Skocz do zawartości

Piątek

Vivere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Główna - 8 mieczy

Wisielec Paź Buław 4 buław

utknę w martwym punkcie. Zawisnę znów na szafkach i szafeczkach. Bezradność ma się ujawni?:zly_na:

Napisano

No rzeczywiście coś Cie zatrzyma w jednym miejscu - jakbyś na to nie miała wpływu- może jakieś sprawy w domu pochłoną CIę bez reszty

Napisano

Główna - 8 mieczy

Wisielec Paź Buław 4 buław

ogólnie chciałabyś dziś odpocząć, spędzić czas tylko ze sobą, ze swoimi sprawami, może chcesz coś przemyśleć, co od dawna czeka na podjęcie jakichś kroków; jednak coś w połowie dnia może się zmienić (plan albo nieoczekiwanie ktoś postanowi wyrwać Cię z Twoich 4 ścian i zaprosić w swoje 4 ściany ;); gdzieś w międzyczasie możliwe kontakty telefoniczne, smsy, maile, może też mały wypad do sklepu po zakupy na weekend

Napisano

albo chomik ci się przekręci :( albo będzie migrena.

• Lubię to! 1
Napisano

Hm..

Nieporozumienie! Jot zapomniał mnie poinformować, że dziś od rana weszli do mieszkania fachmany od elektryczności, internetu i telewizji, wszyscy na raz i w kolejności. Czyli 8 mieczy to kable, kabelki, gniazdka, prztyczki, łączniki, sieć przewodowa i bezprzewodowa? Zbierałam się do zaplanowanych zajęć "tam" i muszę czekać "Wisielec" póki się panowie nie wykażą. Paż buław - zmiana planów, albo odłożenie planów na później przy Wisielcu?

Napisano
Hm..

Nieporozumienie! Jot zapomniał mnie poinformować, że dziś od rana weszli do mieszkania fachmany od elektryczności, internetu i telewizji, wszyscy na raz i w kolejności. Czyli 8 mieczy to kable, kabelki, gniazdka, prztyczki, łączniki, sieć przewodowa i bezprzewodowa? Zbierałam się do zaplanowanych zajęć "tam" i muszę czekać "Wisielec" póki się panowie nie wykażą. Paż buław - zmiana planów, albo odłożenie planów na później przy Wisielcu?

o możliwe! 8 mieczy to jednak internet, więc i kable i inne takie, Wisielec nagła zmiana planów i czekanie; i faktycznie dokończysz później (paź buław), o ile nie dopiero jutro (bo Wisielec może opóźniać do 1 pełnego dnia)

Napisano
o możliwe! 8 mieczy to jednak internet, więc i kable i inne takie, Wisielec nagła zmiana planów i czekanie; i faktycznie dokończysz później (paź buław), o ile nie dopiero jutro (bo Wisielec może opóźniać do 1 pełnego dnia)

Że, niby tam dzisiaj nie wejdę? Zobaczymy. W takim razie lecę teraz na basen :) choć już mnie skrzydełka bolą od tej żabki :)

Mamy czas do 30 lipca, by zwolnic stare mieszkanie. Leniwie to idzie..

Napisano
Że, niby tam dzisiaj nie wejdę? Zobaczymy. W takim razie lecę teraz na basen :) choć już mnie skrzydełka bolą od tej żabki :)

Mamy czas do 30 lipca, by zwolnic stare mieszkanie. Leniwie to idzie..

wszystko zależy od tego jak sprawie panom od kabelków będzie szło ich zakładanie ;)

miłego pluskania się! :slonko:

• Maestro
Napisano

Mozesz się od kogoś odciąć, albo zdenerwować, zaskoczy Ciebie czyjeś zbyt niedojrzałe zachowanie..

Napisano

z początku będzie się tak wydawało, że utkniesz, ale coś ruszy do przzodu i będzie symptycznie

Napisano

Weryfikacji:

Przeprowadzki część dalsza, ale zaczęłam później niż się spodziewałam. Plan wykonałam mimo to.

Sela, skąd wiedziałaś o chomiku? Przekręcił się :( ale nie ten, który choruje.

Dziecię mam teraz smutaśne bardzo.

Napisano

Kochana przykro mi :( ale już wczoraj miałam ci napisać, ze jedno z chomików ci umiera... a dzisiaj wisielec paz buław 4 buław - pazie to nie tylko dzieci ale też zwierzaki 4 buław klatka a wisielec czasem znaczy śmiec - zmiana pozycji do życia odwrócenie o 180 st a do tego aura 8 mieczy... jakos tak

Napisano

No też mi przykro. Niby wiem, że juz mam staruszki w klatkach ale ten był żwawy jeszcze.

Oj wiedźma z Ciebie :D