Maestro Inez2503 Napisano 27 Lipca 2013 Maestro Napisano 27 Lipca 2013 Z rozpędu wyjęłam na jutro karty, wybaczcie;) Karta dnia : Wieża tło : Rycerz Buław 7 kielichów Rycerz Mieczy (doł. Paź Denarów Kochankowie) suma Kapłan zostanę porządnie zaskoczona przez mężczyznę lub 2 mężczyzn, po paziu widać interesowność , mam nadzieję, że mi ktoś z głupia propozycją nie wyskoczy Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Wieża-np może symbolizować nagle grzmoty,burze.. chociaz w dzisiejszym dniu to mało prawdopodobne dlatego,ze ma byc ogromny upał.. moze to tez byc np popsuta winda:D Widać ogormny upał(Rycerz buław) może jakies lody(7 kielichów,schłodzony napój,lub jakąs rozrywke) a moze po prostu pogoda sprawi ,że troszkę pofolgujesz w swojej fantazji..potem mogą wrócic logiczne myśli które zapanują nad tymi twoimi emocjami(rycerz mieczy).. byc może ktoś wytrąci Cie z równowagi w dzisiejszym dniu.. np ktoś na rowerze zajedzie droge..?albo całkowicie zmieniony obraz na patrzenie na jakąs sprawę która dotychczas miała swoje wybudowane,stabilne fundamenty. Potem widać ,że zaczniesz znowu budować fundamenty spokoju(Rycerz denarów) oraz stabilizować relacje z otoczeniem(kochankowie) moze być tez wymiana poglądów na temat zainteresowań twoich,ukazanie swoich umiejętości. Cytuj
Gość Mana Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Karta dnia : Wieża tło : Rycerz Buław 7 kielichów Rycerz Mieczy (doł. Paź Denarów Kochankowie) suma Kapłan dzień nie najgorszy... choć mogą nachodzić Cię różne myśli, jak również możliwe są zmiany nastrojów.... możliwy również kontakt z mężczyzną bądź spotkanie... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 28 Lipca 2013 WERYFIKACJA Karta dnia : Wieża tło : Rycerz Buław 7 kielichów Rycerz Mieczy (doł. Paź Denarów Kochankowie) suma Kapłan Co pokazała Wieża : na pewno pogodę burzową (tzn. burzy jako takiej nie było,raz zagrzmiało,ale mąż był dzisiaj na kutrze i na morzu faktycznie błyskało), mój mały rytuał, który zrobiłam na poprawę mojej energetyki, wkurzenie na męża po powrocie (przywiózł mi 3 ryby, zła byłam, bo doszła robota z nimi...) Poza tym w tle: spacer z dizeckiem (rycek buław),relaks i ezo (7 kiel),moje wkurzenia (rycek mieczy) , no i dociągnięte karty mówiące kogo dotyczył dzień Cytuj
Gość Mana Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 na pewno pogodę burzową pomyślałam o burzy jak zobaczyłam tę wieżę... czyli jednak coś z nią było na rzeczy dzięki za weryfikację :* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi