Skocz do zawartości

Moja karta piątkowa:)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Karta główna : Rydwan

tło : 8 mieczy paź kielichów Król Kielichów

możliwe, że pokazały się moje poranne nerwy (mąż ma już od jutra urlop,ale ma mnie zawieźć do pracy) i potem zakupy w hipermarkecie..

Napisano

1. Szalona jazda, przygotowania do wyjazdu, gonitwa pospiech i w\rwetes...

oczywiscie wszystko sie kreci wokol meza i jego wozu...

Nie bedziesz wiedziala w co rece wlozyc, dodatkowo dzieci moga Ci sie dac we znaki (bo bedziesz musiala zapewne sie nimi tez zajac, lacznie z tym Duzym dzieckiem).

No i.... krol Kielichow sobie chlapnie cos ;D

• Maestro
Napisano
1. Szalona jazda, przygotowania do wyjazdu, gonitwa pospiech i w\rwetes...

oczywiscie wszystko sie kreci wokol meza i jego wozu...

Nie bedziesz wiedziala w co rece wlozyc, dodatkowo dzieci moga Ci sie dac we znaki (bo bedziesz musiala zapewne sie nimi tez zajac, lacznie z tym Duzym dzieckiem).

No i.... krol Kielichow sobie chlapnie cos ;D

Mam tylko jedno dziecko:)))

Napisano

Karta główna : Rydwan - sprzątanie, a jakże! :zeby: znowu dziecko będzie głodne czekać na śniadanie :P

trochę kontaktów netowych, może nowy wpis na blogu, dzień spędzony głównie w domu, w towarzystwie dziecka i męża

Napisano

Oglna aura: zamieszanie, dzień bardzo energetyczny w ruchu. Duzo sie bezie działo, ale nad wszystkim zapanujesz i końcówka spkojna.

możliwe, że pokazały się moje poranne nerwy (mąż ma już od jutra urlop,ale ma mnie zawieźć do pracy) i potem zakupy w hipermarkecie..

nie bedziesz wiedziała, gdzie rece włożyć. Mąż zagubiony jakiś (chyba nie on te zakupy bedzie robił?). Ogólnie szybki dzień, ale udany. Nie będziesz wykończona. Moze wieczorem trochę romantycznie sie zrobi i nowe siły w Was wstąpią

• Maestro
Napisano
Karta główna : Rydwan - sprzątanie, a jakże! :zeby: znowu dziecko będzie głodne czekać na śniadanie :P

trochę kontaktów netowych, może nowy wpis na blogu, dzień spędzony głównie w domu, w towarzystwie dziecka i męża

Jutro nie sprzątam, jutro jadę na 9.00 do pracy, koncze o 17.00 i jedizemy do Tesco:) Sprżątanie zaplanowałam na sobotę rano:lol::lol::lol:

Napisano
Jutro nie sprzątam, jutro jadę na 9.00 do pracy, koncze o 17.00 i jedizemy do Tesco:) Sprżątanie zaplanowałam na sobotę rano:lol::lol::lol:

czyli Rydwan to wyjazd na zakupy :)))

hahaha to jestem ciekawa tych kart na sobotę, jakie będą :zeby:

• Maestro
Napisano
czyli Rydwan to wyjazd na zakupy :)))

hahaha to jestem ciekawa tych kart na sobotę, jakie będą :zeby:

Ha ha ha pewnie jakieś buławy i wplątany pomiędzy Rycek Mieczy:lol:

Gość Daffne
Napisano

z rana będziesz nieco nie w sosie, ale aktywna odkąd oczęta otworzysz :P. Później ogarnie Cię bardzo miły nastrój z powodu pewnego Pana :yg457:

Napisano

]Karta główna : Rydwan

Będziesz jak "podszyta wiatrem". Nie usiedzisz spokojnie w miejscu - Rydwan. a jak usiądziesz to jak na szpilkach -8 mieczy. Pewnie wzruszysz swojego Pazika z Królem. Możesz ich strofować.

Napisano

Bardzo szybko będzie się toczył dzisiejszy dzień - wszędzie będzie Ci towarzyszył pośpiech- może towarzyszyć Ci poczucie, że z niczym nie możesz zdążyć - dom też Cię może absorbować (mąż, dziecko)

Napisano

na pewno ruch, w domu siedziec nie bedziesz oj nie.

Małe spiecie od rana moze byc ale póxniej sytuacja zacznie łagodniec i wieczoprkiem hmm moze jakis wspólny film ;)

• Maestro
Napisano

Na razie powiem tyle, że rano było jak zwykle, tzn.szykowanie się do pracy , wściekanie na dziecko za bałagan przy śniadaniu, czy zwlekanie z umyciem zębów, natomiast w pracy jak przyszłam o 9.00, to dopiero teraz mogę normalnie posiedzieć, bo załatwiałam dwie ważne sprawy, jedną z wczoraj, a druga pojawiła się nagle. Musiałam to zrobić, bo idę na urlop od poniedziałku.Resztę napiszę wieczorem;)

• Maestro
Napisano

Dodatek:

Zrobilismy zakupy, wróciliśmy do domu,połozyłam się z Twoim Stylem, herbatą i chrupkami na łózku i hmmm... jak mnie naszło na sprzątanie...:lol::lol: Baamisjanka miała jednak rację:))) Chyba nie jestem normalna, ale zmęczyłam się jak po ćwiczeniach fitness:))) I doszłam do wniosku, że po co mi uniwersytety i myslenie o karierze, jak wystarczy zakasać rękawy i wpaść w błogostan:)))