Skocz do zawartości

Ty i ja

bridge

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry, rozkład nazywa się Ty i ja, dotyczy mnie i mojego byłego partnera. Ostatnio nasze stosunki uległy poprawie, jednak boję się, żeby nie były złudne. Proszę o pomoc w interpretacji.

1. Czuję ŚWIAT odwr.

2. Pragnę GIERMEK BUŁAW odwr.

3. Żałuję RYCERZ MIECZY

4. Czujesz 5 MIECZY

5. Pragniesz 8 DENARÓW odwr.

6. Żałujesz GIERMEK MIECZY

7. Czeka nas EREMITA

Czuję się skrępowana i niegotowa do działania. Dotknęło mnie niepowodzenie, które rozpamiętuję.

Rozszyfrowałam kłamstwo, nie chcę podejmować decyzji.

Żałuję, że byłam tak zawzięta i zapatrzona w siebie i nie dałam sobie nic powiedzieć.

On jest podejrzliwy w stosunku do mnie, nie wiem czy nie wkradła się jakaś zdrada.

Chce jak najwięcej poświęcić się pracy.

Żałuje, że wykazywał w naszych kontaktach tyle logiki.

Czeka nas wycofanie z relacji, jakieś tajemnice mogą wyjść na jaw.

Gość Daffne
Napisano

Które pozycje dotyczą emocji Pana,a które Twoje...?

czytając interpretacje pierwszych pozycji odniosłam, że Twoje , ale czytając dalsze pozycje 5, 6 czytam jakby o Panu.

Jak to tu jest? nie mogę się połapać :mysli:

Gość Daffne
Napisano

1. Czujesz ŚWIAT odwr.

czujesz, że stanowicie odrębne dwa światy, być może zrozumiałaś, że on do Twego świata się nie wpasuje. Być może zmieniło się Twe podejście albo zaczynasz patrzeć perspektywicznie i nie widzisz przyszłości z oparciu o przeszłość, a jako nowe wydarzenia, dzięki którym możesz poczuć świeżość.

2. Pragniesz GIERMEK BUŁAW odwr.

odwrócony giermek przybiera formę nagatywnego przesłania karty, a więc zamiast entuzjazmu wobec owego Pana czujesz niechęć działania w tym kierunku, może przestały bawić Cię podchody,które dawały radość na chwilę. Może zaczęłaś chcieć więcej? To że blokujesz się na onego, nie znaczy, że blokujesz się na wszyskich meżczyzn bowiem nie z każdym chcemy się wiązać czy układać sobie życie.

3. Żałujesz RYCERZ MIECZY

być może żałujesz parę czynów i zbyt ostrych słów, ktore zostały wypowiedziane bez namysłu i mogły kogoś skrzywdzić.

4. Czuje 5 MIECZY

On czuje, że nie ma sensu mieć nadzieję, jest też zrażony poprzednimi wydarzeniami jakie miały miejsce. Nie widać tu jednak nauki na błędach, a raczej uciekanie od nich tam gdzie wygodniej.

5. Pragnie 8 DENARÓW odwr.

8 denarów symbolizuje zazwyczaj pracę nad sobą, skupienie na sprawach zawodowych też, ale w tym przypadku znów karta przybiera formę nagatywnej odsłony, a więc Pan może i skupia się na pracy, ale jest to forma ucieczki od problemów w nim samym. Nie chce rozumieć przyczyn, a nawet jeśli je rozumie nie chce poczynić kroków by coś zmienić.

6. Żałuje GIERMEK MIECZY

Pan może żałować gorzkich słów jakie wypowiedział pod wpływem poczucia bezsilności i w reakcji na Pani wcześniejsze słowa nieprzychylne.

7. Czeka nas EREMITA

czeka wzajemna nauka własnych zachowań, analiza tego jak i dlaczego tak postępowaliście.Dopóki nie dojdzie to zrozumienia tych spraw, może być oddalenie.