panna.marta Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 (edytowane) Poniewaz w tym roku mam troche spraw do zalatwienia na miejscu moj wypczynek w tym rok trwal zaledwie 3 dni:(Zatem bardzo chcialabym wyjechac gdzies na wypoczynek w przyszlym roku. Rozwazam caly rok kalendarzowy i rozne miejsca, bo kocham podroze. Zadalam pytanie kartom czy w przyszlym roku ta sytuacja sie zmieni a szczegolowe pytania brzmialy: 1. czy w przyszlym roku w wakacje pojade na jakis urlop? rycerz bulaw, as pucharow, krolowa bulaw 2.czy bedzie to wyjazd za granice czy zostane w Polsce? rycerz mieczy, 3 denary, 9 mieczy wydaje mi sie,ze 9 mieczy wskazuje na jezyki obce i zagranice, zatem obstawialabym zagranice ale gdzies niedaleko.. raczej bulawy wskazywalyby na cos dalej 3.Czy pojade tam sama czy z kims do towarzystwa? diabeł, 6 buław, król buław zmusze do tego jakiegoś Pana?czy jakis pan sie wycofa i pojade sama? 4.Kiedy dokladnie pojade na ten urlop/wakacje?przy tasowaniu wywinela mi sie karta,zerknelam na nia byla to 4 denarow potem wylosowalam 10 pucharow wiec albo lato albo zima?ale zwazywszy na to co karty odpowiedzialy na 1 pyt obstawiam okres letni 5. czy w rezultacie bede zadowolona z tego wyjazdu? 2 denary, as pucharow, krolowa denarow na poczatku bede sie wahac czy ten wyjazd jest warty tych pieniedzy?ale bede zadowolona fajne katy, jakies laskawe dzisiaj. Edytowane 27 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
Selenit666 Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Kochana rok to bardzo długo i wiele się może zmienić. Na razie wygląda, ze powinno być lepiej niż w tym. będzie urlop będzie zagranica ale pamiętaj to wibracje na dzisiaj równie dobrze miesiąc przed urlopem za rok wibracja się zmieni i du pa (za przeproszeniem) Cytuj
panna.marta Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 oby nie, bo takie ladne karty,ze az chce,zeby sie spelnily! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi