Selenit666 Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Aura dnia - Paz Mieczy - zajmowanie się moim przemądrzałym i pyskatym synem ) Czym powinnas sie zajac - 6 Bulaw - relaks na świeżym powietrzu i wygrzewaniu się w słoncu Czego nie ruszac - Krol Mieczy - nie mądrzyć się i nie kłócić Co bedzie mile tego dnia - II Kaplanka - może zadnej nie być albo będzie i jest to owiane tajemnicą przez los )) :witch: Pomożecie?? Cytuj
Caliel Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Zajmij sie tym co Cie uwiera... przeszkadza... irytuje. Moze syn hahaha Czym sie powinnas zajac - jezdzisz konno ? moze to rower... CZego nie ruszac - męża albo szefa - moze miec zly humor;) Co bedzie mile: Zrelaksujesz sie, zrobisz cos dla sebie... moze spotkasz przyjaciolke ktorej dawno nie widzialas;) ewentualnie przychodzi mi tu na mysl medytacja, kadzidelka, swieczki zapachowe itp takie ezopierdoly 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 Zajmij sie tym co Cie uwiera... przeszkadza... irytuje. Moze syn hahahaCzym sie powinnas zajac - jezdzisz konno ? moze to rower... CZego nie ruszac - męża albo szefa - moze miec zly humor;) Co bedzie mile: Zrelaksujesz sie, zrobisz cos dla sebie... moze spotkasz przyjaciolke ktorej dawno nie widzialas;) ewentualnie przychodzi mi tu na mysl medytacja, kadzidelka, swieczki zapachowe itp takie ezopierdoly mąż nie ma prawa mieć zły humor bo jestem nieznosna )) Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Aura dnia - Paz Mieczy - będziesz sporo rozmawiac i dyskutować inteligentnie, a może również z synem czekają Cię przekomarzania Czym powinnas sie zajac - 6 Bulaw - zająć się tym co będziesz miała zaplanowane i do zrealizowania. Plan, działanie, zaliczenie i potem luzzz ;P Czego nie ruszac - Krol Mieczy - kogoś pozloszczonego nie tykać albo samej się nie wykłócać Co bedzie mile tego dnia - II Kaplanka miły kontakt z kimś możliwy, kto w jakiś sposób pozytywnie wpływa na CIebie. Może z kimś na ezo, może gdzieś indziej, ale rozmowa miła czeka Cytuj
Selenit666 Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 ojjj Daffne to pierwsze to przekomarzanie się mojego synalka - jemu się gęba nie zamyka na 5 min wrrr ) Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 ojjj Daffne to pierwsze to przekomarzanie się mojego synalka - jemu się gęba nie zamyka na 5 min wrrr ) niom, ale zapewne prowokowana musisz odpowiadać coś czasem ^^ Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Aura dnia - Paz Mieczy opieka nad synkiem ale też możliwe jakieś czytanie, dowiadywanie się odnośnie umów Czym powinnas sie zajac - 6 Bulaw tym, co sprawia Ci przyjemność i daje ogromną satyfkację, i czego efekry widać wraz z systematyczną pracą, może jakimś wysiłkiem fizycznym Czego nie ruszac - Krol Mieczy może męża? jakiś podminowany może być, czepialski Co bedzie mile tego dnia? - II Kaplanka kontakty ezo, możliwe, że coś w tym temacie podziałasz, może medytacja? 1 Cytuj
emilr Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Będziesz miała ochotę na przyjemnosci. ciągle coś nie bedzie pozwalało cieszyć sie tym pięknym dniem. Uda Ci się jednak czmychnąć na chwilę. Zażyjesz chwili spokoju i przyjemnosci. Ale króciutko. Jednak z przyjemnością. wymigasz sie od obowiązków na chwilę. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Aura dnia - Paz Mieczy - Tak, moze chodzic o synka. A moze jakas sytuacja wymagac wyjasnienia. Czym powinnas sie zajac - 6 Bulaw - Aktywnosc fizyczna, ewentualnie jakies konkretne dzialania. Musialabys sie czyms bardziej zajac. Czego nie ruszac - Krol Mieczy - Mezu moze miec zly humor. Albo Ty mozesz byc taka dosc bunczuczna. Co bedzie mile tego dnia - II Kaplanka - Tak, cos moze dziac sie w tle gdzies, o czym nie masz jeszcze pojacia. 1 Cytuj
Kędry Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 No dużo może paść słów - taki intelektualny dzień się szykuje - ale nie dać się za bardzo wciągnąć w słowne rozgrywki - pomyśleć o sobie - zanurzyć siew swoim wnętrzu - mimo wszystko starać się wyciszyć - pobyć ze sobą sam na sam 1 Cytuj
Trida Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Aura dnia - Paz Mieczy syn Czym powinnas sie zajac - 6 Bulaw relaksem, zrobieniemc zegoś dla siebie ale nie leniwie jak wspomniałaś ale raczej jakaś wycieczka, popływać. Czego nie ruszac - Krol Mieczy nie byc oziębłą to raz a dwa - nie musisz zawsze miec racji Co bedzie mile tego dnia - II Kaplanka ogólnie zadowolenie z dzisiejszego dnia - sporo zrobisz i to bedzie dla Ciebie satysfakcjonujące 1 Cytuj
Vivere Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Aura dnia - Paz Mieczy - zmienne nastroje, żeby zapobiec pyskówki lepiej od razu kup sobie krzyżówki lub włącz sobie grę (6 buław)i się wyżyj umysłowo czym powinnas sie zajac - 6 Bulaw - jeśli w coś zagrasz to wygrasz, jak wejdziesz w pyskówki to Twoje będzie na wierzchu może ktoś zaproponuje mały wypad gdzie? Czego nie ruszac - Krol Mieczy - nie naciskaj, kontroluj swoje emocje i uważaj na kręgosłup a zwłaszcza na nerwowego chłopa Co bedzie mile tego dnia - II Kaplanka - zrelaksujesz się, może z kimś pogadasz od serca, dasz dobre rady, 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 Dzięki kochani. Dam znać bo sama jestem ciekawa o co biega z tą kapłanką )) 6 bulaw jeżeli ma być aktywność fizyczna to cóż dzień jak co dzień. Codziennie ćwiczę albo biegam godzine Dzisiaj pewnie też zrobię )) Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 WERYFIKACJA Aura dnia - Paz Mieczy - zajmowanie się moim przemądrzałym i pyskatym synem ) - dzień dla syna, fontanny, plac zabaw ale i lenistwo w gotowaniu obiadu. Dopiero teraz gotuje gulasz z cukinii na jutro Czym powinnas sie zajac - 6 Bulaw - relaks na świeżym powietrzu i wygrzewaniu się w słoncu były fontanny, było pranie i ranne wywieszanie, żeby zdążyć na słonce na balkonie. Potem mega wycisk na cwiczeniach Czego nie ruszac - Krol Mieczy - nie mądrzyć się i nie kłócić hmm skojarzyła mi się starsza pani, która dzisiaj cos musiała chyba kogoś zaczepić i nie wiedzieć czemu nagle wyskoczyła do nas z tekstem "brak wychowania". Wstalismy z ławki, żeby isc wyrzucić kubek po lodach syna i akurat wracała na co ja na głos wraz z męzem "o idzie starsza pani w kapeluszu nie wychowana i bardzo niegrzeczna" hehehehe ale mój mąż się tak nakręcił, ze chciał babe do pionu sprowadzić a ja mowie eee daj spokoj - także to mój wkurzony maż na starą babe Co bedzie mile tego dnia - II Kaplanka - może zadnej nie być albo będzie i jest to owiane tajemnicą przez los ))w sumie nic takiego nie było co możana by nazwać miłe. Ogólnie cały dzień dość fajny Dziękuję za udział Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 ach czyli jednak mąż w Królu mieczy, a paź mieczy rozgadany wszędobylski syn Dobrze wiedzieć na przyszłosć Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 No mój maż naprawdę baaaardzo rzadko się wkurza baaardzo rzadko a syn to ost mega rozgadany ale mieczowy to tez inteligentna bestia i on wczoraj i dzisiaj sam sobie słowa pisał. Wymyślal słowo i sam pisał. Selena Gomez, Erika, Sara itd. albo od Dawida SAM nikt go nie uczył Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Co bedzie mile tego dnia - II Kaplanka - może zadnej nie być albo będzie i jest to owiane tajemnicą przez los ))w sumie nic takiego nie było co możana by nazwać miłe. Ogólnie cały dzień dość fajny Dziękuję za udział Czyli mezu objawil sie w Krolu Mieczy. Co do Kaplanki, to wiesz, ona wszystko zaslania welonem tajemnicy, takze moze sie cos dziac w tle, o czym (jeszcze) nie masz pojecia, ale to juz sie dzieje i z czasem wyjdzie na jaw... Cytuj
Selenit666 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Sel, Ty w taki skwar masz siłę ćwiczyć? hehehe codziennie bez wyjątku )) w niedziele ćwiczyłam rano a o 21:30 poszłam jeszcze biegać ale fakt ciężko było bo mimo późnej pory dalej był gorąc )) miałam przebiec sobie 8-10 km ale za goraco było i poszło tylko 4 km )) Cytuj
Selenit666 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Czyli mezu objawil sie w Krolu Mieczy. Co do Kaplanki, to wiesz, ona wszystko zaslania welonem tajemnicy, takze moze sie cos dziac w tle, o czym (jeszcze) nie masz pojecia, ale to juz sie dzieje i z czasem wyjdzie na jaw... ja dokładnie tak samo to odczytuje ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi