Skocz do zawartości

to i moja połóweczka ;)

fajnamagda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Moj wymarzony partner. Moja druga polowka. - 6buław-7denarów=mag opanowany, który byłby dla mnie wsparciem, młody duchem, pracowity i taki, który będzie mi imponował, od którego będę mogła się uczyć

2. Ja - 9buław zrezygnowana, uważam, że będę starą panną

3. Moje życzenie wobec relacji partnerskiej - 2mieczy-9kielichów=świat mieć kogoś bliskiego, oparcie, kogoś kto znów pozwoli mi uwierzyć w miłość, dzieki komu bede mogla sie cieszyc zyciem

4. Moje nieuświadomione życzenia wobec relacji partnerskiej - siła-wisielec=mag dzięki drugiej osobie czuję się silniejsza, mogę góry przenosić

5. Jak moge spotkac mojego wymarzonego partnera? - słonce-4buław=mag na jakiejś zabawie albo na plaży np

6. Po czym rozpoznam moja druga polówkę? - 33mieczy-paź mieczy po tym, że będzie skrzywdzony? albo, że mnie skrzywdzi bądź już to zrobił

7. Jakie wspolne zadanie jest nam pisane? - 2denarów-3buław=diabeł uuu wspierać się wzajemnie, realizować razem marzenia, ale diabeł? i jednoczesnie drzeć koty;)

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera? - 4mieczy-7mieczy=siła szukanie zawieszone

Gość Daffne
Napisano

czy Ty aby na pewno szukasz partnera? Wg kart wygląda jakbyś była zadowolona z tego co masz (9 kielichów).

Gość Daffne
Napisano

po braku odpowiedzi rozumiem, że nie stawialaś na siebie ;) brak tu logiki :>

Napisano (edytowane)

na siebie. Jestem zadowolona i nie jestem. Ogólnie jakoś super strasznie nie cierpię z powodu samotności, ale bywają gorsze dni, że bardzo mi ona doskwiera. W 9kielichach raczej widać, że korzystam z tego, że jestem sama i nikt mi nic nie wytyka, więc jezdzę, bawię się itd

Edytowane przez fajnamagda
Gość Daffne
Napisano
na siebie. Jestem zadowolona i nie jestem. Ogólnie jakoś super strasznie nie cierpię z powodu samotności, ale bywają gorsze dni, że bardzo mi ona doskwiera. W 9kielichach raczej widać, że korzystam z tego, że jestem sama i nikt mi nic nie wytyka, więc jezdzę, bawię się itd

pamiętaj, że przyciągasz do siebie to czym sama emanujesz i jakie sygnały wysyłasz innym.Jeśli więc będziesz niegotowa na związek to będą pojawiać się panowie wyłącznie do luźnych relacji. Natomiast jeśli myślisz o powaznym związku to trzeba by nieco popracować nad sobą by zmienić własne podejście albo chcieć bardziej.

Interpretkę strzelę jak będę mieć wiecej czasu.