Skocz do zawartości

Sierpień

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Ogólna atmosfera sierpnia (karty z przełożenia) Mag 9 kielichów Królowa Kielichów suma Koło

widać odpoczynek, zabawy, relaks,ale też i moją nostalgię, czyli jak mówi Koło może być zmiennie

Praca - 8 buław Ksiezyc suma Cesarz - przez pierwszą połowę miesiąca mam urlop,ale możliwe, że będą do mnie wydzwaniać z pracy

Finanse Koło Królowa Denarów suma Kochankowie może nieoczekiwanie otrzymam coś wartościowego?

Samopoczucie Kochankowie As Kielichów suma Gwiazda powinno być ok

Uczucia 6 buław 9 kielichów suma Cesarzowa pełna satysfakcja, może jakieś miłe spotkanie

Zdrowie Paź Denarów Rycerz Buław suma Słońce energicznie będzie i miło

Co robić 7 kielichów Wisielec suma Rydwan odpoczywać, zmienić tryb życia na bardziej leniwy

Czego nie robić 4 mieczy 3 buław suma Rydwan odsuwać od siebie mozliwości wyjazdu

Niespodzianka Cesarz 3 mieczy 2 kielichów suma Słonce spotkanie z kimś, na kim się zawiodłam, Słońce mówi, że będzie ok:)

Rada na sierpień Wieża Rycerz Mieczy Rycerz Denarów suma Księzyc powinnam zburzyc cos, oczyścić się,walczyć o swoje nie patrzeć na innych

Napisano

Ogólna atmosfera sierpnia (karty z przełożenia) Mag 9 kielichów Królowa Kielichów suma Koło

ładny miesiac się zapowiada, będziesz kreatywną, zadowoloną z siebie kobitką - dużo niespodzianek może CIę czekać od losu

Praca - 8 buław Ksiezyc suma Cesarz -

dużo kontaktów tu wychodzi - tel i netowych - to będzie Cię trochę denerowować -

podsum stanowcza, opanowana, na stanowisku jesteś w pracy.

Finanse Koło Królowa Denarów suma Kochankowie

moze być niespodziewany przypływ gotówki - jakieś zlecenie?

Samopoczucie Kochankowie As Kielichów suma Gwiazda

na początku mogą być wahania nastroju, potem już wszystko ok.

Uczucia 6 buław 9 kielichów suma Cesarzowa - wszystko bardzo dobrze- zadowolenie, spełnienie, docenienie

Zdrowie Paź Denarów Rycerz Buław suma Słońce - w porządku - stabilne

Co robić 7 kielichów Wisielec suma Rydwan -pomyśleć o sobie- swoich potrzebach, zatrzymać się w tej całej gonitwie dnia codziennego

Czego nie robić 4 mieczy 3 buław suma Rydwan - nie popadać w zastój - ruch wskazany

Niespodzianka Cesarz 3 mieczy 2 kielichów suma Słonce - możliwe odnowienie relacji z kimś - bardziej na stopie przyjacielskiej

Rada na sierpień Wieża Rycerz Mieczy Rycerz Denarów suma Księzyc

uporać się ze swoim skostniałym myśleniem - moze wyobrażeniem- działać nie dać się wpędzić w lęki, strach

Napisano

jeny w tym upale to nawet myśleć nie mogę, ale coś napiszę ;)

widać karty urlopowo-wypoczynkowe, dużo luzu, spędzania czasu wg swoich potrzeb i planów, miło i romantycznie

Praca - 8 buław Ksiezyc suma Cesarz

początkowo jeszcze będziesz myśleć o pracy, czy uporałaś się ze wszystkimi obowiązkami przed rozpoczęciem urlopu, potem faktycznie mogą dzwonić z pracy o coś pytać, potem w zasadzie nie będziesz wiedziała co się tam dzieje

może jakieś dodatkowe pieniądze Ci wpadną, albo po prostu znajdziesz jakąś większą sumę na ulicy lub czyjś portfel

bardzo dobre, będziesz się czuć kochana, adorowana

Uczucia 6 buław 9 kielichów suma Cesarzowa

będziesz zadowolona z tego, co dzieje się w Twoim życiu uczuciowym, możliwe spotkanie z kimś lub jakiś wyjazd we dwoje

Zdrowie Paź Denarów Rycerz Buław suma Słońce

zdrowie super, dużo energii, może postanowić coś urozmaicić w swoich dotychczasowych ćwiczeniach

Co robić 7 kielichów Wisielec suma Rydwan

mniej przejmować się obowiązkami, więcej luzu, odpoczynku, takiego wyjechania po całości na to, na co nie masz wpływu; obserwuj (Wisielec), ale się nie mieszaj, jedynie wyciągaj wnioski

Czego nie robić 4 mieczy 3 buław suma Rydwan

nie zamykaj się w sobie, nie odsuwaj się od rodziny (męża i dziecka), jeśli chcą z Tobą wyjechać, to jedź i nie martw się, bo będzie fajnie

Niespodzianka Cesarz 3 mieczy 2 kielichów suma Słonce

możliwe, że pan, który ostatnio w ogóle przestał się odzywać i przez to Cię zranił, będzie chciał nawiązać kontakt, przeprosić i spotkać się, aby mile spędzić czas na rozmowie przy kawie lub drinku

zmień coś w swoim postępowaniu, bądź mniej chaotyczna a bardziej dyplomatyczna

udanego sierpnia! :slonko:

• Lubię to! 1
Napisano

Musisz zapanowac nad zmiennoscia nastrojów ;) Mam wrazenie, ze bediesz caly czas cos kombinowala, by uciec przed autorefleksja, by nie myslec za duzo nad soba, swoja sytuacja... a owszem, nastroje moga byc zmienne.

Praca - 8 buław Ksiezyc suma Cesarz

Nie masz przypadkiem jakichs obaw zwiazanych z szefem, po powrocie do pracy? Bo na pewno bedzie sie duzo dzialo, i mysle ze beda wiadomosci hej, co tam slychac? Jak urlop? Kiedy wracasz? Itp

Dostaniesz cos od kogos, z wyrazami milosci ;P Moze od mamy, moze cos z bizuterii albo w ksztalcie koła/kręgu/owalu ;) może po prostu kupisz basen?

Samopoczucie ok, tylko ciagle jakas nieobecna myslami bedziesz... ciagle bediesz marzyc i tesknic... za kims?

Łaskawie zgodzisz się na spotkanie z kims? Ale moze do niego nie dojść ;d

Zdrowie Paź Denarów Rycerz Buław suma Słońce

Powinno byc bardzo dobrze, Chociaz ten paź den mnie zastanawia... zboczenie zawodowe czy lekomania?:D

Co robić 7 kielichów Wisielec suma Rydwa

To własnie kocham... suma przeciwna to kart hahahah :D Po prostu wyjedz gdzies, odpocznij... zmien otoczenie na calkowicie przeciwne, czyli spokoj cisza i romantyczne ttakie tam... duzo spij, medytuj, odpoczywaj..

Czego nie robić 4 mieczy 3 buław suma Rydwan

nie planuj wyprawy od a-z, niech bedzie troche spontanu ;)

Niespodzianka Cesarz 3 mieczy 2 kielichów suma Słonce

Moze z mezem bedzie ocieplenie stosunkow ;)

Zmien charakter na bardziej ulegly, kompromisowy... bo wydaje mi sie ze masz chwilowo jakis pęd do rozwalania tego, co Cie irytuje lub Ci nie sluzy...

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

może jakieś dodatkowe pieniądze Ci wpadną, albo po prostu znajdziesz jakąś większą sumę na ulicy lub czyjś portfel

Moje marzenie:lol: znaleźć pieniądze na ulicy:lol:

Dostaniesz cos od kogos, z wyrazami milosci ;P Moze od mamy, moze cos z bizuterii albo w ksztalcie koła/kręgu/owalu ;) może po prostu kupisz basen?

Tak, na pewno kupię basen:lol: Świetna myśl:lol:

Napisano

Inez, nie śmiej się, ja kiedyś znalazłam 20 zł, cieszyłam się jak porąbana, jakby to było z 10000 zł :zeby:

• Maestro
Napisano
Inez, nie śmiej się, ja kiedyś znalazłam 20 zł, cieszyłam się jak porąbana, jakby to było z 10000 zł :zeby:

Ja kiedyś w czasach sprzed denominacji (wtajemniczeni wiedzą, że nastąpiła 01.01.1995 r.) znalazłam w lasku 20.000 ówczesnych zł (po denominacji równowartość dzisiejszych 20 zł):)) mąż w jednym miesiącu znalazł raz 100 zł, a raz 50 zł, to akurat były czasy, gdy faktycznie każdy grosz się liczył, wiec radośc była ogromna. A mój syn jakiś czas temu znalazł 40 zł;) Wszystko możliwe:)

Napisano
Ja kiedyś w czasach sprzed denominacji (wtajemniczeni wiedzą, że nastąpiła 01.01.1995 r.) znalazłam w lasku 20.000 ówczesnych zł (po denominacji równowartość dzisiejszych 20 zł):)) mąż w jednym miesiącu znalazł raz 100 zł, a raz 50 zł, to akurat były czasy, gdy faktycznie każdy grosz się liczył, wiec radośc była ogromna. A mój syn jakiś czas temu znalazł 40 zł;) Wszystko możliwe:)

o widzisz! więc cała Wasza trójka ma szczęście pod tym względem, nic tylko się rozglądać i szukać :)

• Maestro
Napisano
o widzisz! więc cała Wasza trójka ma szczęście pod tym względem, nic tylko się rozglądać i szukać :)

Ok, to przestaję chodzić z głowa w chmurach,a z nosem przy ziemi:lol::lol:

Kiedyś moim marzeniem było znaleźć paczkę setek (paczka to w języku bankowym 100 banknotów tego samego nominału, czyli 10.000 zł w przypadku 100 zł), ktorą zgubił klient wracający z banku;)))

Napisano
Ok, to przestaję chodzić z głowa w chmurach,a z nosem przy ziemi:lol::lol:

Kiedyś moim marzeniem było znaleźć paczkę setek (paczka to w języku bankowym 100 banknotów tego samego nominału, czyli 10.000 zł w przypadku 100 zł), ktorą zgubił klient wracający z banku;)))

hahaha, ja takich marzeń nie miałam, jedynie o jakimiś wujku w Ameryce, który przepisałby na mnie swój spadek :D

• Maestro
Napisano
hahaha, ja takich marzeń nie miałam, jedynie o jakimiś wujku w Ameryce, który przepisałby na mnie swój spadek :D

O spadku z Ameryki też marzyłam, ale w dzieciństwie;))

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

widać odpoczynek, zabawy, relaks,ale też i moją nostalgię, czyli jak mówi Koło może być zmiennie - Ogólnie to luz, dużo kontaktów, zabawa, zadowolenie:)

Praca - 8 buław Ksiezyc suma Cesarz - przez pierwszą połowę miesiąca mam urlop,ale możliwe, że będą do mnie wydzwaniać z pracy

podczas urlopu miałam telefony od zaprzyjaźnionych pacjentów (którym wyjątkowo dałam mój nr tel.) i od koleżanki, a tak to luzik

Finanse Koło Królowa Denarów suma Kochankowie może nieoczekiwanie otrzymam coś wartościowego?

od razu po powrocie do pracy zostałam dłużej, żeby pomóc koleżance i ku mojemu zdziwieniu dali mi pieniądze za nadgodziny:), nie spodziewałam się tego

Samopoczucie Kochankowie As Kielichów suma Gwiazda powinno być ok

wszystko ok:)

Uczucia 6 buław 9 kielichów suma Cesarzowa pełna satysfakcja, może jakieś miłe spotkanie

fajnie,miło i przyjemnie:)

Zdrowie Paź Denarów Rycerz Buław suma Słońce energicznie będzie i miło

dużo ruchu i wiary w siebie:)

Co robić 7 kielichów Wisielec suma Rydwan odpoczywać, zmienić tryb życia na bardziej leniwy

Czego nie robić 4 mieczy 3 buław suma Rydwan odsuwać od siebie mozliwości wyjazdu

tu nie mam pojęcia...może nie przesypiać jakichś okazji? Albo nie wyjeżdżać (chyba to, bo w drodze powrotnej z wakacji mieliśmy akcję z samochodem, dzięki assistance samochód wrócił na lawecie, a my w aucie zastępczym :lol:)

Niespodzianka Cesarz 3 mieczy 2 kielichów suma Słonce spotkanie z kimś, na kim się zawiodłam, Słońce mówi, że będzie ok:)

kontakty z mężczyznami,którzy faktycznie mnie jakis czas temu zawiedli

Rada na sierpień Wieża Rycerz Mieczy Rycerz Denarów suma Księzyc powinnam zburzyc cos, oczyścić się,walczyć o swoje nie patrzeć na innych

• Maestro
Napisano

Edycja:

Praca - 8 buław Ksiezyc suma Cesarz - Księżyc pokazał moje obawy czy w tym miesiącu dostanę pensję o czasie...właśnie jestem po dość konkretnej rozmowie z księgową, w której podkresliłam, ze muszę dostać całość od razu (chcą do 15 września płacić w ratach w zależności od potrzeb.....@##!!!), bo najwięcej opłat mam na początku miesiąca..obiecała, że zrobi dla mnie wyjątek...zobaczymy...

• Maestro
Napisano

Caliel:

Łaskawie zgodzisz się na spotkanie z kims? Ale moze do niego nie dojść ;d

Trafiony - zatopiony;) Miałam miec dzis spotkanie z koleżanką ze studiów, wszystko dopięte na ostatni guzik, nie doszło do niego z powodu mojego dziecka, które zapłakane wpadło do mnie do pracy po awanturze z babcią;) Musiałam odwoływac wszystko i pocieszać synka:)))