Erza Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 w poniedziałek wracam do pracy (oczywiście bardzo mi chce ) w związku z tym, że moje obowiązki na ten czas przejął leniwy i mało odpowiedzialny syn szefa, stawiam karty, aby zobaczyć z jakim bałaganem przyjdzie mi się zmierzyć po powrocie w jakim stanie zastanę dokumentację, która umożliwia mi sprawne wykonywanie zleceń? 3 kielichów, Kochankowie, 9 mieczy może bałaganu wielkiego w tym nie będzie, aczkolwiek i tak będzie nerwowo w jakim stanie zastanę materiały na magazynie, za które odpowiadam? Sąd, 6 mieczy, Słońce tutaj sądzę, że szef widząc braki sam zamówi brakujące materiały, czegoś tam może brakować, ale sądzę, że to koło wtorku/środy powinno już być u nas w jakim stanie zastanę sprzęt na jakim pracuję (ostatnim razem klawiatura komputera była tak czymś zalana, że trzeba było ja wymienić, bo się cała kleiła) Śmierć, Paź mieczy, Głupiec no coś może być popsute i niesprawne... albo tusze w drukarce na wykończeniu na co powinnam zwrócić szczególną uwagę po powrocie do pracy? Wieża, Królowa buław, Mag hahaha, pewnie na to, że jak wrócę od razu dostanę masę obowiązków i rzeczy do zrobienia jaka będzie atmosfera w pracy związana z moim powrotem? As kielichów, 5 buław, Sąd no myślę, że większość będzie się cieszyć, że jestem, będą pytania o urlop, żarty, śmiechy jak mi minie poniedziałek w pracy? 9 monet, Świat, Rycerz monet myślę, że całkiem miło, sporo obowiązków będzie, ale sobie z nimi spokojnie poradzę i tak z ciekawości mojej babskiej próżnej jaka będzie reakcja X na mój powrót? Śmierć, 6 kielichów, Król buław bo ja wiem... chyba w nim odżyje to, co było, ale tak na zasadzie miłych wspomnień, może zapytać jak tam urlop i tyle Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Lipca 2013 Maestro Napisano 26 Lipca 2013 w jakim stanie zastanę dokumentację, która umożliwia mi sprawne wykonywanie zleceń? 3 kielichów, Kochankowie, 9 mieczy wydaje mi się, że się po czasie trochę wkurzysz, bo chyba zaczniesz czegoś szukać i nie będziesz mogła odnaleźć w jakim stanie zastanę materiały na magazynie, za które odpowiadam? Sąd, 6 mieczy, Słońce w dobrym stanie,coś dojdzie,faktycznie jak mówisz szef pewnie uzupełni braki,będę poukładane, w widocznym miejscu w jakim stanie zastanę sprzęt na jakim pracuję (ostatnim razem klawiatura komputera była tak czymś zalana, że trzeba było ja wymienić, bo się cała kleiła) Śmierć, Paź mieczy, Głupiec tu może być nawet tak, że wrócisz i okaże się,że np. komputer padnie, albo monitor, albo coś faktycznie z klawiaturą, ale to może być chwilowe na co powinnam zwrócić szczególną uwagę po powrocie do pracy? Wieża, Królowa buław, Mag na swoje nerwy,zachowaj powagę,pokaż dobrą minę do złej gdy, nie złość się jaka będzie atmosfera w pracy związana z moim powrotem? As kielichów, 5 buław, Sąd będzie się trochę działo,jakies emocje powrócą, pewnie współpracownicy spytają o Twój urlop no myślę, że większość będzie się cieszyć, że jestem, będą pytania o urlop, żarty, śmiechy jak mi minie poniedziałek w pracy? 9 monet, Świat, Rycerz monet pracowicie i miło, powinnaś mimo małych spięć być zadowolona i tak z ciekawości mojej babskiej próżnej jaka będzie reakcja X na mój powrót? Śmierć, 6 kielichów, Król buław autentycznie się ucieszy jak Ciebie zobaczy:)) Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 w jakim stanie zastanę dokumentację, która umożliwia mi sprawne wykonywanie zleceń? 3 kielichów, Kochankowie, 9 mieczy na początku wyda ci się wszystko grejt ale im bardziej w las tym ciemniej będzie w jakim stanie zastanę materiały na magazynie, za które odpowiadam? Sąd, 6 mieczy, Słońce tu powinno być całkiem dobrze i jasne. w jakim stanie zastanę sprzęt na jakim pracuję (ostatnim razem klawiatura komputera była tak czymś zalana, że trzeba było ja wymienić, bo się cała kleiła) Śmierć, Paź mieczy, Głupiec hmm może nowy dostaniesz i się zdziwisz, ze nie ma tego starego na co powinnam zwrócić szczególną uwagę po powrocie do pracy? Wieża, Królowa buław, Mag na plotki, które nie potrzebnie mogą zbudzić nerwowość ale to tylko na początku potem dam otoczeniu popalić jaka będzie atmosfera w pracy związana z moim powrotem? As kielichów, 5 buław, Sąd ucieszą się i za chwile zarzucą cie robotą jak mi minie poniedziałek w pracy? 9 monet, Świat, Rycerz monet super, dużo kontaktów z kolegami/koleżankami jak się wypoczywało i tak z ciekawości mojej babskiej próżnej jaka będzie reakcja X na mój powrót? Śmierć, 6 kielichów, Król buław a ten się ucieczy, ze w końcu jesteś 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 w jakim stanie zastanę dokumentację, która umożliwia mi sprawne wykonywanie zleceń?3 kielichów, Kochankowie, 9 mieczy A ja uwazam, ze bedzie rozgardiasz i bedziesz musiala poukladac na nowo wszystko po swojemu, bo trudno bedzie Ci sie w tym odnalesc. w jakim stanie zastanę materiały na magazynie, za które odpowiadam?Sąd, 6 mieczy, Słońce Bedzie tak, jak bylo. Czyli jezeli bylyby braki jakies to zostana odpowienio uzupelnione. w jakim stanie zastanę sprzęt na jakim pracuję (ostatnim razem klawiatura komputera była tak czymś zalana, że trzeba było ja wymienić, bo się cała kleiła)Śmierć, Paź mieczy, Głupiec Ewentualnie w ogole jakis nowy sprzet zastaniesz, bo umrze za czasu urlopu Twego. na co powinnam zwrócić szczególną uwagę po powrocie do pracy?Wieża, Królowa buław, Mag No cos moze Cie zaskoczyc. Twoj powrot dla niektorych moze byc jak wejscie smoka. jaka będzie atmosfera w pracy związana z moim powrotem?As kielichów, 5 buław, Sąd Bedzie radocha. Na poczatku zywiolowe powitanie, potem powrot do zajec, obowiazkow. jak mi minie poniedziałek w pracy?9 monet, Świat, Rycerz monet Na poczatku bedzie zainteresowanie Twoja osoba, ludki beda sie Toba interesowac, potem wyciszenie i zajmiesz sie swoja robota. Cytuj
emilr Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 (edytowane) w poniedziałek wracam do pracy (oczywiście bardzo mi chce )w związku z tym, że moje obowiązki na ten czas przejął leniwy i mało odpowiedzialny syn szefa, stawiam karty, aby zobaczyć z jakim bałaganem przyjdzie mi się zmierzyć po powrocie w jakim stanie zastanę dokumentację, która umożliwia mi sprawne wykonywanie zleceń? 3 kielichów, Kochankowie, 9 mieczy może bałaganu wielkiego w tym nie będzie, aczkolwiek i tak będzie nerwowo Zastaniesz bałagan, rozgardiasz. Będziesz to porzadkować, zbierac wszystko do kupy, co Cie wkurzy, ale z kamienną twarzą weźmiesz sie za to.. Zmarnujesz na to sporo czasu. w jakim stanie zastanę materiały na magazynie, za które odpowiadam? Sąd, 6 mieczy, Słońce tutaj sądzę, że szef widząc braki sam zamówi brakujące materiały, czegoś tam może brakować, ale sądzę, że to koło wtorku/środy powinno już być u nas Będą drobne braki, ale to nie problem. Z czasem to nadrobisz. w jakim stanie zastanę sprzęt na jakim pracuję (ostatnim razem klawiatura komputera była tak czymś zalana, że trzeba było ja wymienić, bo się cała kleiła)Śmierć, Paź mieczy, Głupiec no coś może być popsute i niesprawne... albo tusze w drukarce na wykończeniu Będziesz musiała zadziałać, zeby uzupełnic braki (tusz, papier etc.) lub jak piszesz nowa klawiature załatwić. Nikt inny tym sie nie zajął. Ty będziesz musiała. na co powinnam zwrócić szczególną uwagę po powrocie do pracy? Wieża, Królowa buław, Mag hahaha, pewnie na to, że jak wrócę od razu dostanę masę obowiązków i rzeczy do zrobienia na doprowadzenie wszystkiego do poorzadku. jaka będzie atmosfera w pracy związana z moim powrotem?As kielichów, 5 buław, Sąd no myślę, że większość będzie się cieszyć, że jestem, będą pytania o urlop, żarty, śmiechy Miłe słowa, gesty, sympatycznie. Potem jednak koniec laby, tzreba sie zajać obowiązkami. I każdy pójdzie w swoja stronę. jak mi minie poniedziałek w pracy? 9 monet, Świat, Rycerz monet Na początku bedziesz w centrum uwagi. pewnie bedziesz sie dzieliła się wrażeniami z urlopu i kazdy z zazdroscia bedzie słuchał Twoich wspomnień. Potem czas na zajęcie się zaległościami i skupienie na pracy. i tak z ciekawości mojej babskiej próżnej jaka będzie reakcja X na mój powrót? Śmierć, 6 kielichów, Król buław bo ja wiem... chyba w nim odżyje to, co było, ale tak na zasadzie miłych wspomnień, może zapytać jak tam urlop i tyle zapyta jak było, wysłucha, ucieszy się, ze wróciłaś. Edytowane 27 Lipca 2013 przez emilr Cytuj
panna.marta Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 1.w jakim stanie zastanę dokumentację, która umożliwia mi sprawne wykonywanie zleceń? wydaje mi sie, ze nie jest zle a czesc rzeczy zostala odlozona, zostawiona i to cie moze zdenerwowac w jakim stanie zastanę materiały na magazynie, za które odpowiadam? Sąd, 6 mieczy, Słońce zgadzam sie, czegos moze brakowac,ale to nie albo nie bedzie mialo az takiego znaczenia,albo moze faktycznie ktos cos z tym zorbil w jakim stanie zastanę sprzęt na jakim pracuję (ostatnim razem klawiatura komputera była tak czymś zalana, że trzeba było ja wymienić, bo się cała kleiła) Śmierć, Paź mieczy, Głupiec dokladnie cos popsul,wyrzucil,jak dziecko i sie z tego cieszy albo nic nie robi;) albo kupil nowe i uznal,ze po problemie. na co powinnam zwrócić szczególną uwagę po powrocie do pracy? Wieża, Królowa buław, Mag ze cos tam byc moze nasmarowal,zepsul albo czegos nie dopilnowal i ty musisz teraz swoja wiedza to naprawic jaka będzie atmosfera w pracy związana z moim powrotem? As kielichów, 5 buław, Sąd uciesza sie,ze jestes,ale beda tez nerwowi,ze moze cos trzeba bedzie nadrobic i beda to egzekwowac jak mi minie poniedziałek w pracy? 9 monet, Świat, Rycerz mone pomimo tego co mozesz zastac bedzie mila atmosfera, zaczniesz na nowo prace, nowe obowiazki i zlecenia, no od razu zabierzesz sie do pracy. i tak z ciekawości mojej babskiej próżnej jaka będzie reakcja X na mój powrót? Śmierć, 6 kielichów, Król buław bo ja wiem... chyba w nim odżyje to, co było, ale tak na zasadzie miłych wspomnień, może zapytać jak tam urlop i tyle Cytuj
Erza Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 Dziękuję Inez wydaje mi się, że się po czasie trochę wkurzysz, bo chyba zaczniesz czegoś szukać i nie będziesz mogła odnaleźć tak może być, jednak dwa tygodnie nieobecności pewnie zrobiło swoje... na co powinnam zwrócić szczególną uwagę po powrocie do pracy?Wieża, Królowa buław, Mag na swoje nerwy,zachowaj powagę,pokaż dobrą minę do złej gdy, nie złość się taki mam zamiar Cytuj
Erza Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 Dziękuję Selenit w jakim stanie zastanę sprzęt na jakim pracuję (ostatnim razem klawiatura komputera była tak czymś zalana, że trzeba było ja wymienić, bo się cała kleiła) Śmierć, Paź mieczy, Głupiec hmm może nowy dostaniesz i się zdziwisz, ze nie ma tego starego a wiesz, że też tak pomyślałam, że coś nowego dostanę na co powinnam zwrócić szczególną uwagę po powrocie do pracy?Wieża, Królowa buław, Mag na plotki, które nie potrzebnie mogą zbudzić nerwowość ale to tylko na początku potem dam otoczeniu popalić no domyślam się, że takie będą jaka będzie atmosfera w pracy związana z moim powrotem?As kielichów, 5 buław, Sąd ucieszą się i za chwile zarzucą cie robotą nie zdziwiłoby mnie to ani trochę Cytuj
Erza Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 dziękuję Sacral A ja uwazam, ze bedzie rozgardiasz i bedziesz musiala poukladac na nowo wszystko po swojemu, bo trudno bedzie Ci sie w tym odnalesc. też tak myślę, z tego, co do mnie dotarło to na biurku mam tyle papierów, że świat nie widział ;D No cos moze Cie zaskoczyc. Twoj powrot dla niektorych moze byc jak wejscie smoka. wejdę w stylu Bruce'a Lee Cytuj
Erza Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 Dziękuję Emilr Zastaniesz bałagan, rozgardiasz. Będziesz to porzadkować, zbierac wszystko do kupy, co Cie wkurzy, ale z kamienną twarzą weźmiesz sie za to.. Zmarnujesz na to sporo czasu. z pół dnia pewnie mi to zajmie, ale przynajmniej będę miała co robić w razie jakby nie było zleceń za dużo Będziesz musiała zadziałać, zeby uzupełnic braki (tusz, papier etc.) lub jak piszesz nowa klawiature załatwić. Nikt inny tym sie nie zajął. Ty będziesz musiała. no tam tak niestety jest, jak się samemu czegoś nie załatwi, to ani szef ani nikt inny tego nie weźmie pod uwagę, że są braki, jak już się skończą wszystkie spinacze do papieru, to dopiero wtedy jest wyjście po zakup, osoby za to odpowiedzialne mają to gdzieś i trzeba samemu organizować Cytuj
Erza Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 Dziękuję Panno.Marto wydaje mi sie, ze nie jest zle a czesc rzeczy zostala odlozona, zostawiona i to cie moze zdenerwowac pewnie czeka tylko na mnie, bo synowi szefa się nie udało (czyt. nie chciało) tym zająć na co powinnam zwrócić szczególną uwagę po powrocie do pracy?Wieża, Królowa buław, Mag ze cos tam byc moze nasmarowal,zepsul albo czegos nie dopilnowal i ty musisz teraz swoja wiedza to naprawic nie zdziwiłoby mnie to, gdyby tak było Cytuj
Erza Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 Dziękuję Dziewczyny za liczne interpretację w poniedziałek po pracy zweryfikuję Cytuj
Erza Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 weryfikuję: w jakim stanie zastanę dokumentację, która umożliwia mi sprawne wykonywanie zleceń?3 kielichów, Kochankowie, 9 mieczy może bałaganu wielkiego w tym nie będzie, aczkolwiek i tak będzie nerwowo bałagan w papierach był, ale mniejszy niż się spodziewałam, pomoc kolegów okazała się bardzo przydatna, bo mieli czujne oko na syna szefa i pilnowali, abym nie miała tak wielkiego bałaganu w jakim stanie zastanę materiały na magazynie, za które odpowiadam?Sąd, 6 mieczy, Słońce tutaj sądzę, że szef widząc braki sam zamówi brakujące materiały, czegoś tam może brakować, ale sądzę, że to koło wtorku/środy powinno już być u nas no i oczywiście były braki, nie jakieś wielkie, ale trzeba będzie pod koniec tygodnia złożyć zamówienie w jakim stanie zastanę sprzęt na jakim pracuję (ostatnim razem klawiatura komputera była tak czymś zalana, że trzeba było ja wymienić, bo się cała kleiła) Śmierć, Paź mieczy, Głupiec no coś może być popsute i niesprawne... albo tusze w drukarce na wykończeniu no i był papier na wykończeniu, tusze nowe przyszły dziś praktycznie na styk na co powinnam zwrócić szczególną uwagę po powrocie do pracy?Wieża, Królowa buław, Mag hahaha, pewnie na to, że jak wrócę od razu dostanę masę obowiązków i rzeczy do zrobienia i tak było, z pracy wyszłam o 18..., nie planowo o 16 jaka będzie atmosfera w pracy związana z moim powrotem?As kielichów, 5 buław, Sąd no myślę, że większość będzie się cieszyć, że jestem, będą pytania o urlop, żarty, śmiechy było naprawdę miło, wszyscy się cieszyli, nawet durna szefowa jak mi minie poniedziałek w pracy?9 monet, Świat, Rycerz monet myślę, że całkiem miło, sporo obowiązków będzie, ale sobie z nimi spokojnie poradzę pracy było sporo, dlatego też zostałam do 18 i tak z ciekawości mojej babskiej próżnej jaka będzie reakcja X na mój powrót? Śmierć, 6 kielichów, Król buław bo ja wiem... chyba w nim odżyje to, co było, ale tak na zasadzie miłych wspomnień, może zapytać jak tam urlop i tyle o urlop nie zapytał, ale cały dzień szukał kontaktu ze mną, zagadywał, a ja go zbywałam Cytuj
Erza Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 Inez na co powinnam zwrócić szczególną uwagę po powrocie do pracy?Wieża, Królowa buław, Mag na swoje nerwy,zachowaj powagę,pokaż dobrą minę do złej gdy, nie złość się szef mnie właśnie wku%&&*^#%@ dzwoni do mnie, że coś tam jest niedopilnowane, nic ważnego i nie z mojej winy, ale jednak minie wkurzył, ja mu łaskę robię, że zostaję pierwszy dzień po urlopie, pomagam, a on mi zepsuł dzień, jutro będziemy to wyjaśniać i pewnie się okaże, że aż tak źle coś nie poszło Cytuj
Erza Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 Selenit w jakim stanie zastanę sprzęt na jakim pracuję (ostatnim razem klawiatura komputera była tak czymś zalana, że trzeba było ja wymienić, bo się cała kleiła) Śmierć, Paź mieczy, Głupiec hmm może nowy dostaniesz i się zdziwisz, ze nie ma tego starego no właśnie! jest nowy sprzęt, ale nie mój Cytuj
Erza Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 Sacral Ewentualnie w ogole jakis nowy sprzet zastaniesz, bo umrze za czasu urlopu Twego. tutaj obie z Selenit miałyście rację a i jest nowa pracownica, na okres próbny czyli Paź mieczy z Głupkiem pasują Cytuj
Erza Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 Emilr Miłe słowa, gesty, sympatycznie. Potem jednak koniec laby, tzreba sie zajać obowiązkami. I każdy pójdzie w swoja stronę. Na początku bedziesz w centrum uwagi. pewnie bedziesz sie dzieliła się wrażeniami z urlopu i kazdy z zazdroscia bedzie słuchał Twoich wspomnień. Potem czas na zajęcie się zaległościami i skupienie na pracy. tak było Cytuj
Erza Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 Panno Marto jaka będzie atmosfera w pracy związana z moim powrotem?As kielichów, 5 buław, Sąd uciesza sie,ze jestes,ale beda tez nerwowi,ze moze cos trzeba bedzie nadrobic i beda to egzekwowac taaak! szef mi dwa razy głowę zawracał, że tam jest coś pilnego do zrobienia, żeby to dziś było, że mam przekazać dalej koledze, żeby miał czas to zrobić, dałam już 12, a o 11 szef mi o tym mówił, do teraz nie jest zrobione... co mnie nie dziwi w tej firmie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi