Skocz do zawartości

Karta dnia - piatek

Gość Daffne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Daffne
Napisano

Karta dnia: 3 monet

Wyjaśnienie karty dnia: Kapłan, Kapłanka, as mieczy, 10 kielichów

Jutro czeka dzień spokojny do pewnego czasu, jakieś rozmowy z ludźmi, a wieczorem wzmogę swą aktywność. Spokojniejszy dzień się szykuje ;)

Pomożecie? :D

Napisano

Hmmm.. nie masz spotkania w 3 pary oczu z szefami, albo kolega z ktorymi nad czyms pracujecie?

jezeli tak, to bedzie burza mozgow w pracy, ale atmosfera bedzie weekendowa juz i rodzinna ;) szybko sie z tym uporacie.

PS. Moze zamiast zakladac nowe watki na karty - zrobic sobie wlasny watek :Karta dnia i aktualizowac na bieżąco? bylby i poligon doswiadczalny i ciekawa lektura i porzadek...

Napisano

pomożemy :D ale się rozkręcił dział tymi rozkładami codziennymi :zeby:

czyżby jeszcze jakieś sprzątanie? hehehe, albo tym razem jakieś porządkowanie w papierach lub na kompie, planowanie wydatków; w ciągu dnia możliwe spotkanie z ludźmi o podobnych zainteresowaniach, jakiś wypad, może procenty na wieczór w gronie znajomych

Napisano
Hmmm.. nie masz spotkania w 3 pary oczu z szefami, albo kolega z ktorymi nad czyms pracujecie?

jezeli tak, to bedzie burza mozgow w pracy, ale atmosfera bedzie weekendowa juz i rodzinna ;) szybko sie z tym uporacie.

PS. Moze zamiast zakladac nowe watki na karty - zrobic sobie wlasny watek :Karta dnia i aktualizowac na bieżąco? bylby i poligon doswiadczalny i ciekawa lektura i porzadek...

to może tak od poniedziałku? :) kto miałby ochotę założyłby sobie taki wątek :)

Gość Daffne
Napisano

A mam pod sobą dziewczyne w pracy, z którą będę, więc pewnie to ona wyszła, poza tym ma przyjechac do mnie przedstawicielka pewna, więc też ogólnie kontaktowy czas.

PS. dobry pomysł....można by tak zrobić by w jednym wątku, ale czy nie ciężko będzie doszukać się kolejnych rozkładów? :mysli:

Gość Daffne
Napisano
pomożemy :D ale się rozkręcił dział tymi rozkładami codziennymi :zeby:

czyżby jeszcze jakieś sprzątanie? hehehe, albo tym razem jakieś porządkowanie w papierach lub na kompie, planowanie wydatków; w ciągu dnia możliwe spotkanie z ludźmi o podobnych zainteresowaniach, jakiś wypad, może procenty na wieczór w gronie znajomych

Będzie work,a wieczór okaże sie :))

Dziękuje :bukiet:

Napisano

Mozna by wprowadzic cos, ze po weryfikacji dopiero mozna kolejna karcioche;D

Napisano

Kojarzy mi sie z jakas rozmowa. Mozliwe, ze 3 osoby. Ty + 2 osoby, ewentualnie szukanie wyjscia z jakiejs sytuacji, wyjasnianie czegos. Ostatecznie powinno byc zadowolenie w tych 10 Kielichach. Moze tez odpoczynek w domu :)

Podsum jest Swiat i Cesarzowa (caly rozklad wg HB) takze tu tez Ty sie w tej Cesarzowej zaznaczasz i ostatecznie, podobnie, jak i 10 Kielichow, widac tu zajecie sie soba i swoim najblizszym otoczeniem. Domek, fajnie, milo, jakis odpoczynke, najblizsze grono, rodzina...

Napisano

Jutro czeka dzień spokojny do pewnego czasu, jakieś rozmowy z ludźmi, a wieczorem wzmogę swą aktywność. Spokojniejszy dzień się szykuje ;)

Bardzo dużo kontaktów w pracy się zaznacza - rozmowy, wymiana poglądów - w domu też powinno być sielankowo- powinno być wszystko dobrze dziasiaj i po Twojej myśli

Napisano

Wszystko już tu napisali :( ale trzy grosze wtrącę

Mnie się wydaje, że zadania dopniesz na ostatni guzik, znajdziesz rozwiązanie dla spraw trudnych, podejmiesz trafne decyzje i zostaniesz pochwalona :)

Napisano

wydaje mi sie, ze dzien zleci Ci nad jakimś projektem - skupienie troszke na pracy a wieczorkiem spotkanie towarzyskie.

Stwierdzisz popołudniu, ze masz dosc, ze zaczyna sie weekend i czas sie troche zrelaksowac (rodzina, przyjaciele)

Gość Daffne
Napisano
Wszystko już tu napisali :( ale trzy grosze wtrącę

Mnie się wydaje, że zadania dopniesz na ostatni guzik, znajdziesz rozwiązanie dla spraw trudnych, podejmiesz trafne decyzje i zostaniesz pochwalona :)

w tej pracy nikt mnie nie chwali :uoeee:

ale pochwalę samą siebie jak uznam, że zasłużę :haha:

Gość Daffne
Napisano
wydaje mi sie, ze dzien zleci Ci nad jakimś projektem - skupienie troszke na pracy a wieczorkiem spotkanie towarzyskie.

Stwierdzisz popołudniu, ze masz dosc, ze zaczyna sie weekend i czas sie troche zrelaksowac (rodzina, przyjaciele)

oj tak,mam jedno zadanie specjalne w pracy, więc pewnie na nim się skupię :tak:

Dziękuje :buziak:

Napisano

To łobuzy, no!

Może przynajmniej zauważy Twoje kompetencje?

Gość Daffne
Napisano
To łobuzy, no!

Może przynajmniej zauważy Twoje kompetencje?

Zauważają, ale cichutko siedzą co by o premie nie pytać :haha:

spryciarze :cwaniak:

Napisano

my Cię możemy pochwalić :haha:

Napisano

Daffne bierze mopa i idzie sprzątać rodzicom. Tak się rozkręciła ;)

Gość Daffne
Napisano
Daffne bierze mopa i idzie sprzątać rodzicom. Tak się rozkręciła ;)

mopa zastąpiłam szmatą xD

Ale to było wczoraj ^^

Napisano

Ale to było wczoraj ^^

to jak wczoraj rodzicom to dzisiaj znajomym ;)))

Napisano

Ale to było wczoraj ^^

To my obie tak, znak bojowo - rozpoznawczy, jak sztandar w dłoniach dzierżymy :)

Gość Daffne
Napisano
to jak wczoraj rodzicom to dzisiaj znajomym ;)))

dziś praca praca, więc mop/szmatka musi poczekać ;p

• Maestro
Napisano

trochę porobisz może w domu, może zajmiesz się czytaniem, nauką, niekoniecznie tu o sprzątaniu mowa, kontakty na ezo, co uwidacznia Kapłanka, możliwe spotkanie z rodziną popołudniu:)

Napisano

No dobra trzeba coś poważnego napisać. Dzisiaj dzień wsołpracy będzie i możliwe, ze jakieś wyjaśnienia i pochwały się szykują. Może tez jakies spotkanie będzie w tłumie ludzi. 10 pucharów i 1 denarów to mi często tłum ludzi pokazuje. Chyba, ze będziesz miała dzisiaj w pracy dużo klientów.

Gość Daffne
Napisano

ten as i 10 kielichów to już wieczorna pora będzie (końcówka dnia), wiec moze będę wniebowzięta, że jadę do domu :haha:

klientów póki co sporo :)

Napisano

oczywiście nie 1 denarów a 10 denarów ;)) Co do asa i pucharów to wiesz, ze nie koniecznie może być koniec dnia ;))))

Gość Daffne
Napisano
oczywiście nie 1 denarów a 10 denarów ;)) Co do asa i pucharów to wiesz, ze nie koniecznie może być koniec dnia ;))))

stawiając karty w domyśle stawiałam chronologicznie jko ciąg zdarzeń od rana do końca dnia w wyjaśnieniu karty dnia, także w moim przyoadku odzwierciedlać powinny koniec dnia :)

Napisano

W pracy jakieś ustalenia z szefem, nie zapomniesz o ezo a potem już spokój w domowym zaciszu.

Napisano

jakieś skupienie na pracy jak dla mnie, a później wieczorem luzik, rodzinnie

Gość Daffne
Napisano

Weryfikacja:

Większość dnia spędziłam w pracy, odwiedził mnie przedstawiciel i porozmawiało się troszkę, siedziałam z pracownicą i pogadałyśmy sobie również przy okazji, popołudnie generalnie nudne, wiele się nie działo, czekałam by jak najszybciej skończyć pracę i móc jechać do domu hehe. W domku pisałam z pewnym kolegą, z którym niezwykle rzadko pisze ostatnimi czasy.

Dziękuje za interpretacje :))