Maestro Inez2503 Napisano 25 Lipca 2013 Maestro Napisano 25 Lipca 2013 Karta główna : Rydwan tło : 8 mieczy paź kielichów Król Kielichów możliwe, że pokazały się moje poranne nerwy (mąż ma już od jutra urlop,ale ma mnie zawieźć do pracy) i potem zakupy w hipermarkecie.. Cytuj
Caliel Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 1. Szalona jazda, przygotowania do wyjazdu, gonitwa pospiech i w\rwetes... oczywiscie wszystko sie kreci wokol meza i jego wozu... Nie bedziesz wiedziala w co rece wlozyc, dodatkowo dzieci moga Ci sie dac we znaki (bo bedziesz musiala zapewne sie nimi tez zajac, lacznie z tym Duzym dzieckiem). No i.... krol Kielichow sobie chlapnie cos ;D Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 25 Lipca 2013 1. Szalona jazda, przygotowania do wyjazdu, gonitwa pospiech i w\rwetes...oczywiscie wszystko sie kreci wokol meza i jego wozu... Nie bedziesz wiedziala w co rece wlozyc, dodatkowo dzieci moga Ci sie dac we znaki (bo bedziesz musiala zapewne sie nimi tez zajac, lacznie z tym Duzym dzieckiem). No i.... krol Kielichow sobie chlapnie cos ;D Mam tylko jedno dziecko:))) Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Karta główna : Rydwan - sprzątanie, a jakże! znowu dziecko będzie głodne czekać na śniadanie tło : 8 mieczy paź kielichów Król Kielichów trochę kontaktów netowych, może nowy wpis na blogu, dzień spędzony głównie w domu, w towarzystwie dziecka i męża Cytuj
emilr Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Karta główna : Rydwan Oglna aura: zamieszanie, dzień bardzo energetyczny w ruchu. Duzo sie bezie działo, ale nad wszystkim zapanujesz i końcówka spkojna. tło : 8 mieczy paź kielichów Król Kielichów możliwe, że pokazały się moje poranne nerwy (mąż ma już od jutra urlop,ale ma mnie zawieźć do pracy) i potem zakupy w hipermarkecie.. nie bedziesz wiedziała, gdzie rece włożyć. Mąż zagubiony jakiś (chyba nie on te zakupy bedzie robił?). Ogólnie szybki dzień, ale udany. Nie będziesz wykończona. Moze wieczorem trochę romantycznie sie zrobi i nowe siły w Was wstąpią Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 25 Lipca 2013 Karta główna : Rydwan - sprzątanie, a jakże! znowu dziecko będzie głodne czekać na śniadanie tło : 8 mieczy paź kielichów Król Kielichów trochę kontaktów netowych, może nowy wpis na blogu, dzień spędzony głównie w domu, w towarzystwie dziecka i męża Jutro nie sprzątam, jutro jadę na 9.00 do pracy, koncze o 17.00 i jedizemy do Tesco:) Sprżątanie zaplanowałam na sobotę rano:lol::lol: Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Jutro nie sprzątam, jutro jadę na 9.00 do pracy, koncze o 17.00 i jedizemy do Tesco:) Sprżątanie zaplanowałam na sobotę rano:lol::lol: czyli Rydwan to wyjazd na zakupy )) hahaha to jestem ciekawa tych kart na sobotę, jakie będą Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 25 Lipca 2013 czyli Rydwan to wyjazd na zakupy )) hahaha to jestem ciekawa tych kart na sobotę, jakie będą Ha ha ha pewnie jakieś buławy i wplątany pomiędzy Rycek Mieczy:lol: Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Karta główna : Rydwan tło : 8 mieczy paź kielichów Król Kielichów z rana będziesz nieco nie w sosie, ale aktywna odkąd oczęta otworzysz . Później ogarnie Cię bardzo miły nastrój z powodu pewnego Pana :yg457: Cytuj
Vivere Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 ]Karta główna : Rydwan tło : 8 mieczy paź kielichów Król Kielichów Będziesz jak "podszyta wiatrem". Nie usiedzisz spokojnie w miejscu - Rydwan. a jak usiądziesz to jak na szpilkach -8 mieczy. Pewnie wzruszysz swojego Pazika z Królem. Możesz ich strofować. Cytuj
Kędry Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Karta główna : Rydwan tło : 8 mieczy paź kielichów Król Kielichów możliwe, że pokazały się moje poranne nerwy (mąż ma już od jutra urlop,ale ma mnie zawieźć do pracy) i potem zakupy w hipermarkecie.. Bardzo szybko będzie się toczył dzisiejszy dzień - wszędzie będzie Ci towarzyszył pośpiech- może towarzyszyć Ci poczucie, że z niczym nie możesz zdążyć - dom też Cię może absorbować (mąż, dziecko) Cytuj
Trida Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Karta główna : Rydwantło : 8 mieczy paź kielichów Król Kielichów na pewno ruch, w domu siedziec nie bedziesz oj nie. Małe spiecie od rana moze byc ale póxniej sytuacja zacznie łagodniec i wieczoprkiem hmm moze jakis wspólny film Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 26 Lipca 2013 Na razie powiem tyle, że rano było jak zwykle, tzn.szykowanie się do pracy , wściekanie na dziecko za bałagan przy śniadaniu, czy zwlekanie z umyciem zębów, natomiast w pracy jak przyszłam o 9.00, to dopiero teraz mogę normalnie posiedzieć, bo załatwiałam dwie ważne sprawy, jedną z wczoraj, a druga pojawiła się nagle. Musiałam to zrobić, bo idę na urlop od poniedziałku.Resztę napiszę wieczorem;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 26 Lipca 2013 Dodatek: Zrobilismy zakupy, wróciliśmy do domu,połozyłam się z Twoim Stylem, herbatą i chrupkami na łózku i hmmm... jak mnie naszło na sprzątanie...:lol: Baamisjanka miała jednak rację)) Chyba nie jestem normalna, ale zmęczyłam się jak po ćwiczeniach fitness:))) I doszłam do wniosku, że po co mi uniwersytety i myslenie o karierze, jak wystarczy zakasać rękawy i wpaść w błogostan:))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi