GdzieTaIrlandia Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Dziwne te karty, po wyniku zaczynam miec obawy.. Tyle kasy zapłaciłam,że dobre auto bym kupiła i jak nie spełni moich oczekiwań to po prostu mnie rozerwie:/ Czy wizyta 01.08 sierpnia spełni moje oczekiwania/wszystko bedzie w porządku w gabinecie dentystycznym? 9 buław, R.Mieczy,PUSTELNIK-Widać tutaj moje czekanie na wizyte, byc może bedzie jakies zamieszanie i oczekiwanie..? Czy wizyta 08.08 okaże się już tą zakładaną/końcową wizytą dotyczącą określonego zabiegu w gabinecie? 8 mieczy, 6 buław, Król Mieczy-Tutaj widać,że tak bedzie to koncowa wizyta Czy będę zadowolona z końcowego rezultatu "zabiegu"?-3 mieczy, 8 kielichów, Giermek kielichówNiby jest 3 mieczy,ale jest ona na początku ,może symbolizować albo mój płacz i rozczarowanie albo wyjscie z tego stanu i porzucenie właśnie tych odczuc(8 kielichów) potem jest paż kielichów wiec działania zgodnie z własnymi uczuciami. Rozklad z weryfikacja do 08.08.2013 Dzieki za pomoc Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Lipca 2013 Autor Napisano 28 Lipca 2013 spojrzy ktos? Zły rozkład czy po prostu bede nie zadowolona,albo zle interpretuje:/ Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Lipca 2013 Maestro Napisano 28 Lipca 2013 01.08. będziesz zła, bo każą Ci odczekać jeszcze kilka dni,albo dentysta tylko o0bejrzy ząb, a nic konkretnego nie zorbi, tak jakby powiedział, że musi pomyslec jeszcze jak zrobić,żeby było dobrze. 08.08. widać, że lekarz zabierze sie do pracy, po królu mieczy widac, że facet dośwaidczony w swoim fachu. Co do końcowego rezultatu, to nie będziesz do końca zadowolona, wrócisz do niego, bo coś może Ci przeszkadzać, uwierać Ciebie.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Lipca 2013 Autor Napisano 28 Lipca 2013 Aguś to dentystka z wieloletnim doświadczeniem. Kurcze wszystko dobrze robi,to na prawdę fajny gabinet acz kolwiek bardzo się boję,że coś będzie nie tak jak chce. 1. to jest dzien w którym idę właśnie żeby popatrzyła czy wszystko będzie pasować bo żadnej szczeliny być nie może.. 8 miało być wszystko robione.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Lipca 2013 Maestro Napisano 28 Lipca 2013 Aguś to dentystka z wieloletnim doświadczeniem. Kurcze wszystko dobrze robi,to na prawdę fajny gabinet acz kolwiek bardzo się boję,że coś będzie nie tak jak chce. 1. to jest dzien w którym idę właśnie żeby popatrzyła czy wszystko będzie pasować bo żadnej szczeliny być nie może.. 8 miało być wszystko robione.. Iza,dobrze będzie, trzymam kciuki:) Cytuj
panna.marta Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) Czy wizyta 01.08 sierpnia spełni moje oczekiwania/wszystko bedzie w porządku w gabinecie dentystycznym? 9 buław, R.Mieczy,PUSTELNIK- Nie spelni, albo ktos nie bedzie Ci chcial czegos zrobic/pomoc albo ty sie na to nie zgodzisz,ale obstawialabym,ze ktos zapropnuje Ci tylko pomoc dorazna i w rezultaci eodejdziesz z pustymi rekami. Czy wizyta 08.08 okaże się już tą zakładaną/końcową wizytą dotyczącą określonego zabiegu w gabinecie? 8 mieczy, 6 buław, Król Mieczy- Tu udziela Ci konkretnej pomocy, mozliwe,ze to ktos kto zna sie na rzeczy jak wspomniala Inez. Nie wiem czy to bedzie ta sama osoba z 1 pytania,ale mysle,ze to bedzie ktos inny i mozliwe,ze ten facet naprawi blad tej osoby,albo podwazy jego zdanie,ale za to wyjdziesz od niego z lepszym efektem.A jesli ta sama, to w tym dniu innaczej, bardziej racjonalnie i powazniej podejdzie do problemu. Czy będę zadowolona z końcowego rezultatu "zabiegu"?-3 mieczy, 8 kielichów, Giermek kielichów-ja mysle,ze nie bedziesz do konca zadowlona, odejdziesz znowu z bijacymi sie myslami ale w rezultacie dojdziesz do wniosku,ze nei jest tak zle i jak bedzie sie cos dalej dzialo,to jestes w kontkacie z nimi i zglosisz problem-dopasujesz sie do tej sytuacji. Edytowane 28 Lipca 2013 przez panna.marta 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Lipca 2013 Autor Napisano 28 Lipca 2013 Dzieki Agus,ale tak sie strasznie boje bo zawsze ciagle coś nie tak:) a juz chciałabym miec to tak bardzo za soba. Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Czy wizyta 01.08 sierpnia spełni moje oczekiwania/wszystko bedzie w porządku w gabinecie dentystycznym? 9 buław, R.Mieczy,PUSTELNIK->Cesarz;HB - Księżyc widać oczekiwanie i niepewność, ale także chęć zmierzenia się z tym co ma nadejść mimo różnych myśli i obaw (9 buław), wg mnie ruszysz odważnie na wizytę, a tam może być fachowiec skrupulatny, gdyż Pustelnik do tego Cesarz to osoby z dużą wiedzą, będzie rozpoznanie tego co nalezy zrobić i zostaną podjęte kroki odpowiednio leczeine jesli trzeba i rozplanowanie, a potem kontynuacja. Czy wizyta 08.08 okaże się już tą zakładaną/końcową wizytą dotyczącą określonego zabiegu w gabinecie? 8 mieczy, 6 buław, Król Mieczy->Mag; HB - Umiarkowanie po wcześniejszym rozpoznaniu będzie mógł dentysta już interweniować, zabieg przebiegnie pomyślnie, Pan wykaże się profecjonalizmem, więc nie bedzie się czego bać Widać, że będziesz zadowolona (mag) (umiarkowanie) Czy będę zadowolona z końcowego rezultatu "zabiegu"? 3 mieczy, 8 kielichów, Giermek kielichów->Śmierć/Cesarz; HB - Siła ostatecznie trochę po zabiegu wdiać, że będziesz dochodzić do siebie, nie wiem co to za zabieg, ale możesz mieć jakieś gojące się rany? Albo coś takiego co może wpłynąć na dyskomfort, jednak po podleczeniu(zagojeniu) widać że zadowolenie się zwiekszy, poczujesz sie pewniej siebie Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 Daffne miałam robione wkłady korzeniowe metalowe.. bo zeby mi zaczeły po prostu się łamać no i 3 takie wkłady.. potem jedna odbudowa zeba jakby na włoknie szklanym..tyle ,ze to wszystko lącznie z moimi innymi 3 zebami zostało oszlifowane pod takie mostek..dlatego teraz chodzę w takich koronkach tymczasowych..czuje ogromny dyskomfort bo nie moge nic gryzc bo boje sie ze odleci(dentystka mówiła ,ze tak moze byc bo one sa tymczasowe) do momentu opracowania porcelan.. także 1 ma byc powiedzmy przymiarka tego co tam technik zrobi a jesli bedzie dobrze to mieli mi to wszystko zrobic 8 sierpnia. Mówiła ,ze może byc i wczesniej,ale nie obiecuje. No własnie moge troche pocierpieć bo strasznie delikatne mam dziąsła bardzo mi krwawiły. Ostatnia wizyta to prawie 4 godziny była,no ale mówiła,ze taka jedna długa bedzie:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Napisano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) a wiec weryfikuje 01.08. Otóż mimo umówionej godziny i mimo,ze jest to prywatna wizyta to czekałam około 30 min.(9 buław) potem wszystko w sumie ok,pościagala mi tymczasowe koronki zeby zmierzyc te docelowe:D i co sie okazało? ta masa akrylowa do robienia tymczasowych dorażnych koronek (nowe opakowanie) okazalo sie wadliwe. Lekarka próbowała zachować zimma krew,nie pokazujac zdenerwowania a ja juz wystraszona siedziałam,ze z kikutami jak u hanibala pójde:) na częscie znaazłu reszte tubki z poprzedniego.. potem załozyła mi je dorażnie i jak wyszłam to rozmawiałysmy na temat tego czy 8 bedzie końcowa wizyta. Odpowiedziała,ze jesli kształt,wielkosc itd wszystko bedzie mi odpowiadało to tak a jezeli nie to przerobia tak do trzech dni. I tak sie zastanawiam nad tym 8 .. 8 kielichów u mnie to postac sie wraca ,ale moze to tez przejsc w inny wymiar,ze cos co bolało zostało zakonczone. 8 sierpnia kolejna weryfikacja ,dzieki"_ Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
panna.marta Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 no to poszlismy w dobrym kierunku Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Napisano 9 Sierpnia 2013 Kolejna weryfikacja: sprawa została zakończona.. nie do końca jestem wszystkiego pewna, boje sie tego ze mogłoby sie z tym cos stac,ale w razie czego wiem gdzie pukać wiec musze sie troche przyzwyczaic:) Dzieki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi