SacralNirvana Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Karta dnia: Krolowa Monet Tlo: 3 Kielichow, Rycerz Kielichow, 2 Bulaw + 3 Monet + 9 Monet ---> XVI Wieza, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Mysle, ze rodzinnie, domowo, ja, moje dzieciaki (w koncu sa wakacje). Dzien z nimi, wieczor moze jakos fajnie sobie sama spedze, jak pogonie spac. Cos dla siebie. Mysle sobie. Takze wiekszych tu skokow nie ma. Raczej spokojny dzien rodzinny. Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Karta dnia: Krolowa Monet Tlo: 3 Kielichow, Rycerz Kielichow, 2 Bulaw + 3 Monet + 9 Monet ---> XVI Wieza, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Rano będziesz pełnić obowiązki mamy, zadbasz o śniadanko w miłej atmosferze, a dzieci w dobrych humorach możliwe, że wybędą z domku albo zajmą się zabawą. dzięki czemu będziesz mieć czas na spędzenia czasu tak jak lubisz, będą kontakty z ludźmi i rozmowy Cytuj
Caliel Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Chyba sobie zrobisz sielsko anielsko.. Jakies zakupy korzystne dla Twojej kobiecosci, albo zabiegi Moze jakos rodzinnie, chociaz nie zdziwilbym sie jakims milym flirtem.... No i troche zajmie Ci opieka nad dzieciakami (moze wyjdziecie do ogrodu albo parku albo cus) Cytuj
emilr Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Karta dnia: Krolowa Monet Też myślę, ze rodzinnie. Zajmiesz sie potrzebami dzieci: pobawisz sie z nimi, poczytasz książkę. Tlo: 3 Kielichow, Rycerz Kielichow, 2 Bulaw + 3 Monet + 9 Monet ---> XVI Wieza, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Przyjemnie spędzony babski dzień. Poczujesz, ze dzieci skorzystały, Ty skorzystałaś. Zadwolona będziesz i Ty, i dzieci. Potem moze posprzątasz po nich i zajmiesz sie sobą. Obejrzysz film, poleniu****esz. Cytuj
Erza Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Karta dnia: Krolowa Monet Tlo: 3 Kielichow, Rycerz Kielichow, 2 Bulaw + 3 Monet + 9 Monet ---> XVI Wieza, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc jedna z córek jutro wraca? (takie skojarzenie, że jutro już będziecie wszystkie razem, albo nieoczekiwanie zechce przedłużyć swój pobyt i zadzwoni); ogólnie bardzo miło i rodzinnie, wyjście z młodymi, zabawy, potem czas dla siebie, może coś uporządkujesz lub zakupisz coś do domu Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 Dzieki Daffne , Calielu , emilr i Baamisjanko Baamisjanko... nie, wlasnie nie wraca jeszcze. Chce zostac do konca wakacji w PL takze jeszcze ich 3 nie bedzie, tylko 2 Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Lipca 2013 Autor Napisano 25 Lipca 2013 A no fakt... Zamulona juz dzis jestem... myslenie ciezko idzie. Upaly mi nie sluza. Mozgowi tez nie... :wampir: Cytuj
Kędry Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Karta dnia: Krolowa Monet Tlo: 3 Kielichow, Rycerz Kielichow, 2 Bulaw + 3 Monet + 9 Monet ---> XVI Wieza, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Mysle, ze rodzinnie, domowo, ja, moje dzieciaki (w koncu sa wakacje). Dzien z nimi, wieczor moze jakos fajnie sobie sama spedze, jak pogonie spac. Cos dla siebie. Mysle sobie. Takze wiekszych tu skokow nie ma. Raczej spokojny dzien rodzinny. Dzisiaj zapowiada się stabilny dzień - bez większych niespodzianek, nerwów - poczujesz się wreszcie jak królowa - miło powinnaś spędzić czas, miłe kontakty z ludźmi - będziesz zadowolona z tego- niespodziewanie mogą się pojawić jakieś propozycje może zawodowe w tej sprawiedliwości ? Cytuj
Vivere Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Dziś przyjmiesz rolę Kwoczki Domówki, której nic nie brak. Radosny dzień, wydarzenia które krzepią, zajmiesz się czymś co postawi Cię na nogi. Może pojawi się jakaś okazja by realizowac się zawodowo a i może pojawić się jakis adorator. Cytuj
Trida Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Karta dnia: Krolowa MonetTlo: 3 Kielichow, Rycerz Kielichow, 2 Bulaw + 3 Monet + 9 Monet ---> XVI Wieza, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc No dzis Ty bedziesz Panią domu jakies sppotkanie towarzyskie wieczorkiem prawdopodobnie. I cos czuje, ze dzieciaki mogą się pokłocic (podsuma) a Ty bedziesz dobrą mama i Panią sprawiedliwoscia w jednym Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Dzisiaj będzie tak jak sobie ty tego zyczysz. Dużo kart mowiacych, ze dzisiaj robisz więcej dla siebie niż dla otoczenia. Będziesz dbała o swoje wygody. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 Na wieczor mam zamiar zajac sie tlumaczeniem jednego filmiku o wplywie spozywania miesa na ludzki mozg itd... wlasnie na to forum, z ktorego zwialam... tyle, ze takie rzeczy nadal bede tam dla znajomego moda robic. Odkladam to juz jakis czas... na dzis to sobie zaplanowalam. Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 Karta dnia: Krolowa Monet Tlo: 3 Kielichow, Rycerz Kielichow, 2 Bulaw + 3 Monet + 9 Monet ---> XVI Wieza, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Mysle, ze rodzinnie, domowo, ja, moje dzieciaki (w koncu sa wakacje). Dzien z nimi, wieczor moze jakos fajnie sobie sama spedze, jak pogonie spac. Cos dla siebie. Mysle sobie. Takze wiekszych tu skokow nie ma. Raczej spokojny dzien rodzinny. Wiec tak... ogolnie dzis bardzo, bardzo ladny dzien. Powiem szczerze, ze dawno nie mialam Krolowej Monet jako karty dnia i powiem, ze chcialabym miec ja codziennie. To naprawde bardzo, bardzo ladny dzien. Samopoczucie przeswietne. Zadowolenie z siebie, dobre uziemienie, poczucie stabilnosci, poczucie, ze wszystko, co sie robi, jest na miejscu i jest takie, jak trzeba. Piekny dzien jednym slowem. Rzeczywiscie z rana z dziewczynkami troche dzien w domu spedzony, pozniej na dwor, spacer, zakupy... Na wieczor zapowiedziala sie kolezanka i rzeczywiscie przyszla, bylo bardzo milo, dopiero przed chwila poszla. Takze tyle. Pogadalam przez net dosc krotki z R. pytal, czemu zmylam sie z tamtego forum (bo tez tam jest) i tak ogolnie spokojnie jest. Teraz tlumacze jeden tekst, zabiore sie jeszcze za filmik do tlumaczenia. Podsumy troche niezrozumiale dla mnie, bo zapowiadaja jakies nieoczekiwane zmiany... a nie sadze, aby cos tu wyniklo jeszcze w ciagu tej godziny... do polnocy. Ogolnie wszystko ladnie w ramach spokojnych... jednym slowem, oby kazdy dzien byla taki jak ten dzis. Dziekuje wszystkim za interpretacje... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi