Gość ANEZ Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Jaki będzie mój weekend 27.-28.07.2013 3 mieczy, Rycerz kielichów, Smierć , Królowa denarów - z tego wynika że nie zacznie się dobrze, ktoś może mnie zranić co da mi dużo do myślenia , może to syn u którego przed ślubem nerwy dochodzą do zenitu ale ogarnę to, może być coś co dotyczy spraw finansowych. Cytuj
Trida Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 oj ktoś moze powiedzieć kilka słów za dużo przez co Twoje podejscie ulegnie zmianie, staniesz sie bardziej konkretna i zdecydowana ale bedziesz potrafiła emocje ogarnąć tak, zeby wilk był syty i owca cała początek weekendu nie za ciekawy ale póxniej widać poprawę. Cytuj
Kędry Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Jaki będzie mój weekend 27.-28.07.2013 3 mieczy, Rycerz kielichów, Smierć , Królowa denarów - z tego wynika że nie zacznie się dobrze, ktoś może mnie zranić co da mi dużo do myślenia , może to syn u którego przed ślubem nerwy dochodzą do zenitu ale ogarnę to, może być coś co dotyczy spraw finansowych. Może jakieś wydarzenia przyprawią Cię o ból serca- Twoje uczucia mogą trochę ucierpieć, głębokie przeżycia się zaznaczają - ale poradzisz sobie z godnością królowej- pokażesz że jesteś stabilną, spokojną opanowaną kobietą - pokażesz klasę Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Jaki będzie mój weekend 27.-28.07.2013 3 mieczy, Rycerz kielichów, Smierć , Królowa denarów ktoś z reguły miły może sprawić, że będzie Ci przykro, może powiedzieć coś pod wpływem emocji albo z powodu własnej zmiennej postawy, co sprawi, że poczujesz się nieprzyjemnie. Widać w każdym razie, że to zdominuje Twój weekend postawa danej osoby, będziesz rozmyślać po czym ładnie postanowisz tupnąć nogą by zająć się sobą i móc cieszyć z weekendu w inny sposób (bez rozmyślań o wydarzeniu). Tak sobie jeszcze myślę, że może syn coś tu nabroi i wykażesz się postawą stanowczą. Bardzo ciekawi mnie weryfikacja tych kart Cytuj
Erza Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 3 mieczy, Rycerz kielichów, Smierć , Królowa denarów ktoś w przypływie nagłej złości może być bardzo niemiły, może powiedzieć coś z wyrzutem, co na ogół mu się nie zdarza, bo jest miłą i uczuciową osobą; być może też nagle się coś może stłuc, popsuć, co sprawi Ci przykrość, bo byłaś z tą rzeczą związana i towarzyszyła Ci ona już długo czas Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Za gorąco ci będzie w weekend, widać, dużo potu i dużo picia plynów dopiero wieczorami będziesz się czula dobrze. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Lipca 2013 Maestro Napisano 26 Lipca 2013 W sobotę może być kłótnia,jakis spór, który mocno poruszy Twoje emocje,w kazdym razie pogodzicie się i powinnaś być zadowolona:) Cytuj
Gość ANEZ Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 WERYFIKACJA Weekend nie był taki jakbym sobie życzyła nigdzie nie wyjechałam , może w 3 mieczy wyszło moje niezadowolenie byłam w domu i dokuczała pogoda, parno i gorąco tak jak napisała Selenit666. Dziękuje wszystkim za interpretacje:_zmeczony: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi