Skocz do zawartości

Sobota - Karta dnia

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karta dnia: XIII Smierc

Tlo: III Cesarzowa, 9 Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> XIV Umiarkowanie, HB VIII Sprawiedliwosc

Hehe... pewno bede sie lenic, byczyc, bo rano mezu ma wziac cory do siebie. Takze mozliwe, ze kopyta w gore i bede sobie leniuchowac na rozne sposoby.

Napisano

Odpoczniesz

Dogodzisz sobie:). Należy Ci się. Ogólnie przyjemnie, będziesz korzystała z tego, że masz czas tylko dla siebie.

• Lubię to! 1
Napisano

Lenistwo.. mozer sobie strzelisz drina... ;)

i zmeczysz nuda :P

• Lubię to! 1
Napisano

jutro coś zrobisz dla swojego wyglądu. Maseczka, spa, paznokcie włosy itp. Będzie z tego nimiłosiernie zadowolona do tego może jakies niusy nadejść, które cie uciesza

• Lubię to! 1
Napisano

Tlo: III Cesarzowa, 9 Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> XIV Umiarkowanie, HB VIII Sprawiedliwosc

Hehe... pewno bede sie lenic, byczyc, bo rano mezu ma wziac cory do siebie. Takze mozliwe, ze kopyta w gore i bede sobie leniuchowac na rozne sposoby.

Dzisiaj zapowiada sie bardzo spokojny dzień - błogosć CI będzie towarzyszyć, zadowolenie - wreszcie będziesz miała czas dla siebie

• Lubię to! 1
Napisano
jutro coś zrobisz dla swojego wyglądu. Maseczka, spa, paznokcie włosy itp.

Zgadzam się z tym:icon_smile: Cesarzowa kojarzy mi się bardzo z kobiecą urodą. Więc może jakieś zabiegi kosmetyczne, w ogóle zadbanie o swój kobiecy wygląd. Cesarzowa jest zmysłowa, w dodatku mamy tu następną "zmysłową kartę" - 9 Kielichów. Umiarkowanie, Sprawiedliwość - dążenie do wybalansowania w tych sprawach. No i ogólna karta dnia - Śmierć. Transformacja (swego wyglądu?)

• Lubię to! 1
Napisano

Hehe... zobaczymy. Na razie zamierzam sie zwyczajnie byczyc... :) i dalej ciagnac tlumaczenia... ale to moze juz na wieczor. :)

Napisano

po prostu dobroci dzien dla Ciebie;)

Jezeli cos zmienisz, (a owszem na to wyglada), to dzialaj,

dobry dzien masz...

moze tez cos poczytasz.. b ow sumie to taki dzien troche... hmmm samotny, sam z soba.

(9 kieli)

• Lubię to! 1
Napisano

Na razie Cesarzowa objawila sie tym, ze dostalam niezlego nerwa... Mezu mial byc o 10-ej a nawet do tej pory nie pomyslal, zeby wyruszyc z domu (mieszka godzine od nas). Takze stwierdzilam, ze "laski bez", niech nie przyjezdza.

Teraz patrze, ze mam Cesarzowa w tle...

Mozliwe, ze pokazalo sie moje wkurzenie i urazona ambicja...

Ciekawe, jak dalej zamanifestuja sie karty.

Napisano

Chyba to nie to. Myślę, że ta Cesarzowa jeszcze zdominuje Twoje nerwy. Dużo tu jest spokojnych kart oprócz tej Śmierci.

• Maestro
Napisano

jakaś zasadnicza zmiana w Twoim zyciu, ja myślę,że dobrze odpoczniesz,zajmiesz się przyjemnościami,może pójdziesz na spacer,pomyślisz w końcu o sobie i tylko sobie:)

• Lubię to! 1
Napisano

jakaś zasadnicza zmiana w Twoim zyciu, ja myślę,że dobrze odpoczniesz,zajmiesz się przyjemnościami,może pójdziesz na spacer,pomyślisz w końcu o sobie i tylko sobie:)

Rano troche sie powkurzalam na meza, mial byc o 10-tej, zeby wziac dzieciarnie, zladowal o 14-tej, ale ok. Reszta dnia... wzielam sie za sprzatanie chaty, potem troche rozkladow, lenistwo, troche dla siebie rzeczywiscie czasu, troche tlumaczen porobilam i na wieczor zostaly odprowadzone dzieci. Wieczor tez ladny i spokojny. Relaks, muzyczka i troche jeszcze tlumaczenia. ;) I ezo...

Dzieki za interpretacje... :bukiet: