Skocz do zawartości

Sobota

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Aura dnia Sad

będe w końcu odpoczywać, widać, że raczej posiedzę w domu

Czym powinnam się zająć? 6 kielichów

zaległościami,tzn. skończyć czytać ksiazkę, poczytać gazety, wyluzować się

Czego nie ruszać? Mag

nie powinnam ...sprzątać?:lol:

Co będzie miłe tego dnia?2 denarów 5 kielichów 4 buław

jakas zmiana w domu?? A może zajmę się w końcu tylko sobą??

Napisano

aura odpoczywanie, analizowanie, rozmyslanie

mozze powinnas przeanalizowac co w przeslosci zrobilas ze teraz tak jak jest

nie rozpoczynac niczego nowego

moze jakies drinki cos

Napisano
Aura dnia Sad

będe w końcu odpoczywać, widać, że raczej posiedzę w domu

Czym powinnam się zająć? 6 kielichów

zaległościami,tzn. skończyć czytać ksiazkę, poczytać gazety, wyluzować się

Czego nie ruszać? Mag

nie powinnam ...sprzątać?:lol:

Co będzie miłe tego dnia?2 denarów 5 kielichów 4 buław

jakas zmiana w domu?? A może zajmę się w końcu tylko sobą??

Ogólnie dzień spokojny - mogą CIę dopaść jakieś wspomnienia - będziesz rozmyślać - cos analizować

Powinnaś zająć się swoimi sparawami- domem - synkowi poświęcić czas może jakies przyjaciłce

Czego nie ruszać - dać sobie spokój z eksploatującymi Cię zajęciami -

Zajmij się sobą, swoimi potrzebami, a poczujesz się lepiej

• Maestro
Napisano

Leniuchowałam:) Tzn.rano długi spacer z rodziną, potem gotowałam obiad,w międzyczasie rozmawiałam z synkiem nt jego nadmiernej ufności do ludzi (zostawił swoje rzeczy na podwórku i swoją wodę, koledzy obiecali, że nie ruszą, a tymczasem wylali mu wodę i porozrzucali zabawki, poprosiłam męża o to, żeby z nim poszedł do dzieci potem i pogadałam z synem na temat tego, że nie powinien być zbyt łatwowierny, stąd ta 6 kielichów), nie sprzątałam,, a w pozycji co będzie miłe było to moje lenistwo i w 5 kielichów przejmowanie się problemami dziecka.

Napisano

Nie interpretowałam, jakos mi umknęło, ale lubię takie krótkie zagadki. Przeczytałam całość, ale co tam, piszę po czasie pierwsze dczucia, zanim przeeczytałam całość:

powinnaś sie zająć tym co lubisz, zgadzam sie z Tobą: to na co masz ochotę, ksiażka, film, byle było miło i co ciągle odkładasz

Nie ruszać Mag:nie brać sie za nowe zdanie (w tym sprzątanie). Moze dobrze zrobiłaś, zę to mąż poszedł na ten plac zabaw.

Co będzie miłe tego dnia?2 denarów 5 kielichów 4 buław - dziwne karty na miłe chwile. Nie wiedziłabaym w sumie, napisałabym: będziesz się wahać, zastanawiać. Cos Cię wprawi w gorszy nastrój, jakaś sprawa. Uda Ci się o niej zapomnieć, w kazdym razie będzie po Twojej myśli.