Erza Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Aura dnia Kapłan błogie lenistwo pewnie Czym powinnam się zająć? Rycerz buław jakąś aktywnością... dziś Rycerz pokazał mi jazdę na rowerze, ale mnie już jutro nikt na to nie namówi, bo mnie boli d Czego nie ruszać? 7 kielichów nie fantazjować, nie medytować hahaha Co będzie miłe tego dnia? 7 mieczy no jeśli 7 mieczy potrafi być miła nie wiem jakieś rozmowy... Rycerz i 7 kielichów miałam na dziś, więc sądzę, że dzień podobny będzie Cytuj
Caliel Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Kaplan: Interprety na ezo ;p i madrzenie sie Rycek bulaw - cierp cialo jak sie chcialo, jutro znowu jazda.. (zawsze mozesz zdjac siodelko) ;P 7 kieli - nie spij na jawie - bo mozesz miec taki dzien 7 mieczy - zaskoczysz kogos, robiac mu niespodzianke Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 Kaplan: Interprety na ezo ;p i madrzenie sie Rycek bulaw - cierp cialo jak sie chcialo, jutro znowu jazda.. (zawsze mozesz zdjac siodelko) ;P 7 kieli - nie spij na jawie - bo mozesz miec taki dzien 7 mieczy - zaskoczysz kogos, robiac mu niespodzianke możliwe, ze rano jak wstanę się powymądrzam przed śniadaniem nikt mnie na żaden rower jutro nie wyciągnie, chyba, że zamiast siodełka przywiążę sobie poduszkę, to tak! ale może spotkanie z koleżanką się pokazało a tym Rycku, bo się umówiłyśmy spanie na jawie hehehe to będzie dzień drugi, bo dziś tez miałam 7 kieli Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Aura dnia Kapłan dzień spokojnie upłynie na tym co sobie zaplanujesz Czym powinnam się zająć? Rycerz buław powinnaś gdzieś wyskoczyć, a może znów rowerek albo sklep? Czego nie ruszać? 7 kielichów starać się mierzyć siły na zamiary i nie przeforsowywać się w planach jeśli nie będziesz mogła ich zrealizować Co będzie miłe tego dnia? 7 mieczy hm coś może gdzieś podpatrzysz, a może podglądniesz na spacerze? dowiesz się coś ciekawego ;p Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 Co będzie miłe tego dnia? 7 mieczyhm coś może gdzieś podpatrzysz, a może podglądniesz na spacerze? dowiesz się coś ciekawego ;p albo plotki z koleżanką! nic tak nie działa na kobietę jak wymiana najświeższych plotek Cytuj
Caliel Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 A wiesz ze ploteckzi mi tez przyszly do glowy? Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 A wiesz ze ploteckzi mi tez przyszly do glowy? o widzisz! bo tak na pewno będzie Cytuj
Kędry Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Aura dnia Kapłanbłogie lenistwo pewnie Czym powinnam się zająć? Rycerz buław jakąś aktywnością... dziś Rycerz pokazał mi jazdę na rowerze, ale mnie już jutro nikt na to nie namówi, bo mnie boli d Czego nie ruszać? 7 kielichów nie fantazjować, nie medytować hahaha Co będzie miłe tego dnia? 7 mieczy no jeśli 7 mieczy potrafi być miła nie wiem jakieś rozmowy... Rycerz i 7 kielichów miałam na dziś, więc sądzę, że dzień podobny będzie W kapłanie to możesz być jednocześnie i nauczycielem i uczniem - wskazany ruch- mniej rozmyślań - a co będzie miłe tego dnia - cieżko mi powiedzieć po tej 7 mieczy - może to że dałaś się komuś oszukać - że byłaś sprytniejsza od kogos Cytuj
Vivere Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Będzie dziś aktywnie. 7 kiel i 7 mieczy to moze być nieoczekiwana zmiana planów. Dobry pomysł zamienisz na jeszcze lepszy. Jeśli nie masz na dziś konkretnego planu lub jest on powierzchowny to będziesz kreowała wydarzenia spontanicznie.Sytuacja będzie zmieniała się dynamicznie Cytuj
Trida Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Aura dnia Kapłan jakieś ezo, medytacje na świeżym powietrzu - jak dal mnie to się łączy właśnie w ryckiem, zebyś nie leniła się ohh jak to Cie boli ale poszła sie przejsc, rozruszała zakwasy Czym powinnam się zająć? Rycerz buław jw Czego nie ruszać? 7 kielichów wspomnienia, rozpamiętywanie itd Co będzie miłe tego dnia? 7 mieczy ] a moze jakies ploteczki fajne wpadna w ucho Cytuj
Erza Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 Dziękuję Kędry, Vivere i Trido póki co Kapłan drugi raz mi pokazał wstanie godzinę później niż ostatnio. Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Aura dnia Kapłan dużo rad możesz dzisiaj udzielać a może i łagodzić konflikty Czym powinnam się zająć? Rycerz buław pobiegać w każdym razie nie siedz na d bo ci się pali po siodełku Czego nie ruszać? 7 kielichów Być dzisiaj z dala od używek Co będzie miłe tego dnia? 7 mieczy Karta wróżbitów i magów )) wiec może coś fajnego na ezo. Do tego 7 mieczy to fajna karta, pokazuje, krótkie podróże, niespodziewane odwiedziny, nagłe spotkania na ulicy kogoś dawno nie widzianego ) Cytuj
Erza Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 Selenit Czym powinnam się zająć? Rycerz buławpobiegać w każdym razie nie siedz na d bo ci się pali po siodełku hahaha, już lepiej jest, ale z bieganiem to nie wiem, bo jest mega upał Czego nie ruszać? 7 kielichówByć dzisiaj z dala od używek dziś mogę być, bo wieczorem się umówiłam więc ni dy rydy dotrzymać tego hehehe Co będzie miłe tego dnia? 7 mieczyKarta wróżbitów i magów )) wiec może coś fajnego na ezo. Do tego 7 mieczy to fajna karta, pokazuje, krótkie podróże, niespodziewane odwiedziny, nagłe spotkania na ulicy kogoś dawno nie widzianego ) póki co wstawiłam nowy rozkład Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 to wiesz co ten r buław może ci radzi idz się poopalaj ) Cytuj
Erza Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 hehehe, za późno, słońca na balkonie już nie mam Sel, zajrzysz do mojego wątku na temat powrotu do pracy? on gdzieś tam jest przywalony rozkładami dniówkowymi Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 hehehe, za późno, słońca na balkonie już nie mam Sel, zajrzysz do mojego wątku na temat powrotu do pracy? on gdzieś tam jest przywalony rozkładami dniówkowymi tak już go widziałam ale musze nadrobić zobowiązania )) dzisiaj ci zrobię. Słonce będzie cały dzień nie tylko na balkonie )) poza tym pamiętaj, ze w cieniu też się człowiek opala )) Cytuj
Erza Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 tak już go widziałam ale musze nadrobić zobowiązania )) dzisiaj ci zrobię. Słonce będzie cały dzień nie tylko na balkonie )) poza tym pamiętaj, ze w cieniu też się człowiek opala )) dzięki, jeszcze może wrzucę rozkład na sierpień, o ile karty będą gadać ja się popołudniu zdążę jeszcze poprzypalać Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Lipca 2013 Maestro Napisano 26 Lipca 2013 Aura dnia Kapłan możesz sobie faktycznie w domu odpoczywać, wszystko będzie Ci sprzyjało Czym powinnam się zająć? Rycerz buław poruszaj się, jak nie rower, to może spacer, albo..porządki Czego nie ruszać? 7 kielichów nie pij za dużo alkoholu:lol:, może nie powinnas za dużo medytować, za duzo myślec.. Co będzie miłe tego dnia? 7 mieczy do czegoś dojdziesz, możliwe, że dzieki swojemu sprytowi coś Ci się uda załatwić, z czego będziesz zadowolona Rycerz i 7 kielichów miałam na dziś, więc sądzę, że dzień Cytuj
Erza Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 Aura dnia Kapłanbłogie lenistwo pewnie Czym powinnam się zająć? Rycerz buław jakąś aktywnością... dziś Rycerz pokazał mi jazdę na rowerze, ale mnie już jutro nikt na to nie namówi, bo mnie boli d Czego nie ruszać? 7 kielichów nie fantazjować, nie medytować hahaha Co będzie miłe tego dnia? 7 mieczy no jeśli 7 mieczy potrafi być miła nie wiem jakieś rozmowy... Rycerz i 7 kielichów miałam na dziś, więc sądzę, że dzień podobny będzie weryfikuję no tak było dość leniwie hehe wstałam później niż zawsze zajęłam się nadrabianiem zaległości filmowych (oglądałam Drive - więc Rycerz pasuje) ploteczki również były, ale takie do popołudniowe, bo wieczór w domu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi