Maestro Inez2503 Napisano 27 Lipca 2013 Maestro Napisano 27 Lipca 2013 1. Podstawa Słońce lubimy się, jest między nami energia, jest obopólna sympatia 2. To nie nastapi 8 denarów nie będzie zaangażowania 3. Tu lezy szansa Królowa Denarów albo jakaś kobieta pomoże, albo wiele zależy ode mnie 4. To moge zrobic sam/a, to zalezy wylacznie ode mnie 9 kielichów mam zając się głównie swoimi przyjemnościami 5. Wplyw otoczenia, niezalezny ode mnie As Denarów As Kielichów Ksieżyc suma Ksiezyc otoczenie mi sprzyja,bo są pozytywne impulsy energetyczne, ale ja o wielu rzeczach nie mam pojęcia 6. Dlugotrwaly rozwoj sytuacji, rezultat 8 buław 10 kielichów Umiarkowanie suma Sąd może być w przyszłości fajna, ciepła relacja, przyjacielska,bliska Cytuj
panna.marta Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 (edytowane) 1. Podstawa Słońce jest sympatia, perspektywna na fajna znajomosc 2. Co nie nastapi 8 denarów zgadzam sie,nie bedzie tu takiego doszlifowywania tej znajomosci. Moje prywatne spostrzezenie i komentarz-moze nie potrzeba? Bo dobrze jest tak jak lub nie ma potreby robic czegos na sile? 3. szansa Królowa Denarów no albo kobieta pomoze,albo ty musisz mu sie pokazac, jako piekna, wartosciowa kobieta 4. Co moge zrobic sam/a, co zalezy wylacznie ode mnie 9 kielichow badz optymistycznie nastawiona do swiata, ciesz sie z tego co masz, usmiechaj sie duzo mezczyzni lubia optymistki 5. Wplyw otoczenia, niezalezny ode mnie As Denarów As Kielichów Ksieżyc suma Ksiezyc otoczenie i kolicznosci Ci sprzyjaja, musisz je wykorzystywac, bo mozliwe,ze wpadasz w marazm i nie bierzesz losu w swoje rece 6. Dlugotrwaly rozwoj sytuacji, rezultat 8 buław 10 kielichów Umiarkowanie suma Sąd fajna relacja, pelna energii i radosci,ale tez i taka dajaca poczucie spokoju, rownowagi w zyciu sad pokazuje, ze i taka ktora byla by spelnieniem i wybawieniem z tego co bylo do tej pory Edytowane 27 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Jak dla mnie to bardzo ładne karty:) w tym podpunkcie 2. To nie nastapi 8 denarów nie będzie zaangażowania ja myślę ,że nie nastąpi czas w ktorym każde będzie zajęte tylko sobą i swoja pracą.. według mnie 8 denarów jest to odosobnienie ,z dala od siebie,czy kontakty same tylko na odległość 4. To moge zrobic sam/a, to zalezy wylacznie ode mnie 9 kielichów+Królowa Denarów myślę,że powinnas się cieszyć tym co podrzuca Ci los pod nogiWplyw otoczenia, niezalezny ode mnie As Denarów As Kielichów Ksieżyc suma Ksiezyc Tutaj musisz wejrzec w głąb siebie i realnie ocenić otoczenie bo nie nie do końca bedzie ujawniało swój prawdziwy stosunek do tego wszystkiego 6. Dlugotrwaly rozwoj sytuacji, rezultat 8 buław 10 kielichów Umiarkowanie suma Sąd pomyślisz ,że w końcu chyba to co sprawiłoby Ci prawdziwą radość.. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 1. Podstawa Słońce lubimy się, jest między nami energia, jest obopólna sympatia No dla mnie to znajomosc na tu i teraz, bez perspektyw. Jest dobrze, jak jest, kazde czerpie radosc dla siebie, ale planow tu sie wielkich na przyszlosc nie robi. 2. To nie nastapi 8 denarów nie będzie zaangażowania Jw. Tu nie ma planowania przyszlosc. 8 Monet w relacjach parterskich, milosnych, to konkretne cele (wspolne) zyciowe, ktore sie krok po kroku realizuje, wiec np. najpierw chodzenie ze soba, potem zareczyny, potem slub, dziecko itd. Tu tego nie bedzie. 3. Tu lezy szansa Królowa Denarów albo jakaś kobieta pomoże, albo wiele zależy ode mnie Mozliwe, ze wszystko zalezy od Ciebie. Twojej pewnosci siebie i tego, czego Ty pragniesz. 4. To moge zrobic sam/a, to zalezy wylacznie ode mnie 9 kielichów mam zając się głównie swoimi przyjemnościami Zajac sie przede wszystkim soba, ale tez nie unikac ludzi. Jednak nie na zasadzie, ze szukasz w nich czegos, czego sama nie masz. Ludzie sa Ci potrzebni, ale nie, bo jestes taka samotna a poniewaz masz tyle w sobie wszystiego, ze pragniesz sie tym dzielic z innymi. Towarzystwo powinno samo lgnac do Ciebie. 5. Wplyw otoczenia, niezalezny ode mnie As Denarów As Kielichów Ksieżyc suma Ksiezyc otoczenie mi sprzyja,bo są pozytywne impulsy energetyczne, ale ja o wielu rzeczach nie mam pojęcia Otoczenie sprawia, ze pomimo szans czujesz sie niepewna, czy aby powinnas to robic. I moze dlatego szansa tu lezy w Krolowej Monet, bo Monetowa robi to, czego jest pewna i co sluzy jej szczesciu. 6. Dlugotrwaly rozwoj sytuacji, rezultat 8 buław 10 kielichów Umiarkowanie suma Sąd Z czasem po okresie takiego radosnego spotykania sie i cieszenia sie na ten teraz, zaczniecie zastaniawiac sie, co dalej z tym fantem. I tu widac, ze wyjdziecie sobie na przeciw. Moze byc z tego fajna relacja, ale juz oparta na wzajemnym byciu przy sobie, przyjazni, uzupelnianiu siebie. To jest mozliwe. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi