Maestro Inez2503 Napisano 27 Lipca 2013 Maestro Napisano 27 Lipca 2013 (edytowane) Wypróbowuję rozkład wstawiony dzis przez SacralNirvanę 1. Moja obecna sytuacja zawodowa Paź Buław 5 mieczy suma Pustelnik a więc w obecnej pracy jestem juz od 9 lat, m\m ugruntowaną pozycję,ale chce iśc dalej, 5 mieczy mówi, że są ograniczenia, których nie przejdę i chyba tutaj juz nic nie osiągnę ponad to, co mam i to dzięki sobie samej bez niczyjej pomocy 2. Powody, dla ktorych nie odczuwam zadowolenia z obecnej sytuacji zawodowej 2 mieczy 6 mieczy suma Siła brak mozliwości rozwoju 3. Powody, dla ktorych moje otoczenie (moja rodzina, bliscy, przyjaciele, szef itp.) odczuwa odczuwaja niezadowolenie w zwiazku z moja obecna sytuacja 2 kielichów 3 buław 10 denarów suma Śmierć może szef czuje,że ja szukam czegoś bardziej wartościowego i satysfakcjonującego? 4. Moje wewnetrzne zyczenie Król Kielichów Cesarz suma Wisielec może fakt, żeby szef docenił mnie bardziej i dał podwyżke i lepsze stanowisko, widać, że potrzebuję wyraźnego wsparcia kogoś wpływowego 5. To nastapi, jezeli pojde nowa droga Królowa Mieczy Król Denarów 6 buław suma Umiarkowanie osiągnę sukces i lepszą, lepiej płatna prace 6. To nastapi, jezeli nic nie zmienie Rycerz Denarów Wieża Rycerz Mieczy suma Księzyc widać, ze jeszcze tu popracuję,ale tak czy inaczej wkurzę się,albo firma padnie i zaryzykuję i pójdę dalej... 7. To nalezy teraz zrobic Królowa Kielichów 3 kielichów Rydwan suma Koło na razie mam odpoicząć, słuchać serca, cieszyć się tym co mam, co ma być, to i tak się wydarzy:) 8. To jest moja szansa rozwoju tu i teraz Kapłan 2 buław 7 denarów suma Kapłanka mam wsparcie Sił Wyższych, mam wiedzę i znam swoja wartość, powinnam jeszcze cierpliwie zaczekać 9. Co oczekuje mnie w dalszej przyszlosci? Sprawiedliwość 3 denarów Paź mieczy suma Koło otrzymam to,czego pragnę i będe się dalej rozwijać Edytowane 27 Lipca 2013 przez Inez2503 Cytuj
panna.marta Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Wypróbowuję rozkład wstawiony dzis przez SacralNirvanę 1. Moja obecna sytuacja zawodowa Paź Buław 5 mieczy suma Pustelnik Wydaje mi sie,ze w chwili obecnej jestes ciekawa czegos wiecej,nowych wrazen, czekasz na nowe przedsiewziecia,ale niestety sa blokady w tej starej pracy tak jakbys nie widziala dalszej mozliwosci rozwoju z podsumy tak jakbys podazala gdzies dalej inna droga i szukala czegos lepszego 2. Powody, dla ktorych nie odczuwam zadowolenia z obecnej sytuacji zawodowej 2 mieczy 6 mieczy suma Siła rzeczywiscie brak mozliwosci rozwoju,ale tez niesatysfakcjonuje Cie to co tam jest, nie czujesz sie pewnie, chec podjac sie jakis zmian a najchetniej ucieczki 3. Powody, dla ktorych moje otoczenie (moja rodzina, bliscy, przyjaciele, szef itp.) odczuwa odczuwaja niezadowolenie w zwiazku z moja obecna sytuacja 2 kielichów 3 buław 10 denarów suma Śmierć zgadzam sie to,ze chcesz sie od tego uwolnic i ze w kazdej chwili mozesz ruszyc dalej w swiat 4. Moje wewnetrzne zyczenie Król Kielichów Cesarz suma Wisielec to,że tutaj jest tak nijak, brak tu jakiejs organizacji silnej reki w prowadzeniu interesu, ewentualnie sam szef, ktory nie jest autorytetem 5. Co nastapi, jezeli pojde nowa droga Królowa Mieczy Król Denarów 6 buław suma Umiarkowanie zdobędziesz autorytet i uznanie, zwyczajnie ktos Cie doceni za pewne jakis bardziej madry i dojrzaly szef, to sprawi,ze bedziesz bardziej szczesliwa i spelniona 6. Co nastapi, jezeli nic nie zmienie Rycerz Denarów Wieża Rycerz Mieczy suma Księzyc Ja mysle,ze stracisz szanse na mozliwosc rozwoju, nauczenia sie czegos wiecej niz to co tutaj masz, suma to juz w ogole wskazuje,ze wpadniesz tam w taki marazm,ze nic wiecej nie bedziesz w stanie wyniesc niz to co masz 7. Co nalezy teraz zrobic Królowa Kielichów 3 kielichów Rydwan suma Koło Zapenic sobie szczescie i poczucie bezpieczenstwa zawodowego, jedynym slowem wziazc los w swoje rece i pchnac sprawe dalej do przodu, jesli mas ztakie zyczenie. Kolo wskazuje,ze masz na to duze szanse i na pewno taka szansa sie pojawi, wiec dzialaj 8. Co jest moja szansa rozwoju tu i teraz Kapłan 2 buław 7 denarów suma Kapłanka Jestes madra nie tylko jesli chodzi o sprawy merytorycze,ale i doswiadczenia duchowe, zyciowe. Ponadto umiesz nawiazywac owocna wspolprace i cierpliwie pracowac a pozniej wyczekiwac na to,co juz sobie wypracowalas... 9. Co czeka mnie w dalszej przyszlosci? Sprawiedliwość 3 denarów Paź mieczy suma Koło prawdopodobnie rozwazysz te decyzje o odejsciu, rozwazysz wszystkie za i przeciw,by osiagnac szczescie troche bedziesz sie wahala,ale mysle,ze podejmiesz ten krok do przodu...znowu kolo zatem los Ci sprzyja i musisz mu sie oddac:D powodzenia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi