zwyciężania, waleczności i osiągania pewności siebie dzięki upadkom i powstaniom wciąż od nowa aż osiągniesz etap,kiedy takie doświadczenia nie będą już przychodzić bo nie będą potrzebne. W szerszym spektrum powołaniem jest dzielenie się swoją wiedzą i niesienie innym prawdy taką jaka ona jest. Nawet jeśli bywa nieprzeyjemna i w kimś rodzi się bunt Ty czujesz wewnętrzną potzrebę bycia szczerym...i prawdy przykładem jesteś. 3. Jedna strona medalu. Gwiazda+Świat niesienie z sobą optymizmu i wiary pokazywanie jej własnym przykładem, zwłaszcza wtedy gdy i ciężko los doświadcza i podnosisz się dzięki wewnętrznej sile. 4. Druga strona medalu. Sprawiedliwość, As buław+Rycerz den surowość wobec siebie oraz duzy racjonalizm kontrastuje z optymizmem i wiarą czasmi, warto to zrównoważyć w taki sposób by jedno mogło współgrać z drugim nie przeszkadzając sobie wzajemnie. Kiedy staniesz się mniej surowy wobec samego siebie albo gdy przeminą trudności, konsekwencja jakichś wczesniejszych czynów, będze można zacząć ostrą pracę nad sobą z dużą korzyścią dla Ciebie samego. Jeszcze może troszkę potrwać stan "izolacji" czy surowości, ale nie długo. 5. Moje zyczenia. Król kielichów+As kielichów+8 buław+10 monet+Kochankowie Twoim życzeinem jest osiągnięcie wewnętrznego zadowolenia, spełnienia uczuciowego, ktore jest dla Ciebie ważne, pragniesz nowego świeżego, gdzie poczułbyś isrkę uczuć,motywującą do działań i niosącą jednoczesnie perspektywę na stabilność trwałość w relacji. 6. Moje uzdolnienia. As denarów, Umiarkowanie, 4 mieczy+5 mieczy Twoją zdonością jest możliwość uzyskania harmonii w sobie, ale i nie wiem czy wiesz,ale masz możliwość leczenia...tylko jakby potencjał ten nie jest wkorzystywany (meicze) 7. Moje obawy. 2 pucharów, Paź buław, 4 buław obawiasz się, że zamiast pięknych szczerych uczuć i sympatii będą relacje oparte głównie na luźnych swobodnych warunkach...które nie zaspokoiłyby sfery uczuć wnętrza. Obawiasz sie że zostaniesz wykorzystany. 8. Sila przeznaczenia, czyli to, czego sie nie spodziewam, na co nie mam wplywu. 10 mieczy, As mieczy, Wieża, 8 mieczy, Wisielec. nie masz wpływu na zastoje jakie się dzieją w Twoim życiu. Czasem szamotasz się i próbujesz zwalczyć sytuacje w życiu bo masz jej dość (10 mieczy) (as mieczy), ale wysiłku ida na marne bo coś uniemożliwia Ci osiągnąć co chcesz (wieża), potem z dozą bezsilność w sobie z świadomością ograniczeń nie do przeskoczenia na dany moment (8 mieczy) starasz sie spojrzeć w głąb siebie by zrozumieć. Otóż wszelkie takie sytuacje uniemożliwiajace Ci działanie są po to byś zaglądnął w głąb siebie...Los aż krzyczy...zastanawiaj się i pracuj nad sobą bo jak nie będziesz tego robić po dobroci to i tak Cię zmusimy ... także lepiej rób co trzeba a unikniesz coraz gorszych "katastrof". Czas na zmiany w sobie, ktore są nieuniknione i nie masz na nie wpływu...to lekcja,który być musi, ale tylko od Ciebie zależy jak bardzo bolesna będzie. 9. Co jest do zrobienia? Na czym powinno sie skoncentrowac? Rydwan, 5 denarów, Król buław do zrobienia jest najpierw wszystko co konieczne by stanąć na nogi i poczuć się pewnie siebie jak Król buław. Jednakże bardziej chodzi tu o prace nad wnętrzem i własnym życiem dosłownie by wzmocnić swoją pewność siebie, atrakcyjność. 10. Co stanie sie, jezeli podaze za moimi marzeniami/moim powolaniem? 8 kielichów, 10 mont, Kochankowie z początku będziesz sie czuł niepewnie..bo to nowe doświadczenia...ale jeśli popracujesz nad sobą tak jak los tego chce...i dotrzesz do punktu, w kórym będziesz pewniejszy siebei w samym sobie...przyjdzie to czego pragniesz i będziesz szczęśliwy tak jak od zawsze marzysz. Także...najpierw zaczynamy od siebie od piwnicy i parteru, a nie od ostatniego piętra ...to klucz do sukcesu 11. Jaki wplyw bedzie to mialo na moja zawodowa przyszlosc? 5 denarów, 7 kielichów, Umiarkowanie, Rydwan+Królowa buław. hehe bardzo dużą...jesli uda Ci się zmienić to co Ci w sobie przeszkadza lub Cię osłabia...staniesz sie na tyle pewny siebie, że ruszysz ostro do przodu ^^. Działaj Caliel! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi