Sanya Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Jutro wybieram się na imprezę urodzinową do chłopaka przyjaciółki. Zapytałam jak będzie na tej imprezie: Paź monet, Diabeł, Koło fortuny - zaznacza się obecność jakiegoś młodego chłopaka, a przyznam, że jest tam ktoś kto mi się podoba i być może o niego chodzi, bo z tego żywiołu Diabeł i Koło wg mnie może ostrzegać żeby nie nadużyć alkoholu, ponieważ może to prowadzić do niezbyt korzystnego obrotu sprawy Dodatkowo zapytałam jak będzie się wobec mnie zachowywał Pan X który wpadł mi w oko: 8 monet, Mag, 7 buław - będzie "pracował" nad tym żeby mnie oczarować, żeby przebić się przez "skorupę" która mnie otacza i jakie zrobię na nim wrażenie: 9 mieczy, Gwiazda, Król mieczy - tutaj zaznacza się, że będzie o mnie myślał, bo mu się wizualnie spodobam, aczkolwiek uzna, że jestem troszkę "sztywniacka", zasadnicza, niedostępna. Cytuj
Sanya Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 WERYFIKACJA: Na imprezie było bardzo fajnie, poznałam chłopaka z żywiołu ziemi (Paź monet), spędziliśmy ze sobą sporo czasu, diabeł i koło rzeczywiście oznaczały niespodziewane wydarzenia, ponieważ na imprezie pojawił się jakiś chłopak, który był wstawiony i zachowywał się nieco agresywnie, na szczęście dzięki naszej interwencji wszystko dobrze się skończyło. Co do chłopaka który wpadł mi w oko to ja starałam się nawiązać rozmowę, ale ciągle nam ktoś przeszkadzał (7 buław ) Ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, że się sprawdziło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi