Maestro Inez2503 Napisano 28 Lipca 2013 Maestro Napisano 28 Lipca 2013 Karty 1,8,15 - obecny wizerunek, to co aktualnie najistotniejsze 6 buław Paź Mieczy Rycerz Mieczy suma Słońce chodzi pewnie o opanowanie chaosu, o wyjaśnienie pewnych kwestii, o dogadanie się z partnerem Karty 2,9,16 - to obraz życia uczuciowego - na dzień stawiania kart? Wieża Sąd 4 denarów suma Kochankowie po cięższych chwilach w moim związku nastąpiło ożywienie,ale widać, ze nie ma dalszego rozwoju, tzn. jest ok ale bez szału Karty 3,10,17 - sprawy zawodowe - na dzień stawiania kart?Moc Kochankowie 10 kielichów suma Wisielec po ostatnich aferach znowu poczułam, że mam mocną pozycję, ale wiem też, że w obecnym miejscu pracy nic więcej nie osiągnę,czekam wiec na okazję,aby się wyrwać Karty 4,11,18 - nasze plany lub marzenia - na dzień stawiania kart? 8 buław As buław 4 kielichów suma Mag aby nastąpiło ożywienie w moim życiu;) Karty 5, 12,19 - to wydarzenia niespodziewane - w jakim czasie? 6 kielichów Król Buław 3 buław suma Sąd odnowienie relacji z mężczyzną z przeszłości Karty 6, 13,20 - to najbliższa przyszłość w ciągu roku, to co najistotniejsze 8 mieczy Pustelnik As kielichów Słońce suma Cesarzowa po okresie leków, obaw, poczucia samotności, los się odwróci i zacznie być miło i przyjemnie Karty 7,14,21 - to co najważniejsze do roku 3 kielichów 4 buław Gwiazda suma Koło widać dużo radości,zabawy i nadziei na lepszą przyszłość Cytuj
Iwka78 Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Karty 1,8,15 - obecny wizerunek, to co aktualnie najistotniejsze 6 buław Paź Mieczy Rycerz Mieczy suma Słońce walka o lepsze relacje z partnerem, suma mówi,że jest to możliwe Karty 2,9,16 - to obraz życia uczuciowego - na dzień stawiania kart? Wieża Sąd 4 denarów suma Kochankowie ja bym powiedziała, że jakaś mocna rozwałka emocjonalna dotycząca rodziny i domu, nie wiem też czy te karty się nie wiążą z wychodzeniem z domu. nie wiem takie miałam skojarzenie, tak jakbyś walczyła o te wyjścia, żebyście nie siedzieli i nie gnili w chałupie, tylko też coś robili poza domem. Karty 3,10,17 - sprawy zawodowe - na dzień stawiania kart?Moc Kochankowie 10 kielichów suma Wisielec teraz czujesz się silna, ale niedługo będziesz musiała chyba dokonać jakiegoś wyboru, który będzie dobry dla Ciebie i Twojej rodziny Karty 4,11,18 - nasze plany lub marzenia - na dzień stawiania kart? 8 buław As buław 4 kielichów suma Mag chciałabyś, aby wszystko nabrało tempa, żeby zmiany się tak nie ślimaczyły, chcesz wykorzystywać okazje, kuć żelazo póki gorąco i teraz chcesz zmiany w rodzinie Karty 5, 12,19 - to wydarzenia niespodziewane - w jakim czasie? 6 kielichów Król Buław 3 buław suma Sąd tak, ktoś z przeszłości się pojawi, no tu może być fajna wymiana doświadczeń.... Karty 6, 13,20 - to najbliższa przyszłość w ciągu roku, to co najistotniejsze 8 mieczy Pustelnik As kielichów Słońce suma Cesarzowa będziesz musiała mocno zajrzeć w głąb siebie, w swoje wnętrze, żeby uzyskać spokój wewnętrzny Karty 7,14,21 - to co najważniejsze do roku 3 kielichów 4 buław Gwiazda suma Koło bardzo ładne karty:-) duża zmiana pozytywna - szczęście rodzinne:-) super! 1 Cytuj
Erza Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Karty 1,8,15 - obecny wizerunek, to co aktualnie najistotniejsze 6 buław Paź Mieczy Rycerz Mieczy suma Słońce najważniejszy jest teraz Twój rozwój intelektualny, praca nad sobą, nad pewnością siebie, próby uporządkowania myśli np. poprzez działalność intelektualną (wiersze, felietony) - wyrażenie siebie poprzez słowo pisane Karty 2,9,16 - to obraz życia uczuciowego - na dzień stawiania kart? Wieża Sąd 4 denarów suma Kochankowie no jest jakiś rozłam emocjonalny, może rozczarowanie, ale nie taki świeże, lecz wieloletnie, coś co runęło już wieki temu (bo może nie miało solidnych podstaw, albo nie dość obie strony się starały scementować siebie wzajemnie, na zewnątrz wszystko wygląda ok (Sąd), jednak sama wiesz co jest w 4 ścianach, jak Wam się układa (4 monet), z drugiej strony chciałabyś jakiś zmian, jakiegoś poruszenia w sferze uczuć - wzajemności (Kochankowie) Karty 3,10,17 - sprawy zawodowe - na dzień stawiania kart?Moc Kochankowie 10 kielichów suma Wisielec tutaj widać Twoją chęć i zapał do pracy, pewność, że jest okey i że tak będzie na długo, obecnie przez urlop nieco luźniej i z innej perspektywy podchodzisz do ostatnich wydarzeń w pracy Karty 4,11,18 - nasze plany lub marzenia - na dzień stawiania kart? 8 buław As buław 4 kielichów suma Mag pragniesz dziania się, dynamiki, czegoś co poruszy marazm i monotonię dnia codziennego, co przyśpieszy bicie serca Karty 5, 12,19 - to wydarzenia niespodziewane - w jakim czasie? 6 kielichów Król Buław 3 buław suma Sąd może powrót jakiegoś mężczyzny z zagranicy, bądź odnowienie relacji Karty 6, 13,20 - to najbliższa przyszłość w ciągu roku, to co najistotniejsze 8 mieczy Pustelnik As kielichów Słońce suma Cesarzowa dużo pracy nad sobą Cię nadal czeka, co może czasami być żmudne i wydawać Ci się może, że ta praca nie przynosi efektów, jednak z początkiem nowego roku coś ruszy, przyjdą pozytywne zmiany Karty 7,14,21 - to co najważniejsze do roku 3 kielichów 4 buław Gwiazda suma Koło sprawy uczuciowe mogę się znacznie polepszyć, widać poszerzenie grona znajomych, możliwości zabawy, wyjazdów, może szansa na nowe mieszkanie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Maestro Napisano 23 Kwietnia 2014 Może ktoś by spojrzał?;> Cytuj
Fall Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Karty 1,8,15 - obecny wizerunek, to co aktualnie najistotniejsze 6 buław Paź Mieczy Rycerz Mieczy suma Słońce Obralas juz jakis kurs i pewnie zmierzasz w tym kierunku (6 bulaw). Mieczowe karty zalecaja kierowanie sie logika, zbieranie i odpowiednie wykorzystanie faktow, a wszystko bedzie dobrze :-) Mozesz byc zmuszona do szybkiego dzialania i wykorzystania informacji, ktore zdobylas nieoficjalnie. Z drugiej strony nie odkrywaj wszystkich swoich kart i uwazaj na to, co i komu mowisz, mozliwe plotki. Karty 2,9,16 - to obraz życia uczuciowego - na dzień stawiania kart? Wieża Sąd 4 denarów suma Kochankowie Decyzje, decyzje...jakas duza zmiana, odrodzenie poprzez wzajemne zrozumienie i wybaczenie..Moze w obliczu realnego zagrozenia w postaci rozpadu zwiazku odrodzila sie chec, by wszystko naprawic..? Ta chec widze jest niestety lekko hamowana, 4 denarow to takie zamkniecie we wlasnych odczuciach i wyobrazeniach, niechec, a czasem niemoznosc spojrzenia na cos z innej perspektywy..Zamiast szukac nowych rozwiazan, innego punktu widzenia my drazymy tylko utarte sciezki myslowe...4 to tez duza niechec do zmian w obawie przed strata... EWENTUALNIE czeka Cie rozpad (zwiazku?) przez cos/kogos z przeszlosci, z kim bedziesz sobie ukladac nowe zycie i nowe 4 katy...Wychodzi koniecznosc podjecia waznej decyzji jesli chodzi o uczucia..! Karty 3,10,17 - sprawy zawodowe - na dzień stawiania kart?Moc Kochankowie 10 kielichów suma Wisielec ...Schodza na dalszy plan, sprawy rodzinne beda najwazniejsze. Podejmowanie jakiejs decyzji w sprawach rodzinnych Cie czeka, decyzje, ktore powinny byc podjete juz dawno temu. W pracy poczujesz sie silna, bedziesz wierzyc w siebie i ogolnie jawic sie jako osoba kompetentna, przekonana o swojej wiedzy i doswiadczeniu. Karty 4,11,18 - nasze plany lub marzenia - na dzień stawiania kart? 8 buław As buław 4 kielichów suma Mag Marzy Ci sie jakis romansik i kontakt z kims, za kim tesknisz...Ten Mag chyba Ci troche namieszal w serduchu ;-) Karty 5, 12,19 - to wydarzenia niespodziewane - w jakim czasie? 6 kielichów Król Buław 3 buław suma Sąd Snucie planow na przyszlosc z mezczyzna z przeszlosci :-))) Karty 6, 13,20 - to najbliższa przyszłość w ciągu roku, to co najistotniejsze 8 mieczy Pustelnik As kielichów Słońce suma Cesarzowa Strach i obawy. Nie wiesz, co zrobic, w ktora strone pojsc. Targaja Toba watpliwosci i mozesz miec czasem wrazenie, ze los sie na Ciebie uwzial. Problemy do rozwiazania, decyzje do podjecia, a Ty nie bedziesz widziec pozytywnego wyjscia z zadnej sytuacji. Kieruj sie swoja madroscia zyciowa, w Pustelniku widze izolacje od swiata zewnetrznego, wycofanie sie z aktywnosci zyciowej-razem z 8 mieczowa mi sie to jawi jako taka ucieczka przed zyciem, odpowiedzialnoscia za nie i za decyzje. Bedziesz sie bardzo skupiac na swoim wnetrzu i mozliwe, ze bardzo sie rozwiniesz, ale Twojej uwagi beda wymagac przede wszystkim sprawy w swiecie dookola.As kielichow zapowiada nadejscie jakiegos nowego uczucia, nadejdzie w koncu szczesliwy i pozytwny okres w Twoim zyciu, poczujesz sie spelniona. Karty 7,14,21 - to co najważniejsze do roku 3 kielichów 4 buław Gwiazda suma Koło Duza zmiana, moze nowe/inne 4 katy...? Powodzenie w milosci i wdziecznosc za nia, nadzieje, ze przyszlosc bedzie w rozowych barwach i wszystko sie ulozy :-) Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Fall Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Maestro Napisano 24 Kwietnia 2014 Fall: Karty 4,11,18 - nasze plany lub marzenia - na dzień stawiania kart? 8 buław As buław 4 kielichów suma Mag Marzy Ci sie jakis romansik i kontakt z kims, za kim tesknisz...Ten Mag chyba Ci troche namieszal w serduchu ;-) Na moment stawiania kart tak było,teraz mam wylane:) I chyba to pokazała 4 kielichów:) Karty 5, 12,19 - to wydarzenia niespodziewane - w jakim czasie? 6 kielichów Król Buław 3 buław suma Sąd Snucie planow na przyszlosc z mezczyzna z przeszlosci :-))) zastanawia mnie ten facet z przeszłości..bo to na serio jak powrót relacji wygląda i to z perspektywami... Cytuj
Fall Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 No widac powrot jak nic..A wiesz, kto to moze byc..?..Jedno jest pewne-inicjatywa wyjdzie od tego Pana... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Maestro Napisano 24 Kwietnia 2014 No widac powrot jak nic..A wiesz, kto to moze byc..?..Jedno jest pewne-inicjatywa wyjdzie od tego Pana... Nie mam najmniejszego pojęcia.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi