Guest Botis Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Witam, Śniło mi się, że jestem na zewnątrz i w mojej okolicy grasują wilki, które mogę mnie też zaatakować, ale jest też stado psów, które poluje na nie, nie dopuszczając by mnie zaatakowały. Wilków było kilka, a psów 10 razy więcej, te wilki próbowały mnie zaatakować, jednemu się prawie udało... Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Na karcie Tarota - Księżyc, masz psa i wilka wyjące razem do księżyca. Każdy stoi po innej stronie drogi. To dwoista ludzka natura - dziki wilk i potulny, uspołeczniony pies, które w każdym walczą o przewagę. Prawdopodobnie coś spowodowało, że przyszedł ci na myśl ten konflikt, albo coś się z nim skojarzyło. Psów w społeczeństwie jest zazwyczaj więcej niż wilków i to one zapewniają równowagę, ale wilki też są potrzebne, bo inaczej życie przestałoby mieć smaczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Botis Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Hmm wewnętrzny konflikt to ma sens Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
etam Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 no to nie złe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts