Gość Mana Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 1.Jaka czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? - XVIII Ksiezyc hmm… może to co zwykle bywa zakryte, moje lęki, strach, to czego się obawiam, powinnam się temu przyjrzeć. Może też chodzić o romantyczną część natury, albo nie wiem 2. Kim jestem? - XVI Wieza + Rycerz Kielichow Wieża osobą, w której wnętrzu sporo się dzieje posiadającą swoje marzenia i pragnienia 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? - 3 Kielichow tu nie wiem… odnalezienie szczęścia? Dzielenie się szczęściem? 4. Skad przychodze? - 4 Bulaw hmmm… z miejsca gdzie jest dobrze ;P 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? - 8 Bulaw by przejść gdzieś dalej… coś zakończyć i móc iść przed siebie (?) 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? - II Kaplanka rozwój, w tym ten wewnętrzny 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? - XIX Slonce tu nie mam pojęcia może zacząć bardziej optymistycznie patrzeć na świat ??? 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. - 2 Monet + IV Cesarz, XX Sad hmm… to taka ochrona przy której mogę czuć się bezpiecznie 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? - Krolowa Mieczy w razie potrzeby zawsze coś się wymyśli ;P 10. Jaka sila ja oddzialowuje na swiat? - 9 Kielichow emocjami ?? Kwintesencja calego rozkladu wg HB jest VI Kochankowie To tak jakbym była właśnie na jakimś roztaju dróg i od tego co teraz zrobię zależało w którą stronę podążę Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 1.Jaka czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? - XVIII Ksiezyc Powiedzialabym, ze tu Twoja ezoteryczna czesc natury a takze dostrzeganie rzeczy niewidocznych dla innych. To karta przeciez mostu pomiedzy swiatem ludzi i swiatem duchow. Tu czujesz to. Czasem wymaga to dzialan po omacku, aby moc rownolegle polaczyc te dwia swiaty a takze utwierdzenia siebie wewnatrz. 2. Kim jestem? - XVI Wieza + Rycerz Kielichow Tu lamiesz stereotypy, aby moc w pelni kierowac sie swoim sercem. Aby Twoja wiedza i Twoj rozum nie wychodzily poza mowe uczuc i intuicji. 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? - 3 Kielichow Ciagly rozwoj a takze pelna i ciagla wymiana, dawanie i branie. Bycie wsrod ludzi, czerpanie tego, co najlepszego oni moga Tobie dac a takze dawanie najlepszego, co sama mozesz innym dac. 4. Skad przychodze? - 4 Bulaw Twoja przeszlosc to stabilnosc, zadowolenie i harmonia. Wszystko bylo na swoim miejscu. Nie bylo niespodzianek, wszystko bylo przewidywalne i takie, jakie mialo byc. 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? - 8 Bulaw Do tego, aby realizowac wszystkie swoje plany i zamysly. Do dzialania. 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? - II Kaplanka Ezoteryka, a takze pelna swiadomosc: ezoteryczna, duchowa, swiadomosc siebie, jako kobiety, swiadomosc natury i zachodzacych w niej cyklow. Uzdrawianie i bycie specjalistka w swoim fachu. 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? - XIX Slonce Powiedzalabym, ze nauczyc sie zyc tu i teraz, cieszyc kazda kolena chwila, nie lapac za ogon tego, co za rogiem a radowac sie tym, co masz juz. A reszta przyjdzie sama z siebie. 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. - 2 Monet + IV Cesarz, XX Sad Ja bym powiedziala, ze masz dwoch opiekunow i sa to dwaj mezczyzni z Twojej rodziny. 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? - Krolowa Mieczy Duza inteligencja i umiejetnosc okielznania emocji. 10. Jaka sila ja oddzialowuje na swiat? - 9 Kielichow To jest karta, ktora obok 6 Monet rowniez ukazuje nature Buddy... to jest taka milosc bezwarunkowa, ktora masz juz w sobie i mozesz ja dawac teraz dalej. Crowley te karte nazywa "woda wiary i miloscia do boga"... Masz piekne, bogate wnetrze, ktore daje szczescie ludziom dookola... To wychodzi od Ciebie samoistnie. Kwintesencja calego rozkladu wg HB jest VI Kochankowie Podejmuj decyzje zgodne z glosem Twojego serca. Cytuj
Gość Mana Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Dziękuję bardzo Sacral Teraz muszę przetrawić co napisałaś Cytuj
Gość Mana Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Scaral spróbuję coś napisać... 4. Skad przychodze? - 4 Bulaw Twoja przeszlosc to stabilnosc, zadowolenie i harmonia. Wszystko bylo na swoim miejscu. Nie bylo niespodzianek, wszystko bylo przewidywalne i takie, jakie mialo byc. Jeśli chodzi o to życie... to tak nie było... w zupełności ;P 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? - XIX Slonce Powiedzalabym, ze nauczyc sie zyc tu i teraz, cieszyc kazda kolena chwila, nie lapac za ogon tego, co za rogiem a radowac sie tym, co masz juz. A reszta przyjdzie sama z siebie możliwe 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. - 2 Monet + IV Cesarz, XX Sad Ja bym powiedziala, ze masz dwoch opiekunow i sa to dwaj mezczyzni z Twojej rodziny. bardzo możliwe, że jest ich dwóch i że to mężczyźni ale czy z mojej rodziny to nie wiem Kwintesencja calego rozkladu wg HB jest VI Kochankowie Podejmuj decyzje zgodne z glosem Twojego serca. Cytuj
Kędry Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 1.Jaka czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? - XVIII Ksiezyc Twoje bogate wewnętrzne życie ze wszystkimi jasnymi i ciemnymi stronami - wrażliwość , romantyczność - zainteresowanie rozowojem duchowym 2. Kim jestem? - XVI Wieza + Rycerz Kielichow osoba która dokonuje gruntownych zmian w życiu - całkowicie je zmienia, dopuszcza coraz bardziej do głosu uczucia 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? - 3 Kielichow radość z przebywania z innymi osobami- harmonia 4. Skad przychodze? - 4 Bulaw bardzo piękna przeszłość - bez zmartwień, życie płynęło w dostatku 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? - 8 Bulaw wykorzystać swoją energie w działaniach -nawiązywać nowe kontakty, rozwijać się, 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? - II Kaplanka zająć się być może uzdrawianiem -wróżbiarstwem - masz pięknie rozwiniętą intuicję - 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? - XIX Slonce nastawić się przyjaźnie do świata, może więcej o sobie pomyśleć, o swoich potrzebach 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. - 2 Monet + IV Cesarz, XX Sad bardzo ładna wymiana energii - ktoś z wyższych bytów, bardzo wysoko rozwinięty duchowo 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? - Krolowa Mieczy Twoja inteligencja, wiedza 10. Jaka sila ja oddzialowuje na swiat? - 9 Kielichow swoją radoscią, zapałem entuzjazmem Kwintesencja calego rozkladu wg HB jest VI Kochankowie wszystkie decyzje nalezy zawsze dobrze przemyśleć - czasem wahania są wskazane - ale do głosu dopuścić też to co serce podpowiada Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 1.Jaka czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? - XVIII Ksiezyc myślę, że Twoja wrażliwość, kobieca strona,romantyzm woła o Twe zainteresowanie i wyjście z tymi emocjami na zewnątrz do ludzi okazując je . 2. Kim jestem? - XVI Wieza + Rycerz Kielichow Wg mnie jestes osobą,która potrafi dokonywać zmian w sobie dosć radykalnych jeśli tylko mocno chce, bodźcem motywującym jest dążenie do własnego szczęścia i radości, przełamanie pewnych struktur,ram nałożonych na Ciebie przez rodzinne tradycje, podejście do życia. Zazwyczaj przesiąkamy podczas dorastania przekonaniami bliskich,którzy stanowili dla nas wzorzec postępowania, reagowania na różne sytuacje i podejścia do życia, w momencie dojrzewania zaczyna się rodzic w nas bunt naturalny, gdyż pragniemy coraz mocniej niezależnie żyć zgodnie z samymi sobą. Jednak zanim dojdzie do tego trzeba pokonać wiele schematów wpojonych i uwolnić się od tego. 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? - 3 Kielichow uwalnianie się od struktur, które Cię ograniczają i cieszenie sie z każdego postępu na swej drodze 4. Skad przychodze? - 4 Bulaw z ukształtowanej i na sporym poziomie grupy duszyczek, których celem jest uzyskanie autonomii w życiu dzięki wierze i woli życia . Twoim zadaniem jest więc wiara w siebie i dążenie do niezależności i wolności by móc cieszyć się życiem tak jak tego pragniesz i potrzebujesz do pełni szczęścia 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? - 8 Bulaw prowadzi Cię do wciąż powtarzających się tych samych lekcji życiowych...a więc to przełamywania trudnośc, barier. Trudnosci będą/są po to byś zdobyła się na odwagę i zawalczyła z impetem o siebe. By odważnie uniezależniać się i czynić wszelkie kroki ku temu gdy tylko nadarzy się sprzjająca okazja. Warto wtedy zrobić co w Twej mocy ( 8 buław) by zrobić jak najwięcej możliwe dla siebie bo później będzie to owocować 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? - II Kaplanka by kierować się wewnętrzną mądrością jaką w sobie posiadasz, słuchaj głównie samej siebie, uważnie obserwuj co sprawia Ci radość w życiu i dąż do tego 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? - XIX Slonce masz przełamać struktury ograniczające Cię by Twoje wnętrze moglo wyłonić się z ukrycia (księżyc) i moglo ujrzeć światło dnia...w pełni blasku dzięki odwadze i dążeniu dio szczęścia własnego 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. - 2 Monet + IV Cesarz, XX Sad posiadasz wsparcie opiekuna, który czuwa nad Tobą i Twoim rozwojem. Jeszcze aktualnie przygląda się i czeka (2 monet) na możliwość pomagania Ci aktywnego dodając sił,odwagi do działania. Do roku czasu myslę, że rozpocznie się to działanie. 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? - Krolowa Mieczy inteligencja Twoja oraz może ktoś w bliskim otoczeniu, kto Cię wkurza...czasem negatywna postawa bliskiej osoby tak na prawdę bardziej nam pomaga aniżeli szkodzi bo to głównie z powodu kogoś nieprzyjemnego możemy chcieć dokonac zmian i szybciej się w tej sposob uniezależnić. Także...zło może przyczyniać się do dobra w efekcie ostatnecznym i tego życzę 10. Jaka sila ja oddzialowuje na swiat? - 9 Kielichow jesteś takim słoneczkiem na innych, rozpromieniasz otoczenie ponieważ emanujesz tym co jest w Tobie, otoczenie to odczuwa i na pewno świetnie się potrafi przy Tobie czuć Cytuj
Gość Mana Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Dziękuję bardzo Daff 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? - Krolowa Mieczy inteligencja Twoja oraz może ktoś w bliskim otoczeniu, kto Cię wkurza...czasem negatywna postawa bliskiej osoby tak na prawdę bardziej nam pomaga aniżeli szkodzi bo to głównie z powodu kogoś nieprzyjemnego możemy chcieć dokonac zmian i szybciej się w tej sposob uniezależnić. Także...zło może przyczyniać się do dobra w efekcie ostatnecznym i tego życzę coś w tym jest prawda... mobilizuje to choć i denerwuje ;P Cytuj
Gość ANEZ Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 Jaka część mojej natury woła teraz o moje zainteresowanie? Księżyc - ta której jeszcze sama nie znasz czyli tej kobiecej i duchowej. 2. Kim jestem ? wieża Rycerz Kielichów - osobą zamkniętą w sobie, musisz uwolnić emocje zwłaszcza jeżeli chodzi o uczucia, 3.Co jest sensem / zadaniem mojego życia 3 kielichów - komunikacja z innymi, współpraca, osiąganie sukcesów. 4.Skąd przychodzę? 4 buław - z miejsca gdzie byłaś szczęśliwa, gdzie czułaś grunt pod nogami. 5. Dokąd prowadzi mnie moje przeznaczenie 8 buław - w nieznane by zmierzyć się z doświadczeniami życia, 6.Co jest moim zadaniem życiowym / tematem przewodnim mojego życia Kapłanka - być kobietą dająca szczęście innym, wykorzystać swój nieodkryty dar dla dobra innych. 7.Jakie zadanie mam do rozwiązania Słońce - znaleźć kierunek i cel w swoim życiu. 8.Moj towarzysz i moja ochrona ze świata duchowego - 2 monet+ Cesarz+ Sąd - jest to osoba z Twojej rodziny, mężczyzna. 9.Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich życiowych zadaniach? Królowa mieczy - inteligencja w parze z dystansem do życia nad którym pracujesz jak i też doświadczenia które już przeszłaś 10.Jaka siłą ja oddziaływuje na świat? 9 kielichów - dążenie do bycia szczęśliwą. Kwintesencja Kochankowie- decyzje , wybory które będziesz podejmowała, niech będą zgodne z Twoim wnętrzem. Cytuj
Gość Mana Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 :energia: dziękuję Wam jeszcze raz Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 1.Jaka czesc mojej natury wola teraz o moje zainteresowanie? - XVIII Ksiezyc odkryc to czegosie boisz, postarać oswoic, a takze wejść "głebiej" w swiat ezoteryki- masz b. dobrze wyczulona intuicję 2. Kim jestem? - XVI Wieza + Rycerz Kielichow kims kto potrafi cały swoj swiat zmienic by osiagnac okreslony cel 3. Co jest sensem/zadaniem mojego zycia? - 3 Kielichow umiejetnosc wspolzyca z innymi- dawanie radosc, dzielenie sie nia 4. Skad przychodze? - 4 Bulaw ze swiata w ktorym panuje rownowaga 5. Dokad prowadzi mnie moje przeznaczenie? - 8 Bulaw no siedziec na tylku to Ty z penoscia nie powinnas i nie bedziesz- działanie, ruch, śmiech zabawa 6. Co jest moim zadaniem zyciowym/tematem przewodnim mojego zycia? - II Kaplanka rozwój, w tym ten wewnętrzny 7. Jakie zadanie mam do rozwiazania? - XIX Slonce cieszyc sie tym co sie posiada, dążyć do rozwoju, optymisycznie patrzeć na świat 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. - 2 Monet + IV Cesarz, XX Sad oj chyba ktos z rodziny ( ojciec?) ktory daje Ci stabilizacje i poczucie penosci 9. Jaka energia wspiera mnie we wszystkich moich zyciowych zadaniach? - Krolowa Mieczy oj potrafisz odsunąć uczucia i kierować się tylko logiką 10. Jaka sila ja oddzialowuje na swiat? - 9 Kielichow jestes bardzo kontaktowa iserdeczna, masz szerokie grono znajomych (takie tam skojarzenia z karty), jeśli robiąc coś- myślisz w danym momencie osobie - to jest to taki zdrowy egoizm nie rzutujący na całokształt Kwintesencja calego rozkladu wg HB jest VI Kochankowie umiesz wspolgrac z innymi, myślę, ze podejmując nawet trudne decyzje- roibisz to w takisposób aby(jeśli tycvzy torównież innych) jak najmniej bolało Cytuj
Gość Mana Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 Dziękuję bardzo rogi 8. Moj towarzysz i moja ochrona ze swiata duchowego. - 2 Monet + IV Cesarz, XX Sad oj chyba ktos z rodziny ( ojciec?) ktory daje Ci stabilizacje i poczucie penosci hmm... raczej nie ojciec ;P jeśli chodzi o poczucie pewności i stabilizację z resztą ciężko by mu było ze świata duchowego skoro jeszcze żyje... choć czas tu akurat może 'inaczej' płynąć, albo właściwie nie musi tu być takich ograniczeń... zna ktoś może jakiś rozkład dotyczący właśnie tej 'ochrony ze świata duchowego'? żeby muc się czegoś więcej dowiedzieć?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi