Vivere Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Główna - 8 mieczy Wisielec Paź Buław 4 buław utknę w martwym punkcie. Zawisnę znów na szafkach i szafeczkach. Bezradność ma się ujawni?:zly_na: Cytuj
Kędry Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 No rzeczywiście coś Cie zatrzyma w jednym miejscu - jakbyś na to nie miała wpływu- może jakieś sprawy w domu pochłoną CIę bez reszty Cytuj
Erza Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Główna - 8 mieczy Wisielec Paź Buław 4 buław ogólnie chciałabyś dziś odpocząć, spędzić czas tylko ze sobą, ze swoimi sprawami, może chcesz coś przemyśleć, co od dawna czeka na podjęcie jakichś kroków; jednak coś w połowie dnia może się zmienić (plan albo nieoczekiwanie ktoś postanowi wyrwać Cię z Twoich 4 ścian i zaprosić w swoje 4 ściany ; gdzieś w międzyczasie możliwe kontakty telefoniczne, smsy, maile, może też mały wypad do sklepu po zakupy na weekend Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 albo chomik ci się przekręci albo będzie migrena. 1 Cytuj
Vivere Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 Hm.. Nieporozumienie! Jot zapomniał mnie poinformować, że dziś od rana weszli do mieszkania fachmany od elektryczności, internetu i telewizji, wszyscy na raz i w kolejności. Czyli 8 mieczy to kable, kabelki, gniazdka, prztyczki, łączniki, sieć przewodowa i bezprzewodowa? Zbierałam się do zaplanowanych zajęć "tam" i muszę czekać "Wisielec" póki się panowie nie wykażą. Paż buław - zmiana planów, albo odłożenie planów na później przy Wisielcu? Cytuj
Erza Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Hm..Nieporozumienie! Jot zapomniał mnie poinformować, że dziś od rana weszli do mieszkania fachmany od elektryczności, internetu i telewizji, wszyscy na raz i w kolejności. Czyli 8 mieczy to kable, kabelki, gniazdka, prztyczki, łączniki, sieć przewodowa i bezprzewodowa? Zbierałam się do zaplanowanych zajęć "tam" i muszę czekać "Wisielec" póki się panowie nie wykażą. Paż buław - zmiana planów, albo odłożenie planów na później przy Wisielcu? o możliwe! 8 mieczy to jednak internet, więc i kable i inne takie, Wisielec nagła zmiana planów i czekanie; i faktycznie dokończysz później (paź buław), o ile nie dopiero jutro (bo Wisielec może opóźniać do 1 pełnego dnia) Cytuj
Vivere Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 o możliwe! 8 mieczy to jednak internet, więc i kable i inne takie, Wisielec nagła zmiana planów i czekanie; i faktycznie dokończysz później (paź buław), o ile nie dopiero jutro (bo Wisielec może opóźniać do 1 pełnego dnia) Że, niby tam dzisiaj nie wejdę? Zobaczymy. W takim razie lecę teraz na basen choć już mnie skrzydełka bolą od tej żabki Mamy czas do 30 lipca, by zwolnic stare mieszkanie. Leniwie to idzie.. Cytuj
Erza Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Że, niby tam dzisiaj nie wejdę? Zobaczymy. W takim razie lecę teraz na basen choć już mnie skrzydełka bolą od tej żabki Mamy czas do 30 lipca, by zwolnic stare mieszkanie. Leniwie to idzie.. wszystko zależy od tego jak sprawie panom od kabelków będzie szło ich zakładanie miłego pluskania się! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Lipca 2013 Maestro Napisano 26 Lipca 2013 Mozesz się od kogoś odciąć, albo zdenerwować, zaskoczy Ciebie czyjeś zbyt niedojrzałe zachowanie.. Cytuj
fajnamagda Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 z początku będzie się tak wydawało, że utkniesz, ale coś ruszy do przzodu i będzie symptycznie Cytuj
Vivere Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 Weryfikacji: Przeprowadzki część dalsza, ale zaczęłam później niż się spodziewałam. Plan wykonałam mimo to. Sela, skąd wiedziałaś o chomiku? Przekręcił się ale nie ten, który choruje. Dziecię mam teraz smutaśne bardzo. Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Kochana przykro mi ale już wczoraj miałam ci napisać, ze jedno z chomików ci umiera... a dzisiaj wisielec paz buław 4 buław - pazie to nie tylko dzieci ale też zwierzaki 4 buław klatka a wisielec czasem znaczy śmiec - zmiana pozycji do życia odwrócenie o 180 st a do tego aura 8 mieczy... jakos tak Cytuj
Vivere Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 No też mi przykro. Niby wiem, że juz mam staruszki w klatkach ale ten był żwawy jeszcze. Oj wiedźma z Ciebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi