x-latek Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 To już kiedyś zrobiłem ten rozkład. Karty równoległe 5 Kielichów/5 Buław/Papież Ciekawe, 3 piątki wyszły. Piątka to dynamika, progres, żywiołowość. Chyba tak. Ten Papież jeszcze... To co? Znaczy się że te me zdolności są jakieś takie zaje*i*te?:icon_rolleyes: Papież to duchowość w dużym stopniu. To co? Mogę rozmawiać z duchami tak jak ten chłopiec w tym filmie "Szósty Zmysł"? Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 5 Kielichow to widziec cos jak jest. Bez klapek iluzji. Te dalsze karty pokazuja Twoja gotowosc i potencjal, ale jednak jest cos, co Ciebie blokuje. Mam pytanie. Ty chcesz rozmawiac z duchami czy juz to robiles? Cytuj
x-latek Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 Mam pytanie. Ty chcesz rozmawiac z duchami czy juz to robiles? No nieeee... Takich aspiracji nie mam, żeby rozmawiać z duchami:icon_lol::icon_lol: Przynajmniej na teraz. Znaczy wywoływało się duchi tam kiedyś hihihihi. I z koleżanką, i sam to robiłem. No ale żeby rozmawiać z duchami to jeszcze w moim życiu to nie było grane:icon_lol::icon_lol: A dlaczego twierdzisz, że mnie coś w tym blokuje? Po jakiej karcie tak sądzisz? Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 5 Bulaw to dla mnie zblokowana energia... 6 - skuteczne dzialania... a 5 szarpanina i chciejstwo. Papiez... wiedza... i ograniczenia... przed wyjsciem poza to, co umiesz. Np. masz takie doswiadczenia albo inne, ale nie poszerzasz ich. Podsum wg HB Diabel i Kochankowie... Diabel wskazuje na ograniczenia w Tobie. W ogole dla mnie bez sensu, jezeli nie miales kontaktow z duchami, zeby sprawdzac swoje zdolnosci. Przepraszam, ze tak pisze wprost. Duchy, jezeli maja sie z Toba skontaktowac, zrobia to... Ja np. mam kontakt ograniczony do snow... rozne byty itd... ale poza snem nie mam w ten sposob do czynienia. Bardziej wyczuwam czyjas obecnosc, ale nie widze... to bardziej czucie jest. Cytuj
x-latek Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 6 - skuteczne dzialania... Sacral, tam nie ma żadnej szóstki. W ogole dla mnie bez sensu, jezeli nie miales kontaktow z duchami, zeby sprawdzac swoje zdolnosci. Przepraszam, ze tak pisze wprost. Duchy, jezeli maja sie z Toba skontaktowac, zrobia to... Sacral, ale ja się do tego nie palę Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Oj... ja rozpatruje przeplyw energii w kontekscie od Asa do 10. Podalam Ci tylko przyklad, ze gdyby bylo 6 to mialbys do czynienia juz ze skutecznym wykorzystaniem swoich mozliwosci a nie masz tej 6 tylko te nieszczesne 5. Mozliwosci nawet jak sa to zblokowane. Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 nie ma mediumicznych zdolności, w każdym razie jesteś na nie umysłowo zamknięty z powodu własnych przekonań i poglądów co rodzi sceptycyzm. Cytuj
x-latek Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 Oj... ja rozpatruje przeplyw energii w kontekscie od Asa do 10. Podalam Ci tylko przyklad, ze gdyby bylo 6 to mialbys do czynienia juz ze skutecznym wykorzystaniem swoich mozliwosci Rozumiem już Cytuj
x-latek Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 nie ma mediumicznych zdolności, w każdym razie jesteś na nie umysłowo zamknięty z powodu własnych przekonań i poglądów co rodzi sceptycyzm. E e... Nie jestem sceptykiem jeśli chodzi o te sprawy moja Droga, i w ogóle jakiekolwiek duchowe sprawy. Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 E e... Nie jestem sceptykiem jeśli chodzi o te sprawy moja Droga, i w ogóle jakiekolwiek duchowe sprawy. owszem jesteś, co pokazałeś nieświadomie parę postów wyżej wskazując swoje podejście do tego tematu i ogolnie duchów. Pomijając ten fakt to karty pokazują, że masz swoje problemy życiowe (5 kielichów), przeszłe rozczarowania jakieśtam i tym powinieneś sie zająć. Karty radzą Ci, zajmij się swoimi emocjami (5 kielichów), zregeneruj siebie (5 buław) i dojdź do równowagi z samum sobą (kapłan),a potem się bierz za coś powyżej tego. Cytuj
x-latek Napisano 27 Lipca 2013 Autor Napisano 27 Lipca 2013 owszem jesteś, co pokazałeś nieświadomie parę postów wyżej wskazując swoje podejście do tego tematu i ogolnie duchów. Oh, Daffinka:icon_smile: A co to śmiać się już nie można rozmawiając o tych sprawach. Nie znaczy to, że jak się śmiałem to już nie traktuję tematu poważnie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Oh, Daffinka:icon_smile: A co to śmiać się już nie można rozmawiając o tych sprawach. Nie znaczy to, że jak się śmiałem to już nie traktuję tematu poważnie. och Iksiu, można śmiech to zdrowie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi