SacralNirvana Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Karta dnia: XIII Smierc Tlo: III Cesarzowa, 9 Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> XIV Umiarkowanie, HB VIII Sprawiedliwosc Hehe... pewno bede sie lenic, byczyc, bo rano mezu ma wziac cory do siebie. Takze mozliwe, ze kopyta w gore i bede sobie leniuchowac na rozne sposoby. Cytuj
emilr Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Odpoczniesz Dogodzisz sobie:). Należy Ci się. Ogólnie przyjemnie, będziesz korzystała z tego, że masz czas tylko dla siebie. 1 Cytuj
Caliel Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Lenistwo.. mozer sobie strzelisz drina... i zmeczysz nuda 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 jutro coś zrobisz dla swojego wyglądu. Maseczka, spa, paznokcie włosy itp. Będzie z tego nimiłosiernie zadowolona do tego może jakies niusy nadejść, które cie uciesza 1 Cytuj
Kędry Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Karta dnia: XIII Smierc Tlo: III Cesarzowa, 9 Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> XIV Umiarkowanie, HB VIII Sprawiedliwosc Hehe... pewno bede sie lenic, byczyc, bo rano mezu ma wziac cory do siebie. Takze mozliwe, ze kopyta w gore i bede sobie leniuchowac na rozne sposoby. Dzisiaj zapowiada sie bardzo spokojny dzień - błogosć CI będzie towarzyszyć, zadowolenie - wreszcie będziesz miała czas dla siebie 1 Cytuj
x-latek Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 jutro coś zrobisz dla swojego wyglądu. Maseczka, spa, paznokcie włosy itp. Zgadzam się z tym:icon_smile: Cesarzowa kojarzy mi się bardzo z kobiecą urodą. Więc może jakieś zabiegi kosmetyczne, w ogóle zadbanie o swój kobiecy wygląd. Cesarzowa jest zmysłowa, w dodatku mamy tu następną "zmysłową kartę" - 9 Kielichów. Umiarkowanie, Sprawiedliwość - dążenie do wybalansowania w tych sprawach. No i ogólna karta dnia - Śmierć. Transformacja (swego wyglądu?) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 Hehe... zobaczymy. Na razie zamierzam sie zwyczajnie byczyc... i dalej ciagnac tlumaczenia... ale to moze juz na wieczor. Cytuj
Caliel Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 po prostu dobroci dzien dla Ciebie;) Jezeli cos zmienisz, (a owszem na to wyglada), to dzialaj, dobry dzien masz... moze tez cos poczytasz.. b ow sumie to taki dzien troche... hmmm samotny, sam z soba. (9 kieli) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 Na razie Cesarzowa objawila sie tym, ze dostalam niezlego nerwa... Mezu mial byc o 10-ej a nawet do tej pory nie pomyslal, zeby wyruszyc z domu (mieszka godzine od nas). Takze stwierdzilam, ze "laski bez", niech nie przyjezdza. Teraz patrze, ze mam Cesarzowa w tle... Mozliwe, ze pokazalo sie moje wkurzenie i urazona ambicja... Ciekawe, jak dalej zamanifestuja sie karty. Cytuj
x-latek Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Chyba to nie to. Myślę, że ta Cesarzowa jeszcze zdominuje Twoje nerwy. Dużo tu jest spokojnych kart oprócz tej Śmierci. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Lipca 2013 Maestro Napisano 27 Lipca 2013 Karta dnia: XIII Smierc Tlo: III Cesarzowa, 9 Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> XIV Umiarkowanie, HB VIII Sprawiedliwosc jakaś zasadnicza zmiana w Twoim zyciu, ja myślę,że dobrze odpoczniesz,zajmiesz się przyjemnościami,może pójdziesz na spacer,pomyślisz w końcu o sobie i tylko sobie:) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 Karta dnia: XIII Smierc Tlo: III Cesarzowa, 9 Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> XIV Umiarkowanie, HB VIII Sprawiedliwosc jakaś zasadnicza zmiana w Twoim zyciu, ja myślę,że dobrze odpoczniesz,zajmiesz się przyjemnościami,może pójdziesz na spacer,pomyślisz w końcu o sobie i tylko sobie:) Rano troche sie powkurzalam na meza, mial byc o 10-tej, zeby wziac dzieciarnie, zladowal o 14-tej, ale ok. Reszta dnia... wzielam sie za sprzatanie chaty, potem troche rozkladow, lenistwo, troche dla siebie rzeczywiscie czasu, troche tlumaczen porobilam i na wieczor zostaly odprowadzone dzieci. Wieczor tez ladny i spokojny. Relaks, muzyczka i troche jeszcze tlumaczenia. I ezo... Dzieki za interpretacje... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi