Skocz do zawartości

Jak minął wczorajszy dzionek x-latkowi?

x-latek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Teraz mam takie zadanie dla Was:icon_smile: Treść dnia to już znam. Napiszę to jutro.

Analiza wczorajszego dnia w/g wczorajszych kart przez x-latek

Ciągnięte wczoraj rano.

Król Buław

Tło:

Głupiec Wisielec w pozycji odwróconej Giermek Pentakli

Gość Daffne
Napisano

Z natury jesteś dość aktywnym człowiekiem, a już na pewno żywiołowy. Często sam sobie organizujesz czas, z rana widać, że spędzałeś czas jak lubisz albo jeśli to praca jakaś to na pewno lubiana przez Ciebie bo Głupiec nie wskazuje tu na podejście "uff znów muszę robić to i tamto", a takie spontaniczne podejście z entuzjazmem "zrobię to i tamto". Także mogłeś troszkę pokrzątać się tu i ówdzie, a popołudniem nieco zwolniłeś tempa, troszkę skupiłeś się na przyglądaniu,rozważaniu czegoś,siebie...wieczorem czekałeś być może na jakąś wiadomość, widac kontakty wzajemne.

Napisano
widac kontakty wzajemne.

Mogłabyś powiedzieć na jakiej podstawie widzisz te kontakty? (jaka to karta?) To jest mi bardzo ważne do nauki.

Jutro Wam wszystko opiszę zresztą.

Napisano
Pozniej napisze...

Ależ to nie są wyścigi:icon_smile:

Ależ Ty w gorącej wodzie kąpana. Patrzę, kilka dni jeszcze do sierpnia zostało a Ty już położyłaś rozkład na następny miesiąc:szok: (w innym miejscu)Jejku!

Gość Daffne
Napisano
Mogłabyś powiedzieć na jakiej podstawie widzisz te kontakty? (jaka to karta?) To jest mi bardzo ważne do nauki.

Jutro Wam wszystko opiszę zresztą.

paź monet wskazuje na oczekiwanie wiadomości.

rycerz monet jest inicjatorem wiadomości.

pazie symbolizują osoby, które czekają lub spodziewają się jakichś wiadomości, informacji od kogoś lub oczekują kontaktu.

rycerze symbolizują osoby, które te wiadomości przekazują,inicjują kontakty.

Gość Daffne
Napisano

Ależ Ty w gorącej wodzie kąpana. Patrzę, kilka dni jeszcze do sierpnia zostało a Ty już położyłaś rozkład na następny miesiąc:szok: (w innym miejscu)Jejku!

bo to kobieta żywioł :P

Poza tym jak się ma ograniczoną ilość czasu to się stawia hurtem kiedy to możliwe :)

Sacral wybacz za mą rolę "Adwokata Diabła" :poklon:

Napisano (edytowane)
bo to kobieta żywioł :P

Poza tym jak się ma ograniczoną ilość czasu to się stawia hurtem kiedy to możliwe :)

A to przepraszam Sacral w takim razie

Edytowane przez x-latek
Gość Daffne
Napisano
Daffne, tam nie mam Rycerza Monet w tych kartach

nie ma rycerza,ale jest paź. Napisałam pełne informacje bo infrmacje wiążą sie ze sobą - mogą się przydać na przyszłość w rozkładach ;)

znów wyszła moja nadgorliwość :haha:

Napisano
nie ma rycerza,ale jest paź. Napisałam pełne informacje bo infrmacje wiążą sie ze sobą - mogą się przydać na przyszłość w rozkładach ;)

Nie rozumiem:icon_confused:

Napisano

Patrzac po Krolu Bulaw mozna by rzec, ze caly dzien byles pelen energii i moglbys wrecz wyrywac drzewa z korzeniami, tak Cie ta energia ponosila.

Patrzac dalej, powiedzialabym, ze dzien zaczal sie w sposob nic nie zapowiadajacy. Obudziles sie dosc radosnie i po prostu byles ciekawy, co przyniesie dalej. Jw. energii miales dosyc w tym Bulawowym. Dalej jednak patrzac na Wisielca i odwroconego Pazia Monet... nie zrobiles nic. Byc moze dlatego, ze wyniklo cos, co nie pozwolilo Ci za bardzo aktywnie ksztaltowac Twoj czas... byc moze dlatego, ze poczules sie, ze potrzebujesz chwile jednak czasu dla siebie lub na swoje sprawy. W Paziu Monet odwroconym widac takie troche wygodnictwo i niechec do wiekszych zmian. Takze mimo kart Bulawowego i Glupca na poczatku... mysle, ze checi byly, ale dzien do najbardziej zywiolowych nie nalezal. Moze wspominales nieco, moze obudzily sie w Tobie jakies sentymentalne odczucia... Nie wiem, jakos tak widze to...

Gość Daffne
Napisano
Nie rozumiem:icon_confused:

pokrętnie to napisałam - wybacz :haha:

w rozkładzie nie masz Rycerza Pentakli, ale za to jest Giermek Pentakli jako ostatnia karta. Giermek to inaczej Paź w zależności od talii jaką się posiada :)

Napisałam o Giermku i Rycerzu łącznie jako całość bo to co zainicjuje Rycerz (kontakt) odbierane jest przez Giermka...jest to ze sobą powiązane.

np. w relacjach często mężczyzna inicjujący kontakty będzie Rycerzem, z kolei kobieta biernie może wyczekiwać z telefonem w dłoni jako Giermek. Albo zamieszczamy tu rozklad i potem jak giermek Pentakli czekamy, aż ktoś nam napisze :)

Napisano

E... no Ty to mnie jeszcze nie znasz. ;)

Ja jak mam cos zrobic to robie od razu... nie ma, zeby czekac do jutra... Jak mam czekac do jutra to nie robie wcale.

Napisano
Giermek to inaczej Paź w zależności od talii jaką się posiada :)

No tak, to wiem.

Napisałam o Giermku i Rycerzu łącznie jako całość bo to co zainicjuje Rycerz (kontakt) odbierane jest przez Giermka...jest to ze sobą powiązane.

I to tak zawsze wtedy czytasz gdy Giermek wypada ostatni?

Gość Daffne
Napisano

oooo a to odwrócony był Paź monet czy Wisielc?bo juz się pogubiłam :D

Napisano
E... no Ty to mnie jeszcze nie znasz. ;)

Ja jak mam cos zrobic to robie od razu... nie ma, zeby czekac do jutra... Jak mam czekac do jutra to nie robie wcale.

Dobra zasada:icon_smile:

Gość Daffne
Napisano (edytowane)
No tak, to wiem.

I to tak zawsze wtedy czytasz gdy Giermek wypada ostatni?

nie zawsze, tylko w Twoim rozkładzie znajduje się akurat na tym miejscu :)

ogólnie znaczeine przedstawiłam zwłaszcza gdy wypada ta karta gdy pytamy o czyjś kontakt.

Karty czytam intuicyjnie, więc nie przyswajam pamięciowo karty bedących obok siebie.

Edytowane przez Daffne
dopisek
Napisano

Odwrócony Wisielec

Napisano
nie zawsze, tylko w Twoim rozkładzie znajduje się akurat na tym miejscu :)

ogólnie znaczeine przedstawiłam zwłaszcza gdy wypada ta karta gdy pytamy o czyjś kontakt.

Ale skąd wiedzieć czy był/będzie jakiś kontakt czy nie? O to mi chodzi.

Napisano

Ok... teraz patrze jeszcze raz, Wisielec chyba.

Wiec odnosnie mej interprety... Mysle, ze czekales x-latku na jakas wiadomosc od kogos. I tym samym pozostales w domu, pomimo roznoszacej Cie energii. Paz Monet jest pasywny i oczekuje. Tu moze byc jakas wiadomosc, jakis gest.

Ewentualnie ktos sie do Ciebie odezwal... w tym Paziu Monet... wyszedl do Ciebie z jakim gestem, propozycja.

Napisano

Bo Paz Monet to jest oferta z czyjejs strony, jakis taki gest (nawet moze byc materialny). Takze jest to aktywnosc drugiej osoby w naszym kierunku czesto. Tym samym wiaze sie to z kontaktem. Niekoniecznie w realu, moze to byc przez telefon, moze byc netowo... ale to jakas forma kontaktu.

Napisano
Bo Paz Monet to jest oferta z czyjejs strony, jakis taki gest (nawet moze byc materialny). Takze jest to aktywnosc drugiej osoby w naszym kierunku czesto. Tym samym wiaze sie to z kontaktem. Niekoniecznie w realu, moze to byc przez telefon, moze byc netowo... ale to jakas forma kontaktu.

Aaaa to już rozumiem. To mi wyjaśnia teraz:icon_smile:

Dziękuję.

Never mind, Daffne.:icon_smile:

Gość Daffne
Napisano

np. paź monet i po niej aktywna karta jak Mag, as buław, 3 buław,5 buław itp

oczywiście wiele innych połączeń także..ale nie sposób opisać wszystko :)

Napisano
np. paź monet i po niej aktywna karta jak Mag, as buław, 3 buław,5 buław

No tak, ale tu akurat nie było żadnej karty po Giermku. Giermek był ostatnią. Ale wiem, już wiem, że można wnioskować tak jak to piszecie.

Napisano (edytowane)

Weryfikacja dnia x-latka (piątek).

Najpierw prysznic. Po tym jedna kawa, druga, trzecia, następna... W międzyczasie jedna fajka, druga i tak dalej...smiley-cool18.gifMyślę, planuję jak tu zorganizować sobie dzionek. A i też w trakcie przychodzą mi do głowy pewne takie tam zagadnienia. Później dzwoni jeden, drugi, rozmowa o tym i o tamtym. Później sam dzwonię i zamawiam wizyty to u lekarza, to gdzie indziej. W dalszy ciągu planowanie i jednocześnie chaos w głowie przez te telefony i w ogóle (Głupiec). Później dzwoni znajoma i prosi mnie o pomoc. Chodziło jej o to, żebym ustawił jej drukarkę i parę tam innych rzeczy w komputerze. Pyta się czy miałbym czas, jeśli tak to będzie ona o piątej i zabierze mnie. Zgodziłem się. Było to wtedy koło drugiej. No i zgadza się, czekałem na nią (3 godziny). Przyjechała, zabrała mnie. Aha, jeszcze przed tym z bagażnika wyjęła kilka toreb żarcia dla mnie (żarcie to ja mam na bieżąco mimo wszystko). No więc pomogłem tam jej z tym komputerem. Jeszcze na odchodne dała mi taką zajebiaszczą butlę płynu do prania (7 litrów) smiley-laughing025.gif jak dla całej familii na cały roksmiley-laughing005.gifsmiley-laughing004.gif Wziąłem, a co tam. Odwiozła mnie z powrotem, podziękowała.

Giermek Pentakli - te dary, to żarcie. Hm, wolałbym jednak gotówkę zamiast tego szczerze mówiąc. Przedtem mi dała gotówkę. Ale nie będę przecież wybrzydzał. Król Buław - pomoc. Moja pomoc komuś w tym wypadku. Tak, Król Buław pokazywał mi pomoc wcześniej w kartach, albo pomoc od kogoś dla mnie, albo moją pomoc komuś. Także działanie w czymś tam.

No i taki to był dzionek. Także Wasze interpretacje pokrywają to. Jesteście supersmiley-cool11.gifsmiley-signs001.gif

Edytowane przez x-latek
Napisano

Tak, krol Bulaw jest aktywny i dziala. Chociaz mi pomoc bardziej w Kielichowym Krolu wychodzi, ale Bulawowy to wlasnie taka energia i takie aktywne pomaganie...

Paziek widze te dary.

Fajnie... a Wisielec czekanie... na ktore nie miales wplywu, ze trwalo tak dlugo (3 godz.)...

Dzieki za weryfikacje.