Skocz do zawartości

No to jaki bedzie ten piątek :))

Selenit666

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Aura dnia - Paz Mieczy - zajmowanie się moim przemądrzałym i pyskatym synem ;))

Czym powinnas sie zajac - 6 Bulaw - relaks na świeżym powietrzu i wygrzewaniu się w słoncu

Czego nie ruszac - Krol Mieczy - nie mądrzyć się i nie kłócić

Co bedzie mile tego dnia - II Kaplanka - może zadnej nie być albo będzie i jest to owiane tajemnicą przez los :)))

:witch:

Pomożecie??

Napisano

Zajmij sie tym co Cie uwiera... ;) przeszkadza... irytuje. Moze syn hahaha

Czym sie powinnas zajac - jezdzisz konno ? moze to rower...

CZego nie ruszac - męża albo szefa - moze miec zly humor;)

Co bedzie mile: Zrelaksujesz sie, zrobisz cos dla sebie... moze spotkasz przyjaciolke ktorej dawno nie widzialas;)

ewentualnie przychodzi mi tu na mysl medytacja, kadzidelka, swieczki zapachowe itp :P takie ezopierdoly

• Lubię to! 1
Napisano
Zajmij sie tym co Cie uwiera... ;) przeszkadza... irytuje. Moze syn hahaha

Czym sie powinnas zajac - jezdzisz konno ? moze to rower...

CZego nie ruszac - męża albo szefa - moze miec zly humor;)

Co bedzie mile: Zrelaksujesz sie, zrobisz cos dla sebie... moze spotkasz przyjaciolke ktorej dawno nie widzialas;)

ewentualnie przychodzi mi tu na mysl medytacja, kadzidelka, swieczki zapachowe itp :P takie ezopierdoly

mąż nie ma prawa mieć zły humor bo jestem nieznosna ;)))

Gość Daffne
Napisano

Aura dnia - Paz Mieczy

- będziesz sporo rozmawiac i dyskutować inteligentnie, a może również z synem czekają Cię przekomarzania :)

Czym powinnas sie zajac - 6 Bulaw

- zająć się tym co będziesz miała zaplanowane i do zrealizowania. Plan, działanie, zaliczenie i potem luzzz ;P

Czego nie ruszac - Krol Mieczy

- kogoś pozloszczonego nie tykać albo samej się nie wykłócać

Co bedzie mile tego dnia - II Kaplanka

miły kontakt z kimś możliwy, kto w jakiś sposób pozytywnie wpływa na CIebie. Może z kimś na ezo, może gdzieś indziej, ale rozmowa miła czeka :)

Napisano

ojjj Daffne to pierwsze to przekomarzanie się mojego synalka - jemu się gęba nie zamyka na 5 min wrrr ;))

Gość Daffne
Napisano
ojjj Daffne to pierwsze to przekomarzanie się mojego synalka - jemu się gęba nie zamyka na 5 min wrrr ;))

niom, ale zapewne prowokowana musisz odpowiadać coś czasem ^^

Napisano

Aura dnia - Paz Mieczy

opieka nad synkiem :) ale też możliwe jakieś czytanie, dowiadywanie się odnośnie umów

tym, co sprawia Ci przyjemność i daje ogromną satyfkację, i czego efekry widać wraz z systematyczną pracą, może jakimś wysiłkiem fizycznym

może męża? jakiś podminowany może być, czepialski

Co bedzie mile tego dnia? - II Kaplanka

kontakty ezo, możliwe, że coś w tym temacie podziałasz, może medytacja?

• Lubię to! 1
Napisano

Będziesz miała ochotę na przyjemnosci. ciągle coś nie bedzie pozwalało cieszyć sie tym pięknym dniem. Uda Ci się jednak czmychnąć na chwilę. Zażyjesz chwili spokoju i przyjemnosci. Ale króciutko. Jednak z przyjemnością. wymigasz sie od obowiązków na chwilę.

• Lubię to! 1
Napisano

Aura dnia - Paz Mieczy - Tak, moze chodzic o synka. A moze jakas sytuacja wymagac wyjasnienia. :)

Czym powinnas sie zajac - 6 Bulaw - Aktywnosc fizyczna, ewentualnie jakies konkretne dzialania. Musialabys sie czyms bardziej zajac.

Czego nie ruszac - Krol Mieczy - Mezu moze miec zly humor. Albo Ty mozesz byc taka dosc bunczuczna. :)

Co bedzie mile tego dnia - II Kaplanka - Tak, cos moze dziac sie w tle gdzies, o czym nie masz jeszcze pojacia. :)

• Lubię to! 1
Napisano

No dużo może paść słów - taki intelektualny dzień się szykuje -

ale nie dać się za bardzo wciągnąć w słowne rozgrywki - pomyśleć o sobie - zanurzyć siew swoim wnętrzu - mimo wszystko starać się wyciszyć - pobyć ze sobą sam na sam

• Lubię to! 1
Napisano
Aura dnia - Paz Mieczy
syn :D

relaksem, zrobieniemc zegoś dla siebie ale nie leniwie jak wspomniałaś ale raczej jakaś wycieczka, popływać.

nie byc oziębłą to raz a dwa - nie musisz zawsze miec racji :P

Co bedzie mile tego dnia - II Kaplanka
ogólnie zadowolenie z dzisiejszego dnia - sporo zrobisz i to bedzie dla Ciebie satysfakcjonujące :)
  • Lubię to! 1
Napisano
Aura dnia - Paz Mieczy - zmienne nastroje, żeby zapobiec pyskówki lepiej od razu kup sobie krzyżówki lub włącz sobie grę (6 buław)i się wyżyj umysłowo :)

czym powinnas sie zajac - 6 Bulaw - jeśli w coś zagrasz to wygrasz, jak wejdziesz w pyskówki to Twoje będzie na wierzchu :) może ktoś zaproponuje mały wypad gdzie?

Czego nie ruszac - Krol Mieczy - nie naciskaj, kontroluj swoje emocje i uważaj na kręgosłup a zwłaszcza na nerwowego chłopa

Co bedzie mile tego dnia - II Kaplanka - zrelaksujesz się, może z kimś pogadasz od serca, dasz dobre rady,

• Lubię to! 1
Napisano

Dzięki kochani. Dam znać bo sama jestem ciekawa o co biega z tą kapłanką ;)))

6 bulaw jeżeli ma być aktywność fizyczna to cóż dzień jak co dzień. Codziennie ćwiczę albo biegam godzine ;) Dzisiaj pewnie też zrobię :)))

Napisano

WERYFIKACJA

Aura dnia - Paz Mieczy - zajmowanie się moim przemądrzałym i pyskatym synem ;)) - dzień dla syna, fontanny, plac zabaw ale i lenistwo w gotowaniu obiadu. Dopiero teraz gotuje gulasz z cukinii na jutro ;)

Czym powinnas sie zajac - 6 Bulaw - relaks na świeżym powietrzu i wygrzewaniu się w słoncu były fontanny, było pranie i ranne wywieszanie, żeby zdążyć na słonce na balkonie. Potem mega wycisk na cwiczeniach

Czego nie ruszac - Krol Mieczy - nie mądrzyć się i nie kłócić hmm skojarzyła mi się starsza pani, która dzisiaj cos musiała chyba kogoś zaczepić i nie wiedzieć czemu nagle wyskoczyła do nas z tekstem "brak wychowania". Wstalismy z ławki, żeby isc wyrzucić kubek po lodach syna i akurat wracała na co ja na głos wraz z męzem "o idzie starsza pani w kapeluszu nie wychowana i bardzo niegrzeczna" hehehehe ale mój mąż się tak nakręcił, ze chciał babe do pionu sprowadzić a ja mowie eee daj spokoj - także to mój wkurzony maż na starą babe

Co bedzie mile tego dnia - II Kaplanka - może zadnej nie być albo będzie i jest to owiane tajemnicą przez los :)))w sumie nic takiego nie było co możana by nazwać miłe. Ogólnie cały dzień dość fajny :)

Dziękuję za udział :)

Gość Daffne
Napisano

ach czyli jednak mąż w Królu mieczy, a paź mieczy rozgadany wszędobylski syn :D

Dobrze wiedzieć na przyszłosć :)

Napisano

No mój maż naprawdę baaaardzo rzadko się wkurza baaardzo rzadko a syn to ost mega rozgadany ale mieczowy to tez inteligentna bestia i on wczoraj i dzisiaj sam sobie słowa pisał. Wymyślal słowo i sam pisał. Selena Gomez, Erika, Sara itd. albo od Dawida SAM nikt go nie uczył :P

Napisano

Co bedzie mile tego dnia - II Kaplanka - może zadnej nie być albo będzie i jest to owiane tajemnicą przez los :)))w sumie nic takiego nie było co możana by nazwać miłe. Ogólnie cały dzień dość fajny :)

Dziękuję za udział :)

Czyli mezu objawil sie w Krolu Mieczy. :)

Co do Kaplanki, to wiesz, ona wszystko zaslania welonem tajemnicy, takze moze sie cos dziac w tle, o czym (jeszcze) nie masz pojecia, ale to juz sie dzieje i z czasem wyjdzie na jaw... ;)

Napisano
Sel, Ty w taki skwar masz siłę ćwiczyć? :zdziwko:

hehehe codziennie bez wyjątku ;))) w niedziele ćwiczyłam rano a o 21:30 poszłam jeszcze biegać ale fakt ciężko było bo mimo późnej pory dalej był gorąc ;))) miałam przebiec sobie 8-10 km ale za goraco było i poszło tylko 4 km ;)))

Napisano
Czyli mezu objawil sie w Krolu Mieczy. :)

Co do Kaplanki, to wiesz, ona wszystko zaslania welonem tajemnicy, takze moze sie cos dziac w tle, o czym (jeszcze) nie masz pojecia, ale to juz sie dzieje i z czasem wyjdzie na jaw... ;)

ja dokładnie tak samo to odczytuje :))