Skocz do zawartości

Moja połówka:)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Karty mówią mi od dawna, ze kiedyś tam wejdę w nowy związek,zresztą ja od lat czuję, ze mój mąż nie jest tym jedynym, już kiedyś ni to żartem ni to serio mówiłam , że czuję, że gdzieś tam jest ten właściwy...

1. Moj wymarzony partner. Moja druga polowka. - 3 buław Rycerz Denarów suma Sąd

ktoś, kto mieszka daleko, może w innej miejscowości,mężczyzna mniej więcej w moim wieku, wierny, stabilny, z zasadami,uparty w dążeniu do celu

2. Ja - 6 denarów

daję dużo z siebie, ale pragnę równowagi w relacji

3. Moje życzenie wobec relacji partnerskiej - Paź Mieczy Mag suma Rydwan

chciałabym, abyśmy się dobrze dogadywali, rozumieli, aby ta relacja była taka inna,magiczna...

4. Moje nieuświadomione życzenia wobec relacji partnerskiej - Księżyc 10 buław suma Kochankowie

chyba karty nie chcą do końca tego odkryć, no chyba, że chciałabym,aby partner nie poznał mnie do końca,tylko wziął na barki odkrywanie moich sekretów

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera? - Król Buław As Buław suma Kapłanka

on sam się zjawi, musze być cierpliwa (kolejny raz król buław!!)

6. Po czym rozpoznam moja druga polówkę? - Rycerz Buław 3 mieczy suma Kochankowie

po tym,że się najpierw pokłócimy, może coś głupiego powie (rewelacja:lol:)

7. Jakie wspolne zadanie jest nam pisane? - 8 buław 9 buław suma Gwiazda

chyba szybki romans, albo ciąża

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? - Śmierć 8 kielichów Sprawiedliwość suma Sąd

chyba najpierw zakończę to, co mnie męczy,i raczej szukać nie będę

Napisano

1. ktoś kto jest teraz z kims, wysportowany

2. pragniesz poczucia stablnosci i uwagi

3. aby ciagle bylo jak na poczatku

4. tak

5. tak

6. wydaje mi się, że możecie na drodze mieć stłuczkę ;)

7. kompromisy

8. zakonczysz obecna relację

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

ktoś kto lubi podróże lub ktoś kto dzieli z Tobą pasje zwodowe tzn obszar finansowy, handl, obrot pieniedzmi, mezczyzna dojrzaly, majetny z podsumowania ktos kto bedzie tym jedynym, spelnieniem marzen, planow, wybawieniem z dotychczasowej sytuacji

2.Ja-6 denarow

probujesz,dzialasz, probujesz obdarzyc kogos uczuciem, zaufaniem

otwarcie na nowe poglady wyzwania, pomysly, chec wejscia w relacje pelna madrosci, dojrzalosci z podsumy pragniesz by cos w tej kwestii w reszcie sie ruszylo

4. Moje nieuświadomione życzenia wobec relacji partnerskiej - Księżyc 10 buław suma Kochankowie

spokoj, wyciszenie, odpoczynek nawet jesli to mialoby byc dla ciebie trudne, chec przezycia czegos ognistego,vhec znalezienia w swoim partnerze kochanka:D

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera? - Król Buław As Buław suma Kapłanka

on po prostu sie pojawi w postaci Pana ktory pasuje do obrazu krola bulaw, to bedzie dla Ciebie szansa i koniecznie musisz ja wykorzystac. Mysle,ze posumowanie wskazuje na to,ze to Ty bedziesz wobec niego ta kaplanka, czyli mozesz mu w czyms pomoc, doradzic, nauczyc albo bedziesz mu probowala cos na spokojnie wytlumaczyc ?

6. Po czym rozpoznam moja druga polówkę? - Rycerz Buław 3 mieczy suma Kochankowie

mysle,ze 3 mieczy przy rycerzu bulaw wskazuje na to,ze to bedzie mezczyzna po przejsciach jakims doswiadczeniu, zawodzie milosnym, w kazdym razie cos co kojarzy sie ze smutkiem... byc moze milosnym,bo w podsumie sa kochankowie

wydaje mi sie,ze bedziecie mieli za zadanie przepracowac ze soba jakies konflikty, klotnie, ewentualnie rozne zdania na jakis temat. Z podsumy mam wrazenie,ze to co ze soba przepracujecie ma na celu Was nauczyc pozniejszego spojrzenia na wasza relacje-optymizmu, milosci, zaufania do siebie

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? - Śmierć 8 kielichów Sprawiedliwość suma Sąd

Zakonczysz narazie bierzace sprawy, zamkniesz to konca to co masz zamknac, bedziesz pozniej troche rozdarta wewnetrzenie,ale uznasz,ze to byla sluszna decyzja z podsumy wynika,ze potem poczujesz ulge i zaczniesz sie zastanawiac do dalej, mozliwe,ze potem zaczniesz dzialac.

Edytowane przez panna.marta
  • Lubię to! 1
Napisano

on już jest jest przez Ciebie zidentyfikowany, chciałabyś odnowienia tej relacji

2. Ja - 6 denarów

dasz z siebie ale też chcesz brać na zasadzie równowagi ładna karta wymiany

chcesz aby partner uwodził Cię słowem póżniej relacja nabierze tępa, lubisz być adorowana

trochę masz nie realne wyobrażenia co do relacji damsko meskiej, tego nie ma w rzeczywistości , zawsze bedziesz miał niedosyt

czekaj cierpliwie, sam zapuka do Twoich drzwi

po rozterkach serca

przeznaczenie , pojawi sie czy tego chcesz czy nie

rozliczysz sie ze starym związkiem aby moc odnowić nowe co jest starym

• Lubię to! 1
Napisano
Karty mówią mi od dawna, ze kiedyś tam wejdę w nowy związek,zresztą ja od lat czuję, ze mój mąż nie jest tym jedynym, już kiedyś ni to żartem ni to serio mówiłam , że czuję, że gdzieś tam jest ten właściwy...

Ktoś otwarty, towarzyski, lubiący podróże. Wiedzący czego chce, nie wahajacy się. Dążący do celu powoli, bez nagłych zrywów, bez fochów. Musisz wiedziec, że mozesz na nim polegać.

2. Ja - 6 denarów

Starasz sie dawać tyle, ile sama dostajesz. Starasz sie byc fair wobec partnera, chociaż dla mie karta 6 monet to takie dawanie i branie na siłę trochę. jakos brak tu spontanicznosci, bardziej poczucie odpowiedzialności.

Aby wszystkie nieporozumienia były od razu wyjaśnienie, bez ukrywania, bez domyślania się (sąd w podsumowaniu: wymarzony partner). Musi byc ciekawie, troszkę zaczepnie, żeby nudą nie wiało. Na pewno nie nudno. Chciałabyś byc zaskakiwana.

Pragniesz być adorowana, chciałabyś aby partner okazywał Ci dużo czułości. Żeby zawsze Cie wspierał nawet, gdy jest cieżko. I trwał przy Tobie.

też tak myślę. On Ciebie pierwszy "wyhaczy" i zadziała.

Moze dojść miedzy Wami do jakiejś wymiany zdań. A moze dojdzie do rozmowy o życiu. On moze będzie po przejsciach.

Będziecie musieli nauczyć sie pielęgnować Waszą miłość, dbać o nią, troszczyć sie o siebie nawzajem. Jak kwiatka: podlewać, nawozic, czasem ułamać sucha gałązkę.

chyba najpierw zakończę to, co mnie męczy,i raczej szukać nie będę

- tu nie wiem. Jakiś etap etap sie zakończy. Może z ciężkim sercem przestaniesz o tym rozmyślać i zajmiesz sie tym, co masz? Pytasz o najbliższą przyszłość... Wydaje mi sie, że na razie odsuniesz od siebie temat szukania nowego partnera.
Napisano

Dokladnie wiem co czujesz! Podobna historia tutaj ;-) Bardzo ladny rozklad, napewno wykorzystam i ...zycze powodzenia!

• Maestro
Napisano
Dokladnie wiem co czujesz! Podobna historia tutaj ;-) Bardzo ladny rozklad, napewno wykorzystam i ...zycze powodzenia!

Miło by było, gdybyś napisała o swoich spostrzeżeniach...;)

Napisano
Miło by było, gdybyś napisała o swoich spostrzeżeniach...;)

Oj kochana, sorry ale nie odwaze sie interpretowac rozkladu talko i wylacznie z braku doswiadczenia z tarotem. Ale poruszyla mnie twoja opowiesc wiec moge ci dac co najwyzej mala pomoc w przyciagnieciu do siebie swojego ukochanego. Napewno slyszalas juz o autosugestji, otoz codziennie wieczorem, najlepiej kiedy juz lezysz w lozku, przemawiaj do swojej jazni i do swojego ukochanego, ktorego czjesz w sercu. Do swojej jazni mozesz przemowic tak : "Moja Jazni, pragne polaczyc sie z moim ukochanym, pragne dzielic z nim nasza swieta milosc, dlatego pokaz mi droge do niego. Moja Jazni, ufam tobie bezgranicznie, pragne spotkania z moim ukochanym, niech tak sie stanie" .... lub cos podobnego w tym stylu. Mozesz swoimi slowami ale pamietaj, ze zyczenia moga dzialac na odwrot jesli uzyjesz nieodpowiednich slow, np. slow negacji (nie chce byc juz sama lub nieszczesliwa itp. ) Tak samo mozesz przemowic do swojego ukochanego, prosic go, zeby odnalazl droge do ciebie, powiedziec , ze jestes gotowa...

Jak juz wspomnialam jestem w podobnej sytuacji, czuje go w mooim sercu ale wiem, ze to jeszcze nie czas. Raz na pytanie "Czy w tym zyciu jeszcze spotkam moja blizniacza dusze?" wylosowalam Kaplanke co znaczy tak! polaczymy sie ale! obydwoje, w tym przypadku, musimy byc wolni...

• 3 miesiące temu...
Napisano

hahaha, mam skojarzenie, co do tego Rycerza (Żółwia:zeby:); w sumie wychodzi, że pan jest z zagranicy, w podobnym wieku, podobnie myślący

2. Ja - 6 denarów

jesteś gotowa na nową relację, szukasz, nie boisz się poznawać nowych mężczyzn, wierzysz, że któryś z nich jest tą drugą połówką

chciałabyś, abyście rozumieli się bez słów, wystarczy tylko spojrzenie; szukasz czegoś magicznego w relacji, takiej magii i uroku, o jakich czyta się w książkach

hm... być może te nieuświadamiane życzenia powinny zostać jednak odkryte; Księżyc to przykrywa, ale nie przykrywa jednej buławy czy dwóch, a całe dziesięć, więc jest co do odkrywania i uświadamiania sobie

zgadza się on sam stanie na Twojej drodze w odpowiednim czasie

po działaniu, po tym, że będzie zabiegał, walczył o Ciebie, o Twoje zainteresowanie, możliwe, że pan będzie po rozwodzie, albo bardzo bolesnym rozstaniu; być może będzie miał coś bardzo charakterystycznego w wyglądzie, czego na pierwszy rzut oka nie widać, bo jest zakryte, może blizna, może tatuaż

romans, a potem kurczę oddalenie

sporo się może zmienić, poza tym wiele spraw wymaga zakończenia, aby mogło stać się miejsce na coś nowego