Gość Daffne Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Karta dnia: 3 monet Wyjaśnienie karty dnia: Kapłan, Kapłanka, as mieczy, 10 kielichów Jutro czeka dzień spokojny do pewnego czasu, jakieś rozmowy z ludźmi, a wieczorem wzmogę swą aktywność. Spokojniejszy dzień się szykuje Pomożecie? Cytuj
Caliel Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Hmmm.. nie masz spotkania w 3 pary oczu z szefami, albo kolega z ktorymi nad czyms pracujecie? jezeli tak, to bedzie burza mozgow w pracy, ale atmosfera bedzie weekendowa juz i rodzinna szybko sie z tym uporacie. PS. Moze zamiast zakladac nowe watki na karty - zrobic sobie wlasny watek :Karta dnia i aktualizowac na bieżąco? bylby i poligon doswiadczalny i ciekawa lektura i porzadek... Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 pomożemy ale się rozkręcił dział tymi rozkładami codziennymi Karta dnia: 3 monet Wyjaśnienie karty dnia: Kapłan, Kapłanka, as mieczy, 10 kielichów czyżby jeszcze jakieś sprzątanie? hehehe, albo tym razem jakieś porządkowanie w papierach lub na kompie, planowanie wydatków; w ciągu dnia możliwe spotkanie z ludźmi o podobnych zainteresowaniach, jakiś wypad, może procenty na wieczór w gronie znajomych Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Hmmm.. nie masz spotkania w 3 pary oczu z szefami, albo kolega z ktorymi nad czyms pracujecie? jezeli tak, to bedzie burza mozgow w pracy, ale atmosfera bedzie weekendowa juz i rodzinna szybko sie z tym uporacie. PS. Moze zamiast zakladac nowe watki na karty - zrobic sobie wlasny watek :Karta dnia i aktualizowac na bieżąco? bylby i poligon doswiadczalny i ciekawa lektura i porzadek... to może tak od poniedziałku? kto miałby ochotę założyłby sobie taki wątek Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Hmmm.. nie masz spotkania w 3 pary oczu z szefami, albo kolega z ktorymi nad czyms pracujecie? jezeli tak, to bedzie burza mozgow w pracy, ale atmosfera bedzie weekendowa juz i rodzinna szybko sie z tym uporacie. PS. Moze zamiast zakladac nowe watki na karty - zrobic sobie wlasny watek :Karta dnia i aktualizowac na bieżąco? bylby i poligon doswiadczalny i ciekawa lektura i porzadek... A mam pod sobą dziewczyne w pracy, z którą będę, więc pewnie to ona wyszła, poza tym ma przyjechac do mnie przedstawicielka pewna, więc też ogólnie kontaktowy czas. PS. dobry pomysł....można by tak zrobić by w jednym wątku, ale czy nie ciężko będzie doszukać się kolejnych rozkładów? Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 pomożemy ale się rozkręcił dział tymi rozkładami codziennymi Karta dnia: 3 monet Wyjaśnienie karty dnia: Kapłan, Kapłanka, as mieczy, 10 kielichów czyżby jeszcze jakieś sprzątanie? hehehe, albo tym razem jakieś porządkowanie w papierach lub na kompie, planowanie wydatków; w ciągu dnia możliwe spotkanie z ludźmi o podobnych zainteresowaniach, jakiś wypad, może procenty na wieczór w gronie znajomych Będzie work,a wieczór okaże sie ) Dziękuje Cytuj
Caliel Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Mozna by wprowadzic cos, ze po weryfikacji dopiero mozna kolejna karcioche;D Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Kojarzy mi sie z jakas rozmowa. Mozliwe, ze 3 osoby. Ty + 2 osoby, ewentualnie szukanie wyjscia z jakiejs sytuacji, wyjasnianie czegos. Ostatecznie powinno byc zadowolenie w tych 10 Kielichach. Moze tez odpoczynek w domu Podsum jest Swiat i Cesarzowa (caly rozklad wg HB) takze tu tez Ty sie w tej Cesarzowej zaznaczasz i ostatecznie, podobnie, jak i 10 Kielichow, widac tu zajecie sie soba i swoim najblizszym otoczeniem. Domek, fajnie, milo, jakis odpoczynke, najblizsze grono, rodzina... Cytuj
Kędry Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Karta dnia: 3 monetWyjaśnienie karty dnia: Kapłan, Kapłanka, as mieczy, 10 kielichów Jutro czeka dzień spokojny do pewnego czasu, jakieś rozmowy z ludźmi, a wieczorem wzmogę swą aktywność. Spokojniejszy dzień się szykuje Pomożecie? Bardzo dużo kontaktów w pracy się zaznacza - rozmowy, wymiana poglądów - w domu też powinno być sielankowo- powinno być wszystko dobrze dziasiaj i po Twojej myśli Cytuj
Vivere Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Wszystko już tu napisali ale trzy grosze wtrącę Mnie się wydaje, że zadania dopniesz na ostatni guzik, znajdziesz rozwiązanie dla spraw trudnych, podejmiesz trafne decyzje i zostaniesz pochwalona Cytuj
Trida Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Karta dnia: 3 monetWyjaśnienie karty dnia: Kapłan, Kapłanka, as mieczy, 10 kielichów wydaje mi sie, ze dzien zleci Ci nad jakimś projektem - skupienie troszke na pracy a wieczorkiem spotkanie towarzyskie. Stwierdzisz popołudniu, ze masz dosc, ze zaczyna sie weekend i czas sie troche zrelaksowac (rodzina, przyjaciele) Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Wszystko już tu napisali ale trzy grosze wtrącęMnie się wydaje, że zadania dopniesz na ostatni guzik, znajdziesz rozwiązanie dla spraw trudnych, podejmiesz trafne decyzje i zostaniesz pochwalona w tej pracy nikt mnie nie chwali ale pochwalę samą siebie jak uznam, że zasłużę Dziękuje Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 wydaje mi sie, ze dzien zleci Ci nad jakimś projektem - skupienie troszke na pracy a wieczorkiem spotkanie towarzyskie.Stwierdzisz popołudniu, ze masz dosc, ze zaczyna sie weekend i czas sie troche zrelaksowac (rodzina, przyjaciele) oj tak,mam jedno zadanie specjalne w pracy, więc pewnie na nim się skupię Dziękuje Cytuj
Vivere Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 w tej pracy nikt mnie nie chwali ale pochwalę samą siebie jak uznam, że zasłużę Dziękuje To łobuzy, no! Może przynajmniej zauważy Twoje kompetencje? Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 To łobuzy, no!Może przynajmniej zauważy Twoje kompetencje? Zauważają, ale cichutko siedzą co by o premie nie pytać spryciarze Cytuj
Erza Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 w tej pracy nikt mnie nie chwali ale pochwalę samą siebie jak uznam, że zasłużę Dziękuje my Cię możemy pochwalić Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Daffne bierze mopa i idzie sprzątać rodzicom. Tak się rozkręciła Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Daffne bierze mopa i idzie sprzątać rodzicom. Tak się rozkręciła mopa zastąpiłam szmatą xD Ale to było wczoraj ^^ Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 mopa zastąpiłam szmatą xDAle to było wczoraj ^^ to jak wczoraj rodzicom to dzisiaj znajomym )) Cytuj
Vivere Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 mopa zastąpiłam szmatą xDAle to było wczoraj ^^ To my obie tak, znak bojowo - rozpoznawczy, jak sztandar w dłoniach dzierżymy Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 to jak wczoraj rodzicom to dzisiaj znajomym )) dziś praca praca, więc mop/szmatka musi poczekać ;p Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Lipca 2013 Maestro Napisano 26 Lipca 2013 Karta dnia: 3 monet Wyjaśnienie karty dnia: Kapłan, Kapłanka, as mieczy, 10 kielichów trochę porobisz może w domu, może zajmiesz się czytaniem, nauką, niekoniecznie tu o sprzątaniu mowa, kontakty na ezo, co uwidacznia Kapłanka, możliwe spotkanie z rodziną popołudniu:) Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Karta dnia: 3 monetWyjaśnienie karty dnia: Kapłan, Kapłanka, as mieczy, 10 kielichów Jutro czeka dzień spokojny do pewnego czasu, jakieś rozmowy z ludźmi, a wieczorem wzmogę swą aktywność. Spokojniejszy dzień się szykuje Pomożecie? No dobra trzeba coś poważnego napisać. Dzisiaj dzień wsołpracy będzie i możliwe, ze jakieś wyjaśnienia i pochwały się szykują. Może tez jakies spotkanie będzie w tłumie ludzi. 10 pucharów i 1 denarów to mi często tłum ludzi pokazuje. Chyba, ze będziesz miała dzisiaj w pracy dużo klientów. Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 ten as i 10 kielichów to już wieczorna pora będzie (końcówka dnia), wiec moze będę wniebowzięta, że jadę do domu klientów póki co sporo Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 oczywiście nie 1 denarów a 10 denarów ) Co do asa i pucharów to wiesz, ze nie koniecznie może być koniec dnia ))) Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 oczywiście nie 1 denarów a 10 denarów ) Co do asa i pucharów to wiesz, ze nie koniecznie może być koniec dnia ))) stawiając karty w domyśle stawiałam chronologicznie jko ciąg zdarzeń od rana do końca dnia w wyjaśnieniu karty dnia, także w moim przyoadku odzwierciedlać powinny koniec dnia Cytuj
Gość ANEZ Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Karta dnia: 3 monetWyjaśnienie karty dnia: Kapłan, Kapłanka, as mieczy, 10 kielichów Jutro czeka dzień spokojny do pewnego czasu, jakieś rozmowy z ludźmi, a wieczorem wzmogę swą aktywność. Spokojniejszy dzień się szykuje Pomożecie? W pracy jakieś ustalenia z szefem, nie zapomniesz o ezo a potem już spokój w domowym zaciszu. Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Karta dnia: 3 monetWyjaśnienie karty dnia: Kapłan, Kapłanka, as mieczy, 10 kielichów Jutro czeka dzień spokojny do pewnego czasu, jakieś rozmowy z ludźmi, a wieczorem wzmogę swą aktywność. Spokojniejszy dzień się szykuje Pomożecie? jakieś skupienie na pracy jak dla mnie, a później wieczorem luzik, rodzinnie Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Karta dnia: 3 monetWyjaśnienie karty dnia: Kapłan, Kapłanka, as mieczy, 10 kielichów Jutro czeka dzień spokojny do pewnego czasu, jakieś rozmowy z ludźmi, a wieczorem wzmogę swą aktywność. Spokojniejszy dzień się szykuje Pomożecie? Weryfikacja: Większość dnia spędziłam w pracy, odwiedził mnie przedstawiciel i porozmawiało się troszkę, siedziałam z pracownicą i pogadałyśmy sobie również przy okazji, popołudnie generalnie nudne, wiele się nie działo, czekałam by jak najszybciej skończyć pracę i móc jechać do domu hehe. W domku pisałam z pewnym kolegą, z którym niezwykle rzadko pisze ostatnimi czasy. Dziękuje za interpretacje ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi