Maestro Inez2503 Napisano 26 Lipca 2013 Maestro Napisano 26 Lipca 2013 Aura dnia Sad będe w końcu odpoczywać, widać, że raczej posiedzę w domu Czym powinnam się zająć? 6 kielichów zaległościami,tzn. skończyć czytać ksiazkę, poczytać gazety, wyluzować się Czego nie ruszać? Mag nie powinnam ...sprzątać? Co będzie miłe tego dnia?2 denarów 5 kielichów 4 buław jakas zmiana w domu?? A może zajmę się w końcu tylko sobą?? Cytuj
fajnamagda Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 aura odpoczywanie, analizowanie, rozmyslanie mozze powinnas przeanalizowac co w przeslosci zrobilas ze teraz tak jak jest nie rozpoczynac niczego nowego moze jakies drinki cos Cytuj
Kędry Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Aura dnia Sad będe w końcu odpoczywać, widać, że raczej posiedzę w domu Czym powinnam się zająć? 6 kielichów zaległościami,tzn. skończyć czytać ksiazkę, poczytać gazety, wyluzować się Czego nie ruszać? Mag nie powinnam ...sprzątać? Co będzie miłe tego dnia?2 denarów 5 kielichów 4 buław jakas zmiana w domu?? A może zajmę się w końcu tylko sobą?? Ogólnie dzień spokojny - mogą CIę dopaść jakieś wspomnienia - będziesz rozmyślać - cos analizować Powinnaś zająć się swoimi sparawami- domem - synkowi poświęcić czas może jakies przyjaciłce Czego nie ruszać - dać sobie spokój z eksploatującymi Cię zajęciami - Zajmij się sobą, swoimi potrzebami, a poczujesz się lepiej Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 28 Lipca 2013 Leniuchowałam:) Tzn.rano długi spacer z rodziną, potem gotowałam obiad,w międzyczasie rozmawiałam z synkiem nt jego nadmiernej ufności do ludzi (zostawił swoje rzeczy na podwórku i swoją wodę, koledzy obiecali, że nie ruszą, a tymczasem wylali mu wodę i porozrzucali zabawki, poprosiłam męża o to, żeby z nim poszedł do dzieci potem i pogadałam z synem na temat tego, że nie powinien być zbyt łatwowierny, stąd ta 6 kielichów), nie sprzątałam,, a w pozycji co będzie miłe było to moje lenistwo i w 5 kielichów przejmowanie się problemami dziecka. Cytuj
emilr Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Nie interpretowałam, jakos mi umknęło, ale lubię takie krótkie zagadki. Przeczytałam całość, ale co tam, piszę po czasie pierwsze dczucia, zanim przeeczytałam całość: powinnaś sie zająć tym co lubisz, zgadzam sie z Tobą: to na co masz ochotę, ksiażka, film, byle było miło i co ciągle odkładasz Nie ruszać Mag:nie brać sie za nowe zdanie (w tym sprzątanie). Moze dobrze zrobiłaś, zę to mąż poszedł na ten plac zabaw. Co będzie miłe tego dnia?2 denarów 5 kielichów 4 buław - dziwne karty na miłe chwile. Nie wiedziłabaym w sumie, napisałabym: będziesz się wahać, zastanawiać. Cos Cię wprawi w gorszy nastrój, jakaś sprawa. Uda Ci się o niej zapomnieć, w kazdym razie będzie po Twojej myśli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi