Skocz do zawartości

karta dnia, ten jedyny dzien, szczegolny

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dzis jest wyjatkowy dzien:) postawilam karte dnia na to jaki bedzie:

cesarz

dobry dzien, pełen pomysłów i przede wszystkim energii,dzień w którym spełnią się moje wszystkie plany

• Maestro
Napisano

Albo dzień pod znakiem ważnego dla Ciebie mężczyzny,albo wszystko co zaplanujesz wyjdzie tak, jak sobie zażyczysz:))

Napisano

nie ma mezczyzny,ale moze sie dzis znajdzie hehe :D dziekuje Inezko!:*

• Maestro
Napisano
nie ma mezczyzny,ale moze sie dzis znajdzie hehe :D dziekuje Inezko!:*

Nigdy nie wiemy co za rogiem na nas czeka;)

Napisano

Ja bym powiedziala, ze to raczej taki konkretny dzien. Cesarz mi nigdy nie byl na uczucia, raczej na wplywy jakiegos mezczyzny, ale to wtedy takie, ze on dominowal.

Cesarz jest poza emocjami, on jest realista i praktyk. Takze jezeli np. masz jakies plany, ktore sa w Twojej glowie od dawna, dzis mozesz je zrealizowac. Jezeli masz jakies zalegle sprawy, zakasujesz rekawy i robisz je. To dzien bardzo konkretny. Tu nie ma fantazjowania, latania marzeniami, tylko sa konkrety, wylacznie konkrety. Robisz cos albo nie. Tyle.

Napisano (edytowane)

ten jeden, szczegolny dzien w roku to moje dzisiejsze urodziny :)

Wylosowalam cesarza...dzien byl mily, bardzo radosny, bylam bardzo pogodna i radosna (z reszta jak zawsze w swoje urodziny). Zrealizowalam plan na dzis,czyli zaplanowana kolacja w restauracyjce i milo spedzone chwile z moją ukochaną mamą.

Dziekuje za interpretacje:)

M.

Edytowane przez panna.marta